سلام ممنون از اطلاع رسانیتون در بالای صفحه
نه من حرف بابک رو هم قبول نمیکنم.الکی نیست شما می تونین برین تاپیک های گفتگوی آزاد مطالبی که افراد معروف مثلا علی دایی یا نماینده تبریز و ... و دوستانی که خودشون رفتن و نوشتن رو بخونید متوجه میشید من خودم تا امروز لینکی رو امضام گذاشته بودم که هلال احمر رو معرفی می کرد که حالا عوض کردم .شما اگه چند نفر و کی بگه باور میکنین؟از اعضای باشگاه فکر کنم مدیر ها رو قبول میکنین اینم جمله ی یکی از مدیر های بازنشسته باشگاه که خودش رفته اونجا :
"طبق پرس و جوهایی که از مردم آسیب دیده داشتم تنها کمک هلال احمر چادر و پتو به تعداد محدود بوده
و غیر این هیچ کمکی از طرف دولت به مردم نرسیده
کل کمکهای رسیده از طرف مردم بوده
پس لطفا کمکاتون رو در اختیار هلال احمر نذارید
به خدا این کمکها به دست مردم نمیرسه !"
برای اطلاعات بیشتر تاپیک های مرتبط با زلزله رو در گفتگوی آزاد نگاه کنید اطلاعات کامل تر و حتی منبع بعضی از اونا نوشته شده
نه من حرف بابک رو هم قبول نمیکنم.
سلام ممنون از اطلاع رسانیتون در بالای صفحه
بچه ها بیخیال شین لطفا... .
ادمین متنی نمینویسه برای زلزله،میگین چه بی توجهه!
توجه میکنه،حساب کمک های مردمی میذاره،میگین برو چیزی که نوشتی رو حذف کن و مردمو گول نزن!
مهم اینه که همه به فکر مردم زلزله زده باشیم.
بهر حال تنها راه کمک رسانی خیلیا فقط از طریق همین پایگاه های کمک های مردمی هست!!
نمیشه که بدلیل یه سری بی اعتمادی،کمک نکنیم!!
شاید بخاطر همین بی اعتمادی ها،الآن به قول شما فقط چادر و پتو به اونا رسیده!!
شما کمک کنین،نیتتون خیره،اجرتون با خدا.
مطمئن باشین این پول ها خوردن نداره!
هر کی بخواد هر کیو گول بزنه و بخواد مال یتیم و سختی کشیده رو بخوره،خدا خودش نشونش میده!
ممنون از همدردیتون با مردم آذربایجان.
توجه میکنه،حساب کمک های مردمی میذاره،میگین برو چیزی که نوشتی رو حذف کن و مردمو گول نزن!
بهر حال تنها راه کمک رسانی خیلیا فقط از طریق همین پایگاه های کمک های مردمی هست!!
هر کی بخواد هر کیو گول بزنه و بخواد مال یتیم و سختی کشیده رو بخوره،خدا خودش نشونش میده!
سلام به پیشنهاد بالام گوش ندادید حداقل به این گوش بدید و در این زلزله هم وطنمون رو یاری کنید .لطفا تبلیغ هلال احمر رو از بالای سایت پاک کنید چون کمک ها به دست هم وطنمون نمی رسه اشتباهی هم وطنمون رو راهنمایی نکنید.
شما که به نظر نمیاد جزو کمک رسانا باشی(از رو بعضی پستاتون)
بهتونم نمیاد خود شیرینی کردن!!
اگه اون شماره حساب خیری برای آسیب دیده ها نداره اون بالا نباشه بهتره خوب
کمک کننده ها نیتشون کاملا خیره ولی مطمئنیم بعضیا خیلی وقته از این مالها خوردن و آب از آب تکون نخورده
سلام من چرا نمیتونم به صفحه کاربران انلاین دسترسی پیداکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اجر نخواهیم نمیشه ؟
بیچاره انسانی که به همنوعش فقط برای اجر کمک میکنه ...
