انتظارات تون از پیام نور چیه؟

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
استاد کلیات فلسفه ما جلسه اخر میخندید میگفت هه هه من خودم بار اوله اینا رو میخونم

بهشون بگید اگه سرعت ایشون بلاس بنده یوزر و پسمو بدم برن چک کنن

کسی اینجا سر به سر رفیق ما نذاره ها! یعنی نشنوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazablanka

عضو جدید
ض

ض

پیام نور خوبه
دولنی بهتره
پر واضح است که به خود فرد ربط داره من خودم تو دولتی بودم الانم پیام نورم
شاید کسی که دولتی نرفته فکر میکنه خبریه
اما نهههههههههههه

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پیام نور خوبه
دولنی بهتره
پر واضح است که به خود فرد ربط داره من خودم تو دولتی بودم الانم پیام نورم
شاید کسی که دولتی نرفته فکر میکنه خبریه
اما نهههههههههههه

بله .اطرافیان را دیدم .نمیگم وضع دولتی ها خوبه چون واقعا نیست اما از وضع ما هم بهتره.
به نظرتون وقتش نیست پیام نور هم یه تجدید نظری توی سیستم وتالیفاتش داشته باشه؟

kazablanka

عضو جدید
ج

ج

خوب باید تغییر رخ بده
من تو ی مقاله در زمینه تغییرات آموزشی به این اشاره کردم
البته کل آموزش کشور در هر مقطعی:
یشم نظرتونو بدونم البته بیشتر رو فیزیک تاکید داره اما در کل فرقی نداره:

نکته ای که بسیار در آموزش ما به چشم می خورد و در درسی مانند فیزیک بیشتر احساس می شود عدم بررسی روند تاریخی اتفاقات تاریخی رخ داده منتهی به فرمول ها و قضایا می باشد.
مطمئنا وقتی دانشجواریخ فیزیک را هم در کنار فرمول های درس بخواند علاوه بر شیرینی موضوع پی به رنج های دانشمندان برای رسیدن فنی به ساده ترین فرمول ها می برد و با بررسی این روند تاریخی ثبت موضوع در ذهن دانش آموز راحت تر می باشد تداعی زمان مباحث و چگونگی ارتباط شاخه های فیزیک با یکدیگر به گسترش بینش دانش آموز کمک بسیار می کند. و مطمئنا این بینش باعث پیشرفت ذهنی دانش آموز به سوی یافتن مسائل و رابطه های جدید خواهد شد.
نکته قابل تامل در مورد فیزیک و موکدا تدریس فیزیک ارتباط بین گذشته, حلو آینده است که چگونگی این ارتباط به هنر تالیف نویسنده بر می گردد. متاسفانه علت عقب ماندگی کشور عزیزمان ایران عدم ارج نهادن و متعاقبا به روز نکردن کتب آموزشی در دوره های پیش از دانشگاه و حتی دانشگاه می باشد شاید تغییر ساختار کتابها به صورت مدرن بتواند ذهن دانش آموز را فعالتر و متعاقبا کاربردی تر کند.
آنچه امروز ما در جامعه و دید افراد غیر متخصص و بالاخص دانش آموزانی که تازه با فیریک آشنا می شوند صرفا یک درس تئوری و فرمول وار می باشد اما به واقع فیزیک اینگونه نیست حتی ما در کتاب فیزیک هالیدی که اصلی ترین منبع فیزیک به عبارتی می باشد و حداقل 50 سال از انتشارش می گذرد فیزیک را علم طبیعت معرفی کرده ولی با کمال تاسف در کتب فیزیک ما صرفا این عبارت به کار رفته است لطافتی ساختار کتاب هالیدی را با فیزیک قبل از دانشگاه مقایسه می کنیم نکات ظریفی به چشم می خورد. مطمئنا نباید از لحاظ حجم اینها را با هم مقایسه کرد اما در ساختار کتب دبیرستانی ما بسیار بد کار کرده اند.

اساسا با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی مکانیزم آموزشی ما دچار عقب افتادگی شده است در فیزیک و فهم آن آزمایش سهم مهمی دارد ولی متاسفانه در کتب ما به این اصل اشاره نشده است عده زیادی آنرا محلول نبودن امکانات میدانند اما در دهه دوم قرن 21ساسا این موضوع از نوعی آشفتگی آموزشی نشات می گیرد عدم همکاریهای جدید و خواب آلودگی عده ای از جامعه علمی ما و سیاست گذاریهای نه کاملا درست باعث شده است حتی در این بازه زمانی ما با تدریس دروس دهه 4 یا 5 قرن 20 میلادی برابری کند. شاید اگر استعداد ایرانیان نبود با این مکانیزم آموزشی ما جزء کشورهای پایین جهان بودیم کما اینکه اکنون در حوزه تکنولوژی چنین هستیم.
به امکانات شبکه های اجتماعی, لابراتورهای مجازی در فضای در کشورها کمترین توجهی نمی شود در حالیکه بالاتریم مراجع صدور گواهینامه در جهان لابراتورهای مجازی راه اندازی کرده اند و آنها را کرایه می دهند. دانش آموز ما حتی با کار با ابتدایی ترین ابزار آزمایش ها ناآشناست شاید وقت آن شده باشد که کتب فیزیک به همراه لابراتئر ها ی مجازی با توانایی انجام آزمایشات تالیف شود که نبود امکانات آزمایشگاهی با هزینه های زیادی تا حدودی جبران شود.

pnu-club

عضو جدید
تحصیل در پیام نور قلق داره. یعنی برای هر چیزی توی این دانشگاه باید راهشو یاد بگیری
مثلا همین انتخاب واحد ..
راهش اینه که صبح ها قبل از 9 انتخاب واحد کنی که ترافیک سایت پایین باشه. و یا زرنگی کنی بزاری وقتی که همه رفتن نهار یعنی از 1.30 بعد از ظهر تا 2.30 باید کارت رو انجام بدی ضربتی:w34:

بالا