rozan
عضو جدید
ریکی مرگ من این عکس رو بردار خواهش میکنمخدایش بیامرزد ......
ریکی مرگ من این عکس رو بردار خواهش میکنمخدایش بیامرزد ......
به جای این که یه واکنش نشون بدید یا یه همدردی بکنید این حرف رو می زنید؟آخه چرا؟بچه ها دیگه پست ندین که تاپیک بالا نمونه
به جای این که یه واکنش نشون بدید یا یه همدردی بکنید این حرف رو می زنید؟آخه چرا؟
چقدر شما سنگ دلید...واقعا که!لطفا این پستتون رو حذف کنید.عزیزم الهه مرد میخای چیکار کنی
چقدر شما سنگ دلید...واقعا که!لطفا این پستتون رو حذف کنید.
توی زنگ تفریح همه مشغول بگو بخند و بازی هستند.این تاپیک هم توی گفت و گوی آزاده.نه اون جا که حواسمون باشه کسی ناراحت نشه.شما سنگدلی چون به جای این که اول با minerva همدردی کنی اومدی میگی لطفا کسی دیگه پست نده تا تاپیک بالا نمونه.این که میگم اون مرده سنگ دلم,شما هم خیلی خوب ادمارو قضاوت میکنید
اگه تو هر تاپیکی بری همه ناراحتن واسه این میگم بالا نباشه
شما وکیل ایشون هستینتوی زنگ تفریح همه مشغول بگو بخند و بازی هستند.این تاپیک هم توی گفت و گوی آزاده.نه اون جا که حواسمون باشه کسی ناراحت نشه.شما سنگدلی چون به جای این که اول با minerva همدردی کنی اومدی میگی لطفا کسی دیگه پست نده تا تاپیک بالا نمونه.
نه.من تجربه از دست دادن یک بیمار سرطانی رو داشتم..می دونم الان اون چه حالی داره.می دونم کوچک ترین چیز چقدر باعث می شه بهم بریزه.روز اول باورش خیلی سخته بعد شما میای توی تاپیکی که مرتبط با الهه خانمه میگی الهه مرده؟می دونی چه حس بدی رو به من یکی انتقال دادی چه برسه به...شما وکیل ایشون هستین
نه.من تجربه از دست دادن یک بیمار سرطانی رو داشتم..می دونم الان اون چه حالی داره.می دونم کوچک ترین چیز چقدر باعث می شه بهم بریزه.روز اول باورش خیلی سخته بعد شما میای توی تاپیکی که مرتبط با الهه خانمه میگی الهه مرده؟می دونی چه حس بدی رو به من یکی انتقال دادی چه برسه به...
آره خودشمنمیدونم چرا اینقدر حرفای شما و مینروا شبیه همه,احیانن شما خود ایشون نیستید
بسم الله...من به خاطر اله عزیز آواتارمو به مدت 7 روز مشکی می کنم
اگر شمام هستید بسم الله
ایشون به رحمت خدا رفتنان شاالله الهه عزیز وهمه مریضا شفا پیدا کنن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
10تا تسبیح صلوات برای شفای الهه | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
فرستادن صلوات برای شفای الهه | گفتگوی آزاد | 159 | |
![]() |
خواندن قرآن برای شفای الهه | گفتگوی آزاد | 93 | |
![]() |
«آنقدر به خارج از کشور نرفتند که مجبور شدیم خارج از کشور را بیاوریم توی زیرزمین»! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
توی شب یلدا چی بخوریم؟ | گفتگوی آزاد | 0 |