سلام به کوروش جان. انصافاً دمت گرم. بازم میگم شزمنده کوروش جان که زیاد بت کمک نکردم. من در حال تکمیل پروژه هستم و تو سایت که میام از مطالب خوب شما و بقیه استفاده میکنم. راستش این روزها من باید به جای اینکه حرف بزنم بیشتر باید به سخنان گوهربارتون گوش بدم. خیلی باحالی به خدا. یه درخواست هم دارم کوروش جان!
تو که این همه زحمت کشیدی، آشنایی بدون ندیدن که حال نمیده! هر کس که نوبتش شد و قرار بود رو صندلی داغ بشینه درصورت اینکه خودش موافق بود میتونه تو اون یک هفته عکسش رو به عنوان آواتار بزاره!
تا ان شاالله در میتینگی که بعد از صندلی داغ راه میندازیم! نزدیکای اسفند یا عید! همدیگر رو از نزدیک ببینیم. یه جمع توپ بچه های مهندسی پلیمر و البته مهندسی شیمی.
البته عکس آواتار فقط مختص آقایون هست!
خوب حاصل رنجت در این سال سی البته 1 ماه در ایجاد صندلی داغ! باید پلیمر زنده کنی بدین صندلی!
اگه بقیه موافق باشن از همون 4شنبه که فرمودی میشنی رو صندلی. فقط جان رضا اما و اگر و پیشکسوت و... نیار که حالم خراب میشه.
سلام رضا جان
به به میبینم که عین سیاست مدارا قول و قرارمونو یادت رفته

آره خب، اون موقع فقط فروردین شاهد بود که ما قرار گذاشتیم نفر اول تو باشی که اونم حالا طرف توه!!!
تقصیر منه که اسمتو تو دعوتنامه نذاشتم

در مورد عکس گذاشتن که من میگم میخوای فقط دخترا بذارن! نا سلامتی ما پسرا به حجب و حیامون معروفیم بابا!!
فکر کن دست به یکی کنن بندازنت نفر اول برای صندلی، بعد نامردیم نکنن، بگن به عنوان اولین نفر عکسم باید بذاری!!!!
ای خدا...!!
اصلا مگه میشه رو کامپیوتر عکس گذاشت؟!! آآآآآآ؟!!! مگه میشه؟
ما که از این چیزا نداریم!
خوب حاصل رنجت در این سال سی البته 1 ماه در ایجاد صندلی داغ! باید پلیمر زنده کنی بدین صندلی!
رنجم کجا بوده؟!!! کلیم حال داد! اصلا اون سال 30 همه ی تلاشام خراب شه! من با این حرفا صندلی نشین نمیشم پیشکسوت محترم
ولی جدا از شوخی باید وایستیم ببینیم بقیه ی بچه ها چی میگن
اصلا بچه هایی که من میبینم تا هفته ی دیگه یهو سر نمیزنن و نمی فهمن شروعش کی بوده!
این درست نیست اصلا!

بعد اصلا شاید یکی از بچه ها داوطلب شد بشینه رو صندلی! جدا بچه های ما پایه ان
بذار اول ببینیم چی میگن
و اما فروردین...
خوشم میاد توام تو خنجر زدن کوتاهی نکردی!!
با اینم موافقم...
persian خودتو حسابی آماده کن...
داری انتقام اون موقعی رو میگیری که گفتم ممکنه تو هم بشینی؟!!!
من غلط کردم
میدونم میگین این لوس بازیا چیه
اصلا جدی جدی فقط من که میگم باید صبر کنیم تا بچه ها حرفشونو بزنن، درسته رضا پیشکسوته
ولی خب باید صبر کنیم ببینیم بقیه کیا داوطلب میشن بعد بین اونها و رضا و... قرعه کشی میکنیم اصلا! خوبه؟!!
خودم قول میدم نهایت صداقت رو هم داشته باشم! قول(تو قرعه کشی ها!!!)
راستی اگر بچه ها بیشتر بیان و فعالیت داشته باشن و حضور داشته باشن، جوری که مثلا تو این چند روز اعلام امادگی کنن
میتونیم برای انتخاب نفر اول قرعه کشی کنیم اصلا! هیجانشم بیشتره!