arcdoc
اخراجی موقت
یعنی با این رتبه ها امیدی نیست؟؟؟
منم 1659 آوردم
ببين ديگه بايد اسكيست خيلي شاخ باشه كه اميد داشته باشي.به هرحال سر جلسه ميرم ولي براي كسب تجربه نه قبولي....
منم 1659 آوردم
منم 1659 آوردم
معلومه که خونده بودم اگه نخونده بودم انقد ناراحت نمی شدم....ولی شاید کم بوده نسبت به بقیه!!!!من نخونده بودم شما خونده بودید؟
سایت برا من باز نمیشه میزنه داوطلبی با این مشخصات نیست.از ساعت 12 تا الان منتظرم اینم شانسه آخه
حدودا ایناس زبان47 فنی 31 تاریخ 42 درک 8 منظر 35
سلام دوستای خوبم.
همتون خسته نباشید. به همه ی کسایی که رتبه های خوب آوردن تبریک می گم.
من واقعاً از نتیجه ام ناراضیم. انتظارشو نداشتم. باورم نمیشه اون همه تلاش تهش به اینجا برسه...
زبان: 29
فن:34
تاریخ:52
درک:21!!!!!!!
منظر:35
گرایش1: 383
گرایش2: 161
سلام دوستای خوبم.
همتون خسته نباشید. به همه ی کسایی که رتبه های خوب آوردن تبریک می گم.
من واقعاً از نتیجه ام ناراضیم. انتظارشو نداشتم. باورم نمیشه اون همه تلاش تهش به اینجا برسه...
زبان: 29
فن:34
تاریخ:52
درک:21!!!!!!!
منظر:35
گرایش1: 383
گرایش2: 161
وروجک میشه رتبتو بگی؟؟؟؟سلام دوستاي گلم
به همتون تبريك ميگم
خسته نبايشد
نتيجه ي تلاش خودتون رو ديديد
خيلي خوشحالم براي همتون
وروجك فقط مجاز شد
رتبم خيلي بالاس
همين
حتما اسمت مثل اسم من حمزه دارهسایت برا من باز نمیشه میزنه داوطلبی با این مشخصات نیست.از ساعت 12 تا الان منتظرم اینم شانسه آخه
ممنون باز شد ولی متاسفانه مجاز نشدمحتما اسمت مثل اسم من حمزه داره
نميخاد شيفت با اس بگيري
ي بزن باز ميكنه
يا فقط حرف اول اسمتو بنويس
نقطه قوتم تو تئوری بود که کلی با انگیزه درس خوندم نتیجش این شد. حالا چجوری به اسکیس امید داشته باشم که توش ضعف دارم!!حالا یاشل ناز نکن دیگه زیر ۵۰۰ی .... امید به تهران هست... حالا چه ۲۰۰ باشی چه ۳۰۰ فرقی نمیکنه.... زیر 100 ِ یه کم تاثیر داره
ممنون mosii جان. بهم روحیه دادی. آره تا چند وقت پیش کلاس اسکیس میرفتم پیش شقاقی اما به نظرم بهتره بازم برم این 1ماه آخرو. حالا پیش کی نمیدونم ؟ شما پیشنهادی داری؟ بازم شقاقی برم یا شکوهی یا طایفه ...nina_20mark
رتبه بارسالم مثل توبود،اشتباه بزرگی کردم اسکیسو بیخیال شدم،رتبت جون میده واس قبول شدن بشرطی که اسکیس. جدی کارکنی.