الو؟؟... خونه خدا؟؟ خدايا نذار بزرگ شم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

spow

اخراجی موقت
سلام دوستان عزیز :gol:
متن زیررو بخونید
چه حسی به شما دست میده؟؟
موفق باشید ;)

الو ... الو... سلام

کسي اونجا نيست ؟؟؟؟؟

مگه اونجا خونه ي خدا نيست؟

پس چرا کسي جواب نميده؟

يهو يه صداي مهربون! ..مثل اينکه صداي يه فرشتس .بله با کي کار داري کوچولو؟

خدا هست؟ باهاش قرار داشتم.. قول داده امشب جوابمو بده.

بگو من ميشنوم .کودک متعجب پرسيد: مگه تو خدايي ؟من با خدا کار دارم ...

هر چي ميخواي به من بگو قول ميدم به خدا بگم .

صداي بغض آلودش آهسته گفت يعني خدام منو دوست نداره؟؟؟؟

فرشته ساکت بود .بعد از مکثي نه چندان طولاني:نه خدا خيلي دوستت داره.مگه کسي ميتونه تو رو دوست نداشته باشه؟

بلور اشکي که در چشمانش حلقه زده بود با فشار بغض شکست وبر روي گونه اش غلطيد وباهمان بغض گفت :اصلا اگه نگي خدا

باهام حرف بزنه گريه ميکنما...

بعد از چند لحظه هياهوي سکوت ؛

بگو زيبا بگو .هر آنچه را که بر دل کوچکت سنگيني ميکند بگو..ديگر بغض امانش را بريده بود بلند بلند گريه کرد وگفت:خدا جون خداي مهربون،خداي قشنگم ميخواستم بهت بگم تو رو خدا نذار بزرگ شم تو رو خدا...چرا ؟اين مخالف تقديره .چرا دوست نداري بزرگ بشي؟آخه خدا من خيلي تو رو دوست دارم قد مامانم ،ده تا دوستت دارم .اگه بزرگ شم نکنه مثل بقيه فراموشت کنم؟

نکنه يادم بره که يه روزي بهت زنگ زدم ؟نکنه يادم بره هر شب باهات قرار داشتم؟مثل بقيه که بزرگ شدن و حرف منو نمي فهمن.

مثل بقيه که بزرگن و فکر ميکنن من الکي ميگم با تو دوستم .مگه ما باهم دوست نيستيم؟پس چرا کسي حرفمو باور نميکنه ؟خدا چرا بزرگا حرفاشون سخت سخته؟مگه اينطوري نمي شه باهات حرف زد...

خدا پس از تمام شدن گريه هاي کودک:آدم ،محبوب ترين مخلوق من.. چه زود خاطراتش رو به ازاي بزرگ شدن فراموش ميکنه...کاش همه مثل تو به جاي خواسته هاي عجيب من رو از خودم طلب ميکردند تا تمام دنيا در دستشان جا ميگرفت.

کاش همه مثل تو مرا براي خودم ونه براي خودخواهي شان ميخواستند .دنيا براي تو کوچک است ...

بيا تا براي هميشه کوچک بماني وهرگز بزرگ نشوي...

کودک کنار گوشي تلفن،درحالي که لبخندبرلب داشت در آغوش خدا به خواب فرو رفت

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حس اينكه اين بچه بيشتر از سنش ميفهمه..

و اينكه همه تو آرزوشون دنبال كسي رو زمين هستند كه همينجوري باهاش درد دل كنه ولي اگه هم پيدا بشه . خودش قولهايي رو كه به خودش داده فراموش ميكنه...

:w27:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه مطلب قشنگی بود.واقعا ممنون.
من هم دلم میخواد دوباره به دوران سادگی و بی خیالی کودکیم برگردم.
من دوران بچگیمو خیلی دوست دارم:smile:

ولی الآنشم خدارو فراموش نکردم و نخواهم کرد.آخه چطوری میشه خدارو فراموش کرد؟؟:heart:

spow

اخراجی موقت
چه مطلب قشنگی بود.واقعا ممنون.
من هم دلم میخواد دوباره به دوران سادگی و بی خیالی کودکیم برگردم.
من دوران بچگیمو خیلی دوست دارم:smile:

ولی الآنشم خدارو فراموش نکردم و نخواهم کرد.آخه چطوری میشه خدارو فراموش کرد؟؟:heart:

این مطلبو بخونین تا بدونین چجوری خدارو فراموش میکنیم؟;)

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=97953

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من و از اين سر در گمي و بي برنامگي در بيار ...چيزي به سادگي دل اين بچه! ايني كه گفتم خيليه؟

!.​

توکلت به من باشه همه مشکلاتت حال میشه، یه جوری وانمود میکنی انگار واقعا یه بچه به خدا زنگ زده!!!!! یه نویسنده نوشته که سیبیل هاش از lastgoddess هم پر پشت تره!!

