mehrshad53
اخراجی موقت
حالا همه این ا موزشها به کنار یکی مثل من که نمیتونه ازدواج کنه چی کار باید بکنه?
نگفته که همسر که!!!!!
اسمش زناشوییه فقط!!!!!!!!!!!!!!!!
تو بگو روابط عشقولانه نه زناشویی، حالا طرفش هر کی!!!!!
حالا همه این ا موزشها به کنار یکی مثل من که نمیتونه ازدواج کنه چی کار باید بکنه?
پیشرفتش به بیراهه هستش ........کجا میره؟ .......الان ایران جز سه کشور پرطرفدار سایت های مستهجنه ........به نظرم هر ابزاری که ما میخوایم استفاده کنیم باید اول یه دید کلی از هدف ساختش داشته باشیم .......شاید شما توی یه محیط عقلی و سالم زندگی میکنید ولی واقعا اینطوری نیست .........عامه مردم تا اسم ماهواره میاد میگن ایوای این شیطانه ......نه بچم پر رو میشه اینه چرندیاتی که توی اذهان مردمهبه نظرم فرهنگ داره خوب پیشرفت میکنه
اگه ما از الان این آموزش رو به بچه هامون یا حتی خواهر و برادرهای کوچکتر از خودمون بدیم ، شاهد این مشکلات نخواهیم بود
دلت خوشه ها !نگفته که همسر که!!!!!
اسمش زناشوییه فقط!!!!!!!!!!!!!!!!
تو بگو روابط عشقولانه نه زناشویی، حالا طرفش هر کی!!!!!
پیشرفتش به بیراهه هستش ........کجا میره؟ .......الان ایران جز سه کشور پرطرفدار سایت های مستهجنه ........به نظرم هر ابزاری که ما میخوایم استفاده کنیم باید اول یه دید کلی از هدف ساختش داشته باشیم .......شاید شما توی یه محیط عقلی و سالم زندگی میکنید ولی واقعا اینطوری نیست .........عامه مردم تا اسم ماهواره میاد میگن ایوای این شیطانه ......نه بچم پر رو میشه اینه چرندیاتی که توی اذهان مردمه
دیگه رو خدا بودنشم یکمی حساب کردم!!!
میگم حاجی .... یه وقت قضیه رو برعکس نکنه .... یه ایمیل دیگه بزن بیشتر توضیح بده براش ....
فک نمیکنید یکم داریم چرتو پرت میگیم؟........هر چیزی قابل شوخی نیست
امیر ، می خوای تو بهش توضیح بده
شاید منظور اوشون رو نگیره
دیگه رو خدا بودنشم یکمی حساب کردم!!!
موافقم مهرشاد جون .....در حد المپیک 2068 ایرانوقتی که اعتقادات با غرایز متنافر باشه، هم اعتقادات به بیراهه میره و هم غرایز...
مهرشاد گارسیا مارکز
فک نمیکنید یکم داریم چرتو پرت میگیم؟........هر چیزی قابل شوخی نیست
همیشه حکم عقل ما درست نیست .........کاش بفهمیممهرشاد فک کنم با شماس .... راست میگه دیگه .... شوخی بردار نیست این قضیه .... دوباره ایمیل بزن ....
مهرشاد جان فک کنم با شماس .... راست میگه دیگه .... شوخی بردار نیست این قضیه .... دوباره ایمیل بزن ....
بیای تبریز خفت میکنمفکر کنم kabeh درستش بوده، الان یکی هم به این ادرس میزنم!!!!
خوبی سهیل؟ (شکلک سوت زن)
همیشه حکم عقل ما درست نیست .........کاش بفهمیم
خوبه ..........به این رویت ادامه بده .....ترشی هم نخوریاهوم ....
ولی من همیشه درست حکم می کنم .... اقا الانم حکم .... پیک ....![]()
هوم ....
ولی من همیشه درست حکم می کنم .... اقا الانم حکم .... پیک ....![]()
مهرشاد چرا پاکش کردی ....تازه میخواستم کلی واست نوشابه باز کنم
خوبه ..........به این رویت ادامه بده .....ترشی هم نخوریا
ما کجا ، شما کجا
چند چندید ؟
خیلی مخلصیم داش سهیل ....![]()
امیر تو واقعا نمی تونی یه بحث رو جدی دنبال کنی؟اقا از موضوع تاپیک منحرف مشو ای دل عبرت بین هان .... چی میگه ....![]()
یارو رو تو ده راه نمیدادن ، جارو به دمش می بست
امیر تو واقعا نمی تونی یه بحث رو جدی دنبال کنی؟
قبول دارم، ماهی را هر وقت از آب گل الود کره بگیری،منفعته!^100
امیر تو واقعا نمی تونی یه بحث رو جدی دنبال کنی؟
اینقدر مظلوم نمایی نکندر صحرای سوزان بیکران خاطره ها که گسسته از فریاد خاموش اقیانوسها فریاد بر می نهد که باباجان من جدی دنبال می کنم قضیه رو ...اونا هی ساز رو ناساز می کنن اتی بانو ....