خب منم یه مدت طرف دار کسی نبودم (به خاطر دلایلی که...حالا ولش کن دوره ی جاهیلت بود دیگه)
ولی الان دیگه مطمئن شدم که انتخابم کاملا درست بوده
این داداشمونم احتمالا همین جوره دقت کنی گفت دل خوشی نداشتم(فعل فعله ماضیه)
من با شما نبودم نه؟!
من با اون دوست عزيز بودم كه حمد الله خودشون جواب دادن..
بهتره تو كار بقيه دخالت نكنيم!
مگه من گفتم حامی ا.ن هستم؟
خوبه که اون ور دنیا علیه رئیس جمهور کشورشون شعار میدن؟
من صد سال سیاه همچین کاری رو تایید نمی کنم
در ضمن هیچ وقت دل خوشی ازش نداشته و ندارم و دو رنگی هم در وجود من نیست
ببين..
منم دل خوشي ندارم..چون ميدونم داره مستقيم بر ضد منافع اين مملكت قدم برميداره!
پس ازش حمايت نميكنم!
من به مهندس راي دادم اما كم هم پيش مياد از مهندس دفاع بكنم!
اگر واقعا دلت براي شكورت ميسوزه سعي بكن از كشورت دفاع بكني!
اينكه اونور دنيا ميان يك كار ميكنن حق دارن!
تو كه فقط ادم نيستي؟!
درسته؟!
اونا هم ايراني هستن و بر طبق امار هزاران ايراني در سفارت خونه ها راي دادن!
پس سعي كن با كسايي كه اونور هستن به عنوان غريبه برخورد نكني!
نميدونم تو چجوري يهو مثل اجل معلق پيدات ميشه اما اين دفعه دير اومدي ، دارم ميرم نميتونم زياد خوشحالت كنم (آخه ديشب گفتي از حرف زدن با من خيلي خوشحال ميشي

)
معلومه توهم روز قدس خيلي گرفتت؟ خيلي دلت خوشه ها ، من از چي اون روز بايد بترسم؟آخه 4تا دونه سبزك ( البته نه خدايي ، آدم بايد حقو بگه ، 4تا دونه نبودن ، شايد يه دويست نفري بودن كه هي از اينور ميرفتن اونور از اونور ميومدن اينور ، كه آقاي هادي غفاري كه بابام ميگفت به هادي ديوونه معروفه هم بينشون بود هي ميرفت اينور هي ميرفت اونور ، آخرشم كه ديگه كارو يه سره كرد عمامه رو از سرش برداشت !!!

)
كه بعدشم همگي باهم به صرف خوردني تشريف بردن سمت سوپر ماركت ، يه چيزي رو وجداني ميخوام بگم ، اگه من خودم روز قدس نرفته بودم و نديده بودم با اين همه اعتماد به نفس كاذبي كه شماها داريد باورم ميشد كه شايد يه 3-4 ميليون نفري بودن اين سبزكا!!!!

بهتره جناب آرش خان از اين توهم بياي بيرون ، حداقل در مورد روز قدس !!!
ميشه گي چه چيزي از البفارو به من گفتي؟؟ بابا اگه فهم و شعور به الفبا دونستنه كه بايد بگم خيلي از شماها متاسفانه ... تشريف داريد !!!
خب ديگه ما هم بريم لالا فردا كار داريم زياد
هموطناي عزيز شبتون بخير
به به نسيم خانم..
گفتم احتمالا اينجا جواب نميدين ميخواين توي پروفايل از خجالتم در بياين ديدم نه خدارو شكر جواب دادين!
بريم سر اصل مطلب..
توي روز قدس كجا بودين شما؟
باباتون همونطور كه به اقاي غفاري توهين ميكنه بهش بگين يه جوري مكالمات بيسيم حفاظت رو پيدا بكنه براتون بزاره دور هم يه دور بخندين!!!
دوست ندارم موضوعي بگم ..
بروبچه هاي حفاظت رو بهشون ايمان دارم و اونقداشون از رفيقام هستن كه مثل اب پاك هستن..
ميتونم تمام خيابونهايي كه شلوغ بوده و حتي شعارشون و حتي ميزان جمعيت رو براتون بيارم؟!
بسم الله حاجيه خانم؟!
همش گزارشه!
ولي اگر اوردم شما ديگه نبايد در مورد روز قدس نظر بدي باشه؟!
من توهمي ندارم..من دارم واقعيت رو ميگم چون عادت بر پوشوندن واقعيت ندارم..
از اينكار بدم مياد!
دائي من دوره ي ضد شورش ديده..
