اعترافات وحشتناک دختر آمريکايي در حضور شوهرش!

وقتي «لحظه حقیقت» فرا مي رسد

لحظه حقیقت (Moment of Truth) نام مسابقه تلويزيوني مشهوري است که از کانال FOX آمريکا پخش مي شود.
اگر بطور خلاصه بخوام در مورد اين مسابقه توضيح بدم: در اين مسابقه به فرد شرکت کننده دستگاه دروغ سنجي وصل است و از وي سوالات بسيار حساسي (!) پرسيده مي شود. هر چقدر که فرد شرکت کننده به تعداد بيشتري از سوالات پاسخ واقعي (True) بدهد، مبلغ جايزه دريافتي افزايش پيدا مي کند. این برنامه هر هفته از کانالا FOX پخش میشود و در این دو ماهی که شروع شده حساسيت هاي زيادي ايجاد کرده.
بیشترین تعداد سوالی که پاسخ داده شده 17 سوال از 21 است. و 100 هزار دلار حداکثر مبلغی است که تا کنون کسی برنده شده است. 6 سوال اول 10 هزار دلار. 5 سوال دوم 25 هزار دلار. چهار سوال سوم 100000 دلار. سه سوال بعدی 200000 دلار . دو سوال بعدی 400 هزار دلار و سوال اخر نیم ملیون دلار. لازم به توضيح است اين برنامه از دستگاه Polygraph براي تشخيص دروغ استفاده ميکنه.

و اما در زير لينک ويدئويي را قرار داده ام که که مربوط ميشه به يکي از قسمتهاي جنجال برانگيز اين برنامه. در ويدئو زير مي بينيد که خانم «لورن کلِری» (Lauren Cleri) با سوالات بسيار حساسي مواجه ميشه و در حضور شوهرش اعترافات وحشتناکي مي کنه، از قبيل اينکه: آیا حاضره به خاطر دوست پسر سابقش شوهرش رو ترک کنه؟ آیا در حالیکه شوهر داشته است با کَس دیگه ای رابطه جنسی داشته است؟! عکس العمل بینندگان و شوهرش نیز واقعاً دیدنیست. مجری برنامه هم چندین بار اظهار تاسف میکند. خب بهتره خودتون اين ويدئو را ببينيد (حدود 9 دقيقه):

راستي اگر در تماشاي آنلاين اين ويدئو مشکل داريد، مي توانيد اين ويدئو 9دقيقه اي را از طريق لينک زير دانلود کنيد:
لينک دانلود (حجم فايل حدود 12 مگابايت مي باشد)

•ترجمه فارسي ويدئو
و اما چون ممکنه انگيسي بعضي از دوستان زياد خوب نباشه، مي توانيد همزمان با مشاهده ويدئو (و يا بعد از تماشاي آن) اين ترجمه را بخوانيد:
سوال 100 هزار دلاری توسط مهمان ویژه پرسیده میشود و مهمان ویژه کسی نیست جز دوست پسر سابق لوری.
دوست پسر میپرسد: اگر من بخوام که دوباره باهم باشیم حاضری شوهرت رو ترک کنی ؟ شوهر دختر اظهار تاسف میکنه، مجری رو به شوهر میگه این سوال سوالِ داغون کننده ایه! (تفسیر مترجم) و شوهر میگه مطمئناً!
مجری از شوهر میپرسه میخوای جوابش رو گوش کنی ؟ یا میخوای دکمه رو بزنی و سوال رو کنسل کنی؟ شوهره میخواد گوش کنه...
مونیکا یکی از همراه های دختر دکمه رو میزنه چون نمیخواد جوابِ سوال رو گوش کنه...
سوال جایگزین دوباره توسط دوست پسر سابق پرسیده میشود. میپرسه: آیا فکر میکنی من کسی هستم که تو باید همسرش میبودی ؟ (آیا باید با من ازدواج میکردی ؟)
دختره میگه باید صادق باشم و بگم: بله! ...جواب دختر حقیقته.
مجری از شوهر میپرسه تا حالا در مورد دوست پسر سابق زنت با هم صحبت کردین ؟ شوهره میگه اوایل ازدواج آره. ولی این قضیه هنوز مشکل سازه..
مجری میپرسه با توجه به جوابت فکر کنم نا راضی هستی از شرایط. آیا ناراضی (نا خشنود) هستی ؟ شوهر میگه: بعضی وقتا...بعضی وقتا!
.... مجری میگه قضیه یکم فراتر از یه مسابقه است...
شوهر اصرار میکنه که: به مسابقه ادامه بده...دیگه چی هست که من نمیدونم ؟ دیگه چه چیزایی به من نگفتی...
...دختر تصمیم به ادامه میگیره
مجری میگه این سوالی که میخوام یپرسم خیلی فراتر از سوالهای قبلیه و میدونی چی میخوام بپرسم. دختر میگه حدس میزنم...
سوال 16: از زمانی که متاهل بودی با شخص دیگه ای رابطه جنسی داشتی ؟
شوهر میخواد جواب رو بشنوه.
دختر میگه: بله. جواب حقیقته.
به مسابقه ادامه میدهد...
سوال 17: فکر میکنی آدم خوبی هستی ؟
دختر: صادقانه فکر میکنم انسان خوبی هستم. بله. جواب غلطه....!!!!
مجری اظهار تاسف میکنه و میپرسه چرا فکر میکنی جوابت غلط یود ؟
دختر میگه: چون بعد از همه کارهایی کردم (دزدی پول و غیره) فکر کردم آدم بهتری شده ام
مجری میگه با توجه به جواب انگار چیزی درونت هست که خودت رو سرزنش میکنی همیشه و به همین دلیل فکر میکنی آدم خوبی نیستی....
در پایان مچری میگه بعضی حقایق بهتره ناگفته بمونن و لورن و خانواده اش هم با قضایا کنار بیان...
خب اين هم ويدئويي کوتاه(+) در مورد پس لرزه هاي اين مسابقه (انگار دیگه زیر یک سقف زندگی نمی‌کنند!)
کلام آخر، ناخودآگاه اين جمله به ذهنم خطور کرد که: واي به روزي که «لحظه حقيقت» واقعي فرا برسد....

