maral55
مدیر بازنشسته
بچه ها فکر کردم از امروز تو این تاپیک آموزش اتوکد بزاریم نظر شما چیه؟
برای شروع فکر کردم هر دفعه یه فرمان از اتوکد رو بگیم البته واسه اینکه میدونم اکثرتون یه چیز هایی ازش بلیدن از اول شروع نمی کنم انتخابی یه فرمان رو شروع میکنم شما هم نظرتون رو بگین واسه بهتر شدن این تاپیک.
خوب شروع کنیم
فرمان Copy ; تکثیر اشیاء
فرمان Copy برای تهیه نسخه های مجدد(کپی) از اشیای موجود در نقشه باا فاصله معینی از آنها قابل استفاده می باشد .برای تعیین فاصله نسخه کپی با نسخه اصلی,الزاما باید برداری موسوم به بردار جه به جایی را تعریف نمایید. به همین جهت پیغام های فرمان Copy کاملا شبیه Move هست که البته در یکی از زیر دستورها یه چیزی به اسم Multiple هست (برای تولید کپی های متععد به وسیله فرمان Copy ) اضافه بر فرمان Move وجود داره.
خوب حالا واسه اجرای فرمان Copy روش های مختلف داریم :
1.تایپ Copy
2.کلید سریع Co یا Cp
3. از طریق منو :Modify >Copy
4.نوار ابزار :شکل آیکون Copy
خوب این باشه تا بفیشو بگم
شما هم شروع کنین بچه ها کد رو اگه بلیدن آموزش بزارین یا مکس یا فتوشاپ
فعلا
برای شروع فکر کردم هر دفعه یه فرمان از اتوکد رو بگیم البته واسه اینکه میدونم اکثرتون یه چیز هایی ازش بلیدن از اول شروع نمی کنم انتخابی یه فرمان رو شروع میکنم شما هم نظرتون رو بگین واسه بهتر شدن این تاپیک.
خوب شروع کنیم
فرمان Copy ; تکثیر اشیاء
فرمان Copy برای تهیه نسخه های مجدد(کپی) از اشیای موجود در نقشه باا فاصله معینی از آنها قابل استفاده می باشد .برای تعیین فاصله نسخه کپی با نسخه اصلی,الزاما باید برداری موسوم به بردار جه به جایی را تعریف نمایید. به همین جهت پیغام های فرمان Copy کاملا شبیه Move هست که البته در یکی از زیر دستورها یه چیزی به اسم Multiple هست (برای تولید کپی های متععد به وسیله فرمان Copy ) اضافه بر فرمان Move وجود داره.
خوب حالا واسه اجرای فرمان Copy روش های مختلف داریم :
1.تایپ Copy
2.کلید سریع Co یا Cp
3. از طریق منو :Modify >Copy
4.نوار ابزار :شکل آیکون Copy
خوب این باشه تا بفیشو بگم

شما هم شروع کنین بچه ها کد رو اگه بلیدن آموزش بزارین یا مکس یا فتوشاپ
فعلا