ما میخواهیم کمک هامون به دست اونها برسه فقط و فقط همین اجرشم هم مال شما ...
مال یتیم و سختی کشیده خوردنش بیشتر بهشون حال میده چون نمیتونن از خودشون دفاع کنن ...
تورو خدا دست از شعار دادن بردارید
دیگه تاریخ مصرف نیت پاک گذشته
اتفاقا این پولارو میخورن یه لیوان که چه عرض کنم، بیا ببین چه عشقیم میکنن
کسی که راه دیگه ای برای کمک نداره کمک نکنه
نه اینکه پولشو بده دست دزد!
من بعید میدونم کسی این واقعیتو ندونه!
اگه اون شماره حساب خیری برای آسیب دیده ها نداره اون بالا نباشه بهتره خوب
کمک کننده ها نیتشون کاملا خیره ولی مطمئنیم بعضیا خیلی وقته از این مالها خوردن و آب از آب تکون نخورده
سلام به پیشنهاد بالام گوش ندادید حداقل به این گوش بدید و در این زلزله هم وطنمون رو یاری کنید .لطفا تبلیغ هلال احمر رو از بالای سایت پاک کنید چون کمک ها به دست هم وطنمون نمی رسه اشتباهی هم وطنمون رو راهنمایی نکنید.
با عرض سلام خدمت مدیران محترم سایت
لطفا کاربران جواب ندن من صحبتم خطاب به مدیران هست
راستش چند روزه نمیدونم شاید بیشتر که بعضی از اعضا واقعا
برای سایر کاربرا مشکل ایجاد کردن
یا میان تو صفحه افراد و براشون پیغام های بسیار زشت خصوصی
میذارن یا اعصاب دوستان رو به هم میریزن
اصلا درست صحبت کردن رو بلد نیستن
بی ادبی می کنن. را ه میرن فحش میدن
خواهش میکنم خواهش میکنم این افراد رو شناسایی کنید و سریع از سایت
اخراج کنید. نذارید اول دوستان جریحه دار بشن بعد دست بکار شید
اینجا سایت مهندسی و علمی ست ولی شده پاتوق سرگرمی
و تفریح برخی افراد. تفریح خوبه ولی اینا زیاده روی دارن تو شوخی ها و رفتارشون
تقاضای بررسی دارم و ترتیب اثر .
با سپاس
با سلام
لطفا گزارش کنید، چه پست توهین آمیز باشه و چه پیام خصوصی. اگه گزارش نکنید رسیدگی به این موارد دیر انجام میشه یا ممکنه دیده نشه و رسیدگی هم نشه.
سلام با تشکر از اینکه جواب دارید چند تا سوال از خدمتتون داشتم قبل اون من خودم بچه تبریز هستم زلزله بم رو گفتین ولی خودتون با وجدان خودتون مقایسه کنید ببینید واقعا در زلزله بم هم این قدر در عمل کوتاهی شد ؟؟؟؟؟؟کوچکترین مثال از این بی تفاوت رسانه ها -ازاونایی که رفتن میگن (هنوز شهروند های خود تبریز می گم چه برسه به افراد معروف و شناخته شده تبریز مانند علی دایی ونماینده های تبریز)میگن هلال احمر خیلی خیلی کوتاهی کرده و بیشتر کمک هایی که اومده از مردم عادی بوده نه هلال احمر منم مثل هر فرد آذربایجان شرقی امیدوارم هلال احمر قوی تر عمل کنه این باعث خوشحالی ما میشه نه ناراحتی و اگه بدونیم واقعا خوب عمل می کنه مطمئن باشین خودمون هم می گیم بدن هلال احمر .اگه خواستین مثال های دیگه هم می تونم از بیمارستان های تبریز از اوضاع زلزله زده ها بگمدوست عزیز سلام،
اولا اون متن بالا تبلیغ نیست،
ثانیا هیچ اشتباهی در کار نیست، شما بی جهت نگران هستید. متاسفانه عده ای به دنبال جو سازی و بهانه سازی هستند و اخیرا با هر بهانه ای به دنبال بدبین کردن هموطنان ترک نسبت به حکومت هستند و دیگران هم بدون اطلاع ازشون پیروی می کنند. اگه عملکرد دولت بد بوده برای همه ی ملت بد بوده، نه فقط ترک ها. آیا مسئولیت خشکیدن دریاچه ارومیه به عهده ی دولت هست و دولت میخواد به ترک ها بی توجهی کنه ولی خشکیدن زاینده رود اصفهان به علت کم آبیه و ربطی به دولت نداره؟! یک عده مغرضانه به دنبال تشویق ترک ها به جدایی طلبی هستند و در این شرایط با هر بهانه ای جو سازی می کنند.
