اموزش مربوط به:2D AUTOCAD

Xara

عضو جدید
آموزش Auto Cad به صورت كامل (قدم به قدم) از نقطه صفر

آموزش Auto Cad به صورت كامل (قدم به قدم) از نقطه صفر

سلام.
من هم مثل شما (ترم اولي،مبتدي،...)ها Auto Cad رو تازه شروع كردم.
هر هفته بعد از كلاس مطالب رو به صورت كامل براتون مي گم.
خواهشي كه از شما دارم اينه كه حدالامكان نظر ندين و پست نذارين.
و فقط سوالات مربوط و اشكالاتون رو بپرسيد.

Xara

عضو جدید
جلسه اول

برنامه اتوكد برنامه ايست براي نقشه كشي و ترسيمات مهندسي.در همين حد كافيه.اگه خواستين در مورد اين نرم افزار بيشتر بدونين در همين قسمت آموزش نرم افزار مطالب زيادي هست.
نصب برنامه
سعي كنيد از نسخه هاي به روز اين برنامه استفاده كنيد.
روش نصب بسيار ساده و مثل ساير نرم افزار ها ميباشد.پس از مراحل نصب crackوregisterرا فعال كنيد تا برنامه از حالت موقت 30روزه خارج شود.
شروع كار
پس از نصب برنامه را اجرا كنيد.
در ابتدا ميز كار شما ممكن است شلوغ و بر هم ريخته باشد.تمامي پنجره هاي اضافي را ببنديد. و همهي نوار ابزار هاي اضافي را غير فعال كنيد.
براي شروع تنها سه نوار ابزار: Draw / standard و Modify مورد نياز است كه آنها را فعال كنيد.
براي غير فعال كردن ساير نوار ابزار ها آنها را به داخل صفحه كار drag كنيد و خارج شويد.
و يا در منوي viewقسمت toolbars آنها را غير فعال كنيد.

آرتور وحید

عضو جدید
منم منتظرم ببینم فکر می کنم منظور شما با جواب من یکی نبوده البته احتمالا.
ببین جدا اپلود نمیشه اگه دوست داری ایمیلتو بده برات ایمیل کنم .
ضمنا به این نکته توجه کن که خط اکس خط نقطه است نه خط کامل(جسارتا)
ولی من بازم سعی میکنم تو تاپیک بزارم شاید برای بچه های دیگه هم جالب باشه.

آخرین ویرایش:

کدخدا

مدیر بازنشسته
ببین جدا اپلود نمیشه اگه دوست داری ایمیلتو بده برات ایمیل کنم .
ضمنا به این نکته توجه کن که خط اکس خط نقطه است نه خط کامل(جسارتا)
ولی من بازم سعی میکنم تو تاپیک بزارم شاید برای بچه های دیگه هم جالب باشه.
مشکلتو فهمیدم کجاست یه دونه lts بزن عددشو کم و زیاد کن درست میشه.;)

sph1367

عضو جدید
سلام.من ديدم اما كار نكردم
2009 يه كم ازيت مي كنه برنامه اش
اما مي دونم مثل اكشن فتوشاپ يه سري كاراي از پيش تعريف شده را با فشار 1 دكمه انجام مي ده و دستوري براي افزايش سرعت كار بر هستش
اميد وارم كمك كرده باشم
:D
اگرسرعت سیستم بالا باشه مشکلی نداره .مرسی ممنون

reza556182

کاربر بیش فعال
سلام ، به همه دوستان من تو اتوکد زیا وارد نیستم یه پلان دارم می کشم به مشکل خوردم چند تا سوال دارم هر کی جواب بده ممنون میشم .
1-خطوط آکسمو رفتم خطوط دیوارام که از روش رد میشه خطهای آکس دیده نمی شن
2- می خوام از یه خط افست بگیرم با یه لایه دیگه برای این کارم مشکل دارم
با سلام
فكر كنم اينجوري اين مشكل حل شه:
ابتدا خط آكس رو سلكت كن و از منوي كركره اي TOOLS زير منوي Draw Order گزينه Bring To Front رو انتخاب كن. خط آكس انتخاب شده روي تمام موضوعات زيريش قرار مي گيره.

کدخدا

مدیر بازنشسته
تا حال شده وقتی open یا همون ctrl+o رو می زنید به جای باز شدن پنجره open این دستور از command prompt باز شه اونجا ازتون بخواد که اسم فایلتون رو وارد کنید؟
علتش اینه که یکی از دوستاتو خواسته بهتون بگه چقدر کد بلده.
راه حل:
توی command prompt تایپ کنید filedia و enter بزنین حالا عددش رو از 0 به 1 تغییر بدید و تمام .
حالا ctrl+o رو بزنید پنجره open باز می شه.

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام
من میخواهم در مورد LISPصحبت کنم.
یک کدکار خوب باید توانایی کار با کیبورد وتایپ رو داشته باشه وموقع کار از هر دو دستش استفاده بکنه.
حالا شما نیاز به این دارید که از کلمات کوتاه وکلیدی بجای تایپ فرمان های طولانی استفاده کنید برای تنظیم این کاروارد TOOLSشده بعد CUSTOMIZEرا انتخاب کرده وبعد گزینه آخر راانتخاب کرده وبرای هر فرمان کلمه ای تایپ کرده مثلا بجای COPYتایپ کنید CCواینتر کرده.
جدا؟!! یعنی میشه خودمون فرمان بدیم؟
من همه اش دنبال فرمان تایپی تو دستورات کد بودم که با اونها یاد بگیرم ولی خوب تو هیچ کتابی ندیدم! همه از نوار ابزارها استفاده میکردن و اموزش داده بودن! :cry:
راستش میخواست پیشنهاد بگم که تو یه تاپیکم فرمانهای تایپی رو بذارین! ولی نمیدونم امکانش هست یا نه! :redface::redface::redface:
راستی اگه یه کتاب اموزش کد خوبم بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم! من پارسال جهاد دانشگاهی تهران کلاس رفتم یه چند تا دستور یاد داد ولی همه اش نقشه های صنعتی باهامون کار کرد و دریغ از یه نقشه ی ساختمانی!:cry: الان اصلا بلد نیستم پلان و نما برش و ... بکشم!:cry: یا لایه بندیا و .... اصلا نمیدونم رو چه حسابی باید لایه بندی کنم و ... خیلی ممنون میشم اگه کتابی میشناسین که میتونه کمکم کنه معرفی کنید.:gol:

کدخدا

مدیر بازنشسته
جدا؟!! یعنی میشه خودمون فرمان بدیم؟
من همه اش دنبال فرمان تایپی تو دستورات کد بودم که با اونها یاد بگیرم ولی خوب تو هیچ کتابی ندیدم! همه از نوار ابزارها استفاده میکردن و اموزش داده بودن! :cry:
راستش میخواست پیشنهاد بگم که تو یه تاپیکم فرمانهای تایپی رو بذارین! ولی نمیدونم امکانش هست یا نه! :redface::redface::redface:
راستی اگه یه کتاب اموزش کد خوبم بهم معرفی کنید خیلی ممنون میشم! من پارسال جهاد دانشگاهی تهران کلاس رفتم یه چند تا دستور یاد داد ولی همه اش نقشه های صنعتی باهامون کار کرد و دریغ از یه نقشه ی ساختمانی!:cry: الان اصلا بلد نیستم پلان و نما برش و ... بکشم!:cry: یا لایه بندیا و .... اصلا نمیدونم رو چه حسابی باید لایه بندی کنم و ... خیلی ممنون میشم اگه کتابی میشناسین که میتونه کمکم کنه معرفی کنید.:gol:
راجب کتاب که هیچ کتابی مثل help کد نیست که البته انگلیسیه.
راجب کلیدای میانبر هم توی help یه قسمت داشت به اسم command که تمام میانبر ها به ترتیب حروف الفبا لیست شده می تونی استفاده کنی.

آریو

عضو جدید
درود :gol:
دستتون درد نکنه :gol::gol::gol:
خیلی جالب بود
اینم یه کار سریع

پیوست ها

• Drawing1-Model.jpg
    Drawing1-Model.jpg
    47.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

memolarch

عضو جدید
جلسه اول

برنامه اتوكد برنامه ايست براي نقشه كشي و ترسيمات مهندسي.در همين حد كافيه.اگه خواستين در مورد اين نرم افزار بيشتر بدونين در همين قسمت آموزش نرم افزار مطالب زيادي هست.
نصب برنامه
سعي كنيد از نسخه هاي به روز اين برنامه استفاده كنيد.
روش نصب بسيار ساده و مثل ساير نرم افزار ها ميباشد.پس از مراحل نصب crackوregisterرا فعال كنيد تا برنامه از حالت موقت 30روزه خارج شود.
شروع كار
پس از نصب برنامه را اجرا كنيد.
در ابتدا ميز كار شما ممكن است شلوغ و بر هم ريخته باشد.تمامي پنجره هاي اضافي را ببنديد. و همهي نوار ابزار هاي اضافي را غير فعال كنيد.
براي شروع تنها سه نوار ابزار: Draw / standard و Modify مورد نياز است كه آنها را فعال كنيد.
براي غير فعال كردن ساير نوار ابزار ها آنها را به داخل صفحه كار drag كنيد و خارج شويد.
و يا در منوي viewقسمت toolbars آنها را غير فعال كنيد.
سلام
خوشحال میشم منم کمکتون کنم .هرسوالی باشه پاسخ گو هستم

shoreedeh

عضو جدید
با سلام
لطفا لینکهای فصل 10 به بعد رو دوباره بذارید بعضی از لینکها پاک شدن .
ممنون

سارا یوسفیان

عضو جدید
سمپل های آماده اتوکد

سمپل های آماده اتوکد

:gol::gol:با سلام وخسته نباشيد
سايت بسيار آموزنده و خوبي داريد و تا به حال خيلي از آن استفاده نموده ام.
در مورد فيلم آموزش نصب فونت در اتوكد لينك دانلود به صورتي است كه وقتي شروع به save كردن مطلب مي پردازد سرعت دانلود بسيار پايين مي آيد ( البته اين كار را با چند كامپيوتر مختلف انجام دادم و همه به همبن صورت بود) مثلاً سرعت 20 بايت در ثانيه(نه 20 كيلو بايت) مي خواستم ضمن تشكر اگر مي شود مشكل را مرتفع نمائيد.
با سلام و خسته نباشید .
من سمپل های آماده اتوکد رو می خوام , سمپل های مبلمان و درخت و این جور چیزا
کسی می تونه کمکم کنه:que::que::que:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جون من یه مشکلی دارم اونم اینکه میخوام تازه کار با اتوکد شروع کنم اما نمیدونم از کجا؟؟!!!استاد کاربا کامپیترمون هم خیلی بد بود!!

آرتور وحید

عضو جدید
سلام مجدد
کسی تیپ بندی در و پنجره داره ؟ (ضروری)
من چون نمی دونستم تو کدوم تاپیک بنویسم اینجا نوشتم .

saman-z

عضو جدید
سلام.
من هم مثل شما (ترم اولي،مبتدي،...)ها Auto Cad رو تازه شروع كردم.
هر هفته بعد از كلاس مطالب رو به صورت كامل براتون مي گم.
خواهشي كه از شما دارم اينه كه حدالامكان نظر ندين و پست نذارين.
و فقط سوالات مربوط و اشكالاتون رو بپرسيد.
سلام گل پسر!
یک سوال فنی :من وقتی می خوام یه فایل جدید یا فایل قبلی باز کنم دیگه پنجره باز نمیشه:surprised:!!!!!!!!!!!
تو خط کامند میزنه اسم فایل رو تایپ کن چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدخدا

مدیر بازنشسته
سلام گل پسر!
یک سوال فنی :من وقتی می خوام یه فایل جدید یا فایل قبلی باز کنم دیگه پنجره باز نمیشه:surprised:!!!!!!!!!!!
تو خط کامند میزنه اسم فایل رو تایپ کن چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا توضیح داده شده
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=62332&page=2
می تونید سر بزنید و مشکل رو حل کنید.

saman-z

عضو جدید
ایول ایول

ایول ایول

تا حال شده وقتی open یا همون ctrl+o رو می زنید به جای باز شدن پنجره open این دستور از command prompt باز شه اونجا ازتون بخواد که اسم فایلتون رو وارد کنید؟
علتش اینه که یکی از دوستاتو خواسته بهتون بگه چقدر کد بلده.
راه حل:
توی command prompt تایپ کنید filedia و enter بزنین حالا عددش رو از 0 به 1 تغییر بدید و تمام .
حالا ctrl+o رو بزنید پنجره open باز می شه.
;) دم شما گرم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی نگفتی رفیق چرا اینجوری شده؟;)