هیچکس تنها نیست چون ادمین همیشه هست D :سلام
منم بعد مدت ها یهویی یه سر به باشگاه زدم چقدر باحال شده :دی
اگه رفیقام بیان یا دوست جدید پیدا کنم که هرشب میام
هیچکس تنها نیست چون ادمین همیشه هست D :سلام
منم بعد مدت ها یهویی یه سر به باشگاه زدم چقدر باحال شده :دی
اگه رفیقام بیان یا دوست جدید پیدا کنم که هرشب میام
الان شما با کی هستی؟ اینجا جای این حرفهاس؟خودم حذف کردن رو بهتر از شماها بلدم
فضوله هیچ کاره
ان شاء الله به مرور توی گوگل رتبه می گیریم. و البته در نظر داشته باشید شبکه های اجتماعی هم باعث کم رونقی فروم ها شده.قطعا برای رونق دوباره به کاری ( تفکری ) بیشتر از تغییرپوسته و ... نیاز است . یه زمانی یادم هست بیشتر از ۱۰ هزارتا کاربر آنلاین بود . تالارهای فنی بسیار شلوغ بود. بحث های فنی خیلی زیاد بود . تو گوگل که یه مورد علمی و تخصصی رو سرچ میکردیم همیشه بین سه تا گزینه اول حتما ارجاع به باشگاه بود . الان تالارهای فنی تار عنکبوت گرفته . موارد فنی اکثر آخرین ارسالها برای دو سه سال قبل است . الان تالار های زنگ تفریح فقط به روز میشوند و فعالیت دارند . واقعا حال آدم گرفته . دوستان بسیار فعال زیادی داشتیم که چند ساله اصلا به باشگاه سر هم نزدند .![]()
ایشالا رتبه گرفتیم شیرینی توپی بهمون بدهان شاء الله به مرور توی گوگل رتبه می گیریم. و البته در نظر داشته باشید شبکه های اجتماعی هم باعث کم رونقی فروم ها شده.
انشالله . قطعا این موضوعات رو زیاد اعضا عنوان کردند. این هم به خاطر ناراحتی از وضعیت فعلی است . اما اینکه چرا اینقدر فعالیت اعضا کم شده واقعا به عنوان یه تحقیق تو زمینه رفتارشناسی میتونه بررسی بشود . بنده هم تا حدودی با صحبت شما موافق هستم . ولی قطعا عوامل بیشتری تاثیر گذار هستند. بحث و تبادل نظر راجع به موارد تخصصی نباید با همه گیری شبکه های اجتماعی اینقدر تحلیل برهان شاء الله به مرور توی گوگل رتبه می گیریم. و البته در نظر داشته باشید شبکه های اجتماعی هم باعث کم رونقی فروم ها شده.
دقیقا یکی از موارد همین است . ولی خود ما چی ؟ ما که سبک درس خوندمون تحقیق و ... بوده . ما هم خودمون رو بی نیاز از به روز بودن می دونیم . از طرفی این رو هم یادمون باشه تعداد زیادی از همین اساتید از هم دوره های خود ما هستند . سبک آموزش ما واقعا اشتباه شده استالبته اینم در نظر بگیریم درسخونای الان با ده سال پیش ک ماها بودیم فرق کردن
مث همه چیزای روزگار الان ک مسخره و بی ارزش شده
اونموقع ما واسه ی مقاله ساده یا پروژه کلی مطالعه و پرس و جو و سرچ داشتیم
الان ک استادا بی حال تر از دانشجوهان و دانشجوها هم ک غیرحضوری و کپی پیس
کلی گفتم...
با احترام ب همه بچه درسخونا❤❤
وقتی میبینی اون همه تلاشی ک کردی اون نتیجه ای ک میخواستی و بخاطرش قدم تو این راه گذاشتی رو نداشته و باید ب ی مشت بی سواد و بی شخصیت ک بخاطر ی سری مسائل بالا دستی تو هستن جواب پس بدی کلا از همه چی ناامید میشیدقیقا یکی از موارد همین است . ولی خود ما چی ؟ ما که سبک درس خوندمون تحقیق و ... بوده . ما هم خودمون رو بی نیاز از به روز بودن می دونیم . از طرفی این رو هم یادمون باشه تعداد زیادی از همین اساتید از هم دوره های خود ما هستند . سبک آموزش ما واقعا اشتباه شده است
حرفت درست . یه جورایی قبول دارم . ولی باز هم به نظر من این یه توجیه است . ما خودمون باید تغییر ایجاد کنیم .وقتی میبینی اون همه تلاشی ک کردی اون نتیجه ای ک میخواستی و بخاطرش قدم تو این راه گذاشتی رو نداشته و باید ب ی مشت بی سواد و بی شخصیت ک بخاطر ی سری مسائل بالا دستی تو هستن جواب پس بدی کلا از همه چی ناامید میشی
چرا
فقط ب جرم زندگی تو ی کشوری ک همه چیزش شده رانت...
تغییری خوبه ک لازم و بجا و مفید باشه...حرفت درست . یه جورایی قبول دارم . ولی باز هم به نظر من این یه توجیه است . ما خودمون باید تغییر ایجاد کنیم .
مگه همراه اولههیچکس تنها نیست چون ادمین همیشه هست D :
سلام و عرض ادب خدمت همه مهندسان و دوستان و همراهان باشگاه مهندسان
پس از مدتی طولانی که باشگاه به حالت نیمه تعطیل در اومده بود و علتش هم محیط نامناسب و مشکلات فنی و مدیریتی (یعنی از جانب بنده) بود، از یک ماه پیش دست به کار شدم و تلاش کردم محیط سایت رو خیلی بهتر از قبل کنم. از لحاظ نرم افزاری تقریبا این اتفاق افتاده، از لحاظ فعالیت کاربران هم امیدوارم با کمک شما مجددا باشگاه مهندسان زنده بشه.
همون طور که می بینید محیط جدید هم جذابه هم روی نسخه موبایل به خوبی مشاهده میشه و هم امکانات و سرعت خیلی بهتری داره. به خصوص برای سایت های بزرگی مثل سایت ما که دیتابیس بزرگی دارند، عملکرد نرم افزار و سرور فوق العاده مهمه وگرنه مشکلات سرعت ایجاد میشه. نرم افزار فعلی که انتقال باشگاه به این نرم افزار تقریبا 20 روز طول کشید ان شاء الله جوابگوی فعالیت زیاد کاربران و حجم بالای اطلاعات در باشگاه خواهد بود.
بنده اومدم که باشگاه رو با کمک شما به روزهای اوجش برگردونیم و پذیرای همه پیشنهادات و انتقادات شما دوستان گرامی هستم و حتما رسیدگی خواهم کرد.
نمیدونم تا محدودیت نذاشتیم از آزادی ها لذت ببریدیه سوال داشتم
در نسخه جدید آپلود کردن فایل ضمیمه خیلی راحت شده
فقط خواستم بدونم حجم آپلود برای هر فایل چقدر هست و اینکه برای مدیران و کاربران عادی دقیقا چقدر تفاوت هست برای آپلود
اقرار در مورد تجاوز به آزادیهای کاربری هم به نوعی دموکراسیه !!!نمیدونم تا محدودیت نذاشتیم از آزادی ها لذت ببرید![]()
البته شخص شخیص ادمین و مدیران دلبندش با اکانتهای دوم و سوم و n ام همیشه آنلاین هستند ...مگه همراه اوله
محدودیت که هست من یه فایل 40 مگابایتی نتونستم آپلود کنم گفت حجمش زیادهنمیدونم تا محدودیت نذاشتیم از آزادی ها لذت ببرید![]()
40 مگ چه نوع فایلی بود؟ محدودیت روی نوع فایل هم هست.محدودیت که هست من یه فایل 40 مگابایتی نتونستم آپلود کنم گفت حجمش زیاده
40 مگ چه نوع فایلی بود؟ محدودیت روی نوع فایل هم هست.
اگر محدودیت ها نباشد آدم ها رشد نمی کنند
![]()
![]()
آری اینچنین است
اکنون در سال 2021 داریم رشد بی سابقه ی مردم فهیم کره شمالی و کوبا را میبینیم
همانطور که این محدودیتهای مورد علاقه ی شما چنان رشدی به اتحاد جماهیر شوروی اعطا کرد که هنوز با بیش از 30 سال نتوانسته اند کمر راست کنند ...
آری ای ادمین عزیز، ای دارای فوق لیسانس مدیریت!!!
اگر محدودیت نباشد آدمها رشد نمی کنند.
زحمت بکشید این جمله ی طلاییتان را در سرصفحه ی سایت درج بفرمایید تا از طرز نگاهتان به انسان ها چه در دنیای حقیقی و چه در دنیای مجازی همگان آگاه شوند...
باهمون یک اکانت هم نمیرسیم آنلاین بشیمالبته شخص شخیص ادمین و مدیران دلبندش با اکانتهای دوم و سوم و n ام همیشه آنلاین هستند ...
شما خیلی جدی نگیریدباهمون یک اکانت هم نمیرسیم آنلاین بشیم
اکانت دوم سوم کوجا بود
![]()
سلام
فکر نمی کردم هنوز اینجا فعال باشه
جاوید خدا بیامرزد رو کی یادش نمیاد؟راس میگه ادمین
مثلا همین ای دی JUJU کی بود؟