اطلاعاتی که شهرام امیری از آمریکا آورد

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
و اما تیکه دوم که دوستمون اشاره کردند: هواپیمای ایلویشن 76 که در ایران هم اکنون به عنوان رادار پیش اخطار پرنده مورد استفاده قرار میگیرد یکی از 3 هواپیمایی است که شوروی در اواخر جنگ تحمیلی یعنی سال 67 بهینه سازی کرده و در اختیار عراق قرار داد و رژیم صدام در زمان حمله آمریکا به عراق همراه با تعدادی دیگر از هواپیماهای عراقی به ایران انتقال داد تا از نابودی حفظ شوند.این هواپیماها حتی در زمان فروش به عراق 5 سال از عمرشان میگذشت. پس از سقوط صدام حکومت ایران این هواپیماهای از رده خارج را به عنوان قسمتی از غرامت جنگ ضبط و در اختیار نیروی هوایی ارتش قرار داد.
اولا توجه فرمایید که این هواپیمای مد نظر شما چیزی در حدود حداقل 25 سال از عمرش میگذرد و با توجه به رشد سریع فن آوری های راداری و تصویر برداری و ماهواره ای ارزش عملیاتی جندانی ندارد.
دوم اینکه وقتی کسی کاری را نمیکند دلیل بر این نیست که نمیتواند . اون ماجرای سقوط هواپیمای مسافربری یک رسوایی برای آمریکا بود و مطمئنا نمیخواهد دوباره با توجه به تنش بالا در منطقه به بحران دامن بزند.با توجه به توضیحاتی که در مورد موشکها دادم به راحتی میتوانست هواچیمای مورد نظر را ساقط کند.

هواپیما فوکر بوده مال هلند اف27 که قبلا مال شرکت نفت بوده و سامانه هاش هم ساخت وطن هست.

البته من به اشتباه گفتم ساخت روسیه هست که درستش کردم.

اگر هم نخواسته بزنه که نشان از دیپلماسی ایرانه که عنوان کردم و یک طرفه نگفتم نتونسته.

بعدش هم امریکا به تنش در منطقه دامن نزند؟پس این نیرو هایی که توی عراق و افغانستان تردد دارن مال ایرانه؟ایران سامانه موشکی توی امارات بحرین عربستان داره پیاده میکنه؟ برادر من جلوگیری از تنش در منطقه چیزی نیست که امریکا بخواد و این رو در ادوار زمانی مختلف ثابت کرده.

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثال جالترش اینهمه آمریکایی ها نرم افزار میدن که کل جهان مونده تو کرک کردنش..ما یه نرم افزار اریجینال نداریم:دی
همشون کرک دارن..تا اینکه این آخرا دیدیم سخته...یه نرم افزار دادیم بیرون که کرک نرم افزار تولید میکنه:دی

اینجوری امریکا اسکل میشه:دی

من تو ماجرای شهرام امیری اینقدر خلا دیدم که نظرم رو گفتم قبلا
دیگه هم شرکت نمی کنم تو بحث
یا علی مدد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبل از هر چیز مرگ بر امریکا(قابل توجه بعضی از دوستان که بعد ما رو اخراج نکنند)

خدا وکیلی من که نفهمیدم چی شد!!؟ یه روز میگن سازمان سیا یه سازمان مخوفه یه روزم میگن این دانشمند تیزهوش از دستشون در میره!!؟
2) حتما ویزام داشته که تونسته یه خونه رهن کنه و از اونجا تو اینترنت چند تا کلیپ بزاره. و اونم تو اینترنت نمیتونن ip اش رو بدست بیارن و مکانش رو پیدا کنن
3) تیزهوشی وزارت اطلاعات مام خیلی جالبه.هنوز مجسمه هایی که تو قلب تهران دزدیه شدن رو نتونستن دزداشو پیدا کنن بعد اطلاعات خوبی از این دانشمند بدست آورده بودند
4) این دانشمند باعاطفه زن و بچه اش رو میزاره ایران و میره امریکا به امان خدا!!؟
5)برا حج هم که تشیف میبرن لب تاپ پر از اطلاعاتشونو میبرن با خودشون حج
6)بعد میگن بیهوش شده ولی فهمیده با یه هواپیما جنگنده بزرگ!!؟ انتقالش میدن امریکا از کجا اینو فهمیده خدا میدونه

اینکه امریکا خیلی بده ،بد،بد، بد هیچکی تردید نداره! اما این دانشمند برجسته هسته ای جهانی ما که چند بار کاندید جایزه نوبل شد من که نفهمیدم آخرش چه جوری قضیه اش.
به امید ریشه کن شدن امریکا،اسراییل،انگلیس و فرانسه و ... بقیه کشورهای دنیا(مجبورم به خدا...)
1)سازمان سیا مخوفه، سیستم اطلاعات ایران هم در حد خودش مخوفه و بارها قدرتش رو ثابت کرده. از دستشون در نرفته از دستشون در آوردند.
2)اینکه خونه در رهن بوده یا نه رو شما از کجا میدونید؟:question:
ضمن اینکه ایشون در توضیحاتشون در تلویزیون این مسئله رو توضیح دادند که بعد از مدتی ایشون رو منتقل کردند به یک خانه و امکاناتی رو در حد محدود در اختیارش گذاشتند.
3)اساساً دزدی و کشف دزد کار سیستم اطلاعاتی یک کشور نیست، وظیفه نیروی انتظامی و کارآگاهانشونه، فکر کنم تفاوت این دو رو بدونید؟
4)همین حرف شما دلیلی است بر نقص فرضیه پناهنده شدن ایشون.
5)نمیدونم این اطلاعات ناب رو از کجا آوردید!!!!! لپ تاپ رو کی بهتون گفته بردن حج؟ تازه اون هم لپ تاپ پر از اطلاعات؟؟؟؟ منظور از لپ تاپ، اونی بوده که قرار بوده آمریکا به نام ایران بزنه و ایشون بگه بله این پر اطلاعاته...
6)حرفها رو با دقت پیگیر کنید به این مشکلات نمی خورید!
گفته بود که توی هواپیما به هوش اومدم و وقتی پیاده شده فهمیده آمریکاست، سخت نیست!
موفق باشید و هیچ وقت حرفی رو نزنید که بهش اعتقاد ندارید، حتی از روی ترس;)