توي نيروي انتظاميه و درجه ي بالايي هم داره..
توي اين درگيريها هم شكر خدا دخالتي نداشت چون اصلا به حرفش گوش ندادن!
اگر به حرف گوش ميكردن اين حرفا پيش نميومد!
اگر علمي جلو ميرفتن و زور بازو رو روي اين جووناي فلك زده خالي نميكردن اينطور نميشد!
اما كردن و حالا مونده جوابش رو بگيرن!
شما هم فعلا يا داري ميخندي يا داري با خانواده اقاي غفاري رو به سخره ميگيري!
متاسفانه مملكت دست امثال كسايي است كه به مانند شما فكر ميكنن و تا دقيقه 95 بحران رو متوجه نميشن و بهش ميخندن!
بعدش كه داور سوت رو زد دو دستي ميزنن تو سرشون و اونموقع دوره..
اونموقع زمانيه كه ما هم به فنا رفتيم چون نظامو دوست داشتيم!
حرفي ديگه با شما نيس!
فقط گزارشها رو خواستي بگو برات ميدم..
]
این که من طرفدارش نیستم هنوز پابرجاست و به خاطر عملکردشه
ولی وقتی مردم کشورم به اون بیشتر رای میدم من نمیرم پارچه سبز بگیرم دستم بزنم تو در و دیوار و آبروی مملکتو ببرم و دشمن شادمون کنم
تو كشورتو دوست نداري!
ابروي مملكت با پارچه ي سبز دست گرفتن نميره.
ابروي مملكت با زدن جوونا ميره..
مملكتي كه دم از شيعخ ميزنه و ميدونه توي دوره ي مولا علي يكي كتك نخورد!!!
ابروي مملكت با تجاوز ها و شكنجه ها ميره!
ابروي مملكت با كشته شدن روح الاميني كه باباش از خدمتكاراي سپاه بوده ميره..اونم چي زير شكنجه!
ابروي مملكت با ريختن ابروي كروبي و هاشمي ميره!
چون كشورهاي دنيا بخصوص اعراب هاشمي و كروبي رو فرزندان امام ميشناسن!
وقتي توي شبكه هاي عربي ميگن به كروبي فلان برچسب رو زدن و به هاشمي فلان برچسب رو نميدوني اين عربا چه حالي ميكنن!!
نميدوني!
اگر بدوني دم از ابرو نميزني و هاشمي رو زير سوال نميبري!
امضات خیلی جالبه
خوبه خودتون هم میدونین پولای اونه که اینجوری ساپورتتون میکنه
واسه همینم دخترشو فرستاده بود وسط خیابون داد بزنه تا یه وقت گزندی به مالش نخوره
پستهاي هاشمي رو برات ليست بكنم؟!
خدمات هاشمي رو چي؟!
قصر داره؟!
ايراد نداره..بزار داشته باشه!
هاشمي كسي بود كه نظام رو توي دوران سال 60-61 بيمه كرد..
اينارو نميدوني مگرنه برا من وحه سرايي نميكني!
نه اینکه الان نمیاد؟
نسیم خانوم نور چشمه هممونه(من یکی خیلی بهشون ارادت دارم نه به خاطر این موضوع کلا طرز فکرو منطقشو میپرستم)
فکر نمیکنم هدف نسیم خانوم به چشم اومدن خودش باشه
اینجور که میبینم عقایدش براش مهم تره باید عقاید ومنطق درست نسیم خانوم همه جا به چشم بیاد
واي توروخدا اينجوري نگو ، تو به من لطف داري عزيز ولي حرفا و عقايد من حرفاي هممونه ، حرفاي خودت و بقيه بچه هاي طرفدار حق

اميدوارم هر چه زودتر اين فتنه ها و بلواها تموم بشه و كساني كه مسبب اين فتنه ها بودن مجازات بشن
موفق و پاينده باشي عزيزم
فعلا شب خوش تا بعدا http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
آخي چه دل و جيگري تيكه پاره ميكنن اينا..!
آرش چرا این جوری صحبت می کنی؟ این مدل صحبت کردن من رو خیلی تحت تاثیر خودش می گیره. جداً ناراحت شدم. آرش فکر می کنی درسته بدی رو با بدی جواب بدی. این جوری پس فکر خودمون چی میشه ، عقایدمون ، راه و روش زندگیمون چی میشه. چی باعث میشه که ما با بقیه تفاوت داشته باشیم؟ مگه غیر از اینه که همه ی مسئولا و همه ی کسایی که یه کاره ای شدن تو مملکت از بین همین مردم بلند شدن. وقتی ما نتونیم تو همین جامعه ی کوچیک مجازیمون عدالت رو برقرار کنیم چطور می تونیم انتظار داشته باشیم که تو یه سطح بالاتر دیگه این مشکلا رو نداشته باشیم؟ ما داریم الان چه طرز برخوردی رو تو ذهن بقیه جا میندازیم؟ چی رو داریم عادی می کنیم؟ خیلی از ماها بعدها شاید مدیر یه موسسه بزرگ بشیم و دستمون باز باشه که طبق میل خودمون رفتار کنیم.اما ما قبلاً چی یاد گرفتیم؟
این تنفر ، این فراری بودن ، این .... فکر می کنی همه ی اینها طی همین چهار ساله اتفاق افتاده ؟ آدما و عوامل زیادی دست به دست هم دادن که این وضعیت پیش بیاد. درسته که همه اینها رو به پای یک نفر بنویسی؟ یه ذره با ما مهربون تر باش. من احمدی نیستم. من فقط به اون رای دادم واسه خاطر این که اون رو برای اداره ی کشور مناسب تر می بینم.ضعفهاش رو هم قبول دارم که اگه یه روز یکی از شما بیاد و یکی از خدماتی رو که دکتر انجام داده بگه منم حاضرم ضعفهاش رو بگم. ولی شما فقط جنبه های منفی رو نگاه می کنید. تندروی، توهین چیزایی نیستن که مختص ما باشن.تو همین تاپیک نگاه کن ببین تندرویها و توهین ها توسط کیا اتفاق افتاده؟! من تو هرجایی از حرفای منطقی و با دلیلهای محکم طرفداری می کنم، چه تو باشگاه، چه دانشگاه، چه .... ولی وقتی صحبت ما از این ارزشا خالی میشه درگیری پیش میاد . توهینها شروع میشه. بنابراین شاید حق همین باشه که برای درمان این وضعیت خیلی از محدودیتا اجرا بشه.
دختر كوهستان..
به يك نتيجه اي رسيدم..
اونم اينكه مجبورم اينطوري صحبت بكنم..
از خودم بدم مياد وقتي اينطور حرف ميزنم!
ولي وقتي اينطوري حرف نزنم اينطوري باهام برخورد ميشه قبلش خودم سر طناب رو ميگيرم!
من با اين 4 سال كاري ندارم..
الان اغلب كساني طرفدار اين 4 سال و اقاي احمدي نژاد هستن كه طرفدار كارهاي ضربتي و تندروانه بودن..
غير از اينه؟!
الله وكيلي ميپرسم..غير اينه؟
اين سختگيريها به جون جوونارو كي كرد؟!
چقدر گفتيم نزنيد..
چقدر گفتيم نكشيد؟!
حتي حرمت حرف اقاي خامنه اي رو هم اينا نگه نميدارن!
توي جلسه اي كه توي 18 تير اقا ذاشت يادت نيس گريه كرد گفت نزنيد؟!
مگه فهميدن!!!!
به ولله نفهميدن و باز دق و دلي هاشونو خالي كردن!!!
به ولله با بد كسايي طرف هستيم..گريه ي ادم درمياد باز هم تندروي ميكنن!
ببين اين جماعت چقدر تندروه كه حتي امام هم از دستشون عاجز بود!
وقتي جريان اقاي شريعتمداري تو انقلاب پيش اومد امام نامه نوشت به اقاي شريعتمداري كه من نميتونم جلوي اين مردم رو بگيرم چيكار بكنم؟!
اينا همش دارن كارهاي تند ميكنن!
مگه از قبل بهت نگفتم نكن...
ببين اينا چي بودن..
هنوزم هستن..
ميزنن..ميكشن..ف يلتر ميكنن...روزنامه پلمپ ميكنن..استاد دانشگاه خونه نشين ميكنن!!!
به خداي محمد قسم هر چي اين نظام داره ميكشه از اين عده است!
به ولله از ايناس..
تندروي بده...به علي بده..تندروي كينه ايجاد ميكنه..تندروي درگيري ايجاد ميكنه..
چه اينور چه اونور..به خدا بده!
من 2 ماه دارم مينالم كه اقاي اين ملت رو دريابيد..به خدا اينا ادمن..
4 ميليون نفر فقط تو تهرانن..بابا بخدا اماره اينا...!
باز يكي مياد و براي من شروع ميكنه مسخره بازي و خنديدن و دم از توهم زدن!
به ولله گزارشش..خبراش رو همه ما ميشنويم تنمون ميلرزه!
اينهمه شعار نويسي..اينهمه درگيري..به خدا تن ادم رو ميلرزونه..
چي بگم زبونم مو دراود!!!