کدخدا
مدیر بازنشسته
آخه مگه می شه 2تا خط که رو همن رو همزمان ببینی؟از راهنماییت ممنونم ولی من هنوز تو این مورد مشکل دارم ، ضمن اینکه می خوام خط اکس و دیوارمو که روی هم هستند همزمان ببینم.

آخه مگه می شه 2تا خط که رو همن رو همزمان ببینی؟از راهنماییت ممنونم ولی من هنوز تو این مورد مشکل دارم ، ضمن اینکه می خوام خط اکس و دیوارمو که روی هم هستند همزمان ببینم.
مطمئنم که میشه چون دیدمآخه مگه می شه 2تا خط که رو همن رو همزمان ببینی؟![]()
پيدا كردي به ما هم بگو استفاده كنيم دوست عزيزمطمئنم که میشه چون دیدم
حتما این کارو میکنم همین الانم نمونه فایلشو دارم ولی نمی دونم چرا اپلودش نمی کنه.پيدا كردي به ما هم بگو استفاده كنيم دوست عزيز![]()
منم منتظرم ببینم فکر می کنم منظور شما با جواب من یکی نبوده البته احتمالا.حتما این کارو میکنم همین الانم نمونه فایلشو دارم ولی نمی دونم چرا اپلودش نمی کنه.
ببین جدا اپلود نمیشه اگه دوست داری ایمیلتو بده برات ایمیل کنم .منم منتظرم ببینم فکر می کنم منظور شما با جواب من یکی نبوده البته احتمالا.
مشکلتو فهمیدم کجاست یه دونه lts بزن عددشو کم و زیاد کن درست میشه.ببین جدا اپلود نمیشه اگه دوست داری ایمیلتو بده برات ایمیل کنم .
ضمنا به این نکته توجه کن که خط اکس خط نقطه است نه خط کامل(جسارتا)
ولی من بازم سعی میکنم تو تاپیک بزارم شاید برای بچه های دیگه هم جالب باشه.
اگرسرعت سیستم بالا باشه مشکلی نداره .مرسی ممنونسلام.من ديدم اما كار نكردم
2009 يه كم ازيت مي كنه برنامه اش
اما مي دونم مثل اكشن فتوشاپ يه سري كاراي از پيش تعريف شده را با فشار 1 دكمه انجام مي ده و دستوري براي افزايش سرعت كار بر هستش
اميد وارم كمك كرده باشم
![]()
اینم فایلشمشکلتو فهمیدم کجاست یه دونه lts بزن عددشو کم و زیاد کن درست میشه.![]()
بابا من که گفتم حرف شما با جواب من یکی نیست من منظورم از نظر منطقی بود که وقتیم پرینت بگیری اگه سیاه سفید باشه و ضخامت خطام یکی فقط یکیشو می بینی.اینم فایلش
با سلامسلام ، به همه دوستان من تو اتوکد زیا وارد نیستم یه پلان دارم می کشم به مشکل خوردم چند تا سوال دارم هر کی جواب بده ممنون میشم .
1-خطوط آکسمو رفتم خطوط دیوارام که از روش رد میشه خطهای آکس دیده نمی شن
2- می خوام از یه خط افست بگیرم با یه لایه دیگه برای این کارم مشکل دارم
خیلی خیلی ممنونبا سلام
فكر كنم اينجوري اين مشكل حل شه:
ابتدا خط آكس رو سلكت كن و از منوي كركره اي TOOLS زير منوي Draw Order گزينه Bring To Front رو انتخاب كن. خط آكس انتخاب شده روي تمام موضوعات زيريش قرار مي گيره.
جدا؟!! یعنی میشه خودمون فرمان بدیم؟سلام
من میخواهم در مورد LISPصحبت کنم.
یک کدکار خوب باید توانایی کار با کیبورد وتایپ رو داشته باشه وموقع کار از هر دو دستش استفاده بکنه.
حالا شما نیاز به این دارید که از کلمات کوتاه وکلیدی بجای تایپ فرمان های طولانی استفاده کنید برای تنظیم این کاروارد TOOLSشده بعد CUSTOMIZEرا انتخاب کرده وبعد گزینه آخر راانتخاب کرده وبرای هر فرمان کلمه ای تایپ کرده مثلا بجای COPYتایپ کنید CCواینتر کرده.
راجب کتاب که هیچ کتابی مثل help کد نیست که البته انگلیسیه.جدا؟!! یعنی میشه خودمون فرمان بدیم؟
من همه اش دنبال فرمان تایپی تو دستورات کد بودم که با اونها یاد بگیرم ولی خوب تو هیچ کتابی ندیدم! همه از نوار ابزارها استفاده میکردن و اموزش داده بودن!![]()
راستش میخواست پیشنهاد بگم که تو یه تاپیکم فرمانهای تایپی رو بذارین! ولی نمیدونم امکانش هست یا نه!