راستی حیفم اومد درباره این نکته احماقانه که این مقاااااااااااام آگاه اشاره فرموده اند ( بگذریم که تقریبا همش احمقانه است) مطلب ننویسم...
آخه آدم آگاه مگه ماشینهای سرویس های امنیتی ماشینهای شخصی من و تو هستند که پلاک شخصی و ثبت شده واقعی داشته باشند . تو ایران خودمون ماشینهای سازمان اطلاعات و امنیت مدام پلاک هایشون برای اینکه شناسایی نشند عوض میکنند انوقت ماشینهای سارمانهای امنیتی آمریکا با همون پلاکی که تو دیدی میان تور دنیا راه بندازند تا در حضور خبرنگارها عکس یادگاریم بندازند.حالا اگه این منبع آگاه ما جزیی از سیستمهای اطلاعاتی نیست و از طرز کار این گونه سازمانها خبر نداره حتی به اندازه یه بچه 14 ساله هم شعورش نمیرسه و حتی واقعا تو عمرش 2 تا فیلم هم ندیده که این جور چرندیات را نگوید.
فکر کنم این منبع آگاه خیلی هم نادان تشریف دارند :D
برای تمام ماشینها یک پلاک صادر میشه، ماشین بدون پلاک نداریم، ولی بعد از صدور پلاک امکان تعویضش روی ماشینهای مختلف هست، حالا به قول شما توسط سیستم های اطلاعاتی.
پس پلاکهایی که به کار میره روی ماشینها هیچ کدام جعلی نیست، و تماما مشخصه کدام پلاک متعلق به چه سازمانی است، اگر به این بی در و پیکری باشه همه میان پلاک تقلبی میزنن، میگن مال اطلاعاته!!! همون پلاک ماشین های سیستم اطلاعاتی هم ثبت شده است و مشخصه که این پلاک مال دستگاههای اطلاعاتیه.
ضمن اینکه اسم رمز یکی از ماشین ها رو هم در آورده اند.

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
1)طبق اون تیکه که بولدش کردم پس شما معتقدید ایشون رو دزدیده بودن که آزادش کردند؟
2)چه ربطی به اعراب داره، ما توی این اخبار این قضیه هیچ رد و هیچ فشاری بر روی اعراب نمی بینیم!!!!!!!
3)میشه راجب این توضیح بفرمایید که چگونه توسط سیستم اطلاعات ایران به بازی گرفته شد و رفت آمریکا و ......
بله شاید از یک مقطعی با ارتباط برقرار کردن اطلاعات ایران با شهرام امیری، بشه اون رو مهره به حساب آورد ولی از اولش همه شواهد نشون میده هیچ کلکی در کار نبوده مگر یه کفرضه که ان شاء الله در طول بحث اگر لازم شد میگم...

1- در واقع سیستم اطلاعاتی ایران جوری برنامه ریزی کرد که حضور یک دانشمند برجسته ایرانی که تمایل به پناهندگی سیاسی دارد در عربستان جهت مراسم حج به اطلاع سازمانهای امنیتی اونا برسد و تا آنها اقدام به ربودن وی کنند.
2- اینکه سازمانهای امنیتی ایران بهترین مکان جهت اینکار عربستان را انتخاب کرده بودند به دو دلیل اول حضور نظامی آمریکا در آن کشور و بالطبع حضور گسترده سازمانهای امنیتی آمریکا در آنجا با توجه به فعالیت گروههای اسلام گرا و طالبان و دوم فشار بر عربستان جهت کاهش فشار عربستان بر ایران.شاهد بودید که در چند وقت اخیر عربستان سیاست تندتری نسبت به ایران پیدا کرده بود نمونه های آن آزار و اذیت زایرین ایرانی و چندین مورد دستگیری آنها , حمایت تلویحی از امارات در مورد جزایر سه گانه و همکاری با مصر در جهت فشار بر حماس که وابسته به ایران است. با انجام این ربایش در عربستان ایران با فشار بر عربستان به عنوان کشور مسول چنین اهدافی را مد نظر داشته است.
3- به بازی گرفته شد شاید اصطلاح درستی نباشد در واقع بهتر است بگوییم استخدام شد تا نقشی را بازی کند که سازمان امنیت برایش تعریف کرده است.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از دوستان یک سوال دارم.
مخصوصا از ولایتی ها.
من فکر میکنم یشون از قبل طبق یک عملیات اطلاعاتی خودشون را یک فراری جا زدند تا بروند امریکا
یعنی در حالیکه با ایران بودند ولی به امریکایی ها گفته بودند که از ایران فرار کردند
نظرتون چیه؟
تقریباً دلیل محکمی برای پذیرش این فرضیه ندارم من.
چون شبهه ها و سوالات متعددی با پذیرفتن این قضیه به وجود میاد.
شما دلیلی بر این فرضه دارید؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقریباً دلیل محکمی برای پذیرش این فرضیه ندارم من.
چون شبهه ها و سوالات متعددی با پذیرفتن این قضیه به وجود میاد.
شما دلیلی بر این فرضه دارید؟

