asal sadra
عضو جدید
به كسي قرار نيست بخوره
حالا هر جور راحتي
.
.
.مگه از كدوم قوم هستين...؟؟؟؟![]()
هان..
باشه..
دوست نداری نمیگم..
والا نمیدونم اقا محمد جاوید ...

قبلا کلی توضیح دادم تو گزینه ها نیستم ...
(شاید بشم فارس .. چوم)
به كسي قرار نيست بخوره
حالا هر جور راحتي
.
.
.مگه از كدوم قوم هستين...؟؟؟؟![]()
اتفاقا خنده از لحاظ روانشناسان نشانه تسلط بر ماجرا مي باشدباز هم از شما متشکرم که منبع مرا از سایت های سلطنت طلب به سایتی همچون ویکی پدیا تغییر داده اید
اما توصیه می کنم که بجای خنده ی زیاد در فکر اقامه ی ادله بر آیید که در مباحثه خنده نشان خوبی نیست و ضعف را می رساند
![]()
چرا دوست منفارس جز ایران نیست؟؟؟؟؟؟
قدمشان روی چشماتفاقا خنده از لحاظ روانشناسان نشانه تسلط بر ماجرا مي باشد
يه سر كتاب روانشانسي خنده رجوع فرماييد![]()
تنها چيزي كه مي دونم اينه كه اصرار نكنيد و اينجوري بحث رو كش ندهيد چون با موتور هاي جستجو گر تا چند روز ديگه تركها به اين پست هدايت مي شوند و اونوقت مي بينيد كه تنها من نيستم و ممكن هست حرف هاي زننده تري ها بگن كه بهتره كه زياد كش ندهيد
چون اگر فشار بياوريد ما هم همچنان بر تراكم و تداوم اخبار جنبش ملي آذربايجان خواهيم افزود كه ممكنهست سايتتان ***** بشود
براي ما مهم نيست يه جاي ديگه گير مي آوريم و تبليغات مي كنيم
مثلا بازي تراكتور در روز يكشنبه كه 80 هزار نفر حضور خواهند داشتشما به فكر خودتان باشيد
هان..
باشه..
دوست نداری نمیگم..
والا نمیدونم اقا محمد جاوید ...
قبلا کلی توضیح دادم تو گزینه ها نیستم ...
(شاید بشم فارس .. چوم)
اي كلك سنكه آذري سن..!!!!!!!!منیم همینطور..
چوخ ساغ قارداش گوزلیم ... (یه دنیا گل)
نه من اذری نیستم که دادا ...اي كلك سنكه آذري سن..!!!!!!!!
بيزه گويميشان ايش اوستونه؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه من اذری نیستم که دادا ...
خط دوم سخته نبفهمم.. (تورکی خیلی سخته..)
چرا تو رعایت منو نمیکنی خو تازه کارم.. (دوره تورکی پیش اسپو و بی ام دی دیدم ...)
هااااخط دومش يعني اي كلك ما رو گذاشتي سر كار..؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخواي تركي بهت ياد ميدن با ارائه مدرك معتبر از دانشگاه هاروارد تبريز..!!!!!!
هويت خودت رو سريعاً مشخص وكن..!!!!!!!![]()
نه جانه من اصلاً خودت فهميدي ماله كجايي؟؟؟؟؟؟؟هاااا
ای وووی ایگوما مو نوونوم ز چه قوومیوم..
اهان
ولی چون داداش گولومی سعی میکنم توضیح بدم..
بابام ابادانیه (نه عربه نه لر نه بختیاری...)
مامانم شهرکردی (نه کرد نه لر نه بختیاری نه ترک ((اخه چارمحالم ترک داره بلداجی , جونقون...)) ..)
خودم اصفهان به دنیا اومدم..
ابادان بزرگ شدم..
اولین دوستام ترک تبریزی بودن..
دوستایه شیرازیم زیاد داشتم..
..
خب جونم برات بگه ابادانیم (فارسم دیگه.. "نه شیرازیا..")
تو كه همه رو گذاشتي سر كارنه من اذری نیستم که دادا ...
چرا تو رعایت منو نمیکنی خو تازه کارم.. (دوره تورکی پیش اسپو و بی ام دی دیدم ...)
تو كه همه رو گذاشتي سر كاران روز من باهات حرف مي زدم كه از خودت يه ترجمه كردي بود كه امروز به همه تعريف مي كردم
گفتم يكي هست تركي رو نگاه نكرده بده ترجمه كنه
![]()
دوست من ميشي؟![]()
فكر نكن من فارس ستيز هستم ها فقط زندگي با عزت رو خيلي دوست دارم مگرنه جمهوري آذربايجان جنوبي مثل هميشه دوست شما خواهد بود![]()
بيا خودم يادت بدهم تا اگر راهت به تركيه يا آذربايجان شمالي افتاد نمونينه من اذری نیستم که دادا ...
اجازه هست؟ ما هم اولش گفتيم كه كچيكت هستيموارد بحثهاي خانوادگي نشو لطفاً..
اي آقاي هوكي با اين كه احترام خاصي برات قائلم ولي ايشون آبجي منه وبايد از من اول اجازه وگيري..![]()
دا فارسي يازميرام كي گوله لر هااي كلك سنكه آذري سن..!!!!!!!!
بيزه گويميشان ايش اوستونه؟؟؟؟؟؟؟![]()
آره جونه خودت آخه ما 4 ماه هستيم كه سنندج رو گرفتيم زير توپ و تانك و الكي ميگيم كه سه تا ترورويست بود اونها رو مي گرفتيم و يا حكومت سلطنت طلب و فاشيستي و شونيستي فارس هست؟و كل بودجه ميره كرمان معتادان دود مي كنند و كردستان هم سال پيش تربيت بدنيش تازه كلنك كاري شدخوب اینجوری که این جناب hokey میگه و 100% هم باهاش موافقم!!!
هرچی بدبختی ما داریم زیر سر این ترکاسخوب بذاریم برن راحت شیم
![]()
اجازه هست؟ ما هم اولش گفتيم كه كچيكت هستيم![]()
تو كه همه رو گذاشتي سر كاران روز من باهات حرف مي زدم كه از خودت يه ترجمه كردي بود كه امروز به همه تعريف مي كردم
گفتم يكي هست تركي رو نگاه نكرده بده ترجمه كنه
![]()
دوست من ميشي؟![]()
فكر نكن من فارس ستيز هستم ها فقط زندگي با عزت رو خيلي دوست دارم مگرنه جمهوري آذربايجان جنوبي مثل هميشه دوست شما خواهد بود
اين پست انگاري اشتباه شده ها كه عسل رسيده من داشتم با اون آقا كه بالاخره من ندونستم كيه؟ آباداني هست و يا لر هست و خلاصه به ايشون من آقاي همه ميگم
وارد بحثهاي خانوادگي نشو لطفاً..
اي آقاي هوكي با اين كه احترام خاصي برات قائلم ولي ايشون آبجي منه وبايد از من اول اجازه وگيري..![]()
اوستاد بی ام دی و استاد اسپو هستن تازه روشن جون فکرو هادیو مریمو .. دیگه یه کلی دیگه از بچه ها هستن که بم یاد میدن خیلیم مهربون با ادبن..بيا خودم يادت بدهم تا اگر راهت به تركيه يا آذربايجان شمالي افتاد نموني![]()
البته اگه ياد گرفتي مي توني مشهد هم كه ميري يه سر تركمنستان هم بزني و كلا آلمان و اروپا هم پر هست از تركها رفتي نم موني
بيا پيش خودم يادت بدهم
خودش هم بر پايه SST يادت مي دهم
شك نكن SST چيز غريب نيست
يكي از مقاله هاي من هست كه در رابطه با آينده جمهوري آذربايجان جنوبي دادم
يعنيsimplified standard Turkish براي اتحاد بيشتر نوشتم كه براي امپراوري تركها خوب هست
خواستي يادت مي دهم چون تركي از زبانهاي سخت مي باشد نميشه كه به زور بر افراد تحميل كرد كه من ساختاري تعيين كردم كه بتونيم تحميل كنيم يعني مثل فارسي كه يه بچه رو كه 6 ماه مي گذاري مهد كودك ياد ميگره يه فرد هم حداقل بتونه عرض 2 سال تركي رو يه ذره ياد بگيره
اجازه هست؟ ما هم اولش گفتيم كه كچيكت هستيم![]()
آبجي اگه اذيتت ميكنه حالشو بگيرما؟؟wow
من !!
من فقط جواب زنده باد اذربایجانتو دادم ..
بعدم خط اولت ندیده معلوم بود فحش داشتی میدادی حالا هی ما هیچی نمیگیم..
بلـــــــــــــــــــــــــــــــــهw22:کی خوب میشی!)
این نارنجیه ینی چی !!!!! (اینجا فقط من ابادانیم ... فهمیدی.!.)
همین که خان قارداشم گفت..
اوستاد بی ام دی و استاد اسپو هستن تازه روشن جون فکرو هادیو مریمو .. دیگه یه کلی دیگه از بچه ها هستن که بم یاد میدن خیلیم مهربون با ادبن..
بعدم تو چرا اینطوریی هان مگه با دشمنات طرف شدی بعدم من اگه از ایران خواسم برم یه جایه درست میرم نه ترکیه..![]()
هون نه قارداش شما خونه خودتو کثیف نکن ...ببين هوكي اگه اعصاب آبجي من رو خورد كني بامن طرفيا
آبجي اگه اذيتت ميكنه حالشو بگيرما؟؟![]()
حسودیم شد یه اسفند واسه خودتون دود کنید...خیلی ممنون از حس وطن دوستی تونهمه جای ایران سرای من است
من کردم من لرم من بختیاریم من ترکم من فارسم
منایرانیم