افطاریتان را نمکی نکنید....

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
افطاریتان را نمکی نکنید....

در ماه مبارك رمضان هنگام افطار ، غذايي كه نمك زياد دارد بايستي حذف شود.




سوسن پارساي، متخصص تغذيه گفت: در ماه مبارك رمضان هنگام افطار بهتر اين است كه روزه خود را با خرما و شير آغاز كرده و در كنار اينگونه مواد غذايي بايد يك نوع سبزي نظير سبزي خوردن و يا سالاد قرار گيرد. وي افزود: هنگام افطار بايد از مصرف پنيرهاي شور جلوگيري نمود و بيشتر از نوع كم‌نمك همران با نان سبوس‌دار همچون سنگك استفاده شود.
وي عنوان كرد: افرادي كه نان و برنج و مواد غذايي شور در طول زماني افطار تا سحر استفاده مي‌كنند باعث دو چندان شدن تشنگي شده و باعث دشوار شدن روزه‌داري در ماه مبارك رمضان مي‌گردد.
وي به افرادي كه در اين ماه به يبوست دچار مي‌شوند توصيه كرد: بايد مواد غذايي در حجم كم و در دفعات زياد استفاده شود زيرا اين امر موجب پيشگيري از يبوست در طول روز مي‌شود./ع
 

Similar threads

بالا