اعجازي ديگر::نسبت رياضي ميان حروف مقطعه قرآن

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این مرد مصری حدود سال صرف این کرده که با کامپیوتر این محاسبات را انجام دهد.بروید از یک مهندس کامپیوتر بپرسید برای جستجو و تجزیه و تحلیل یک متن 100 هزار صفحه ایی با یک کامپیوتر عهد بوق چقدر زمان میبرد.از من بپرسید به دقایق هم نمیرسد.راست و دروغ این مرد مصری بماند.

یوزا

عضو جدید
اقاي يوزا.خوشحاليم كه از اخراجي بودن در اومديد
همين كه خيلي از مسائل رو بعد از اينكه اتفاق ميفته اينهاست كه حقانيت قران رو نشون ميده.اينكه مثلا پنجاه سال اينده يه رابطه يا يه اتفاق ديگه اي رو از تو قران با استفاده از محاسبات دقيق رايانه اي بتونن در بيارن اينها باعث افتخار ما به اين كتاب الهي هست.كاملا حرف شما بر عكسه
دوست عزيز از امروز روزشماري ميزاريم تا شما بريد از همين كتاب حافظ يا هر كتاب ديگه اي كه ادعا ميكنيد چنين رابطه دقيق رياضي بين كلماتش هست رو پيدا كنيد.البته اگر از حافظ پيدا كنيد بهتره .چون هم شما سر افراز ميشيد هم ما به مفاخر مسلمون خودمون بيشتر افتخار ميكنيم.از امروز شروع شد.يك روز(دوستان ديگر هم اين روز شمار رو دقت كنن.خدا كنه در اين مورد هم مثل خيلي از مطالب ديگه وسط راه مارو تنها نزاريد و بريد.
البته عادلانش اينه كه كتابي بياريد كه تو همون زمان بوده باشه و مثلا بين همون اعراب سوسمار خور به وجود اومده باشه .اما با اين حال بازم مشتاقيم نتايج تحقيقات شما رو ببينيم
بازم تاكيد ميكنم :يك روز

مگه شما این روابط ریاضی رو یه روزه اوردید؟
یه دانشمند( نه یه دانشجو) حدود یک سال (نه یک روز) با پیشرفته ترین کامپوتر ها (نه ماشین حساب) اونا رو کشف کرده.
حالا به من میگی یه روزه برم بیارم؟؟؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دانشمند( نه یه دانشجو) حدود یک سال (نه یک روز) با پیشرفته ترین کامپوتر ها (نه ماشین حساب) اونا رو کشف کرده.
يوزا قرار بود بشيني يه كتاب داشتان بنويسي كه اين موضوعات توش رعايت شده باشه!!
البته اينم يادت باشه قران يك ماهه نازل نشد..!
سالها نزول قران طول كشيد و هماهنگي قران در اين سالها عجيبه!
اونموقع هم پيغمبر نميشست ببينه چي براش نازل شده و همينطوري ميگفت و مينوشتن يا حفظ ميكردن..!
كلا فك كنم اين سري داري دست و پاي الكي ميزني دوست خوبم.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادعای روابط ریاضی در قرآن

ادعای روابط ریاضی در قرآن

دوستمان یه قسمت از مقاله رو گذاشته بود گفتم کلا بخونید بد نیست:
http://fa.wikipedia.org/wiki/ادعای_روابط_ریاضی_در_قرآن

فقط تیکه آخرش رو میذارم:
ادعای تحریف قرآن

رشاد در بسط نظریه خود، دو آیه پایانی سوره توبه (سوره بدون بسم‌الله) از قرآن را که با نظریه‌اش هماهنگ نبود، تحریف شده دانست. او مدعی بود که این دو آیه در ۹ جا تئوری کد ۱۹ وی را نقض می‌کند، و این آیه‌ها ۱۹ سال پس از مرگ محمد توسط کاتبان در مدح محمد افزوده شده و این امر طبق اسنادی مورد مخالفت شدید علی بن ابیطالب (یکی از کاتبان) واقع شده‌بود.[۲۲][۲۳] همچنین در یکی از این آیات، پیامبر اسلام به صراحت «رحیم» (یکی از اسماء خداوند) خوانده شده‌است.[۲۴] خلیفه این دو آیه را جعلی نامید و آنها را از ویراست‌های جدیدتر ترجمهٔ قرآن خود حذف کرد.
او ۷۱ رابطهٔ ریاضی برای اثبات این ادعا یافت. بعدها توسط دیگران روابط دیگری هم کشف شد.[۲۵][۲۶]
ادعای رسالت و جعلی بودن احادیث و سنت

رشاد خلیفه همچنین ادعای رسالت کرد و نام خود را از قرآن استخراج نمود. وی پس از بسط دادن نظریات خود اعلام نمود «اسم رسول میثاق خدا در قرآن از طریق ریاضی بعنوان رشاد خلیفه کد شده‌است و این واقعاً بهترین روش معرفی رسول خدا به دنیا، در عصر کامپیوتر است» و پس از آن استدلال نمود که «آشکار شدن معجزه قرآن بواسطه رشاد خلیفه، از نشانه‌های مهم رسالت او است»[۲۷] خلیفه همچنین سنت و حدیث ، که پس از قرآن منبع اصلی مسلمانان هستند، را منابع جعلی نسبت داده شده به محمد و در تضاد با قرآن، دانست و کشف واقعیت این متون و آموزه‌های جعلی را نیز از وظایف رسالت خویش دانست.[۲۸][۲۹]
این سبب شد که ادعاهای وی از سوی محافل مذهبی سنی و شیعه رد شده و نوشته‌های او ممنوع اعلام شود.[۳۰][پیوند مرده] ادعای محافل مذهبی هم از سوی تسلیم شدگان رد شد.
نقد نظریه رشاد

هرچند ادعای کشف رابطه ریاضی در قرآن، در ابتدا شادی مسلمانان و محافل علمی اسلامی را به همراه داشت، اما پس از آن و با مطرح شدن سایر ادعاهای بعدی رشاد خلیفه، محققین اسلامی شروع به نقد علمی نظریه رشاد و نظریات او نموده و یا ادعاهای وی را انکار کردند.
بنظر برخی از ایشان، تاکنون در احادیث از پیامبر اسلام یا امامان شیعه و سیره عملی آنها و یا در تفاسیر قبلی، قرآن را کتابی اسرارآمیز و معماگونه وصف ننموده‌اند بلکه آن را کتابی روشن و پرمحتوی خوانده‌اند. همچنین در آثار متقدمین، هیچیک از بزرگان و علمایی چون خواجه نصیر یا شیخ بهایی نیز مـطالبی هرچند به صورت ضمنی و تلویحی در مورد تعداد حروف و کلمات قرآن و روابط ریاضی بـیـن آنـهـا نیامده بود. به‌نظر ایشان، رویه قرآن نیز بر همین اساس است، چراکه قرآن بعد از ذکر داستان آنها، اظهار تاسف می‌کند که چرا مردم به جای آنکه به پیام این قصه توجـه کنند، خود را مشغول مطالب حاشیه‌ای نموده و بر سر تعداد اصحاب کهف باهم جدال می‌کنند. همینطور در مورد تعداد نگهبانان دوزخ، که استناد رشاد به همین آیه‌است، در قرآن آمده: «تعدادشان رانوزده نـفر قرار دادیم»، نه بدان جهت که اسرار و رموزی در این عدد درنظر گرفته‌ایم، بلکه خود قرآن در آیه بعد می‌گوید، فقط به این مـنـظـور کـه چـون و چـرای کافران رابرانگیزیم و نیز ایمان مؤمنان را تقویت کرده بـاشیم [۳۱] [۵]
:gol::gol::gol:

یوزا

عضو جدید
یوزا جان بعید میدونم شما یکی این کار رو بتونی هیچ وقت انجام بدی...از این استدلال خنده دارت به این نتیجه رسیدم(یه شکلک)
در جواب تو فقط میتونم بگم که اصلا با قران آشنایی نداری...همین...
اگه واقعا انقد مطمئنی به خودت خب کاری رو بکن که خدا هم به امثال شما پیشنهاد کرده..یک سوره بیار مثل سوره های قرآن..یک آیه بنویس..
دوست خوب..پیامبران معجزه هاشون رو آوردن...کسایی که ادعا میکردن اگر شما این معجزه رو بیارین ما ایمان میاریم..وقتی به اذن خدا اون معجزه اتفاق می افتاد..به خاطر مهری که به دلهاشون خورده بود ایمان نمی آوردن...معجزه رو میدیدن و لجاجت میکردن
ایمان شما به خدا و این کتاب هیچ تاثیری روی حقانیتشون نمیذاره...ولی به خاطر لجاجت و خود بزرگ بینیتون خیلی چیزها رو از دست میدین

درضمن دروغ گویی کار خیلی..........

والا ما یه آیه مثل قرآن اوردیم مدیر گفت 6 بار اون پستم گزارش شد
بعدش هم اخراج شدم
حالا میگی سوره بیارم؟

بعید ندون
اگه بخوام میتونم کتاب داستان بنوسیم که اونجوری باشه
فقط چندتا شرط داره
اینکه 23 سال وقت بدید
شما برید بجنگید هر چی دروردید یک سومش ماله من
زن هم غنیمت گرفتید برای من بیارید حوصلم سر نره
هر سال خمس بهم بدید
زکات
فطریه
........
.....
..

