تا دیروز که آزاد بودسلام دوستان ، شرمنده آزاده ؟ یا دست کسی هست ؟! ممنون میشم![]()
امروز را نمیدونم ، شاید گرفته باشنش یا دست کسی باشه
تا دیروز که آزاد بودسلام دوستان ، شرمنده آزاده ؟ یا دست کسی هست ؟! ممنون میشم![]()
عه واقعا ؟!تا دیروز که آزاد بود
امروز را نمیدونم ، شاید گرفته باشنش یا دست کسی باشه
عیب نداره، منم دیروز غذا زیاد خوردمحس سیری زدم به سیم آخر کلی الویه خوردم🫤
چون مهمون داری بوی غذا بهت خورده سیر شدیعیب نداره، منم دیروز غذا زیاد خوردم
امروز از صبح چیزی نخوردما، فقط ناهار یه لیوان آب پرتقال طبیعی خوردم و یه دونه رون مرغ خالی بدون پلو ولی خیلی سیرم، نمیدونم چرا![]()
من شوهر ندارم ! ولی هر کسی رو هم نمیتونم به عنوان شوهر دوست داشته باشم !نمیدونم چرا هیچکی نه زنگ میزنه نه اسمس، از دوستان باشگاه شماره پیرجو رو نگه داشتم ولی اصلا تلفنی با هاشون حرف نزدم بجز یکی دو بار .. فکر کنم منو بلک کرده .. نمیدونم . هیچ توضیحی !
زنان خیلی بهم علاقه مند شدن .. علتش نمیدونم چیه ؟ ملس شدم ! یکی منو بیاد با خودش ببره از اینجامثل بقیه ! وحید باشگاه منظور فانوس عزیز ک ازدواج کردن و فرزند خودشون دارن .. و ی فردی اومد خواستگاری بنام وحید ک من ایشون رو رد دادم چند سال پیش .. بعدم مثل اینکه فوت کردن . خیلی حرفشونو میزدن! کسی دیگه نمیشناسم بنام وحید !
مگه بدون عقد و ازدواج و دیدن آدم زنه کسی میشه؟ خب هر چی بوده باید یکی میگفت بهم یا نه ؟
من ک نباید به جای همسران مردان تاوان بدم ! بمن چه ؟
نمیدونم آخه من ک نباید بگم :|
بعدم من فقط چند تا صدای تقریبا آشنا شاید میشناسم .. نمیدونم چرا حالم بهتر شده ولی کو شوهرم !؟ کیو میگن .. !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1553 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2687 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 | |
![]() |
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 96 |