نه اشکالی نداره به دوتاشم رای بدهخخخخخخخخخ اره نمیدونم چرا دلم میخواد الکی الکی به ستایش و زهره رای بدم دوتا میشه عایا؟؟؟؟؟

نه اشکالی نداره به دوتاشم رای بدهخخخخخخخخخ اره نمیدونم چرا دلم میخواد الکی الکی به ستایش و زهره رای بدم دوتا میشه عایا؟؟؟؟؟
رو چشم............اره یه باردیگم میخوام.........................![]()
پس دل تازکی خخخخخخخخخخخخخخالن رفتم دیدم تندیس گناه داره به تندیس رای میدم....
میسی................م.رو چشم............![]()
پس دل تازکی خخخخخخخخخخخخخخ![]()
مهم آخرشه ک باید دید کی اول میشه...کسی نیست اما ظاهرا شما اول هستین![]()
البته..........اما اول میشی بهت قول میدممهم آخرشه ک باید دید کی اول میشه...![]()
سیلام.............................برا شما که فرقی نمیکنه دیگه اول شدی دیگهسلااااااااااام...اقا کی تموم میشه این نظرسنجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم............من همیشه اولم چه تو خصوصیات مثبت وچه خصوصیات منفی ارع....خخخخسیلام.............................برا شما که فرقی نمیکنه دیگه اول شدی دیگه![]()
منفیشو نمیدونممیدونم............من همیشه اولم چه تو خصوصیات مثبت وچه خصوصیات منفی ارع....خخخخ![]()
حالا چرا نالاحتی؟؟؟؟؟؟دلنازک بودن یه خصوصیت منفیه دیگه.....خخخخمنفیشو نمیدونم![]()
آره.............خخخخخخخخخحالا چرا نالاحتی؟؟؟؟؟؟دلنازک بودن یه خصوصیت منفیه دیگه.....خخخخ![]()
میزنم لهت میکنماااااااااااااااااااااا.....اصن خعلی هم مثبته ارع............آره.............خخخخخخخخخ![]()
میزنم لهت میکنماااااااااااااااااااااا.....اصن خعلی هم مثبته ارع............![]()
پس منفی که گفتی کجا رفت.........هههههههههههههههههههه.دیمیزنم لهت میکنماااااااااااااااااااااا.....اصن خعلی هم مثبته ارع............![]()
سلام ستاره خانوم خوب هستین شما؟سلام منم اول شدم![]()
سلام ستاره خانوم خوب هستین شما؟
البته شما همیشه اولین![]()
پس منفی که گفتی کجا رفت.........هههههههههههههههههههه.دی![]()
سلام گلممممممممممممم.....سلام منم اول شدم![]()
حالا من هرچی گفتم تو هم باید تکرارکنی؟ارع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس منفی که گفتی کجا رفت.........هههههههههههههههههههه.دی
چهره واقعی .......عجب........برای خودم م ت ا س ف م ت و ا ی ن ب ا ش گ ا ه ع ض و ش د ممیخواست چهره ی واقعیه شما رو ببینه که دید![]()
میخواست چهره ی واقعیه شما رو ببینه که دید![]()
چهره واقعی .......عجب........برای خودم م ت ا س ف م ت و ا ی ن ب ا ش گ ا ه ع ض و ش د م
از چه نظر؟ اصلا جنبه شوخی نداریا؟چهره واقعی .......عجب........برای خودم م ت ا س ف م ت و ا ی ن ب ا ش گ ا ه ع ض و ش د م
واقعنی؟؟؟البته..........اما اول میشی بهت قول میدم![]()
ع،آقا سیاوش چی شده؟؟؟چهره واقعی .......عجب........برای خودم م ت ا س ف م ت و ا ی ن ب ا ش گ ا ه ع ض و ش د م
سلام زهره خانوم خوبی؟ع،آقا سیاوش چی شده؟؟؟
سلامسلام زهره خانوم خوبی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Д | انتخاب دل نازک ترین کاربر (سری دوم) | مسابقات تفریحی | 1 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری ششم) | مسابقات تفریحی | 89 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری پنجم) | مسابقات تفریحی | 192 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری چهارم) | مسابقات تفریحی | 106 | |
![]() |
انتخاب خوش سلیقه ترین کاربر (سری دوم) | مسابقات تفریحی | 663 |