ببینید به خاطر امنیتی بودن قضیه طبیعی هست که گمانه زنی ها زیاد باشه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- در واقع سیستم اطلاعاتی ایران جوری برنامه ریزی کرد که حضور یک دانشمند برجسته ایرانی که تمایل به پناهندگی سیاسی دارد در عربستان جهت مراسم حج به اطلاع سازمانهای امنیتی اونا برسد و تا آنها اقدام به ربودن وی کنند.
2- اینکه سازمانهای امنیتی ایران بهترین مکان جهت اینکار عربستان را انتخاب کرده بودند به دو دلیل اول حضور نظامی آمریکا در آن کشور و بالطبع حضور گسترده سازمانهای امنیتی آمریکا در آنجا با توجه به فعالیت گروههای اسلام گرا و طالبان و دوم فشار بر عربستان جهت کاهش فشار عربستان بر ایران.شاهد بودید که در چند وقت اخیر عربستان سیاست تندتری نسبت به ایران پیدا کرده بود نمونه های آن آزار و اذیت زایرین ایرانی و چندین مورد دستگیری آنها , حمایت تلویحی از امارات در مورد جزایر سه گانه و همکاری با مصر در جهت فشار بر حماس که وابسته به ایران است. با انجام این ربایش در عربستان ایران با فشار بر عربستان به عنوان کشور مسول چنین اهدافی را مد نظر داشته است.
3- به بازی گرفته شد شاید اصطلاح درستی نباشد در واقع بهتر است بگوییم استخدام شد تا نقشی را بازی کند که سازمان امنیت برایش تعریف کرده است.
1) این فرضیه ایست که من هم دارم بش فکر میکنم، ولی تاثیری در ربایش نداره، ربایش اتفاق افتاده و خوب ، این هم میشه باز یه شکست برای دستگاه های اطلاعاتی اونها.
2)بله همه اینها قبول، ولی ما توی این جریانات هیچ خبر یا تحلیلی از هیچ کدوم از طرفین مبنی بر اینکه فشاری روی عربستان اومده باشه نداریم. همه فشارها متوجه آمریکاست و در اصل همه میگن آمریکا، با همکاری سیستم اطلاعاتی عربستان اون رو دزدیده، همه چیز به آمریکا برمیگرده.
3)شاید، نه میتونم رد کنم نه بپذیرم....
:gol:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
1)

قسمتی از اون دوره رو توی زندان بوده، نه همه 14 ماه رو، بعد به یک خانه حفاظت شده منتقل شده، ضمن اینکه قسمتی از پاسختون در جواب دوست اولی هست.

منظورم از زندان اینه که تحت نظر بوده. حالا چطوری وقتی یه نفر تحت نظره اطلاعات مهم رو بدست اوورده؟ نکنه اون از بازجوهاش سوال میپرسیده.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید به خاطر امنیتی بودن قضیه طبیعی هست که گمانه زنی ها زیاد باشه
میدونم، خودم دار پست قبلیم گفتم، این فرضیه به ذهن خودم هم رسیده ولی چه این فرضیه، چه اینکه آمریکا واقعاً خودش دزدیده باشه، جفتش نتیجش شکست سیستم اطلاعاتی آمریکاست...

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

از بین گمانه زنی ها این نظر جالبترین نظری هست که دیدم:gol:فک نکنم اهداف به همینها ختم بشود

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
هواپیما فوکر بوده مال هلند اف27 که قبلا مال شرکت نفت بوده و سامانه هاش هم ساخت وطن هست.

البته من به اشتباه گفتم ساخت روسیه هست که درستش کردم.

اگر هم نخواسته بزنه که نشان از دیپلماسی ایرانه که عنوان کردم و یک طرفه نگفتم نتونسته.

بعدش هم امریکا به تنش در منطقه دامن نزند؟پس این نیرو هایی که توی عراق و افغانستان تردد دارن مال ایرانه؟ایران سامانه موشکی توی امارات بحرین عربستان داره پیاده میکنه؟ برادر من جلوگیری از تنش در منطقه چیزی نیست که امریکا بخواد و این رو در ادوار زمانی مختلف ثابت کرده.