راستی اگه یه کتاب اموزش کد خوبم بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم! من پارسال جهاد دانشگاهی تهران کلاس رفتم یه چند تا دستور یاد داد ولی همه اش نقشه های صنعتی باهامون کار کرد و دریغ از یه نقشه ی ساختمانی!الان اصلا بلد نیستم پلان و نما برش و ... بکشم!
یا لایه بندیا و .... اصلا نمیدونم رو چه حسابی باید لایه بندی کنم و ... خیلی ممنون میشم اگه کتابی میشناسین که میتونه کمکم کنه معرفی کنید.
![]()
سلامجلسه اول
برنامه اتوكد برنامه ايست براي نقشه كشي و ترسيمات مهندسي.در همين حد كافيه.اگه خواستين در مورد اين نرم افزار بيشتر بدونين در همين قسمت آموزش نرم افزار مطالب زيادي هست.
نصب برنامه
سعي كنيد از نسخه هاي به روز اين برنامه استفاده كنيد.
روش نصب بسيار ساده و مثل ساير نرم افزار ها ميباشد.پس از مراحل نصب crackوregisterرا فعال كنيد تا برنامه از حالت موقت 30روزه خارج شود.
شروع كار
پس از نصب برنامه را اجرا كنيد.
در ابتدا ميز كار شما ممكن است شلوغ و بر هم ريخته باشد.تمامي پنجره هاي اضافي را ببنديد. و همهي نوار ابزار هاي اضافي را غير فعال كنيد.
براي شروع تنها سه نوار ابزار: Draw / standard و Modify مورد نياز است كه آنها را فعال كنيد.
براي غير فعال كردن ساير نوار ابزار ها آنها را به داخل صفحه كار drag كنيد و خارج شويد.
و يا در منوي viewقسمت toolbars آنها را غير فعال كنيد.
من دارم چه جوري آپلود كنم تو سايتسلام .کسی فنت فارسی داره؟
با سلام و خسته نباشید .با سلام وخسته نباشيد
سايت بسيار آموزنده و خوبي داريد و تا به حال خيلي از آن استفاده نموده ام.
در مورد فيلم آموزش نصب فونت در اتوكد لينك دانلود به صورتي است كه وقتي شروع به save كردن مطلب مي پردازد سرعت دانلود بسيار پايين مي آيد ( البته اين كار را با چند كامپيوتر مختلف انجام دادم و همه به همبن صورت بود) مثلاً سرعت 20 بايت در ثانيه(نه 20 كيلو بايت) مي خواستم ضمن تشكر اگر مي شود مشكل را مرتفع نمائيد.
چند تا معمولیشو تویه بلوکای کد می تونی پیدا کنیبا سلام و خسته نباشید .
من سمپل های آماده اتوکد رو می خوام , سمپل های مبلمان و درخت و این جور چیزا
کسی می تونه کمکم کنه![]()
سلام گل پسر!سلام.
من هم مثل شما (ترم اولي،مبتدي،...)ها Auto Cad رو تازه شروع كردم.
هر هفته بعد از كلاس مطالب رو به صورت كامل براتون مي گم.
خواهشي كه از شما دارم اينه كه حدالامكان نظر ندين و پست نذارين.
و فقط سوالات مربوط و اشكالاتون رو بپرسيد.
اینجا توضیح داده شدهسلام گل پسر!
یک سوال فنی :من وقتی می خوام یه فایل جدید یا فایل قبلی باز کنم دیگه پنجره باز نمیشه!!!!!!!!!!!
تو خط کامند میزنه اسم فایل رو تایپ کن چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حال شده وقتی open یا همون ctrl+o رو می زنید به جای باز شدن پنجره open این دستور از command prompt باز شه اونجا ازتون بخواد که اسم فایلتون رو وارد کنید؟
علتش اینه که یکی از دوستاتو خواسته بهتون بگه چقدر کد بلده.
راه حل:
توی command prompt تایپ کنید filedia و enter بزنین حالا عددش رو از 0 به 1 تغییر بدید و تمام .
حالا ctrl+o رو بزنید پنجره open باز می شه.
علتشو همونجا گفتمدم شما گرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی نگفتی رفیق چرا اینجوری شده؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 | |
R | مهم : دانلود فیلم اموزش جامع اتوکد 2بعدی و 3بعدی به زبان فارسی در معماری | Auto CAD | 0 | |
![]() |
اموزش فارسی نویسی در AUTOCAD+ نرم افزارهای فارسی نویس | Auto CAD | 45 | |
![]() |
رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 2697 |