ستاره مقصر سیاوش نیست من ازت عذر میخوام عزیزم ....باشه؟ناراحتم خیلی بی معرفتی
ستاره مقصر سیاوش نیست من ازت عذر میخوام عزیزم ....باشه؟ناراحتم خیلی بی معرفتی
نه بخدا............ناراحتم خیلی بی معرفتی
کجا ستاره؟
خوبم مرسی............چه خبر؟
سلام عزیزم....نه تورو خدا قعر نکن به خدا مقصر منم نه سیاوش.....بخدا ندیدم ثبت نام کرده باشی عزیزم
سلوم .....جایزه ها دست منه......خخخخخ
ستاره مقصر سیاوش نیست من ازت عذر میخوام عزیزم ....باشه؟
به مناسبت اینکه بردم ....بعله.....به چه مناسبت؟؟؟؟؟؟؟؟
وای سکته کردم خومن........................خخخخخخخخ شوخی کردم اگه تقصیر تو بوده عیبی نداره دوستم
وای سکته کردم خومن........................![]()
باژه عسیسم...................ولی من واقعا امشب دارم میرم من رو بذارید واسه فردا شب . شب همگی بخیر
شب بخیر گلم.بوس............عزیزم ... شبت بخیر
......................سلامتی...
جایزه من کو؟؟؟
غمتو نبینم دادا......................![]()
سلام عمو بازی تموم شده منم بردم...بعله...سلام دوستان بازی چند چنده هان![]()
چی؟ یکی میخواد غم خودتو نبینه عمو.....خخخخخغمتو نبینم دادا![]()
آفرین حالا جایزه چی گرفتی هانسلام عمو بازی تموم شده منم بردم...بعله...
چی؟ یکی میخواد غم خودتو نبینه عمو.....خخخخخ
هیچ ایرادی نداره زن داداش.شوما به این سنگ دلی میخوای اولم بشی.رو که نیست والا به سنگ پا قزوینم گفته زکی خخخخخخخخخخعاقا یکی بمن رای بده دارم از اوج پایین میام....
هیچ ایرادی نداره زن داداش.شوما به این سنگ دلی میخوای اولم بشی.رو که نیست والا به سنگ پا قزوینم گفته زکی خخخخخخخخخخ![]()
همه چیز عمو.....یه کتاب عاشقانه...یه کارت هدیه ویه ادکلن ویه چیز دیگه.............عمو میسی غم خوار نمیخواد واسه خودت نگه دار...بعله........آفرین حالا جایزه چی گرفتی هان
من غمخوار زیاد دارم عمو.گفتم شاید وکیلم به یه غمخوار نیاز پیدا کرده گفتم واسش بفرستم خخخخخخخخخ![]()
نه شوما سنگ دلی خخخخخخخخخخخخن سنگ دلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلاااااااااااااام مامانیییییییییی....نه سنگ دل نیستی ما خانوادگی دل نازکیم ....اره.....ن سنگ دلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
حالا مثه دوخترای خوب بیا جایزه ها رو با هم نصف کنیم.آباریکلا دوختر خخخخخخخهمه چیز عمو.....یه کتاب عاشقانه...یه کارت هدیه ویه ادکلن ویه چیز دیگه.............عمو میسی غم خوار نمیخواد واسه خودت نگه دار...بعله........
نه خییییییییییییییییییر اونا هدیس نمیذارم بهشون حتی دس بزنی....... عمو تعارف چی؟عمو داری تلافی میکنی اره عمو؟حالا مثه دوخترای خوب بیا جایزه ها رو با هم نصف کنیم.آباریکلا دوختر خخخخخخخ
عمو با من راحت باش تعارف نکن خخخخخخخخ![]()
سلاااااااااااااام مامانیییییییییی....نه سنگ دل نیستی ما خانوادگی دل نازکیم ....اره.....
نه شوما سنگ دلی خخخخخخخخخخخخ![]()
خو مزشم به همینه عمو.هدیه رو باس نصف کرد دیگه خخخخخخخنه خییییییییییییییییییر اونا هدیس نمیذارم بهشون حتی دس بزنی....... عمو تعارف چی؟عمو داری تلافی میکنی اره عمو؟
آره جون خودت .اینو که تو راس میگی خخخخخخخخخخسلام گلم....کی رای داده من دل نازکم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخخخ
خودتیییییییییییییییی...من این لطیفییییییییییییی...هاهاها
آره جون خودت .اینو که تو راس میگی خخخخخخخخخخ![]()
بیمارستان واسه چی هاناهانننننننننننن....شمااااااااااااااا....گفدین خدا بد نده بیمارستان بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | طراحی سایت انتخاب بازیگر | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
كدومو انتخاب ميكنيد | زنگ تفريح | 80 | |
![]() |
براي نفر قبلي يه اواتار انتخاب كن | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
کدامیک را انتخاب می کنید؟ | زنگ تفريح | 14 | |
![]() |
برای انتخاب شریک زندگیتون کدوم مورد رو ترجیح میدید؟!!!! | زنگ تفريح | 45 |