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا ما یه آیه مثل قرآن اوردیم مدیر گفت 6 بار اون پستم گزارش شد
بعدش هم اخراج شدم
حالا میگی سوره بیارم؟

بعید ندون
فقط چندتا شرط داره
اینکه 23 سال وقت بدید
هر سال خمس بهم بدید
زکات
فطریه
........
.....
..
يوزا اوندفه برا اون اخراج نشدي!
شاكي خصوصي داشتي اقا جان!!
الان تو صد بار زنگ بزن 110 بگو فلان ماشين با فلان پلاك زد بهم در رفت!
حسابت نميكنن اصلا!
حالا حضوري برو كلانتري و شكايت بنويس..اونموقع طرف رو گير ميارن بيچارش ميكنن!!
اينم شد مثالي براي اخراج تو..
مطمئنم اگر به تو به اندازه ي موها ي سرت وقت بديم نميتوني كتابي بياري كه انسجام معنايي و كلامي و عمق معنايي مثل قران داشته باشه!
تازه اين چند چشمه از ويژگي هاي قرانه.!
در مورد زن كه تاپيك زدم!
به حمد الله هم توي تاپيكها ديگه نمياي!
نميدونم ميخوني يا نه..ولي من برادرانه ميگم بخون..
حالا بازم دارم مقاله و جوابيه حاضر ميكنم..
انشالله كار داريم با هم حالا حالاها..!

یوزا

عضو جدید
قرآن معجزه ما نیست که از همه اسرارش خبر داشته باشیم
به مرور انسان این همه زحمت میکشه..این همه زمان میگذره..به مرور علم پیشرفت میکنه و انسان مسائل جدید رو کشف میکنه...و بعد میبینن چزهایی که الان دارن کشف میشن تو قرآن بهش اشاره شده...این نشون دهنده عظمت قران نیست...تو گفتی 23 سال حضرت محمد زحمت کشیده برای این کتاب...خب مگه تو چی از یک انسان امی 1500 سال قبل کم داری...یک آیه بیار که توش بتونی از حوادث آینده بگی که محقق بشه..
بله این نشون دهنده اعجازه..این نشون دهنده اینه که مغز بشر عاجزه از دونستن آینده..و تا این اتفاق نیوفته ما پی به چنین معجزه ای نمیبریم

الان یه قصه میگم که یه هفته بعد رو توش پیشبینی کردم:
تقی از خونشون که طبقه جهارم هست اومد پایین رفت بیرون که 3 تا نون بخره
تو راه 5 تا بچه دید که بازی میکردند بعد پاش به سنگ گیر کرد خورد زمین

این ماله یه هفته بعده
الان شما از اسرارش مطلع نیستید

من میگم یه هفته بعد، نه 1000 سال بعد که هیچ کدوم نیستیم
یه هفته بعد برات تفسیرش میکنم

یوزا

عضو جدید
دوستان چرا عادت دارید کسی که یه چیز مخالفتون میگه رو کلا نابود کنید؟
من فقط یه چیز گفتم حالا دیگه شدم کافر

من قرآن رو گفتم قبول دارم
فقط شما با این کاراتون ارزش قرآن رو دارید میارید پایین
یعنی معجزه ی پیامبر آخر اینه که تو کتابش 12 بار کلمه ماه اومده؟
یا مثلا 11 سپتامبر،شما به یه غیر مسلمون بگو میخنده،خود مسلمونا هم تهه دلشون خندشون میگیره حالا احترام میزارند خود آگاه یا نا خود آگاه نمیخندند و خودشونو کنترل میکنند
ول کنید این چیزارو
قرآن ارزشش بیشتر از این حرفاست

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان یه قصه میگم که یه هفته بعد رو توش پیشبینی کردم:
تقی از خونشون که طبقه جهارم هست اومد پایین رفت بیرون که 3 تا نون بخره
تو راه 5 تا بچه دید که بازی میکردند بعد پاش به سنگ گیر کرد خورد زمین

این ماله یه هفته بعده
الان شما از اسرارش مطلع نیستید

من میگم یه هفته بعد، نه 1000 سال بعد که هیچ کدوم نیستیم
یه هفته بعد برات تفسیرش میکنم

وَمَا تَأْتِيهِم مِّنْ آيَةٍ مِّنْ آيَاتِ رَبِّهِمْ إِلاَّ كَانُواْ عَنْهَا مُعْرِضِينَ ﴿۴﴾

و هيچ نشانه‏اى از نشانه‏هاى پروردگارشان به سويشان نمى‏آمد مگر آنكه از آن روى بر مى‏تافتند

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستمان یه قسمت از مقاله رو گذاشته بود گفتم کلا بخونید بد نیست:
http://fa.wikipedia.org/wiki/ادعای_روابط_ریاضی_در_قرآن

فقط تیکه آخرش رو میذارم:
ادعای تحریف قرآن

رشاد در بسط نظریه خود، دو آیه پایانی سوره توبه (سوره بدون بسم‌الله) از قرآن را که با نظریه‌اش هماهنگ نبود، تحریف شده دانست. او مدعی بود که این دو آیه در ۹ جا تئوری کد ۱۹ وی را نقض می‌کند، و این آیه‌ها ۱۹ سال پس از مرگ محمد توسط کاتبان در مدح محمد افزوده شده و این امر طبق اسنادی مورد مخالفت شدید علی بن ابیطالب (یکی از کاتبان) واقع شده‌بود.[۲۲][۲۳] همچنین در یکی از این آیات، پیامبر اسلام به صراحت «رحیم» (یکی از اسماء خداوند) خوانده شده‌است.[۲۴] خلیفه این دو آیه را جعلی نامید و آنها را از ویراست‌های جدیدتر ترجمهٔ قرآن خود حذف کرد.
او ۷۱ رابطهٔ ریاضی برای اثبات این ادعا یافت. بعدها توسط دیگران روابط دیگری هم کشف شد.[۲۵][۲۶]
ادعای رسالت و جعلی بودن احادیث و سنت