باز هم تبلیغات رو باور کردی دوست من
هواپیمای فوکر 27 که ساخت هلند هست که شروع ساخت آن 1958 و پایان ساخت آن 1987 میباشد این هواپیما یک هواپیمای کوچک منطقه ای است که قابلیت تبدیل به یک هواپیمای پیش اخطار کامل را ندارد و اون چیزی که شما ازش با افتخار نام میبرید یک دستگاه تصویر برداری ساده یا همون عکاسی است و اینکه یک هواپیما در داخل مرز آبیه خودمون از یک ناوگان آمریکایی عکس برداری کند کار شاقی انجام نداده . با توجه به اینکه هواپیمای مذکور کاملا برای حمل بار و مسافر طراحی شده و دستگاههای شناسایی ناوگان آمریکایی نمیتونند حدس بزنند که ایرانیان در داخل یک هواپیمای مسافری دوربین گذاشتند و دارند ازشون عکس میگیرند و گرنه به پرسنلشون اطلاع میدادند که روی عرشه جمع بشوند و برای دوربین دست تکان بدهند.
چنان دارید روی یک کار ساده ارزش میگذارید که آدم فکر میکنه چه خبره . شما اگه با هواپیما به دوبی سفر کرده باشی اگه شانس بیاری احتمال داره که بتونی با هواپیما حتی از فراز یک ناو هم رد شی و ازش عکس بنداز . برگشتی هم عکستو بفرست واسه جشنواره...
خود نیروی دریایی ایران رو مسئله انقدر مانور نداده که شما دارید میدید !
امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه نشست خبری صبح سه‌شنبه (١۴ اردیبهشت ١٣٨٩) با تائید پرواز یک هواپیمای ارتش بر فراز ناو هواپیمابر آمریکا(آیزنهاور) گفت: "ناوهای آمریکایی در محدوده آبهای آزاد در دریای عمان تردد می‌کنند و نیروی دریایی ارتش نیز بنا بر ماموریت خود، حق شناسایی شناورهای تردد کننده در منطقه را دارد."

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم از زندان اینه که تحت نظر بوده. حالا چطوری وقتی یه نفر تحت نظره اطلاعات مهم رو بدست اوورده؟ نکنه اون از بازجوهاش سوال میپرسیده.
در صفحات قبل به سایر پستهاتون هم پاسخ مختصری دادم.
کار اطلاعاتی و به دست آوردن اطلاعات همش مکانیکی نیست که بره سراغ یه پرونده یا یه فایلی تا به اطلاعات دست پیدا کنه.
از جابه جایی ها (همونطور که توی متن خبری که زدم آورده گفته بخی مکانهای اینها رو کشف کردیم)، از سوالات، از درخواست ها، پاداش ها، تهدید ها و ..... میشه خیلی اطلاعات به دست آورد.

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بین گمانه زنی ها این نظر جالبترین نظری هست که دیدم:gol:فک نکنم اهداف به همینها ختم بشود

مطمئنا همینطوره و در پس هر حرکتی اهداف بسیاری است که با توجه به محدودیت دسترسی به اطلاعات و منابع نمیتوان آنها را حدس , تحلیل و بررسی کرد :gol:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
مشکل اینجاست که شما سیستم اطلاعاتی رو و ترفندهای اطلاعاتی رو مکانیکی فرض میکنید.
گفتم، کار اطلاعاتی کار مغزهاست و ترفند ها، حتماً که طرف نباید بره توی یک فایلی، یک پرونده ای بتابه تا اطلاعات به دست بیاره. از رابطین، از عملکردها از بازجویی ها، از پیشنهادات و تهدید و تطمیع ها میشه خیلی اطلاعات به دست آورد.

نخیر. من نگفتم فقط جنگ مکانیکی هست.
ابن که تحت شکنجه بوده. چطوری تحت شکنجه بجای اطلاعات دادن، اطلاعات گرفته؟
شما انگار امریکا رو گلابی فرض کردید که فک میکنید به این راحتی ازشون اطلاعات بدست اوورده. طرف یه جا تحت نظر شدی بود بعد پلاک ماشینم دیده. والا تو بازجویی فقط سوال میپرسن نه اینکه اطلاعات میدن.
لابد اونا بهش پیشنهاد دادن اگه تو بهمون اطلاعات بدی ما هم بهت اطلاعات مهم سازمانمون رو بهت میدیم. یا بهش گفتن اگه تو در مورد مسئله هسته ای بهمون بگی ما هم بهت میگیم کلاهک های هسته ایمون مثلا تو اسرائیله و امیری هم از این طریق فهمیده کلاهک هسته ایشون تو اسراییله.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم تبلیغات رو باور کردی دوست من
هواپیمای فوکر 27 که ساخت هلند هست که شروع ساخت آن 1958 و پایان ساخت آن 1987 میباشد این هواپیما یک هواپیمای کوچک منطقه ای است که قابلیت تبدیل به یک هواپیمای پیش اخطار کامل را ندارد و اون چیزی که شما ازش با افتخار نام میبرید یک دستگاه تصویر برداری ساده یا همون عکاسی است و اینکه یک هواپیما در داخل مرز آبیه خودمون از یک ناوگان آمریکایی عکس برداری کند کار شاقی انجام نداده . با توجه به اینکه هواپیمای مذکور کاملا برای حمل بار و مسافر طراحی شده و دستگاههای شناسایی ناوگان آمریکایی نمیتونند حدس بزنند که ایرانیان در داخل یک هواپیمای مسافری دوربین گذاشتند و دارند ازشون عکس میگیرند و گرنه به پرسنلشون اطلاع میدادند که روی عرشه جمع بشوند و برای دوربین دست تکان بدهند.
چنان دارید روی یک کار ساده ارزش میگذارید که آدم فکر میکنه چه خبره . شما اگه با هواپیما به دوبی سفر کرده باشی اگه شانس بیاری احتمال داره که بتونی با هواپیما حتی از فراز یک ناو هم رد شی و ازش عکس بنداز . برگشتی هم عکستو بفرست واسه جشنواره...
خود نیروی دریایی ایران رو مسئله انقدر مانور نداده که شما دارید میدید !
امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه نشست خبری صبح سه‌شنبه (١۴ اردیبهشت ١٣٨٩) با تائید پرواز یک هواپیمای ارتش بر فراز ناو هواپیمابر آمریکا(آیزنهاور) گفت: "ناوهای آمریکایی در محدوده آبهای آزاد در دریای عمان تردد می‌کنند و نیروی دریایی ارتش نیز بنا بر ماموریت خود، حق شناسایی شناورهای تردد کننده در منطقه را دارد."

