چرا کل کل هست.........آرع...................خخخخخاصن امشب حس کل کل و شوهر یابی نیست

چرا کل کل هست.........آرع...................خخخخخاصن امشب حس کل کل و شوهر یابی نیست
چرا کل کل هست.........آرع...................خخخخخ![]()
چرا کل کل هست.........آرع...................خخخخخ![]()
از قضییه استقرا استفاده کردم........خخخخخ............نه قصد ندارن....تصمیم دارن ترشی بشن.....خخخخخ
هاع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آخی یکم اینجا باش بره بالا.........خخخخخ....آرعفعلا من همه حسام صفره![]()
سیاوش........م. استقرا قضیه نیست ....اصل استقراس ارع....اشتباه استفاده کردی.....خخخخخاز قضییه استقرا استفاده کردم........خخخخخ
باشه حاضر...................کی میتونه اسم ی دانشمند زن ایرانی رو به رخ ما بکشه خخخخخخخخخخخمن واسه کل کل حاضرم...........یکی بگو تا جوابتو بدم....ارع....خخخخخپست قبلیمم بخون......خخخ
آخی یکم اینجا باش بره بالا.........خخخخخ....آرع![]()
آخی یکم اینجا باش بره بالا.........خخخخخ....آرع![]()
باشه حاضر...................کی میتونه اسم ی دانشمند زن ایرانی رو به رخ ما بکشه خخخخخخخخخخخ![]()
واقعا.............خخخخخخخخخخخخ........... باوشه پس از دلت ی دونه لاپلاس معکوس میگیرم آرع.......خخخسیاوش........م. استقرا قضیه نیست ....اصل استقراس ارع....اشتباه استفاده کردی.....خخخخخ
خدا نکنه مهمون مشدیا باشم خخخخخخخخخخخخخخسلام من اول نشدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا تو شهر ما مهمونی ها.![]()
من خودم دانشمندم دیگه ....ارع....باشه حاضر...................کی میتونه اسم ی دانشمند زن ایرانی رو به رخ ما بکشه خخخخخخخخخخخ![]()
هاع؟؟!!!!!!!واقعا.............خخخخخخخخخخخخ........... باوشه پس از دلت ی دونه لاپلاس معکوس میگیرم آرع.......خخخ![]()
خدا نکنه مهمون مشدیا باشم خخخخخخخخخخخخخخ![]()
خدا نکنه مهمون مشدیا باشم خخخخخخخخخخخخخخ![]()
شما در چه ضمینه ای تحقیقات میکنید..........من خودم دانشمندم دیگه ....ارع....
ارع ارع من که دستم بهش نمیرسه از طرف منم بزنینش..........خخخخخخلایق هر چه لایقاصلا دیگه تو دانشگاه رات نمیدیم که درس عبرت شه برات دیگه به مشهدی ها توهین نکنی
حیف اون همه مهمون نوازی![]()
ارع ارع من که دستم بهش نمیرسه از طرف منم بزنینش..........خخخخخ
هاع؟تحقیق؟من در زمینه همسر زیاد تحقیق میکنم خو دیگه باید حواسمو جمع کنم دیگه نمیشه که دستمو تو دست هرکسی بذارم ارع.......شما در چه ضمینه ای تحقیقات میکنید..........
مگه دست شوماست.............خخخخخلایق هر چه لایقاصلا دیگه تو دانشگاه رات نمیدیم که درس عبرت شه برات دیگه به مشهدی ها توهین نکنی
حیف اون همه مهمون نوازی
ای گفتی.......مشدیا که مهمون نواز نیستن !!!
اینا زدن بلد نیستن..........خخخخخخخارع ارع من که دستم بهش نمیرسه از طرف منم بزنینش..........خخخخخ
خخخخخخخخخخ یه مسابقه رالی بود باید مینداختیمش زیر ماشینها از روش رد شن لهش کنن![]()
هاع؟نه دیگه تا این حد منظورم از زدن نوازش بود ارع !!!!!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخخخخخخخخخخ یه مسابقه رالی بود باید مینداختیمش زیر ماشینها از روش رد شن لهش کنن![]()
مگه دست شوماست.............خخخخ
ای گفتی.......
اینا زدن بلد نیستن..........خخخخخخخ![]()
متشکر من خودم ندا هستم دیگه نیازی نیست....ارع.میگم چ خشنین شما آفرین باریکلا....اگه کمک خاستین ندا بدین من 5مین بعدش اونجام
مگه دست شوماست.............خخخخ
ای گفتی.......
میخوای خودم بیام یه کتک مفصل بهت بزنم ستاره هم یاد بگیره؟خخخخخخخخخخخمگه دست شوماست.............خخخخ
ای گفتی.......
میگم چ خشنین شما آفرین باریکلا....اگه کمک خاستین ندا بدین من 5مین بعدش اونجام
اتفاقا بالعکس هر وقت رفتم مهمون نواز بودن ..........خخخخالبته فقط در مورد شما مهمون نواز نیستن
اتفاقا بالعکس هر وقت رفتم مهمون نواز بودن ..........خخخخ![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Д | انتخاب دل نازک ترین کاربر (سری دوم) | مسابقات تفریحی | 1 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری ششم) | مسابقات تفریحی | 89 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری پنجم) | مسابقات تفریحی | 192 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری چهارم) | مسابقات تفریحی | 106 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری دوم) | مسابقات تفریحی | 663 |