انتقاداتـــ و پیشنهاداتـــ شما

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سرساز جان یه پیشنهاد داشتم
قبلا هم بعضی از بچه ها گفتن
اگه میشه چند تا تاپیک درست کنی که هر کدوم مربوط به یه نوع خاص عکس باشه.
آخه بعضی از بچه ها اینو از من خواستن ولی دسته من گفتم تاپیکهام مثله هم نیستن.
اگه این لطفو کنی من و بقیه می تونیم بیشتر نظمو رعایت کنیم.
بازم هر جور خودت صلاح بدونی.

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=42118
اینم تکراریه

جناب سرساز بچه ها راست میگن
واقعا وجود چند تا زیر بخش ( نه تاپیک ) در این تالار لازمه . هم پیدا کردن عکس راحت تر میشه و هم تالار از به هم ریختگی در میاد . تا اونجایی که میشه به بخشهای ریزتر تقسیم بندی بشه بهتره .......
ممنون

**neda**

عضو جدید
تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در آن نیست[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تنهایی را دوست دام زیرا تجربه کردم[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست [/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تنهایی را دوست دارم زیرا [/FONT][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]....[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif][/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]در کلبه تنهایی هایم در انتظار خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم کرد[/FONT][FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]...[/FONT]​

آخرین ویرایش:

sarsaz

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نيما جان دست گلت درد نكنه اينقدر با دقتي

خوش به حال همسرت

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نه بابا چی خوش به حال همسرش... بیچاره نمیتونه تکون بخوره... تا یه حرف یمزنه بهش میگه تکراری بود...

نيما جان دست گلت درد نكنه اينقدر با دقتي

خوش به حال همسرت

لطف داری سرساز جون
نه بابا چی خوش به حال همسرش... بیچاره نمیتونه تکون بخوره... تا یه حرف یمزنه بهش میگه تکراری بود...
حسودیت میشه ؟ :w00:
تا الان که همشون ازم راضین . چنیدن ساله زندگی خوب و خوشیو در کنار هم داریم :biggrin: :w16::w24:

sarsaz

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همشون :eek:

خدا حفظشون كنه

ايشالا مثل خودت موفق باشند

بالا