هلال احمر هم یک نهاد بین المللی هست و دلیلی نداره که کمک های مردم به هموطنان ترک رسونده نشه. اگه کندی یا عملکرد ضعیفی هم هست در بم هم همین عملکرد بوده، در همه جا همین طور هست و به فرض درست بودن ادعای عملکرد ضعیف هلال احمر، این عملکرد ربطی به ترک بودن زلزله زدگان نداره.
باز خوبه آتش سوزی بازار تبریز مسئولیتش با خود آتش نشانی تبریز بوده وگرنه اونجا رو هم ربط میدادن به ترک بودن مردم تبریز و عدم توجه حکومت!
موفق باشید.
هیچی تو تاپیک "یه روز یه ترکه...."بروو نگاه کن منظورمو میفهمی
البته اگه انجمن لوتی سرزده باشی
سلام با تشکر از اینکه جواب دارید چند تا سوال از خدمتتون داشتم قبل اون من خودم بچه تبریز هستم زلزله بم رو گفتین ولی خودتون با وجدان خودتون مقایسه کنید ببینید واقعا در زلزله بم هم این قدر در عمل کوتاهی شد ؟؟؟؟؟؟کوچکترین مثال از این بی تفاوت رسانه ها -ازاونایی که رفتن میگن (هنوز شهروند های خود تبریز می گم چه برسه به افراد معروف و شناخته شده تبریز مانند علی دایی ونماینده های تبریز)میگن هلال احمر خیلی خیلی کوتاهی کرده و بیشتر کمک هایی که اومده از مردم عادی بوده نه هلال احمر منم مثل هر فرد آذربایجان شرقی امیدوارم هلال احمر قوی تر عمل کنه این باعث خوشحالی ما میشه نه ناراحتی و اگه بدونیم واقعا خوب عمل می کنه مطمئن باشین خودمون هم می گیم بدن هلال احمر .اگه خواستین مثال های دیگه هم می تونم از بیمارستان های تبریز از اوضاع زلزله زده ها بگم
منم یه توصیه به شما میکنم به جای توجیه کار اشتباه صدا و سیما وظیفه خودتونو انجام بدیدحرف بنده اینه که آیا علت عملکرد ضعیف صدا و سیما ترک بودن مردم زلزله زده هست؟ نه.
به نظر بنده متاسفانه صدا و سیما اونقدر بد عمل کرده که این هم یک نمونه ی دیگه ش هست و انتظار دیگه ای نمی تونیم ازشون داشته باشیم. از بقیه هم همین طور، چه صدا و سیما و چه دیگر نهادها. این که این عملکرد رو به حساب ترک بودن مردم زلزله زده بذاریم این رو بنده جو سازی میدونم.
بنده خودم و خانواده و اطرافیانم بابت این زلزله متاسف و غمگین شدیم و هر کاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم. حالا چه زلزله تو آذربایجان باشه و چه کردستان و چه سیستان بلوچستان یا هر جای ایران. همین جا هم به همه ی کاربران عزیز باشگاه که احیانا از این زلزله غمی بهشون رسیده تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال براشون آرزوی صبر دارم.
