اعتراض جدی به سوالات درک عمومی

اعتراض جدی به سوالات درک عمومی

• مجموع رای دهندگان
    78
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بالاخره هر چي باشه 20 روز ديگه كنكوره
حالا به فكر امسال باشيد
يه سري از سوالاشو قبول دارم و وقتي ميخونم متوجه ميشم كه زياد دقت نكردم
ولي يه سريش واقعا سوالاي هوشه خندم ميگيره
چه ميشه كرد
توكل به خدا
جزوه ي درك عسكري خوبه قبول دارم اما من فقط يه تيكشو ديدم
نه همه ازش با خبر ميشن كه همچين جزوه اي هست نه همه به دستشون ميرسه
من ادم سراغ دارم نميدونست جهان زارعي آمريكا اضافه كرده
ادمم ميشناسم ميگفت كتاب معماري اسلامي اضافه شده بيچاره شايد خبر نداشت مرحوم پيرنيا به رحمت خدا رفته!

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
جانا سخن از دل ما میگویی........
فک میکنم نتونستن با گلابچی قرارداد تازه ببندن!!!میگن توقعات گلابچی بالا رفته!!!!
ظاهرا با خوشنویس به تفاهم رسیدن!!!
سوال ا همه از جزوه ایشون بود!
آقای دکتر گلابچی همیشه پای ثابت ارشد بوده و هست، از نحوه سوالات فن ساختمانش معلومه، از هر کتاب یه سوال میاد تا دانشجوها همه کتابهاش رو بخرن
کتابهایی که سطحشون اصلا هم بالا نیست و خیلی کتاب های بهتری برای ترجمه هست اما خب دیگه همه چی شده پول و ...
بطور مثال طراحان سوال حق تدریس در موسسات رو ندارن اما تو مرکز معماری تدریس می کنن یا جزوه میدن
دکتر خوشنویس هم امثال دیگه نیست رفته خارج از کشور
سوالات درک رو نه گلابچی طرح می کنه نه خشنویس
بعضی از سوالات قبول دارم واقعا مسخره هستن، اما خیلی هاشون هم از همین درساییه که خوندیم، کسایی خوب میتونن درک بزنن که روحیه تحقیق داشته باشن
دائم کتاب و جزوه و مطالب مختلف از اینترنت و هرچی گیرشون میاد بخونن، نه فقط تو 4-5 ماهه کنکور، بلکه مداوم از اول دانشجویی شون

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهه جان، اون چیزی که آزاد تا دیروز نداشت و از امسال گذاشته، درک عمومی هست. درک عمومی منظر رو از قبل هم نداشت.
من به جای این یک منبع خوب بهت معرفی می کنم که بخونی و اینقدر خودشو ناراحت نکنی. اونم جزوه درک عمومی عسگری هست. درسته قطوره، اما منبع اول و آخر درکه. واقعا اگر وقت بگذاری پشت درک و اسکیس و تنظیم و تاریخت رو بسته.
چون خودم از نزدیک این افراد رو می شناسم جالبه بگم که جز معدود استادایی هست که به دانشجوهاش اجازه داده، جزوه اش رو پخش کنن. توی اینترنت بگردی بخشی از مباحثش هست. اما کامل اون رو می تونی توی انتشارات ایوانخانه معمار که پر شده ی کلاسش هم هست، بگیری. فقط تا دیر نشده تنبلی نکن.
خیلی‌ دیر پیامتو دیدم.
اگه میدونستم اینقد موثره زودتر دنبالش میرفتم

I'M SOMEONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با وجود اینکه درصدم پایین بوده ولی اصلا فکر نمی کنم باید حذف شه!
سوالای درک مثل آزمونه اسکیسه ، درست مثل خود معماریه
معماری هم همینطوره ، چه منبع مشخصی وجود داره که دقیقا بشه با خوندنش معمار شد؟!

این به این معنیه که باید رشته ی معماری حذف شه؟! چون مبهمه
درسته که هر سال یه سری سوالا هست که واقعا مبهمه و به نظر میاد اصلا جواب نداره ولی میشه حدود 20 % نه بیشتر

تستای تالیفی کتاب راهیان ارشد و نمیدونم دیدین یا نه ، به نظر من اونا فاجعه است! نه سوالای کنکور که همیشه یه منطقی پشتش هست
من فکر می کنم مساله اینه که سوالای درک به ظاهر سادست همه دلشون می خواد همه رو جواب بدن ، اونوقت میشه نمره منفی
سوالا سهل و ممتنع به نظرم
منبع داشت که بدتر بود ! هر سال باید شونصد تا کتاب جدید می خوندیم که تازه معلوم نیست ازشون سوال بیاد یا نه

arch_nsh

عضو جدید
الهه جان، اون چیزی که آزاد تا دیروز نداشت و از امسال گذاشته، درک عمومی هست. درک عمومی منظر رو از قبل هم نداشت.
من به جای این یک منبع خوب بهت معرفی می کنم که بخونی و اینقدر خودشو ناراحت نکنی. اونم جزوه درک عمومی عسگری هست. درسته قطوره، اما منبع اول و آخر درکه. واقعا اگر وقت بگذاری پشت درک و اسکیس و تنظیم و تاریخت رو بسته.
چون خودم از نزدیک این افراد رو می شناسم جالبه بگم که جز معدود استادایی هست که به دانشجوهاش اجازه داده، جزوه اش رو پخش کنن. توی اینترنت بگردی بخشی از مباحثش هست. اما کامل اون رو می تونی توی انتشارات ایوانخانه معمار که پر شده ی کلاسش هم هست، بگیری. فقط تا دیر نشده تنبلی نکن.

نومینوس جان من سوالهای کنکور ازادو تا سال 89 که نگاه کردو درک نداشت ولی تو جدول ضرایب و مواد امتحانی ارشد ازاد امسال دیدم درک هست
خیلی ناراحت شدم:(سال 90 هم درک بوده یا نه ؟
لطفا اگر کسی پیشنهادی داره که تو این مدت کوتاه بدرد میخوره بده و بگه چه منبعی بخونیم.به نظرتون سوالای درک سراسری سالهای گذشته ممکنه بیاد؟

milad-karimi

عضو جدید
این سوالا بیخودی نیست..... اینا میخوان بفهمند که یک کارشناس ارشد معماری چقد میتونه قدرت تحلیل و خلاقیت بدور از حفظیات داشته باشد... ذهن معمار باید وباید وباید در وهله اول خلاق و تحلیلگر باشد.... عمدا منبع نمیدن.... این قسمت اگه حذف بشه یا منظر حذف بشه....کسایی رتبه میارن که فقط حفظیات خوبی بلدندو نتونستند درک و تحلیل از یک چالش رو داشته باشند.... بهترین و بدرد بخور ترین مباحث برای ارشد همون فن و درک عمومی و منظره به نظر من باید ضریب زبانو بیارن پایین و یا تاریخو سوالاشو کم کنن...
تعجب می کنم !چرا اصلاحات ؟ حذف کامل که خیلی بهتره! این تیپ سوالاتی که منبع نداره باید کلا حذف شه! فکر اونجاشو نکنین که سازمان سنجش میکنه یا نمی کنه ! شما نظرخودتونو با فکر کاملا باز بدید که اصلا درسته همچین سوال ها یی در یک آزمون معتبر باشه! آیا اینها وافعا سوالاتی معتبر و قابل ارزش برای سنجش معماری هستند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا