اصول استفاده از نیروی الکترومغناطیس

mashti

عضو جدید
سلام
من رشته م ساخت و تولیده و پروژه پایانی م در مورد "شکل دهی به روش الکترو مغناطیس"هستش
با قی فصل ها رو انجام دادم فقط یه فصل مونده تحت عنوان:
"اصول استفاده از نیروی الکترومغناطیس در شکل دهی فلزات و پارامترهای موثر برآن"
از دوستان ممنون میشم اگه کتابی در این مورد میشناسن یا مطلبی دارن راهنماییم کنند.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام
من رشته م ساخت و تولیده و پروژه پایانی م در مورد "شکل دهی به روش الکترو مغناطیس"هستش
از دوستان ممنون میشم اگه کتابی در این مورد میشناسن یا مطلبی دارن راهنماییم کنند.
سلام
اگه بیشتر توضیح بدید و ارتباط بین سکل دهی فلزات و نیروی الکترومغناطیسی رو بیان کنید بهتر و زود تر جواب میگیرید

mash4

عضو جدید
سلام .دوست عزیز میتونم مقداری از پایان نامه شما را برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع داشته باشم

سلام .دوست عزیز میتونم مقداری از پایان نامه شما را برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع داشته باشم

سلام

ج:سلام من رشته ام ساخت و تولید است میخوام در باره شکل دهی به روش الکترومغناطیس مقداری اطلاعات کسب کنم اگر ممکن است مقداری از پروژه تون رو در اختیار من بذارید یا کتاب یا سایتی که ازش کمک گرفتین رو به من معرفی کنید.اگر مایل بودید میتونید با ایمیل من با من ارتباط داشته باشید.از لطف شما متشکرم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا