اصلا ازتون انتظار نداشتم !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirhakimi

عضو جدید
چندی پیش از طریق یکی از دوستام متوجه شدم که پایان نامم رو داره یه مغازه میفروشه !
من پایان نامم رو برای استفاده دوستان اینجا گذاشته بودم نه اینکه ببینم داره تو بازار بفروش میرسه.
خیلی شاکی ام :exclaim:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
چندی پیش از طریق یکی از دوستام متوجه شدم که پایان نامم رو داره یه مغازه میفروشه !
من پایان نامم رو برای استفاده دوستان اینجا گذاشته بودم نه اینکه ببینم داره تو بازار بفروش میرسه.
امیر!!!

کی اینکارو کرده؟

الان تو درست تمام شده درسته؟

امیر جان آینده ای هم هست...

ie student

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که...

مثلا اسم خودمونو گذاشتیم مهندس...قشر فرهیخته...

متاسفم.

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خوب برو شكايت كن .

sheyda

عضو جدید

سلام دوست عزيز
اين مسائل كه تو ايران ما كاملا" عادي شده متاسفانه.يه نمونه كه جلو خودم اتفاق افتاده ،طرف در كمال پرويي رفته جلو استادرو گرفته ميگه من براي كار تحقيقاتيم احتياج به پروژه ي دانشجواتون دارم،بعد از چند وقت كه رفتم مركز كپي جزوه بگيرم ديديم يارو تو مركز كپي كار ميكنه :surprised:و انواع و اقسام پروژه ها هم دم دستش هست:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا