سلام دوستان. این سوال ها بخش کوچیکی از اون مطالبیه که من در اتوکد بلد نیستم، کسی هست جوابشونو بدونه؟ ممنون می شم.
1- من از فارسی نویس کاتب استفاده می کنم و هر بار که از اول اتوکد رو اجرا می کنم، باید اون رو load کنم. آیا راهی هست که این کار لازم نباشه؟
2- می تونم style خاصی رو برای خودم بسازم و در اون اندازه ی حروفم رو تعیین کنم تا بعد از اجرای دستور کاتب، از من اندازه ی متن نخواد، اما می شه کاری کرد تا هر بار بعد از اجرای دستور کاتب، از من زاویه هم نخواد؟
3- گاهی اوقات و فقط گاهی اوقات، کاتبم مشکل دار می شه و با یه حرفی (عموماً ح) مشکل دار می شه، قدیم ترها یادمه به جاش %% نمی دونم چی رو می زدم درست می شد اما الان درست نمی شه ولی اگه یه بار برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم و دوباره کاتب رو load کنم درست می شه. چرا؟
4- هر بار که از کاتب استفاده می کنم، بعد از دستورات من، + ها شروع می کنن روی صفحه ظاهر شدن؛ که من دستور blipmode رو اجرا می کنم و off رو انتخاب می کنم و + ها تا اجرای بعدی کاتب دیگه ظاهر نمی شن و من مشکلی نخواهم داشت. علت چیه؟ تنظیماتی هست که عوضش کنم تا دیگه این حالت پیش نیاد؟
5- آیا فارسی نویس بهتری هست که از اون استفاده کنم؟
6- در جایی خوندم که اگه دستور text رو اجرا کنی و متن فارسی رو در اون تایپ کنی و بعد اون متن رو explode کنی (که shortcut اون txt exp هست) دیگه متن فارسی در هر سیستمی بدون مشکل هم دیده می شه و هم پرینت گرفته می شه. من هر موقع txt exp رو اجرا می کنم، متنم غیب می شه. چرا؟
سلام دوست عزیز. قبل از هر چیز سعی کنید سوالاتونو تو تاپیکهای مربوطه مطرح کنید تا هم مطالب منظم تر باشه و هم سریعتر و زودتر به جوابتون برسید
دوست خوبمون اکثر جوابها رو دادن و در ادامه :
سوال 1 و 2 و 5 که دوست خوبمون جوابتون رو دادن.. (فقط سوال اولتون بعد از باز شدن پنجره Contents با گزینه Add فایل kateb رو Add کنید.)
سوال 3- برای حرف ح متصل 176%% و برای ح منفصل 177%% رو جایگزین میکنیم..
سوال 4 - اون مثبت ها همونطور که خودتون میدونید با blipmode از بین میره ولی علت دوباره ظاهر شدنش رو بعد از اجرای کاتب نمیدونم
سوال 6 - این روش رو اصلا پیشنهاد نمیکنم.. در اکثر فونتها اگه اکسپلود کنیم فونتها کاملا به هم میریزه.. این دستور کاربردش برای برش و حک کردن حروف و اعداد در برش لیزری می باشد..سعی کنید از کاتب استفاده کنید.. و فونتها را با دستور eTransmit همیشه همراه فایلتون داشته باشید.
نکته : در آخر پیشنهاد میکنم از کاتب جدید استفاده کنید که هربار اتوکد را اجرا میکنید هم یک style فارسی ایجاد میشه و هم کاتب خود بخود load میشه..
(تو همه سیستم ها جواب نداده..اما من دارم استفاده میکنم)