رشاد خلیفه همچنین ادعای رسالت کرد و نام خود را از قرآن استخراج نمود. وی پس از بسط دادن نظریات خود اعلام نمود «اسم رسول میثاق خدا در قرآن از طریق ریاضی بعنوان رشاد خلیفه کد شده‌است و این واقعاً بهترین روش معرفی رسول خدا به دنیا، در عصر کامپیوتر است» و پس از آن استدلال نمود که «آشکار شدن معجزه قرآن بواسطه رشاد خلیفه، از نشانه‌های مهم رسالت او است»[۲۷] خلیفه همچنین سنت و حدیث ، که پس از قرآن منبع اصلی مسلمانان هستند، را منابع جعلی نسبت داده شده به محمد و در تضاد با قرآن، دانست و کشف واقعیت این متون و آموزه‌های جعلی را نیز از وظایف رسالت خویش دانست.[۲۸][۲۹]
این سبب شد که ادعاهای وی از سوی محافل مذهبی سنی و شیعه رد شده و نوشته‌های او ممنوع اعلام شود.[۳۰][پیوند مرده] ادعای محافل مذهبی هم از سوی تسلیم شدگان رد شد.
نقد نظریه رشاد

هرچند ادعای کشف رابطه ریاضی در قرآن، در ابتدا شادی مسلمانان و محافل علمی اسلامی را به همراه داشت، اما پس از آن و با مطرح شدن سایر ادعاهای بعدی رشاد خلیفه، محققین اسلامی شروع به نقد علمی نظریه رشاد و نظریات او نموده و یا ادعاهای وی را انکار کردند.
بنظر برخی از ایشان، تاکنون در احادیث از پیامبر اسلام یا امامان شیعه و سیره عملی آنها و یا در تفاسیر قبلی، قرآن را کتابی اسرارآمیز و معماگونه وصف ننموده‌اند بلکه آن را کتابی روشن و پرمحتوی خوانده‌اند. همچنین در آثار متقدمین، هیچیک از بزرگان و علمایی چون خواجه نصیر یا شیخ بهایی نیز مـطالبی هرچند به صورت ضمنی و تلویحی در مورد تعداد حروف و کلمات قرآن و روابط ریاضی بـیـن آنـهـا نیامده بود. به‌نظر ایشان، رویه قرآن نیز بر همین اساس است، چراکه قرآن بعد از ذکر داستان آنها، اظهار تاسف می‌کند که چرا مردم به جای آنکه به پیام این قصه توجـه کنند، خود را مشغول مطالب حاشیه‌ای نموده و بر سر تعداد اصحاب کهف باهم جدال می‌کنند. همینطور در مورد تعداد نگهبانان دوزخ، که استناد رشاد به همین آیه‌است، در قرآن آمده: «تعدادشان رانوزده نـفر قرار دادیم»، نه بدان جهت که اسرار و رموزی در این عدد درنظر گرفته‌ایم، بلکه خود قرآن در آیه بعد می‌گوید، فقط به این مـنـظـور کـه چـون و چـرای کافران رابرانگیزیم و نیز ایمان مؤمنان را تقویت کرده بـاشیم [۳۱] [۵]
:gol::gol::gol:

و باز هم ويكي پديا!!
دوست خوبم سر تاپيك دفاع مقدس ديديد كه به شخصه چقدر ايراد گرفتم بر مطالب اين دانشنامه؟!
اصلا معلوم نيست كي اينارو مينويسه!!
من فقط در مورد اطلاعات عمومي به اين دانشنامه رجوع ميكنم نه مسائلي مثل دين و تاريخ ..!

یوزا

عضو جدید
وَمَا تَأْتِيهِم مِّنْ آيَةٍ مِّنْ آيَاتِ رَبِّهِمْ إِلاَّ كَانُواْ عَنْهَا مُعْرِضِينَ ﴿۴﴾

و هيچ نشانه‏اى از نشانه‏هاى پروردگارشان به سويشان نمى‏آمد مگر آنكه از آن روى بر مى‏تافتند

*الم*​

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز

ص وَالْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ ﴿۱﴾
صاد سوگند به قرآن پراندرز (۱)

حم ﴿۱﴾
وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ ﴿۲﴾
حاء ميم (۱)
سوگند به كتاب روشنگر (۲)

يس ﴿۱﴾
وَالْقُرْآنِ الْحَكِيمِ ﴿۲﴾
يس[/ياسين] (۱)
سوگند به قرآن حكمت‏آموز (۲)

یوزا

عضو جدید
چرا فقط پستایی رو که دوست داری میبینی؟
پست سوم من از آخر رو خوندی؟موندی؟:D

تو اگه معنی اون آیه ها رو که نوشتی میفهمیدی الان اینجا نبودی

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
و باز هم ويكي پديا!!
دوست خوبم سر تاپيك دفاع مقدس ديديد كه به شخصه چقدر ايراد گرفتم بر مطالب اين دانشنامه؟!
من فقط در مورد اطلاعات عمومي به اين دانشنامه رجوع ميكنم نه مسائلي مثل دين و تاريخ ..!
نه دیگه دوست خوبم آرش اینطوری نشد !
در مورد تایپیک جنگ خودم نمیخواستم بحث کنم و مطالب رو از چند جا براتون اوردم که یکیشون ویکی پدیا بود که در اون از منبعهای مختلفی نوشته بود!
این به کنار!
ولی الان شما یه بحثی از آقای رشاد خلیفه اوردید که منم گفتم این رو بخونید!
قبلا دوستان تایپیکش رو زدن!
در ضمن من کد 19 رو براتون اوردم که بگم این آقا اومد یه ابرو درست کنه زد چشم رو کور کرد!!!
خدایی این جریان 19 رو خوندید؟؟؟
نظرتون چیه؟
اما در مورد این مقاله ویکی که یکی از دوستان یه تیکه رو گذاشت که با پاورقی بود که من دوست دارم باز یه نگاه بهش بندازید! (حالا من همش رو لینک دادم!!!!)
پژوهشگرانی چون عبدالعلی بازرگان و عبدالرزاق نوفل، تعداد دفعات تکرار واژه‌هایی را در قرآن به صورت ویژه‌ای یافته اند. برخی از این واژه‌ها به شرح زیر اند:[۷][۸][۹][۱۰]

• واژه «یَوم» (به معنای روز) در قرآن ۳۶۵ با تکرار شده که برابر تعداد روزهای سال است.[۱۱]
  • واژه «شَهر» (به معنای ماه) در قرآن ۱۲ بار تکرار شده که برابر تعداد ماه‌های سال است.[۱۲]
  • واژه «صلوة» (به معنای نماز) ۵ بار در قرآن به کار رفته که برابر تعداد نمازهای یومیه مسلمانان است.
  • واژه «امام» ۱۲ بار (هم به صورت جمع و هم مفرد) در قرآن آمده که برابر تعداد امامان شیعیان دوازده‌امامی است و با حدیث جابر ارتباط دارد. مثلا در آیه ۱۲ سوره یس آمده است: «و ما هر چیزی را در امام روشنگری جمع نموده‌ایم.»[۱۳]
در کل من نمیدونم دیگه چجوری بگم منظورمو، خود قران بهتر میگه:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ ﴿6﴾

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد اگر فاسقى برايتان خبرى آورد نيك وارسى كنيد مبادا به نادانى گروهى را آسيب برسانيد و [بعد] از آنچه كرده‏ايد پشيمان شويد (6)
در مورد این دانشنامه هم باید بگم نقل و قولهایی از سایتهای دیگه میگیره که میتونید بهشون مراجعه کنید و صحتشون رو پی گیری کنید!!!
اصل کد 19 هم مربوط به سایت http://www.parsquran.com/blog/?p=10 بودش!
حالا من اتفاقی تو این پست شما باز اسم این شخص رو دیدم و گفتم لاقل از این شخص بیشتر دونسته باشید!
به هر حال
اینکه شما قبول دارید درسته من دیگه حرفی ندارم!
موفق و پیروز باشید;)
یا حق:gol::gol::gol:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای یوزا دقیقا اگه کمی اعتقاد به همین موضوع داشته باشید قضیه حله.اعتقاد به همینی که گفتید.اینکه در زمان عربهای جاهل چنین کتابی بیاد که بعد از 1300 سال یه دانشمند( نه یه دانشجو) حدود یک سال (نه یک روز) با پیشرفته ترین کامپوتر ها (نه ماشین حساب) اونا رو کشف کرده این چیو میرسونه؟؟؟
خدا کنه که واقعا قران رو قبول داشته باشی.اما نوشته های متعدد شما و فعالیتهای دو نفره شما با اقا مهرشاد چیزی دیگه میگه.باور ندارید ؟؟بازم مطالبتون رو بخونید.
شاید هم خدا هدایتون کرده و از این بابت خیلی خوشحالم.اما چه هدایت شده چه هدایت نشده(البته به باور ما فقط)به شما احترام میزاریم

آخرین ویرایش:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط یه چیز گفتم حالا دیگه شدم کافر
فکر کنم طوری رفتار نکردم که کسی به بنده بتونه بگه که زود درباره کسی قضاوت میکنم
این یکی از دهها نوشته شماست