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توکلت به من باشه همه مشکلاتت حال میشه، یه جوری وانمود میکنی انگار واقعا یه بچه به خدا زنگ زده!!!!! یه نویسنده نوشته که سیبیل هاش از lastgoddess هم پر پشت تره!!
به خانم الهه و هركسي كه توليست بنده است مارك نزن عزيز. ولي از خودم خوشم مياد كه از حرفام و خواسته هام نصفشو ميگيري. راستي عمو اسپاو اينجا رو بنا كرد تا دلاي بهاري رو كه از حادثه عشق به پاييز بدل شدند رو تسكين بده خوب نيست ما اينجا از اين چيزا بزنيم.

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به خانم الهه و هركسي كه توليست بنده است مارك نزن عزيز. ولي از خودم خوشم مياد كه از حرفام و خواسته هام نصفشو ميگيري. راستي عمو اسپاو اينجا رو بنا كرد تا دلاي بهاري رو كه از حادثه عشق به پاييز بدل شدند رو تسكين بده خوب نيست ما اينجا از اين چيزا بزنيم.

سارا منظورته؟؟ آخه ما فکر کنم از یه مدل فارسی استفاده نمیکنیم، برا همینه من دیفرانسیل جلو و عقبم با هم لق میزنن / شما هرجا خواستی، بگو ما میایم اونجا

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سارا منظورته؟؟ آخه ما فکر کنم از یه مدل فارسی استفاده نمیکنیم، برا همینه من دیفرانسیل جلو و عقبم با هم لق میزنن / شما هرجا خواستی، بگو ما میایم اونجا
نميدونم كه من از ديكشنري گرفتم. شد الهه . از انگليسيش راحت تره البته يه معني ديگه هم داشت كه سنش رو بيشتر نشون ميده واسه همين , اين كلمه بهتره
فارسي من بعد از سه مرحله بازبيني اينجا نمايان ميشه لرد جون! اول ميخونم و به تركي ترجمه ميكنم. بعد جوابمو به تركي تو ذهنم مرور ميكنم و آخرش هم معادل فارسيشو پيدا كرده و تايپ ميكنم. حالا حق ميدي بهم؟

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به میبینم که من نیستم کماکان گفتمان دیالکتیک بی فرجامتون ادامه داره
نه خبردی؟؟؟

حاجی تو نباشی، اینجا هیچی نمیشه!

اما دوست خوبمون آقای بی ام دی، باور کرده که یه دختر کوچولو تلفن رو برداشته با خدا تلفنی صحبت کرده، همش پیش خودش میگه، خوشا به سعادتش!!!!!

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نميدونم كه من از ديكشنري گرفتم. شد الهه . از انگليسيش راحت تره البته يه معني ديگه هم داشت كه سنش رو بيشتر نشون ميده واسه همين , اين كلمه بهتره
فارسي من بعد از سه مرحله بازبيني اينجا نمايان ميشه لرد جون! اول ميخونم و به تركي ترجمه ميكنم. بعد جوابمو به تركي تو ذهنم مرور ميكنم و آخرش هم معادل فارسيشو پيدا كرده و تايپ ميكنم. حالا حق ميدي بهم؟

آره خوب، اونکه میشه الهه، اما اسم واقعیش ساراست!!!
اما من فارسیم فرق میکنه، اول یه بار تو زبانهای اروپایی میچرخه، آخر میدم دیکشنری آنلاین فارسیش کنه، بعد که پست کردم میبینم هیچ ربطی به نسخه اولش نداشت!!!

• Like
واکنش ها: bmd

spow

اخراجی موقت
حاجی تو نباشی، اینجا هیچی نمیشه!

اما دوست خوبمون آقای بی ام دی، باور کرده که یه دختر کوچولو تلفن رو برداشته با خدا تلفنی صحبت کرده، همش پیش خودش میگه، خوشا به سعادتش!!!!!

