این حرفت رو قبول ندارم درکی که بخواد با جزوه وتست بره جلو به چه دردی میخوره؟ اسمش رو پس باید عوض کنند بگند مثلا پرسپکتیو وسایه .درک یعنی درک ماها از معماری که با تست و3 تا کتاب بدست نمیاد باید بر اساس 4 سال درس خوندن بدست بیاد. همین کارها میشه که طرف معماری نخونده درکش ازماها بیشتر میشه چرا؟ چون با 4 تا کتاب 4 سال درس خوندن ما رو زیر سوال میبره
نخیر جانم نخیر
بنده از اون آدم هایی نیستم که بشینم تستی کار کنم
با هم یه نگاهی بندازیم به سابقه من برای در س درک خودم باور نمی شد درک رو این قدر توی این سال ها خوب زدم بسوزه پدر این سربازی همه چیز
رضاخانی رو عوض کردند جز این اجباری خاک بر سری رو اگه خدا بخواد و به جایی برسم حتما این سربازی رو حذفش می کنم وقتی که نشستم سر جلسه این قدر اضطراب داشتم که حتی نرسیدم منظر رو بزنم و درک رو خراب کردم که امسال این قدر با اضطراب این درس رو دنبال می کردم
حالا به هر صورت
این هم سابقه من
سال 88=46 %
سال 89=50 %
سال 90=17 %
سال 91=10 % خاک توی سر این سربازی بکنن من سه تا درس اولی رو خوب زده بودم
سال 92=خیلی بهتر از تمام سال های گذشته زدم ولی بماند تا نتایج نهایی بیاد
یه بحث دیگه اش هم بحث اعتماد بنفسه
من توی این 5 سال
هر 100 سوال درک رو زدم هرکسی جرات نمی کنه هر 20 سال درک رو بزنه البته می بینید که
سال 91 و 90 آدم بیچاره می شه البته سال 90 درصد درک به گفته پایین بود دیگه من دقیق در جریانت نیستم
پس می بینید که درکمون بد نیست ولی در کنار اون
مطالعه وافی هم نیاز هست همیشه یه چند تا استاد داشتیم که به بچه های ورودی ما می گفتند شما
درکتون خوبه بیانتون مشکل داره
پس مطمئن باشید کتاب های درک نقش کمکی بسیار خوبی رو دارند
چقد بداخلاقی تو!!

خب ما جواب دادیم دیگه :
به نظر من که اگه اعتراض شما فقط زمان بندی و مسائلی از این قبیل باشه تعداد بیشتری استقبال می کنن، هر چند که کلا اسم اعتراض تو این مملکت خوفناکه و می بینین که هیشکی هم سراغ این تاپیک نمیاد، من خودم می ترسم فردا که امتحان ارشد دادم بیان بخونن حرفامو منو رد کنن

آخه مسئله هم اینه که خب زمان بندی جدید چه طوری باشه پس؟!! که برای همه قابل قبول باشه... مثلا زمان بندی من این طوریه که بهمن ماه کنکور باشه تا اواخر اسفند نتایج اعلام شه تعطیلات هفته ی دوم فروردینم اسکیس باشه، نزدیک 4 ماه وقت می دن برای اسکیس که ملت برن شب کنکوری درخت کشیدنو طراحی کردن حفظ کنن بیان سر جلسه، البته خوب شایدم به فکر اشتغال زایی باشن با این کارشون (بازار داغ کلاسای قبل کنکور)... خلاصه الان مطمئنا شما کلی اشکال دارین که برا این برنامه بگیرین درسته؟!!
دیر زمانی هست که درک می کنم بچه های زاده
نسل جنگ ماماناشون خیلی اضطراب داشتن یا ترس کشته شدن شوهرشون یا ترس از بمباران موشکی .... بماند که خودم از سربازی می نالم ولی جنگیدن شرف داره به هر کاری توی دنیا
من توی نیروی دریایی بودم به فرمانده گفتم من هم می خوام بیام
خلیج عدن با دزدان دریای سومالی بجگنم فکر می کنید چی جواب ....گفت ما فقط کادری ها رو می بریم نه وظیفه ها رو ......تازه خیلی از این کادری ها هم که می رن به خاطر پولش می رن
به هر جهت نسل جنگ به نظر میاد شهامت لازم رو نداره به خاطر همین کسی این دور بر پیداش نمی شه
تازه شم من کجا بداخلاق هستم
تاویل شما از متن با مقصود من از متن متفاوته
من يه سوال ميپرسم
اگه قرار باشه كنكور حذف بشه،پيشنهاداتتون رو راجع به نحوه ي ورود به مقاطع بالاتر بنويسيد
دوس داريد به جاي كنكور(با توجه به استاندارد جهاني) نحوه ي ورود به مقاطع بالاتر چطوري باشه؟
شما توجه داشته باشید رشته معماری با کنکور وضعیتش اینه یعنی جواب
حساب دو دوتا چهار تا نیست وضعیت اینه همه اعتراض دارن وای بر زمانی که کنکور حذف بشه
ما در حال حاضر یک مشت نماینده داریم که در
عهد بوق زندگی می کنند (من به نماینده ای رای می دم که زیر 40 سال سن داشته باشه) نه به نماینده ای که مدرکش رو یا از آزاد گرفته یا زمان اوایل انقلاب با اون شیر توشیری دانشگاه ها و تعطیلی 2 ساله دانشگاهها یا قبل از انقلاب گرفته باشن رای نمی دم چرا ؟؟؟ چون آپدیت نیستن به نظرم ..... به عینه برام ثابت شده راهی رو که ما دنبال رو جامعه جهانی در پیش گرفتیم به شکست منجر می شه
اگر اخبار مجلس رو دنبال کنید نماینده ها با تصویب طرحی
حذف کنکور سراسری رو در 5 سال آینده کلید زدند حال کسی نیست به این آقایان بگه پدر آمرزیده ها چرا اومدید کنکور دکتری گذاشتیید چون از بس که همه اعتراض داشتن که به گزینش در دکتری یعنی یکی از ویژگی ها فراماسونری ها یعنی یک
حلقه بسته
مطمئنن 5 سال دیگه حذف می کنند ولی 5 سال بعدش دوباره مجبور می شن بذارن
به نظرم حذف کنکور یه اشتباه بزرگه
اصلن کنکور یعنی چی ؟ کنکور یعنی میزان سنجش دانش افراد و
ایضا بررسی باز خورد افراد در کمترین زمان
همه توانایی یاد گرفتن رو دارن ولی ...ولی انسان های بزرگ کسانی هستن که زودتر به نتیجه می رسن با همین دیدگاه ، من اگه کاره ای بودم شرکت در کنکور رو محدود می کردم یعنی افراد مثلن فقط دوبار در یک مقطع بتونن در کنکور شرکت کنن وقتی شما نمی تونی
بازخورد سریعی پس بدهی پس باید جای خودت رو به دیگران بدی
نه اینکه بشینی چند سال
خرخونی کنی و بعد بیایی امتحان بدی و تازه یه رتبه خوب بدست بیاری
حذف کنکور یعنی انتخاب سلیقه ای دانشجو با ضریب بیشتر
به نظر من شرط معدلی بشه بهتره, البته امتحانی مثل اسکیس واسه سنجش مهارت برگذار بشه بد نیست...
اینجوری خیلی بهت خوش نمی گذره؟؟؟
من می رم توی
عجبستان سفلی کارشناسیم رو با معدل 20 می گیرم بعد می رم
دانشگاه تهران برای کاشناسی ارشد بعد اون بیچاره ای که توی دانشگاه تهران کلی دوندگی کرده و استاد با کلی غرولند یه نمره درپیت بهش داده باید بره و جاش رو به اون عجبستان سفلی بده
همین داشنگاه های از زیر بوته در اومده هستن (
همین عجبستان سفلی و بغلستان اولیا و یه سری دانشگاه درپیت دیگه رو می گم ) که سبب می شن دانشگاه تهران ظرفیت پذیرشش در کنکور ارشد از
20 به 12 نفر برسه چون 8 نفر با سهمیه های مختلف وارد دانشگاه می شن حداقل 3 نفر اول معماری تهران که بدون کنکور وارد می شن خب لابد از مرمت هم شاید یه چندتایی بگیرن
هیچ چیز عادلانه تر از این کنکور نیست به شرط اینکه ساز و کارش اصلاح بشه
اولا معدل ملاک نیست میتونه خرخونی شکل بگیره بر اساس استعداد نیست چون ما دانشگاه هامون همه نظریه. بر اساس اسکیس هم خب اسکیس هنوز هست و یکی از اشکالات هم هست همن اسکیس دکان بازار. به نظر من کنکور بهترین گزینه است البته اگر مواردی که گفتم رو اجرا کنند و فقط بر اساس کتاب نباشه سوالا اجرایی مصالح نوین و... گذاشته بشه تا ببینند دانشجویان معماری فقط درس میخونند وطرح های خوشگل میزنند یا نه بلدند اجرا هم کنند بلدند کار هم کنند
خدایی با این حرفت موافقم
خوب ما ميدونيم كه تو رشته ما گاهي اساتيد از يكي خوششون مياد گوله گوله نمره ميدن بهش و برعكس
ايا سزاوار هست كه ما چوب ندانم كاري استاد سليقه اي رو بخوريم؟
بذارید پرده از حقیقتی بردارم توی دانشگاه ما
خدایی توی دانشگاه به
خانم های ما بیشتر نمره می دادن ولی با اینکه این قدر نمره بذل و بخشش می شد ولی باز هم آقایانی بودن که
معدل الف ورودی ما شدن
اگه حوصله تایپیک اجازه می داد از یک باند بازی عجیب در دانشگاهمون براتون روایت می کردم ...... بگذرم
آقایان و خانم ها اگه اهل اعتراض هستید بسم الله
فقط یکی به من بگه سازمان سنجش کجاست من می خوام یه
قرار ملاقات بذارم ( البته اگه شهامتش رو دارید ) چون توی گوگل ارت پیداش نکردم
داشتم به یکی از ترم پایین هامون که روزانه بود مشاوره ارشد می دادم جز نمره الف ها بود بی اغراق می گفت حتی یک دانه کتاب معماری نداره این یعنی
مملکت جزوه ای
خدا وکیلی این همه نوشتم بخونید