فقط چندتا شرط داره
اینکه 23 سال وقت بدید
هر سال خمس بهم بدید
زکات
فطریه
........
.....
..
اینا به سخره گرفتن چه شخصی جز پیامبره؟؟؟
خودتون یه جور این جمله هاتونو توجیه کنید تا ما به چشم بسته بگیم اشتباه کردیم.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه دوست خوبم آرش اینطوری نشد !
در مورد تایپیک جنگ خودم نمیخواستم بحث کنم و مطالب رو از چند جا براتون اوردم که یکیشون ویکی پدیا بود که در اون از منبعهای مختلفی نوشته بود!
این به کنار!
ولی الان شما یه بحثی از آقای رشاد خلیفه اوردید که منم گفتم این رو بخونید!
قبلا دوستان تایپیکش رو زدن!
در ضمن من کد 19 رو براتون اوردم که بگم این آقا اومد یه ابرو درست کنه زد چشم رو کور کرد!!!
خدایی این جریان 19 رو خوندید؟؟؟
نظرتون چیه؟
اما در مورد این مقاله ویکی که یکی از دوستان یه تیکه رو گذاشت که با پاورقی بود که من دوست دارم باز یه نگاه بهش بندازید! (حالا من همش رو لینک دادم!!!!)
در کل من نمیدونم دیگه چجوری بگم منظورمو، خود قران بهتر میگه:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ ﴿6﴾

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد اگر فاسقى برايتان خبرى آورد نيك وارسى كنيد مبادا به نادانى گروهى را آسيب برسانيد و [بعد] از آنچه كرده‏ايد پشيمان شويد (6)
در مورد این دانشنامه هم باید بگم نقل و قولهایی از سایتهای دیگه میگیره که میتونید بهشون مراجعه کنید و صحتشون رو پی گیری کنید!!!
اصل کد 19 هم مربوط به سایت http://www.parsquran.com/blog/?p=10 بودش!
حالا من اتفاقی تو این پست شما باز اسم این شخص رو دیدم و گفتم لاقل از این شخص بیشتر دونسته باشید!
به هر حال
اینکه شما قبول دارید درسته من دیگه حرفی ندارم!
موفق و پیروز باشید;)
نه داداش نشد..
من برا تو احترام زيادي قائل هستم .. هميشه همين بوده..
بعد از اينم هست..
اما دلگيرم..
مرد مومن اخه ويكي پديا رو كه وضعش رو ميدوني!
ميدونم..قبول دارم يك سري مسائل واقعا خرافاته و اون ايه اي هم كه اوردي رو كاملا ميپذيرم ولي من به شخصه هيچوقت ويكي رو منبع نميكنم!

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز.اقای arash.psf
واژه «یَوم» (به معنای روز) در قرآن ۳۶۵ با تکرار شده که برابر تعداد روزهای سال است.[۱۱]
واژه «شَهر» (به معنای ماه) در قرآن ۱۲ بار تکرار شده که برابر تعداد ماه‌های سال است.[۱۲]
تو خودت همین 2 تا را شخصا در قران سرچ کردی؟
یعنی هر دو تا از یک قانون پیروی کرده باشند.مثلا کلمه ایام را یکبار حساب کنی و یک بار نکنی

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش نشد..
من برا تو احترام زيادي قائل هستم .. هميشه همين بوده..
بعد از اينم هست..
اما دلگيرم..
مرد مومن اخه ويكي پديا رو كه وضعش رو ميدوني!
ميدونم..قبول دارم يك سري مسائل واقعا خرافاته و اون ايه اي هم كه اوردي رو كاملا ميپذيرم ولي من به شخصه هيچوقت ويكي رو منبع نميكنم!
دوست خوبم آرش
منم بگم که برام خیلی عزیزی برادر.
ولی در مورد ویکی که حرف زدی من نمیخوام از اون حمایت کنم بگم هر چی ویکی بگه درسته!
نه اصلا چنین چیزی نیست.
خودت بهتر میدونی مقاله های زیادی از سایت های مختلفی تو اینترنت هست که در بسیاری از مسائل مغرضانه برخورد میکنه و سعی میکنه همه ماجرا رو نگه!
به خصوص در باب مسائل تاریخ و دین!
من به شخصه از ویکی همیشه تو این زمینه کمک میگیرم چون از منبع های مختلفی استفاده میکنه که میتونی بهشون رجوع کنی و اصل مقاله رو ببینی و این باعث میشه تو باب تاریخ و دین همیشه از یه سویه به این موضوعات مهم و مانند این دو نگاه نکنی.
حالا دوباره میگم ویکی به هیچ وجه منبع نیست! بلکه یه مقاله ی باز از چندین منبع متفاوته!
در باب اینکه ویکی درست نوشته یا غلط
عقل میتونه ممیز باشه! و تشخیص بده داره درست میگه یا اشتباه.
قبلا هم در مورد ویکی بین دوستان بحث شده بود که باز همین حرفا زده شده بود.
به هر حال زیاد از ویکی استفاده میشه البته نه به عنوان منبع بلکه جهت اطلاع.
موفق و پیروز باشی;)

archi_arch

مدیر بازنشسته
قرآن, سوره ۵, آیه ۷۷

"بگو اى اهل كتاب در دين خود بناحق گزافه‏گويى نكنيد و از پى هوسهاى گروهى كه پيش از اين گمراه گشتند و بسيارى [از مردم] را گمراه كردند و [خود] از راه راست منحرف شدند نرويد"

قرآن, سوره ۴, آیه ۱۷۱

"اى اهل كتاب در دين خود غلو مكنيد و در باره خدا جز [سخن] درست مگوييد…"
--
نه خدایی از این نوشته چی نصیبتون شد؟
به رموز عالم پی بردید؟
در کل بازم به این تایپیک نیاز داریم:
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=41327&highlight=معجزه+عدد
قسمت کد 19 برای شماست.
البته برای شما این قسمتش رو میزارم مطالب دیگه ای هم داره که خواندنش خالی از لطف نیست.
---------
مثال چهارم, کد نوزده در قرآن

قرآن, سوره ۷۴, آيات ۳۰,۳۱

ش"[و] بر آن [دوزخ] نوزده [نگهبان] است. و ما موكلان آتش را جز فرشتگان نگردانيديم و شماره آنها را جز آزمايشى براى كسانى كه كافر شده‏اند قرار نداديم تا آنان كه اهل كتابند يقين به هم رسانند و ايمان كسانى كه ايمان آورده‏اند افزون گردد و آنان كه كتاب به ايشان داده شده و [نيز] مؤمنان به شك نيفتند و تا كسانى كه در دلهايشان بيمارى است و كافران بگويند خدا از اين وصف‏كردن چه چيزى را اراده كرده است اين گونه خدا هر كه را بخواهد بيراه مى‏گذارد و هر كه را بخواهد هدايت مى كند و [شماره] سپاهيان پروردگارت را جز او نمى‏داند و اين [آيات] جز تذكارى براى بشر نيست "

در سال ۱۹۷۸, شخصی به نام رشاد خلیفه, نتیجه تحقیقات آماری خود بر قرآن را منتشر کرد. بر اساس دو آیه بالا, او معتقد بود که قرآن دارای یک کد پنهان نوزده است. برای نمونه, تعداد سوره های قرآن ۱۱۴ است که مضربی از نوزده است. بسم الله الرحمن الرحیم که در اول سوره های قرآن می آید, دارای نوزده حرف است. اولین وحی به پیامبر دارای نوزده کلمه است. آخرین سوره نازل شده بر پیامبر یعنی سوره نصر, دارای نوزده کلمه است و اولین آیه در سوره نصر هم نوزده حرف دارد. تمامی این اطلاعات در نگاه اول بسیار جذاب و قابل قبول می آید. ولی حقیقت این است که هر کسی می تواند در هر متنی به دنبال یک طرح و الگوی ریاضی بگردد. رشاد خلیفه در واقع به قدری به کد نوزده معتقد بود, که می خواست هر چیزی در قرآن را در این فرمت بگنجاند. یکی از این موارد تعداد آیات قرآن بود. تعداد آیات قرآن کریم ۶۳۴۸ است. و این عدد به نوزده قابل قسمت نیست. این شاید می توانست خط بطلانی باشد بر نظریه کد نوزده در قرآن. ولی در کمال تعجب, رشاد خلیفه اعلام کرد که دو آیه آخر سوره توبه جزو قرآن نیست و باید از قرآن حذف شود. با حذف این دو آیه, تعدادآیات قرآن ۶۳۴۶ می شود که به نوزده قابل قسمت می شود. این شاید یک مثال جالب از حالتی باشد که غلو کردن در دین باعث گمراهی شده است.
------
بازم رشاد خلیفه!
امیدوارم کسی از دوستان عزیز با خواندن مطلب این تایپیک قوت قلب نگرفته باشد.
موفق و پیروز باشید
یا حق!
مرسی علیرضا جان اتفاقا اومدم همینو بذارم دیدم تو زحمتشو کشیدی
ممنون
دوست عزيزم اين از اعجاز قرانه اونقت شما اين موضوع رو چرند و بي سر و ته ميدوني؟!
اينو با هك شدن اسم الله بر روي درخت يكي ميدوني؟!
اينا از اعجاز قرانه برادرم!
ارش جان ببخش ولی انتظار داشتم کامل بخونی!
و باز هم ويكي پديا!!
علیرضا گفت منبعم پارس قران بود نه ویکی پدیا!
اما در کل به نظر منم اینها خیلی بیمعنیه! بهتره اصلا مطرح نشه چون برخلاف هدفش ارزش قران و پایین میاره
با علم ریاضی میشه هزار و صد مدل از این رابطه ها تو هر جا پیدا کرد بشینین یه سری عدد پیدا کنین بعد به هر جا بهش میخوره ربطش بدین!! اینکه نشد سند!!
جهت تکمیل حرفا اینم ببینید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=17911
پره از این مدل معجزات!!

Hamrd.Emampour

عضو جدید
مطالبی بسیار مبسوطتر از آنچه در این تاپیک گفته شده را اخیراً در سایت فارسی زبان زیر پیدا کردم که توصیه می کنم آنها را حتماً بخوانید و پیرامون آن در اینجا بحث شود تا مطالب روشن شود. من که خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم:
http://sites.google.com/site/is19correct

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدعی :نسبت حرف (ق ) در سوره (ق ) از تمام سوره هاى قرآن بدون استثناء بيشتر است يعنى آياتى که در طى 23 سال ، دوران نزول قرآن ، در 113 سوره ديگر قرآن آمده آن چنان است که حرف قاف در آنها کمتر به کار رفته است ، و اين راستى حيرت آور است.

مدعی :مى دانيم قرآن مجيد 114 سوره دارد که از ميان آنها86 سوره در مکه نازل گرديده و 28 سوره در مدينه ، و از ميان مجموع سوره هاى قرآن 29 سوره است که در آغاز آنها حروف مقطعه آمده است .
مغز الکترونيکى با محاسبات خود براى ما روشن ساخت که ميزان هر يک از حروف چهارده گانه در هر سوره از 114 سوره قرآن به نسبت مجموع حروف آن سوره ، چند درصد است .
فى المثل ، پس از محاسبه مى يابيم که نسبت حرف قاف که يکى از حروف نورانى قرآن (حروف مقطعه ) است در سوره (فلق ) بزرگترين رقم را دارد (700 / 6 درصد)
مدعی :و نيز حرف (ن ) در سوره (ن و القلم ) بزرگ ترين رقم نسبى را در 114 سوره قرآن دارد. تنها استثنائى که در اين زمينه وجود دارد، سوره حجر است که تعداد نسبى حرف (ن ) در آن بيشتر از سوره (ن و القلم ) است ، اما جالب اين است که سوره حجر يکى از سوره هائى است که آغاز آن (الر) مى باشد و بعدا خواهيم ديد اين سوره ها که آغاز آنها (الر) است بايد همگى در حکم يک سوره محسوب گردد، و اگر چنين کنيم نتيجه مطلوب به دست خواهد آمد يعنى نسبت تعداد (ن ) در مجموع اينها از سوره (ن و القلم ) کمتر خواهد شد!
مدعی :تمام اين محاسبات در صورتى صحيح است که به رسم الخط اصلى و قديمى قرآن دست نزنيم (مثلا اسحق و زکوة و صلوة را به همين صورت بنويسيم ، نه اسحاق و زکات و صلاة ) در غير اين صورت محاسبات ما به هم خواهد خورد.
منتقد:رشاد خليفه حقه بازی بيش نيست که از اين راه کسب درامد میکند
منتقد:بالاخره سوره های قران 114 تاست یا 113 تا اگر نتوانی تعداد دقیق سوره ها را شناسایی کنی تمام محاسبات پیچید آن شیاد بهم میخورد.
بالاخره ق در قاف بیشتر است یا در فلق حتما خواهی گفت "من که گفتم در قاف ولی نوشتم در فلق !چون مغز کامپیوتری هنوز تعداد قاف در قاف را تعیین نکرده.
وقتی یکی میخواد گودرزی و شقایقی را بهم ربط بده خواهد گفت سوره های دارای الر باهم جمع میشوند و اگر انها را از سوره های دارای ق کم کنیم تعدادشان هشت برابر انهایی میشود که در تقسیم از سوره هایی که حا میم دارند بیشتر میشود و وقتی بیشتر شد از کل قران کم میشود و انگاه چه حیرت اور است که همه چیز قران بعد از تقسیم از تفریق کمتر میشود به شرطی این ادعا ها درست است که بریم سراغ قران های اوليه که در دسترس نیست و بخشی از ان در موزه لندن نگهداری و تکثیر میشود!!!
به این چیزا میگن هزیان

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان عدد 19 که از اعتقادات بهائیت کش رفته شده موضوعی است که رشاد انرا ساخته و شرط صحت ان اینستکه نام رشاد باید در قران باشد و خلاصه اینکه ایشان هم مثل محمد باب ادعای پیامبری هم دارند.
مطالبی بسیار مبسوطتر از آنچه در این تاپیک گفته شده را اخیراً در سایت فارسی زبان زیر پیدا کردم که توصیه می کنم آنها را حتماً بخوانید و پیرامون آن در اینجا بحث شود تا مطالب روشن شود. من که خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم:
http://sites.google.com/site/is19correct

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستان عدد 19 که از اعتقادات بهائیت کش رفته شده موضوعی است که رشاد انرا ساخته و شرط صحت ان اینستکه نام رشاد باید در قران باشد و خلاصه اینکه ایشان هم مثل محمد باب ادعای پیامبری هم دارند.
درباره عدد 19 دوستان معتقد خيلي خيلي خوبه كه برن يه نگاهي بندازن به ترجمه سوره مدثر.من كه تعجب كردم