شما هم کم کوچیک جلوه نمیدی این مسئله رو:gol:بعدش هم نمیدونم چرا خیلی از مردم از کنار دستاوردهای ایران بی اهمیت که رد نمیشن هیچ بلکه کوچیک و حقیر میدوننش.

10 ثانیه عکس برداری چیز کمی نیست

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم کم کوچیک جلوه نمیدی این مسئله رو:gol:بعدش هم نمیدونم چرا خیلی از مردم از کنار دستاوردهای ایران بی اهمیت که رد نمیشن هیچ بلکه کوچیک و حقیر میدوننش.

10 ثانیه عکس برداری چیز کمی نیست
باور کن کوچیک جلوه نمیدم ولی باید به چیزی بنازی که واقعا ارزششو داشته باشه
وقتی ایران شهاب 3 رو ساخت افتخار کردم وقتی سفیر و ماهواره زهره رو ساخت افتخار کردم وقتی دانشمندانمان در فن آوری نانو پیشرفت کرده اند افتخار کردم و هزاران هزار مورد دیگر ولی واقعا این فیلم برداری کاره مهمی نیست 10 ثانیه زمانی است که ناو در میدان دید دوربین قرار گرفته تا از میدان دید آن خارج شده و تازه این مطلب میرساند که احتمالا دوربین هواپیما از نوع ثابت بوده و قابلیت چرخش را نداشته چه در این صورت مدت زمان بیشتری میتوانست از ناو فیلم برداری کند.
هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی گلوبال هاوک که از لحاظ طول در حد یک دستگاه خودرو رنو میباشد دارای 3 دوربین فیلم برداری با کیفیت بالا و قابلیت تصویر برداری در شب است که گزارشات بیشماری از پروازهای آن در اطراف خطوط مرزی آبی و خاکی ما با عراق و افغانستان داده شده است.فکر میکنم تصاویری که گلوبال هاوک گرفته خیلی جالبتر از تصاویر فوکر باشه

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی ایران شهاب 3 رو ساخت افتخار کردم وقتی سفیر و ماهواره زهره رو ساخت افتخار کردم وقتی دانشمندانمان در فن آوری نانو پیشرفت کرده اند افتخار کردم و هزاران هزار مورد دیگر ولی واقعا این فیلم برداری کاره مهمی نیست 10 ثانیه زمانی است که ناو در میدان دید دوربین قرار گرفته تا از میدان دید آن خارج شده و تازه این مطلب میرساند که احتمالا دوربین هواپیما از نوع ثابت بوده و قابلیت چرخش را نداشته چه در این صورت مدت زمان بیشتری میتوانست از ناو فیلم برداری کند.
هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی گلوبال هاوک که از لحاظ طول در حد یک دستگاه خودرو رنو میباشد دارای 3 دوربین فیلم برداری با کیفیت بالا و قابلیت تصویر برداری در شب است که گزارشات بیشماری از پروازهای آن در اطراف خطوط مرزی آبی و خاکی ما با عراق و افغانستان داده شده است.فکر میکنم تصاویری که گلوبال هاوک گرفته خیلی جالبتر از تصاویر فوکر باشه

کری خونی نظامی فرق میکنه و بیشتر جنبه روحیه دادن هست و گهگاهی نتایجی هم داره و باید از این نظر هم نگاه کرد. مثلا آیا هدف اف 27 عکس برداری تنها بوده؟ یا سامانه جدیدی رو آزمایش میکردن؟یا برا روحیه دادن هم بوده؟بحث سر اینه. اینکه گفتی آمریکا به خاطر تنش نزدتش کلا با عقل جور در نمیاد.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

اخه عنوان شده بود که عکس العمل آنها کمتر از 3 ثانیه هست که 10 ثانیه کم نیست توش.

البته اینکه کمتر از 3 ثانیه هست که غلو هست اما باید بهشون ثابت میشد که غلو میکنن.

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه عنوان شده بود که عکس العمل آنها کمتر از 3 ثانیه هست که 10 ثانیه کم نیست توش.

البته اینکه کمتر از 3 ثانیه هست که غلو هست اما باید بهشون ثابت میشد که غلو میکنن.

کری خونی نظامی فرق میکنه و بیشتر جنبه روحیه دادن هست و گهگاهی نتایجی هم داره و باید از این نظر هم نگاه کرد. مثلا آیا هدف اف 27 عکس برداری تنها بوده؟ یا سامانه جدیدی رو آزمایش میکردن؟یا برا روحیه دادن هم بوده؟بحث سر اینه. اینکه گفتی آمریکا به خاطر تنش نزدتش کلا با عقل جور در نمیاد.

