اشنایی از روابط زناشویی.(زیر 20 سال ممنوع!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_esi13

عضو جدید
سلام

سلام

رفقا چرا همتون دارید وارد جزئیات میشین. کاربر خوبمون لطف کردن و این بحث را پیش کشیدن، خب الآن ما سعی کنیم با مطالعه و تحقیق ادامه مطلب ایشون را ادامه بدیم، حالا همه بحث میکنن که خوبه، بده، 20 سال ، 27سال و...!!! خواهش میکنم از جزئیات خارج بشین و مطالب مفید بذارین.

من درنظر دارم در مورد زمان آمیزش که چه موقع و چه زمانی باشه ، و چرا؟ واسطون تحقیق کنم. پس منتظر باشین...
:w10:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم فرهنگ داره خوب پیشرفت میکنه
اگه ما از الان این آموزش رو به بچه هامون یا حتی خواهر و برادرهای کوچکتر از خودمون بدیم ، شاهد این مشکلات نخواهیم بود
پیشرفتش به بیراهه هستش ........کجا میره؟ .......الان ایران جز سه کشور پرطرفدار سایت های مستهجنه ........به نظرم هر ابزاری که ما میخوایم استفاده کنیم باید اول یه دید کلی از هدف ساختش داشته باشیم .......شاید شما توی یه محیط عقلی و سالم زندگی میکنید ولی واقعا اینطوری نیست .........عامه مردم تا اسم ماهواره میاد میگن ایوای این شیطانه ......نه بچم پر رو میشه اینه چرندیاتی که توی اذهان مردمه

mehrshad53

اخراجی موقت
پیشرفتش به بیراهه هستش ........کجا میره؟ .......الان ایران جز سه کشور پرطرفدار سایت های مستهجنه ........به نظرم هر ابزاری که ما میخوایم استفاده کنیم باید اول یه دید کلی از هدف ساختش داشته باشیم .......شاید شما توی یه محیط عقلی و سالم زندگی میکنید ولی واقعا اینطوری نیست .........عامه مردم تا اسم ماهواره میاد میگن ایوای این شیطانه ......نه بچم پر رو میشه اینه چرندیاتی که توی اذهان مردمه

وقتی که اعتقادات با غرایز متنافر باشه، هم اعتقادات به بیراهه میره و هم غرایز...

مهرشاد گارسیا مارکز

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه رو خدا بودنشم یکمی حساب کردم!!!

میگم حاجی .... یه وقت قضیه رو برعکس نکنه .... یه ایمیل دیگه بزن بیشتر توضیح بده براش ....

فک نمیکنید یکم داریم چرتو پرت میگیم؟........هر چیزی قابل شوخی نیست

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
امیر ، می خوای تو بهش توضیح بده
شاید منظور اوشون رو نگیره

والا من زیاد عربیم خوب نیست .... می ترسم سوء تعبیر بشه .... اوضاع از اینم خرابتر بشه .... :cry:

دیگه رو خدا بودنشم یکمی حساب کردم!!!

حالا به کدوم خدا میل زدی .... خداوند اناهیتا یا زئوس ....:surprised:

حالا همه این ا موزشها به کنار یکی مثل من که نمیتونه ازدواج کنه چی کار باید بکنه?

یه کم دور زمین خودتو گرم کن تا نوبت بازی شمام بشه .... رونالدو که یهویی رونالدو نشد .... :w01:

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مطالب خوب و آموزنده ای بود و میتونه توسط سایر دوستان کاملتر هم بشه .حیا و عفت هم در این متن به نظر من کاملا رعایت شده و مطلب نامربوط و زشتی هم نیست.چیزیه که همه باهاش کار دارن و باید در موردش آموزش ببینند. .

Alireza_2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. ممنون نینا جان از مطلبت!

ولی این مطالب رو به طور کامل که باز نکرده بود که دوستان ناراحت شده بودن.

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد چرا پاکش کردی ....تازه میخواستم کلی واست نوشابه باز کنم

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی مخلصیم داش سهیل .... :gol::gol::gol::gol:

faridrf

عضو جدید
امیر تو واقعا نمی تونی یه بحث رو جدی دنبال کنی؟

قبول دارم، ماهی را هر وقت از آب گل الود کره بگیری،منفعته!:surprised:^100

نه عزیز دلم : جوجه رو هر وقت از آب بگیری بوی ماهی میده
بعدشم ، چاه نکن بهر کسی ، یوسف گمگشته بازآید به کنعان

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
امیر تو واقعا نمی تونی یه بحث رو جدی دنبال کنی؟

در صحرای سوزان بیکران خاطره ها که گسسته از فریاد خاموش اقیانوسها فریاد بر می نهد که باباجان من جدی دنبال می کنم قضیه رو ...اونا هی ساز رو ناساز می کنن اتی بانو ....

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
در صحرای سوزان بیکران خاطره ها که گسسته از فریاد خاموش اقیانوسها فریاد بر می نهد که باباجان من جدی دنبال می کنم قضیه رو ...اونا هی ساز رو ناساز می کنن اتی بانو ....
اینقدر مظلوم نمایی نکن
اگه راست میگی بگو این آموزش ها از چند سالگی خوبه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا