امریه ی قرارگاه خاتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jujushow

عضو جدید
سلام دوستان .
من برای پذیرش ( سربازی ) توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه خاتم در استان اصفهان .

خونه ی ما هم تا شهر اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .

باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟

لطفا اگه اطلاعاتی در مورد مزایا و معایبش دارید در اختیارم بزارید .

ممنون

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام دوستان .
من برای پذیرش ( سربازی ) توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه خاتم در استان اصفهان .

خونه ی ما هم تا شهر اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .

باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟

لطفا اگه اطلاعاتی در مورد مزایا و معایبش دارید در اختیارم بزارید .

ممنون

یک اخطار براتون رد شد به دلیل ارسال تاپیک در بخش نامربوط.
نه بهتون اسکان نمیدن، لباس نظامی نمی خواد بپوشید، ممکنه بعد از اتمام سربازی پذیرشتون کنن ممکنه هم پذیرش نکنن یا به صورت پیمانی باشه، ولی از کلیه خدمات قرارگاه که برای کارکنان در نظر گرفته شده مانند بیمه، خدمات درمانی و غیر بهرمند می شوید.
مزایاش اینه که حقوقش کمی بالاتر هستش، احتمال شهید شدنتون کمتر هستش:دی، سختی کار کمتری داره، نیاز به پوشیدن لباس نظامی و پوتین سربازی نیست، در روزهای تعطیل شما هم تعطیل خواهید بود(در شرکت نفت بدین صورت هستش).
معایب باید 24 ماه خدمت مبارک رو به سر برسانید و به هیچ عنوان نمی توانید از کسری خدمت استفاده نمایید.

موفق باشید.
تاپیک قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا