انسانم آرزوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتت

المینا

عضو جدید
جمهوری اسلامی ایران....
اسلامی قبل از ایرانی آورده شده....این یعنی اینکه من یک مسلمان ایرانی ام....نه یک ایرانی مسلمان!...این یعنی اینکه مهم اینه که تو مسلمانی....این یعنی اینکه ملیت-قومیت-رنگ-نژادو.....اهمیتی نداره....
قرار بود این اسم مظهر عملی حدیث رسول الله(ص)و آیه قرآن باشه....البته قرار بود!
توی "جمهوری اسلامی ایران" آقای فریدون حسن پور خیلی راحت به حرف پیغمبرو خدا پشت میکنن و به راحتی خوردن یک لیوان آب به شعور و شخصیت یک قوم توهین میکنن....
جناب آقای حسن پور چندبار به لرستان سفر کردید؟؟باچند تا لر نشست و برخاست داشتید؟؟...ودراین صورت چندتا از اونا تا حد "لهراسب !!!!!!! ساده لوح و احمق هستن!!!!.....اصلا بین این همه اسم چرا باید اسم لهراسب رو بذارید؟؟؟؟؟؟؟ کی به شما این حق رو داده که اینقدر گستاخانه وبی ادبانه یک قوم بزرگ و با پیشینه وقدمتی پرافتخار رو به سخره بگیرید؟؟؟
البته نباید ازذکر این نکته گذشت که در فیلم ایشون فقط تهرانی بودن باعث میشه توباشعور وفهمیده و البته با فرهنگ باشی....وسایر قومیت ها متحجرو نفهم هستن ...ودربهترین شرایط تازه به دوران رسیده و احمق!
تا زمانی که این همه چند دستگی و تفرقه بین اقوام یک کشور وجود داره نباید انتظار داشت که خیلی از مشکلات حل بشه...
(این انتقاد مربوط به فیلم از یاد رفته است!)
زین همرهان سست عناصر دلم گرفت
شیر خدا و رستم دستانم آرزوست
زین خلق پر شکایت گریان شدم ملول
آن های و هوی و نعره ی مستانم آرزوست
والبته:
یک دست جام باده و یک دست زلف یار
رقصی چنین میانه ی میدانم آرزوست
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز دیو و دل ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود گشته ایم ما
گفت آن چه یافت می نشود آنم آرزوست

همه این مشکلات با اومدن فرزند زیبای زهرا(س) حل میشه....
تمام مشکل بشر این است که گمان میکند ظهور یکی از راههای نجات است..درحالیکه ظهور تنها راه نجات است
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عجل لولیک الفرج