باهاتون موافق نیستم هر انتقادی میشه جو سازی نیست انتقاد می کنیم چون بیشتر از این انتظار داریم انتظار داریم به اشتباهشون پی ببرن بیشتر تلاش کنند.به این فکر کردین چرا در زلزله بم این قدر مدیریت و رسیدگی بد نبود من خودم شخصا نمی خوام این جوری باشه ولی وقتی کارهای انجام شده و گفتگو ها و مقایسه ی زلزله بم و تبریز را در نظر می گیرم اون که نتیجه می گیرم جای بسی تاسف هست .حرف بنده اینه که آیا علت عملکرد ضعیف صدا و سیما ترک بودن مردم زلزله زده هست؟ نه.
به نظر بنده متاسفانه صدا و سیما اونقدر بد عمل کرده که این هم یک نمونه ی دیگه ش هست و انتظار دیگه ای نمی تونیم ازشون داشته باشیم. از بقیه هم همین طور، چه صدا و سیما و چه دیگر نهادها. این که این عملکرد رو به حساب ترک بودن مردم زلزله زده بذاریم این رو بنده جو سازی میدونم.
بنده خودم و خانواده و اطرافیانم بابت این زلزله متاسف و غمگین شدیم و هر کاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم. حالا چه زلزله تو آذربایجان باشه و چه کردستان و چه سیستان بلوچستان یا هر جای ایران. همین جا هم به همه ی کاربران عزیز باشگاه که احیانا از این زلزله غمی بهشون رسیده تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال براشون آرزوی صبر دارم.
منم یه توصیه به شما میکنم به جای توجیه کار اشتباه صدا و سیما وظیفه خودتونو انجام بدید
دیروز تو یکی از تاپیکا هرحرفی دلشون میخواست میزدن خب کی باید به اینا ریسیدگی کنه؟ یا این همه مالتی یوزر اینجا چیکار میکنن؟
نکنه واقعا فک میکنید باشگاهتون این همه کاربر داره بابا به خدا اینا نصفشوت مالتی یوزرن
خواهشا به اینا رسیدگی کنین
سلام
پر بیننده ترین و میشه گفت یکی از اولین تاپیکهای مربوط به زلزله با این همه پاسخ و اخبار چرا قفل شد ؟
(تاپیک: لعنت به زلزله که انگار فقط از ما می کشد )
- پاسخ ها: 414
- نمايش ها: 5,117
باهاتون موافق نیستم هر انتقادی میشه جو سازی نیست انتقاد می کنیم چون بیشتر از این انتظار داریم انتظار داریم به اشتباهشون پی ببرن بیشتر تلاش کنند.به این فکر کردین چرا در زلزله بم این قدر مدیریت و رسیدگی بد نبود من خودم شخصا نمی خوام این جوری باشه ولی وقتی کارهای انجام شده و گفتگو ها و مقایسه ی زلزله بم و تبریز را در نظر می گیرم اون که نتیجه می گیرم جای بسی تاسف هست .
کلا دیگه این بحث رو ادامه نمی دم چون نظر هرکس برا خودش و نمی تونم نظرتون رو به زور عوض کنم . هدفم از پست زدن این بود که 1.علت عزای عمومی اعلام نشدن باشگاه 2.معرفی موسسه های دیگه به جز هلال احمر در اطلاعیه بالای سایت مثلا همونایی که در امضام هستن و هزار موسسه معتبر دیگه 3.حذف تاپیک یه روز یه ترکه
با تشکر
1.منظورم روبان سیاه بالای صفحه هست که در ایام سوگواری میذارین بود .1- در باشگاه نه قبلا اعلام عزای عمومی شده و نه بعدا میشه. فضای باشگاه اقتضای عزای عمومی رو نمی کنه که چنین انتظاری دارید.
2- هلال احمر از هزار موسسه دیگه ای که شما معرفی کردید معتبر تر هست. اتفاقا احتمال سوء استفاده توسط همین موسسات یا شماره حساب های شخصی که اعلام میشن خیلی بیشتر از هلال احمر هست.
3- حذف شد و کاربرانی که از چند نام کاربری استفاده می کردند اخراج شدند.
مدیر سایت میان و پاسخ میدن.