انتخاب رشته برای ارشد

XXXX2

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
من رشته کارشناسیم متالورژیه.میخواستم نظر شما ها رو هم بدونم که ادامه تحصیل دررشته متالورژی بهتره یا مکانیک؟ با تشکر

ehsansafa

عضو جدید
سلام

اگه رشتتو دوست داری متالورژی را ادامه بده. اگه با مواد حال نمی کنی و مطمئنی که با مکانیک کنار می آی و تاکید می کنم حالشا داری از اول بخونی برو مکانیک. به این دلیل می گم از اول چون وقتی می ری مکانیک نسبت به مکانیک ها 4 سال عقب تری که باید جبران کنی. و اگه این کار را بکنی یعنی خودت را برسونی به اون ها به خاطر متالورژ بودنت دو تا سرو گردن از اون ها بالاتری !!!!

جمع بندی: خودم دقیقا روی این مسئله فکر کرده ام بین مکانیک و مواد. البته مواد را انتخاب کردم ولی حالا موندم چه گرایشی. نانو ، جوش ، ریخته گری یا .....

اگه به نتیجه ای رسیدی خبری بده . :smile: 

mahnaz -A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه منم بودم همون مواد رو ادامه میدادم ! البته علاقه شرط اوله...
چون به قول دوستمون از سایرین نه 4 سال ولی به مقدار قابل ملاحظه ای عقب تر هستید!
به شرط داشتن علاقه نسبی میتونم این زمان رو برای ایده ال شدن تو رشته کارشناسی خودتون صرف کنید!

موفق باشید

aghd

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
من رشته کارشناسیم متالورژیه.میخواستم نظر شما ها رو هم بدونم که ادامه تحصیل دررشته متالورژی بهتره یا مکانیک؟ با تشکر
سلام
من ترم اخر کارشناسیم .رشته ی مواد خیلی خوبه و فقط نمیدونم چه گرایشی از همه بهتره کمکم کنید؟

XXXX2

عضو جدید
سلام

اگه رشتتو دوست داری متالورژی را ادامه بده. اگه با مواد حال نمی کنی و مطمئنی که با مکانیک کنار می آی و تاکید می کنم حالشا داری از اول بخونی برو مکانیک. به این دلیل می گم از اول چون وقتی می ری مکانیک نسبت به مکانیک ها 4 سال عقب تری که باید جبران کنی. و اگه این کار را بکنی یعنی خودت را برسونی به اون ها به خاطر متالورژ بودنت دو تا سرو گردن از اون ها بالاتری !!!!

جمع بندی: خودم دقیقا روی این مسئله فکر کرده ام بین مکانیک و مواد. البته مواد را انتخاب کردم ولی حالا موندم چه گرایشی. نانو ، جوش ، ریخته گری یا .....

خیلی ممنون از راهنماییت ولی یکی از دلایل تغییر رشته من مظلومیت این رشته و اشغال فرصتهای شغلی اون بوسیله مکانیکیهاست.من بیش از 12 سال سابقه کار دارم و پس از این مدت بود که به این نتیجه رسیدم و نمیدانم متاسفانه یا خوشبختانه,بالاخره برای ارشد مکانیک را انتخاب کردم.لطفا اگر باز هم نظری دارید بنویسید

XXXX2

عضو جدید
سلام

سلام ببخشید از اینکه خیلی دیر خبر دادم.من مکانیک رو انتخاب کردم ولی متاسفانه پس از امتحان دادن فقط مجاز به انتخاب رشته شدم(از 8 گرایش 7 تا مجاز شدم)ورتبه من بین 2700 تا 4800 بود.ولی امسال باز هم می خوام شانسمو امتحان کنم.در مورد گرایش انتخابی شما من نظر شخصی ام جوشه (با توجه به سابقه 13 ساله ام)