یه نکته آخرم من بگم بحث رو بیخیال میشم 3 ثانیه برای اهداف نظامیه همانطور که گفتم رادارهای ناو قابلیت شناسایی هواپیماهای نظامی و غیر نظامی رو دارند و اونها مطمئنا فوکر 27 را نه به عنوان هواپیمای نظامی بلکه هواپیمای مسافربری , ترابری و یا نهایتا گشت دریایی شناسایی کرده اند البته از این به بعد شاید بزارند و هنوز راداری ساخته نشده که فیلم برداری رو تشخیص بده و همانطور که باز گفتم ناو آمریکایی احتمال نمیداده که این هواپیمای ایرانی در حال فیلم برداری ازش هست . رادارها امواج راداری را جذب میکنند و فیلم برداری مطمئنا شاخصه خاصی نداره که ناو آمریکایی تشخیص بدهد.
تازه بر فرض محال متوجه شده باشند که این هواپیمای ایرانی داره از ناو آیزنهاور فیلم میگیره . این فیلم چه ارزشی داره .اگه تو اینترنت سرچ کنی فیلمهای جذابتر و با کیفیت تری از این ناو حتی از مراحل ساخت تا به آب انداختنش پیدا میکنی .
من متوجه نمیشم چرا اینقدر اصرار داری آمریکا باید این هواپیما رو میزد؟
آخه چه ارزشی براش داشت ؟ اگه قرار باشه هر کی با هر کی دشمنه بزنه نابودش کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه ! چرا فکر میکنید اونها آدمهای احمق و وحشی هستند ؟
اگه بخواهند مطمئن باش که میتونند ولی زمانی که براشون منفعتی داشته باشد حتی یکی از هلیکوپتر CH-53 هم میتواند یک فوکر 27 را سرنگون کند بدون نیاز به شلیک موشک و فقط با شلیک

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته ایشون یه نظریه دادن برا خودشون.

در ضمن اشخاص باهوش هم احتمال داره طی یه دوران اسکل بشن

بحث سلاح شیمیایی عراق

سلاح اتمی ایران

منافقین و خبر چین های امریکا به راحتی آمریکا رو اسکل میکنن از یه ایرانی بعید نیست بتونه امریکا رو اسکل کنه:D

عقب مانده ترین کشور امریکاست. ضعیف ترین ارتش ارتش امریکاست. احمق ترین مردم دنیا امریکایی ها هستند.بی لیاقت ترین سازمانهای اطلاعاتی دنیا سازمان اطلاعات امریکاست. اگه امدادت غیبی حضرت عیسی نبود امریکایی ها الان باید از ایران ادم برای اربابیشون وارد میکردند.تا چه برسه بخوان اینهمه ادوات مدرن مثل همین کامیپوتر و اینترنت و هواپیمای نامرئی و ماهواره و کشف کهکشان و غیره بسازند.

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
عقب مانده ترین کشور امریکاست. ضعیف ترین ارتش ارتش امریکاست. احمق ترین مردم دنیا امریکایی ها هستند.بی لیاقت ترین سازمانهای اطلاعاتی دنیا سازمان اطلاعات امریکاست. اگه امدادت غیبی حضرت عیسی نبود امریکایی ها الان باید از ایران ادم برای اربابیشون وارد میکردند.تا چه برسه بخوان اینهمه ادوات مدرن مثل همین کامیپوتر و اینترنت و هواپیمای نامرئی و ماهواره و کشف کهکشان و غیره بسازند.

پاشو پاشو ظهر شده!!!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
میر حسین منو فرستاد بیدارت کنم
پاشو
پاااااااااااااااااااشو

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینم آب

پاشوووووووووووووووووووو
پاشو

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر. من نگفتم فقط جنگ مکانیکی هست.
ابن که تحت شکنجه بوده. چطوری تحت شکنجه بجای اطلاعات دادن، اطلاعات گرفته؟
شما انگار امریکا رو گلابی فرض کردید که فک میکنید به این راحتی ازشون اطلاعات بدست اوورده. طرف یه جا تحت نظر شدی بود بعد پلاک ماشینم دیده. والا تو بازجویی فقط سوال میپرسن نه اینکه اطلاعات میدن.
لابد اونا بهش پیشنهاد دادن اگه تو بهمون اطلاعات بدی ما هم بهت اطلاعات مهم سازمانمون رو بهت میدیم. یا بهش گفتن اگه تو در مورد مسئله هسته ای بهمون بگی ما هم بهت میگیم کلاهک های هسته ایمون مثلا تو اسرائیله و امیری هم از این طریق فهمیده کلاهک هسته ایشون تو اسراییله.
مسلماً اینهایی که شما میگید رو نمیشه از اون طریق فهمید.
ولی واستون مثال زدم از چه چیزهایی میشه اطلاعات به دست آورد.
نمیدونم چرا ندیدیدنشون!!!
وقتی بهشیشنهاد میدن این کارو بکن، شما نمی فهمی هدف از اون کار چیه؟ نمی فهمی برنامشون چیه؟ وقتی این ور اونور جابه جات میکنن نمی فهمی کجاها میبرنت؟
خوب دیده شماره پلاک ماشینو، و داره میگه اینهاش، اینه شمارش، شما چرا جوش میزنی؟!
اگر دروغ باشه که آبروی سیستم اطلاعات ایران میره که، دیگه اینقدر نمی فهمن؟؟؟

شما عینک بدبینیتون رو بردارید، از این منظری هم که من دارم میگم به قضیه نگاه کن، ببین واقعاً اسم بردن از چندتا شماره پلاک، حتماً راسته که گفته میشه، اونم تو این قضیه حیاتی!!!

سعی کنید بپذیرید وقتی چیزی برای رد کردن ندارید!

