تبرییییییکککککککککککککککک
جون من به هدتنی بگو سوالای مدارو اسون طراحی کنه
)))))
نمدونم چرا من از هدتنی می ترسم :دی
مدار باهاش داشتم حذف کردم ...ولی در کل استاد فوق العاده ایه
تبرییییییکککککککککککککککک
جون من به هدتنی بگو سوالای مدارو اسون طراحی کنه
ترسیدنیه دیگه ...کتابش رو خود جبه دار نووووفهمه)))))
نمدونم چرا من از هدتنی می ترسم :دی
مدار باهاش داشتم حذف کردم ...ولی در کل استاد فوق العاده ایه
همون حدود 2تومن با کمی بالا پایینسلام
بچه ها شهریه شبانه حدودا چقدره ؟
هم تهران خوبه هم امیرکبیر ولی قابل مقایسه با بیوالکتریک شریف نیستن . اونجا به جای یک یا دو استاد خیلی قوی همه استاداش حرفای زیادی برای گفتن دارنتبرییکککککککککککککککککککککککککککککک
باشه خوب نزن ندیدم
شبانه هزینه هاش یکم ناجوره....ولی واقعا دانشگاه تهران ی چیز دیگس ...
کاش پول داشتم منم میرفتم دانشگاه تهران....مخصوصا پروفسور سلطانیان زاده واقعا ادم خداییییه ...
شاید بالاتر از امیرکبیر باشه ولی به تهران محاله برسه...کلا بهتره این دید که شریف تو همه گرایش ها بهتره از دید دانشجوها پاک بشه...تو دیجیتال کجا ی ادم مثل نوابی رو دارن!؟میدان تهران یا کنترل خواجه نصیر....شریف تو قسمت سیستم و الکترونیک خیلی خوبه...حرفی توش نیستهم تهران خوبه هم امیرکبیر ولی قابل مقایسه با بیوالکتریک شریف نیستن . اونجا به جای یک یا دو استاد خیلی قوی همه استاداش حرفای زیادی برای گفتن دارن
سلام
روزانه دانشگاه سمنان- سیستمهای قدرت
نمیدونم والله خوشحال باشم یا نه! چرا رشته قدرت اینطوریه رو نمیدونم! امسال هم افتضاح ظرفیتا رو کم کردن! کسی از دانشگاه سمنان خبر داره؟ چطوریاس؟ کسی گروه قدرتشو میشناسه؟
مهندسی پزشکی شبانه بابل قبول شدم!انتخاب بعدیم سمنان مهندسی پزشکی هستش امکانش هس اگه دومی رو قبول شم برم؟کسی تا حالا این کارو کرده؟
تبریک میگم .... نظرت راجع به امیرکبیر چیه؟
این چه وضعشه آخه ؟
هر سال شهریه شبانه رو زیاد میکنن!
تو سایت دانشگاه تربیت مدرس شهریه امسالشو زده
ثابت 750000
متغیر نظری 180000
احتمالا علم و صنعتم همینجوریه دیگه
نمیدونم اصلا ارزششو داره میدان علم و صنعت شبانه هزینه کنم؟
در زمینه بیوالکتریک شریف بالاتر از تهرانه . گرایشهای دیگه رو اطلاع ندارمشاید بالاتر از امیرکبیر باشه ولی به تهران محاله برسه...کلا بهتره این دید که شریف تو همه گرایش ها بهتره از دید دانشجوها پاک بشه...تو دیجیتال کجا ی ادم مثل نوابی رو دارن!؟میدان تهران یا کنترل خواجه نصیر....شریف تو قسمت سیستم و الکترونیک خیلی خوبه...حرفی توش نیست
مهندسی پزشکی شبانه بابل قبول شدم!انتخاب بعدیم سمنان مهندسی پزشکی هستش امکانش هس اگه دومی رو قبول شم برم؟کسی تا حالا این کارو کرده؟
پس چرا شما تهران رو زدید؟ اون دانشکده جداش مربوط به همه گرایشهای بیو است نه بیوالکتریک.نه بابا این چه حرفیه من قبل اینکه رتبه ها بیاد از خدام بود پزشکی امیرکبیر قبول شم اینقد تعریفشو شنیده بودم بعدن فهمیدم اصلا تهرانیم هست.
بعد کنکور هم رفتم پرس و جو کردم از بچه ها ارشدش خودشون خیلی راضی بودن خودشون بهم گفتن تهران و امیرکبیر شاخ های پزشکی ایرانن راستم میگن انصافن یه دانشکده کلا جدا دارید واسه خودتون درسای خیلی قشنگی داشتید چارتشو دیدم البته اگه ارائه بشه درساش یه دانشکده هم دارن دوباره واستون میسازن آزمایشگاه های تحقیقاتیشم باز بچه هاش کلی تعریف میکردن
خلاصه کلی حال می کنید
ترمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون حدود 2تومن با کمی بالا پایین
پس چرا شما تهران رو زدید؟ اون دانشکده جداش مربوط به همه گرایشهای بیو است نه بیوالکتریک.