اقا میخوای بگم اون بچهه خودم بودم قال قضیه رو بکنیم
ولی فک کنم اونوقت پسر ایرانی توهم زمان میگیره:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به میبینم که من نیستم کماکان گفتمان دیالکتیک بی فرجامتون ادامه داره
نه خبردی؟؟؟

ميخوايم همديگه رو مجبور كنيم كه از پنجره اونيكي دنيا رو ببينه . خودتم ميدوني كه هيچ تفاهمي هم نداريم . پس فرجامي هم نيست.
آره خوب، اونکه میشه الهه، اما اسم واقعیش شطرنجي!!!
اما من فارسیم فرق میکنه، اول یه بار تو زبانهای اروپایی میچرخه، آخر میدم دیکشنری آنلاین فارسیش کنه، بعد که پست کردم میبینم هیچ ربطی به نسخه اولش نداشت!!!

احتمالا اون ته مونده آلمانيته كه باعث ميشه نسخه به بيراهه بره. تو تايپيك زنيت كه ايججوري بودش!:sweatdrop:

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقا میخوای بگم اون بچهه خودم بودم قال قضیه رو بکنیم
ولی فک کنم اونوقت پسر ایرانی توهم زمان میگیره:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

حاجی مصونیت ریاست جمهوری نداری میزنن میکشنت، بعد من مجبور میشم به خونخواهیت قیام کنم :w00:!

اما تو اگه ادعای خدایی کنی من قبولت میکنم :thumbsup2:

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ميخوايم همديگه رو مجبور كنيم كه از پنجره اونيكي دنيا رو ببينه . خودتم ميدوني كه هيچ تفاهمي هم نداريم . پس فرجامي هم نيست.

انقدر نا امید نباش، پس آنادیلی چی!!؟؟!! این یه نقطه مشترکه!!

احتمالا اون ته مونده آلمانيته كه باعث ميشه نسخه به بيراهه بره. تو تايپيك زنيت كه ايججوري بودش!:sweatdrop:

یادش بخیر، عجب تاپیکی بوداااا!!! (به به، سلام آقای پیرجو، حالتون چطوره!!؟!)

• Like

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز :gol:
متن زیررو بخونید
چه حسی به شما دست میده؟؟
موفق باشید ;)

الو ... الو... سلام

کسي اونجا نيست ؟؟؟؟؟

مگه اونجا خونه ي خدا نيست؟

پس چرا کسي جواب نميده؟

يهو يه صداي مهربون! ..مثل اينکه صداي يه فرشتس .بله با کي کار داري کوچولو؟

خدا هست؟ باهاش قرار داشتم.. قول داده امشب جوابمو بده.

بگو من ميشنوم .کودک متعجب پرسيد: مگه تو خدايي ؟من با خدا کار دارم ...

هر چي ميخواي به من بگو قول ميدم به خدا بگم .

صداي بغض آلودش آهسته گفت يعني خدام منو دوست نداره؟؟؟؟

فرشته ساکت بود .بعد از مکثي نه چندان طولاني:نه خدا خيلي دوستت داره.مگه کسي ميتونه تو رو دوست نداشته باشه؟

بلور اشکي که در چشمانش حلقه زده بود با فشار بغض شکست وبر روي گونه اش غلطيد وباهمان بغض گفت :اصلا اگه نگي خدا

باهام حرف بزنه گريه ميکنما...

بعد از چند لحظه هياهوي سکوت ؛

بگو زيبا بگو .هر آنچه را که بر دل کوچکت سنگيني ميکند بگو..ديگر بغض امانش را بريده بود بلند بلند گريه کرد وگفت:خدا جون خداي مهربون،خداي قشنگم ميخواستم بهت بگم تو رو خدا نذار بزرگ شم تو رو خدا...چرا ؟اين مخالف تقديره .چرا دوست نداري بزرگ بشي؟آخه خدا من خيلي تو رو دوست دارم قد مامانم ،ده تا دوستت دارم .اگه بزرگ شم نکنه مثل بقيه فراموشت کنم؟

نکنه يادم بره که يه روزي بهت زنگ زدم ؟نکنه يادم بره هر شب باهات قرار داشتم؟مثل بقيه که بزرگ شدن و حرف منو نمي فهمن.

مثل بقيه که بزرگن و فکر ميکنن من الکي ميگم با تو دوستم .مگه ما باهم دوست نيستيم؟پس چرا کسي حرفمو باور نميکنه ؟خدا چرا بزرگا حرفاشون سخت سخته؟مگه اينطوري نمي شه باهات حرف زد...

خدا پس از تمام شدن گريه هاي کودک:آدم ،محبوب ترين مخلوق من.. چه زود خاطراتش رو به ازاي بزرگ شدن فراموش ميکنه...کاش همه مثل تو به جاي خواسته هاي عجيب من رو از خودم طلب ميکردند تا تمام دنيا در دستشان جا ميگرفت.

کاش همه مثل تو مرا براي خودم ونه براي خودخواهي شان ميخواستند .دنيا براي تو کوچک است ...

بيا تا براي هميشه کوچک بماني وهرگز بزرگ نشوي...

کودک کنار گوشي تلفن،درحالي که لبخندبرلب داشت در آغوش خدا به خواب فرو رفت
سلام...
خيلي متن قشنگي بود جناب spow:gol::gol: نميدونستم شما هم اين احساساتو دارين..:D
من خيلي وقتا با خودم فكر ميكنم كاش هيچ وقت بزرگ نميشدم...همون پاكي بچه بودنمو داشتم...

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[/size][/font]

انقدر نا امید نباش، پس آنادیلی چی!!؟؟!! این یه نقطه مشترکه!!

مزاح واره بود فقط. ما همديگه رو زير پوستي درك ميكنيم

یادش بخیر، عجب تاپیکی بوداااا!!! (به به، سلام آقای پیرجو، حالتون چطوره!!؟!)

من كه نديدم . يادته بهت گفتم يه چيزي زدي! ولي تو با چشاي قرمز و بخاري كه از دهانت بيرون ميومد, چنان گفتي بيا ديگه بابا كه من ترسيدم و اومدم آشي كه پخته بودي رو خوردم.

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من كه نديدم . يادته بهت گفتم يه چيزي زدي! ولي تو با چشاي قرمز و بخاري كه از دهانت بيرون ميومد, چنان گفتي بيا ديگه بابا كه من ترسيدم و اومدم آشي كه پخته بودي رو خوردم.

آقا نامه هات هست که داشتی تحلیل میکردیا! انقدر زیر پای من رو خالی نکن!!

• Like

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام...
من خيلي وقتا با خودم فكر ميكنم كاش هيچ وقت بزرگ نميشدم...همون پاكي بچه بودنمو داشتم...

تازه الان آلوده شدی اینی!!؟ :surprised:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...

ماها هر چي احساس داريم از بركت رفاقت با اسپاو عزيزه. وگرنه لرد ميومد اينجا از عشق اهورايي و دل شيداييش حرف بزنه مگه.
لرد جان!؟ خودتون توضيح ميدين؟

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ماها هر چي احساس داريم از بركت رفاقت با اسپاو عزيزه. وگرنه لرد ميومد اينجا از عشق اهورايي و دل شيداييش حرف بزنه مگه.

فارسیها فرق میکنه!

• Like

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
spowجان جدیدا مطالب خیلی قشنگی میذاری
راستش مو به تنم سیخ شد
اما یه مشکلی هس
ما قراره چطوری خدا رو پیدا کنیم؟
بدون راهنما؟
بدون راهبر؟
خودمون؟با این عقل ناقص و دل ناپاک؟(خودم و میگم البته)

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره واقعا...من اصلا نميدونستم ايشون اينقد با احساسند...:smile::gol::gol:

اقاي لرد هم كه اينجا پرسه ميزنند..منتظرن يكي از در بياد تو يه چي بگه سريع جوابشو بدن يا سريع...:biggrin:

• Like

spow

اخراجی موقت
spowجان جدیدا مطالب خیلی قشنگی میذاری
راستش مو به تنم سیخ شد
اما یه مشکلی هس
ما قراره چطوری خدا رو پیدا کنیم؟
بدون راهنما؟
بدون راهبر؟
خودمون؟با این عقل ناقص و دل ناپاک؟(خودم و میگم البته)[/
quote]

نه عزیز یه سر به اینجا بزن میبینی ;)
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=97953

:gol:
اره واقعا...من اصلا نميدونستم ايشون اينقد با احساسند...:smile::gol::gol:

اقاي لرد هم كه اينجا پرسه ميزنند..منتظرن يكي از در بياد تو يه چي بگه سريع جوابشو بدن يا سريع...:biggrin:

ممنون از لطفتون ما شاگرد کوچیکه لرد حساب میشیم
بازم ممنون;););)

وضعیت
موضوع بسته شده است.