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داشتم دوباره خبر رو میخوندم باز یه چیز باحالتر پیدا کردم
راه های نفوذ به سازمان سیا:biggrin:
خوب KGB که دیگه قبول دارین خفنه.....اون یه تیم شامل 200نفر آدم فرستاده یه سوراخ پیدا کنه تو اون قبل جنگ سرد
یه نفر که معلوم نیست چی چی میخونه......به تنهایی میره اینهمه اطلاعات میگیره:biggrin:
شیر دلاور ایرانیان
شهرام امیری:biggrin:
حالا نکتش اینجاست...اونا بدون اینکه گیر بیافتن میفهمن...شهرام جون ما رفته خودشو تحویل دشمن داده فهمید فرار کرد با این شکم:biggrin:عجب حرکت چریکی پارتیزینی بود;)

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسلماً اینهایی که شما میگید رو نمیشه از اون طریق فهمید.
ولی واستون مثال زدم از چه چیزهایی میشه اطلاعات به دست آورد.
نمیدونم چرا ندیدیدنشون!!!
وقتی بهشیشنهاد میدن این کارو بکن، شما نمی فهمی هدف از اون کار چیه؟ نمی فهمی برنامشون چیه؟ وقتی این ور اونور جابه جات میکنن نمی فهمی کجاها میبرنت؟
خوب دیده شماره پلاک ماشینو، و داره میگه اینهاش، اینه شمارش، شما چرا جوش میزنی؟!
اگر دروغ باشه که آبروی سیستم اطلاعات ایران میره که، دیگه اینقدر نمی فهمن؟؟؟

شما عینک بدبینیتون رو بردارید، از این منظری هم که من دارم میگم به قضیه نگاه کن، ببین واقعاً اسم بردن از چندتا شماره پلاک، حتماً راسته که گفته میشه، اونم تو این قضیه حیاتی!!!

سعی کنید بپذیرید وقتی چیزی برای رد کردن ندارید!
نمی دونم چرا ایشون فکر میکنه هرکی مخالفت کنه بدبینه...و اصلا ایشون خوش بین نیست
جواب اینارو نمی دم که واررد بخثتون نشم;)

ziarifar

عضو جدید
نمی دونم چرا ایشون فکر میکنه هرکی مخالفت کنه بدبینه...و اصلا ایشون خوش بین نیست
جواب اینارو نمی دم که واررد بخثتون نشم;)

دقیقا یکی از همکارام اینطوریه منم اسمش که امیر بارانی هستش رو نمیبرم تا آبروش محفوظ بمونه. تایتلش مهندسه ولی ایده هاش اندازه بچه دبستانیهاس(البته دوستان دبستانی باید منو ببخشن!!)

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك منبع مطلع جزئياتي از اطلاعات منتقل شده از سازمان اطلاعات مركزي آمريكا توسط شهرام اميري به كشورمان را تشريح و 2 شماره پلاك متعلق به خودروهاي سيا را نيز اعلام كرد.

يك مقام آگاه در گفتگو با فارس با اشاره به بازگرداندن شهرام اميري پژوهشگر ايراني به كشور و شكست مفتضحانه دستگاههاي اطلاعاتي و رسانه‌اي اين كشور در اين موضوع گفت: اين يك جنگ اطلاعاتي بين سازمان اطلاعات مركزي آمريكا و ما بود كه طراحي و مديريت آن توسط ايران انجام شد.

وي يادآور شد: ما در طراحي اين جنگ هدف‌گذاري اطلاعاتي مختلفي را ديده بوديم و به فضل خدا به همه اهداف خود در اين جنگ دست يافتيم بدون آنكه حريف ما هيچ پيروزي واقعي را به دست بياورد.

اين مقام آگاه، يكي از اين پيروزي‌ها را همين اظهارات مسئولان امنيتي آمريكا دانست كه گفته بودند " اطلاعات اميري نزد ماست و خود او در ايران ".

وي در تشريح اين موضوع گفت: ما در هدف‌گذاري خود به دنبال اين بوديم كه از درون سازمان اطلاعات مركزي آمريكا اطلاعات خوبي را بدست بياوريم و در مقطعي كه آقاي شهرام اميري در آمريكا بود، توانستيم ارتباطي را با وي در اواخر سال 88 برقرار كنيم و اطلاعات بسيار ارزشمندي از اين طريق به دست آمد و در عين حال ايشان مديريت و راهنمايي نيز شدند.

"به دليل آنكه اطلاعات شهرام اميري به خاطر فشردگي زماني و ملاحظات خاص از طريق ارتباط از راه دور قابل دريافت نبود، در بازگشت به ميهن اسلامي اين اطلاعات منتقل شد و دستگاههاي اطلاعاتي جمهوري اسلامي ايران هم اكنون جزئيات ارزشمندي از سازمان اطلاعات مركزي آمريكا در اختيار دارند كه پيروزي بسيار بزرگي است. "

* كشف ليست مورد نظر سيا براي ربايش

وي در خصوص نوع اطلاعاتي كه هم اكنون در اختيار نيروهاي اطلاعاتي كشورمان است نيز گفت: ‌اين اطلاعات هدف‌گذاري شده در حوزه‌هاي مختلفي است؛ اولاً مشخص شد سيا در مقابل كلاهبرداران حرفه‌اي باز هم فريب اطلاعاتي خورده است و برخي سازمان‌هايي كه براي سيا كار جمع‌آوري اطلاعات انجام مي‌دهند چون فهميده‌اند اين سازمان در مورد فعاليت صلح آميز هسته‌اي كشورمان جهت‌گيري مشخصي دارد و فقط بر گزينه انحرافي تاكيد مي‌كند، با گرفتن پول‌هاي كلان، اطلاعات كاملا منحرف و غلطي به آنها منتقل كرده‌اند كه اين اطلاعات هم اكنون در اختيار ما به طور كامل قرار گرفته است و آنها توانسته‌اند از اين طريق يك كلاهبرداري حرفه‌اي را انجام دهند كه يكي از آنها، سازمان تروريستي منافقين است.

وي همچنين ادامه داد: ما توانستيم اين موضوع را بفهميم كه آمريكائيها براي تكميل سناريوي فريبكارانه خود، در پي چه اقدامات ديگري بوده و به دنبال چه نفراتي براي ربايش و مستندسازي جعلي هستند.

به گفته اين كارشناس مسائل بين‌الملل، چون سيا اصرار داشته كه همين جهت‌گيري را داشته باشد، با اتكا به اطلاعات غلط راه‌هايي را پيموده و ادعاهايي را مطرح كرده است و حتي به آژانس بين‌المللي انرژي اتمي فشار وارد كرده بود اما براي اثبات اين ادعاهاي واهي دنبال آدم‌ربايي و تكميل مستندات براي فريب‌كاري بودند و بر همين اساس به آقاي اميري پيشنهاد دادند با بر عهده گرفتن جزئيات و اسناد دروغين يك لپ‌تاپ موهوم از مواهب مادي كلاني برخوردار شود.

اين مقام مطلع با تاكيد بر اينكه اگرچه آمريكائيها بعدها فهميدند فريب خورده‌اند اما به خاطر تكرار ادعاهاي كذب، راهي جز ادامه همين مسير را نداشتند، اضافه كرد: اطلاعات و جزئيات فراواني در خصوص اين فريب خوردگي آمريكا موجود است كه در صورت نياز جزئيات آن مطرح مي‌شود.

* راه‌هاي نفوذ و ضربه پذيري سازمان اطلاعات مركزي آمريكا را تكميل كرديم

وي در خصوص ديگر اطلاعات هدف‌گذاري شده كه توسط شهرام اميري در اختيار جمهوري اسلامي ايران قرار گرفته است نيز گفت: ما همچنين راه‌هاي نفوذ و ضربه پذيري سازمان اطلاعات مركزي آمريكا را تكميل كرديم و برخي مكان‌ها، افراد و مرتبطين آنها نيز شناسايي شد.

اين منبع آگاه تصريح كرد: علاوه بر آنكه شيوه‌ها و روش‌هاي فعاليت‌هاي آنها در صحنه مشخص شد، موضوعات جزئي‌تر مانند خودروهاي آنها نيز مورد شناسايي قرار گرفت كه در صورت نياز جزئيات بيشتر آن اعلام مي شود.

* اعلام شماره‌هاي 2 خودرو متعلق به سازمان اطلاعات مركزي امريكا

وي افزود: براي تنوير افكار عمومي جهان و رسانه‌هاي علاقمند به پيگيري ربايش شهروند ايراني، شماره پلاك دو خودروي متعلق به سازمان اطلاعاتي آمريكا را اعلام مي‌كنيم تا خبرنگاران آزاد تمام دنيا بتوانند اين موضوع را پيگيري كنند. دولت آمريكا نيز بايد شرايط تحقيق را فراهم كند تا نتيجه اين موضوع كاملا مشخص شود.

"يكي از اين خودروها تويوتا كرم‌رنگ به شماره XXE60006 و ديگري شورولت مدل SUV آبي تيره به شماره XUK6939 كه اسم رمز آن SPIT FIRE است؛ هر دوي اين خودروها متعلق به ايالات ويرجينيا هستند. "

* گفتگوي صميمانه اميري با خانواده؛ شكست سناريوي امريكائي‌ها

اين مقام آگاه در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار فارس در خصوص اظهار نظر برخي مقامات آمريكايي در خصوص تحت فشار گذاشتن اميري از طريق تهديد خانواده وي نيز گفت: اگر مواضع مختلف مقامات امنيتي، وزير خارجه و سخنگوي آمريكا مورد بررسي قرار بگيرد، نوعي آشفتگي و بيان حرف‌هاي متناقض مشهود خواهد بود كه يكي از آخرين موضوعات همين مسئله تهديد خانواده آقاي اميري است.

وي خاطرنشان كرد: پس از ارتباطي كه در سال 88 با روش‌هاي مختلف اطلاعاتي بين ما و شهرام اميري برقرار شد، وي گفت‌وگويي نيز با همسر خود داشتند و در همين فيلم كه هم اكنون نيز موجود است، آقاي اميري و همسرشان در يك گفت‌وگوي صميمانه با همديگر در خصوص موضوعات مختلف سخن مي‌گويند و همسر ايشان به وي اعلام مي‌كند كه در سلامت و وضعيت خوبي به سر مي‌برند و از وي مي‌خواهد مقاومت كرده و با آرامش براي بازگشت به ميهن تلاش كند.

اين منبع مطلع در پايان اعلام كرد: همانطور كه به طور گسترده در محافل آمريكايي و ساير كشورهاي غربي نيز گفته شده، ربايش آقاي اميري و بازگرداندن ايشان به ايران، شكست فاحشي براي سازمان اطلاعات مركزي آمريكا در جنگ با ايران بوده و بهتر است آنها اين شكست را بپذيرند وگرنه اطلاعات فراواني در اختيار ايران است كه در صورت لزوم منتشر خواهد شد.

http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=110194
:eek::eek:عجب...عجب...