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek:

مسابقه هاشونو ببین چقدر جالبه.....
حالا مسابقه ی رده پای ما رو نیگاه کن:razz:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو ایران به نظر من آمار جهنمیا بالا میره، آخه ماشالله همه اونقدر راست میگن!!!!:biggrin:

جالبه یاد مسابقه بخور بخور محمود شهریاری افتادم
یه زمانی .........

ولی خداییش خیلی خفنه! جلوی شوهرت ازت اعتراف میکشن!!!!!!! حتی دست خودتم نیست اگه دروغ بگی مشخصه !
اونجارو دیدید که دختره پرید دکمه رو فشار داد که شوهره جواب صحیح رو متوجه نشه !
دلم واسه شوهره سوخت . خودتونو جاش بذارین . چه حسی بهتون دست میده ؟؟ :crying2:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالبه یاد مسابقه بخور بخور محمود شهریاری افتادم
یه زمانی .........

ولی خداییش خیلی خفنه! جلوی شوهرت ازت اعتراف میکشن!!!!!!! حتی دست خودتم نیست اگه دروغ بگی مشخصه !
اونجارو دیدید که دختره پرید دکمه رو فشار داد که شوهره جواب صحیح رو متوجه نشه !
دلم واسه شوهره سوخت . خودتونو جاش بذارین . چه حسی بهتون دست میده ؟؟ :crying2:
همش بخاطر یک مشت دلار!:razz:

phalagh

مدیر بازنشسته
جالبیش به این بود که آخر سر شوهره کلی تحویلش گرفت.
اگه من جای مرده بودم بهش نگاه هم نمیکردم.گرچه معلوم نیست خودش چند بار خیانت کرده.
واااااااای حتی فکر کردن به خیانت کردن طرف مقابل وحشتناکه..

آخرین ویرایش:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا هزار الله و اکبر از دست این دخترا ;) تو تهران دخترایی که رو مد باشن هر سال دو تا BF عوض میکنن . .

یعنی حاظره بخاطر پول از شوهرش جدا شه؟
ولی فک نکنم اونا از این چیزا بدشون بیاد
فوقش بعد از مسابقه یه دعوا زن و شوهری پیش اومده و بعدشم یادشون رفته
پولارو که دیدن دیگه زندگی به کامشون شده !
گرچه فکر کنم دیگه شوهره هم یاد گرفته که باهاش چکار کنه :w15:

mirhamida

عضو جدید
توی ایران این مسابقه توی همون مراحل پیش تولید به دلیل سوختن دستگاه دروغ سنج تعطیل میشد و می رفت تو خلاء!:surprised:

amirgb

اخراجی موقت
1-آچیلس جان عکس اواتارت خیلی جذابه
2-در برخی از کشور ها(به عنوانمثال سوید و.....) زن و شوهر مطابق قانون فقط در حریم خانه موظف به پایبندی و حفظ رابطه ی جنسی هستند و چنانچه خارج از خانه با کسی دیگر باشند از نظر قانون هیج جای شکایتی برای طرف مقابل وجود ندارد
3-چرا هر آن مطلبی که در مورد رفتار هایی اجتماعی و یا بازخورد آنها در جوامع غرب می خوانید به سرعت در مقام قیاس بر می آیید؟حال آن که چون شرایط حاکم و نوع دیدگاه های فرهنگی متفاوت است این قیاس باطل است
4-.....

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
قیامت کوچک

قیامت کوچک

کاش ما آدما یاد می گرفتیم میشه بدون دروغ زندگی کرد میشه خوب بود میشه عذرخواهی کرد و اشتباهات رو درست کرد قبل از اینکه خیلی دیر بشه
کاش تو لحظه حقیقت واقعی اینجوری آبرومون نره

فرهنگ

مدیر بازنشسته
کاش ما آدما یاد می گرفتیم میشه بدون دروغ زندگی کرد میشه خوب بود میشه عذرخواهی کرد و اشتباهات رو درست کرد قبل از اینکه خیلی دیر بشه
کاش تو لحظه حقیقت واقعی اینجوری آبرومون نره

کارت خیلی درسته!!!

1-آچیلس جان عکس اواتارت خیلی جذابه
2-در برخی از کشور ها(به عنوانمثال سوید و.....) زن و شوهر مطابق قانون فقط در حریم خانه موظف به پایبندی و حفظ رابطه ی جنسی هستند و چنانچه خارج از خانه با کسی دیگر باشند از نظر قانون هیج جای شکایتی برای طرف مقابل وجود ندارد
3-چرا هر آن مطلبی که در مورد رفتار هایی اجتماعی و یا بازخورد آنها در جوامع غرب می خوانید به سرعت در مقام قیاس بر می آیید؟حال آن که چون شرایط حاکم و نوع دیدگاه های فرهنگی متفاوت است این قیاس باطل است
4-.....
امیر جان سلام
منظورت رو از قیاس متوجه نشدم

آمریکا که از لحاظ آزادی قوانین زبان زد خاص و عامه!
این آقا توی آمریکا داره اینجوری حسرت میخوره و داغون شده از اعترافات خانومش .
پس اونا هم دلشون مث همه آدماست و اصلا بنظر من لازم به قیاس با سایر فرهنگ ها نیست

در مورد کشور سوئد شما مطمئنی ؟؟ بنظر من که حقیقت نداره چون بازم توی آمریکا که مهد آزادی هستش این قوانین بشدت نقض شده

amirgb

اخراجی موقت
در مورد سوید مطمئن هستم
در مورد قیاس هم من به طور کلی گفتم و این مورد خاص

phalagh

مدیر بازنشسته
من فکر میکنم خداوند در نهاد هر مردی یه کم غیرت گذاشته که نمیزاره همچین چیزی رو قبول کنه. و ربطی هم به فرهنگ نداره.
اگه فیلم آمریکایی پیشنهاد بیشرمانه (Indecent Proposal) رو دیده باشید این مسئله کاملا در اون فیلم مشهوده. که البته در برخی از قسمتها غیرتی آمیخته با عشق بود.
و البته نظر شخصی من اینه که غیرت از دوست داشتن نشات میگیره.(البته بدون در نظر گرفتن برخی تعصبات افراطی)و این مسئله نه فرهنگ میشناسه و نه زن و مرد.

mohammad3947

عضو جدید
ميشه پايه شيطان بزرگ و وسط نکشيد
در مورد سوئد و اروپاي ها صحبت کنيد

:biggrin::biggrin:;)

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب کاش منم شرکت کنم:D
خب من میپرسم تو هم جواب بده.
ازدواج کردی؟
تا حالا با کسی دوست بودی؟
باهم غذا هم خوردید؟
اگه طلاقت بده بازم ازدواج میکنی؟
و....
کاری نداره که ، مهم اینه که آدم بتونه صادقانه جواب سئوالا را لااقل به خودش بده...

Imaginary

عضو جدید
خب من میپرسم تو هم جواب بده.
ازدواج کردی؟
تا حالا با کسی دوست بودی؟
باهم غذا هم خوردید؟
اگه طلاقت بده بازم ازدواج میکنی؟
و....
کاری نداره که ، مهم اینه که آدم بتونه صادقانه جواب سئوالا را لااقل به خودش بده...

خوب ازدواج فک کنم دو سه بار :cool: دوستم با سه چهار نفر:confused: همش توی کافی شاپ و اینورا ول می گشتیم نهار صبحانه شام عصرانه :surprised: اگه بده اره چرا نکنم مگه بده :D

شما خیلی خودتو اذیت نکن همون اواتارتو عوض کنی کافیه:biggrin: می ترسم این همه حرف میزنی خسته شیا:confused:
اتفاقا من هیچ وقت از حرف زدن خسته نمیشم :biggrin:
خیلی دوست دارم حرف بزنم !
شما که دیگه سربازی رفتی نباید بگی لج پسرارو در بیاری که!!!
نکنه تو سر بازی بهت زیاد فشار آوردن ؟! :w01: