از آدمهای بیخیال به نظرم کیف دنیا مال این ادمهاست
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 24, 2025 #332 eterno گفت: از آدمهای باوجدان و باشرافت کلیک کنید تا باز شود... ممنونم منم از بچه های شمال خوشم میاد
eterno گفت: از آدمهای باوجدان و باشرافت کلیک کنید تا باز شود... ممنونم منم از بچه های شمال خوشم میاد
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز May 25, 2025 #333 ALIREZA.F.1988 گفت: ممنونم منم از بچه های شمال خوشم میاد کلیک کنید تا باز شود... میگم جدی بگردم برات از شمال یه زن پیدا کنم، زیادی به شمال علاقه داری
ALIREZA.F.1988 گفت: ممنونم منم از بچه های شمال خوشم میاد کلیک کنید تا باز شود... میگم جدی بگردم برات از شمال یه زن پیدا کنم، زیادی به شمال علاقه داری
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 25, 2025 #334 eterno گفت: میگم جدی بگردم برات از شمال یه زن پیدا کنم، زیادی به شمال علاقه داری کلیک کنید تا باز شود... اگه میخواستی پیدا کنی همون دخترخانم که داداشت نخواست را میدادیش به من
eterno گفت: میگم جدی بگردم برات از شمال یه زن پیدا کنم، زیادی به شمال علاقه داری کلیک کنید تا باز شود... اگه میخواستی پیدا کنی همون دخترخانم که داداشت نخواست را میدادیش به من
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 25, 2025 #336 Aghrab Khatoon گفت: انقدر خوشم میاد از اونایی که پاکن... کلیک کنید تا باز شود... دقیقا مثل من صادق و یکرنگ هم هستن
Aghrab Khatoon گفت: انقدر خوشم میاد از اونایی که پاکن... کلیک کنید تا باز شود... دقیقا مثل من صادق و یکرنگ هم هستن
ziba 22 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 25, 2025 #338 انقدر خوشم میاد از ادمایی که تکلیفشون با خودشون مشخصه و با خودشون به صلح رسیدن
yas87 اخراجی موقت کاربر ممتاز May 25, 2025 #339 اونقدر خوشم میاد از اونایی ک از دیگران سواستفاده نمیکنن و حق نداشته شون رو بزور نمیگیرن !