الان چه حسي داري؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا دیروز که آزاد بود
امروز را نمیدونم ، شاید گرفته باشنش یا دست کسی باشه
عه واقعا ؟!
اصلا مهم نیست .. بدرک
مهم اینه ک من الان حالم خوبه و اصلا هم مهم نیست که در مورد من چی فکر میکنن ، من که اونجوری و از اوناش نیستم ! هویتمم درست شد ، خودشونم لااقل یاد میگیرن چیزاشون رو از من نگیرن ، چون دست من نیست و نبوده
و غیره و غیره ... !

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
حس خوشایند سیر شدن بعد از یک هفته😍
شوهرم نون گرم گرفته، جاتون خالی، چایی آوردم با کره بادوم زمینی و عسل و خامه محلی همراه نون داغ خوردیم.
دیگه واقعا نتونستم به این ترکیب نه بگم😂

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حس میکنم باید یکم مواظب اشتهام باشم همش گرسنه میشم :|

eterno

کاربر ممتاز
خوبم،خوابم نمیاد،بعد ازظهر خیلی خوابیدم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا که ؟ ! چرا ؟ خودشون رو جای من جا میزنن ... زنه مردم رو طلاقشو میگیرن و با خودشون میبرن این ور و اون ور ؟ بنظرتون این کار انسان هاست؟ شرافتتون کجاست ؟
خوب شد زنده موندم ..
یا منو ننداختن تو تیمارستان ! قرص میدن ک حالی نشه :|
برا چی اینکارا رو میکنین ؟ نامرد های عوضی !

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم گوشی هامو و اینا ... هک کردن !
دوستان اگه کسی امکانشو داره و می‌تونه ممنون میشم راهنمایی یا کمک کنه ...

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
حس سیری زدم به سیم آخر کلی الویه خوردم🫤
عیب نداره، منم دیروز غذا زیاد خوردم😁
امروز از صبح چیزی نخوردما، فقط ناهار یه لیوان آب پرتقال طبیعی خوردم و یه دونه رون مرغ خالی بدون پلو ولی خیلی سیرم، نمیدونم چرا🙄

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عیب نداره، منم دیروز غذا زیاد خوردم😁
امروز از صبح چیزی نخوردما، فقط ناهار یه لیوان آب پرتقال طبیعی خوردم و یه دونه رون مرغ خالی بدون پلو ولی خیلی سیرم، نمیدونم چرا🙄
چون مهمون داری بوی غذا بهت خورده سیر شدی

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اله از شوهرهای بیچاره شون طلاق گرفتن و با اونا ازدواج کردن ! نو ک میاد ب بازار کهنه میشه دل آزار .. احتمالا با هم میزنن به چاک !
اصرار هم داشتند ک منم زنه کسی ام ! در صورتی ک من اصلا ازدواج نکردم ..

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تهمت ها و توهین و ... هاشون رو نمیبخشم امیدوارم تفاصشو پس بدن .. بدرک ک بهشون نمیدادن من که اولیاعشون نبودم!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی‌دونم چرا هیچکی نه زنگ میزنه نه اسمس، از دوستان باشگاه شماره پیرجو رو نگه داشتم ولی اصلا تلفنی با هاشون حرف نزدم بجز یکی دو بار .. فکر کنم منو بلک کرده .. نمی‌دونم . هیچ توضیحی !
زنان خیلی بهم علاقه مند شدن .. علتش نمی‌دونم چیه ؟ ملس شدم ! یکی منو بیاد با خودش ببره از اینجا :( مثل بقیه ! وحید باشگاه منظور فانوس عزیز ک ازدواج کردن و فرزند خودشون دارن .. و ی فردی اومد خواستگاری بنام وحید ک من ایشون رو رد دادم چند سال پیش .. بعدم مثل اینکه فوت کردن .‌ خیلی حرفشونو میزدن! کسی دیگه نمی‌شناسم بنام وحید !
مگه بدون عقد و ازدواج و دیدن آدم زنه کسی میشه؟ خب هر چی بوده باید یکی می‌گفت بهم یا نه ؟
من ک نباید به جای همسران مردان تاوان بدم ! بمن چه ؟
نمی‌دونم آخه من ک نباید بگم :|
بعدم من فقط چند تا صدای تقریبا آشنا شاید میشناسم .. نمی‌دونم چرا حالم بهتر شده ولی کو شوهرم !؟ کیو میگن .. !!

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی‌دونم چرا هیچکی نه زنگ میزنه نه اسمس، از دوستان باشگاه شماره پیرجو رو نگه داشتم ولی اصلا تلفنی با هاشون حرف نزدم بجز یکی دو بار .. فکر کنم منو بلک کرده .. نمی‌دونم . هیچ توضیحی !
زنان خیلی بهم علاقه مند شدن .. علتش نمی‌دونم چیه ؟ ملس شدم ! یکی منو بیاد با خودش ببره از اینجا :( مثل بقیه ! وحید باشگاه منظور فانوس عزیز ک ازدواج کردن و فرزند خودشون دارن .. و ی فردی اومد خواستگاری بنام وحید ک من ایشون رو رد دادم چند سال پیش .. بعدم مثل اینکه فوت کردن .‌ خیلی حرفشونو میزدن! کسی دیگه نمی‌شناسم بنام وحید !
مگه بدون عقد و ازدواج و دیدن آدم زنه کسی میشه؟ خب هر چی بوده باید یکی می‌گفت بهم یا نه ؟
من ک نباید به جای همسران مردان تاوان بدم ! بمن چه ؟
نمی‌دونم آخه من ک نباید بگم :|
بعدم من فقط چند تا صدای تقریبا آشنا شاید میشناسم .. نمی‌دونم چرا حالم بهتر شده ولی کو شوهرم !؟ کیو میگن .. !!
من شوهر ندارم ! ولی هر کسی رو هم نمیتونم به عنوان شوهر دوست داشته باشم !

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر چند تاثیر مثبتی ممکنه برام نداشته باشه ، مهم اینه لااقل برا چند نفر گفتم !

eterno

کاربر ممتاز
امروز کلا روز پر از فکر و خیال و یکم استرس زایی بود.
الان در عین حال که آرومم ولی یه استرس ریزی هم اون ته قلبم هست.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه بامزه تو حیاط پر گربه های ریزه می‌زه کوچک شده همشون زیر ماشین میرن ، الان ی دونش سیاه رنگ اومده بود تو اتاق :--))

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی‌دونم واقعا بستن یا نه ! ولی شماره های منو جواب ندن لطفاً و از اونا اسمس و زنگ به چیزاشون نزنن ! و بر عکس ، پانصد بار گفتم برا خودم توضیح بدین حالی شون نمیشه ..! تو گوشیمه و گوشی هام دست خودمه ..