اشتباه استراتژيك صدا و سيما

IranianWay

عضو جدید
چند شب پيش تصادفا صحنه‌اي از سريال شمس العماره محصول شبكه دو سيما توجهم را جلب كرد. پسري زيبا رو كه به خواستگاري دختري زيبارو آمده و با نگاه بي‌شرمانه‌اي دختر را ورانداز مي‌كرد و بگو بخند راه انداخته بود. دختر خانم هم با صورتي ميك آپ شده و نيشي تا بناگوش باز، به پسرک عشوه مي‌فروخت.

صحنه آنقدر مشمئزكننده بود كه فوري كانال را عوض كردم. بعدا با پرس و جو و مطالعه و ديدن با اكراه چند قسمت ديگر اين سريال، دستگيرم شد كه دو زوج و به همراه چندين خانم و يك آقاي مجرد خانه‌اي كاخ گونه زندگي مي‌كنند و ماجراها پيرامون خواستگاران متعدد دخترخانم قهرمان داستان (هانيه توسلي) پيش مي‌رود.

به بهانه اين سريال، ‌تذكر چند نكته ضروري است:

نكته اول – نگاه‌هاي بي‌حياي خواستگاران شمس‌العماره به دختري كه هر شب يك خواستگار جديد دارد ، مرا به ياد مراسم خواستگاري مرادبيك در سريال جاودانه «روزي روزگاري» انداخت. جايي كه مرحوم شكيبايي با ژاله علو به خواستگاري دختر همسايه رفته بود و مرادبيك از شرم، به گل قالي خيره شده بود...

يا سكانس شاهكاري ديگر كه مرادبيك خسته از يك روز كار سخت در صحرا سر چاه مشغول شستن دست و صورتش بود اما به محض اينكه حس كرد دختر نامحرم بطرف چاه آب مي آيد، از چاه آب كنار رفت و جايي دور ايستاد تا چشمش به دختر نيفتد... خدا رحمت كند خسرو شكيبايي را و خيرش دهد امراله احمد جو را .

آقايان صدا و سيما كه طرح‌هايي مثل شمس‌العماره را تصويب مي‌كنيد و به آن اجازه پخش مي‌دهيد؛‌ در فرهنگ اصيل ملي و مذهبي ما، پسر و دختر ايراني با حيا و باوقارند. نه اينطور كه شما نشان مي‌دهيد دريده و عشوه‌گر.

لطفا به بينندگان سيما آدرس غلط ندهيد.

نكته دوم: فرهنگ ديني، درباره ازدواج و خانواده ، حداقل سه پيام اساسي دارد:

1 – سهل‌گيري در ازدواج

2 – حيا و عفت در روابط پسر و دختر پيش از ازدواج

3 – عشق حداكثري و دوطرفه در روابط زن و شوهر در كانون خانواده

در سريال شمس‌العماره، درباره هر سه موضوع فوق، پيامهاي معکوس و ضد ديني به بيننده القا مي‌شود.

اولا قهرمان سريال در خانه‌اي رويايي با امكاناتي لوكس زندگي مي‌كند. نمايش اين سطح از رفاه براي انبوه بينندگاني كه اغلب درگير مشكلات اقتصادي هستند، صرفا ازدواج را دست نيافتني‌تر القا و سطح توقع و استانداردهاي تشكيل خانواده را نزد آنها بالاتر مي‌برد.

ثانيا در اين سريال، خانمها و آقايان مجرد نسبت به هم دريده و راحت هستند، همديگر را به نام كوچك صدا مي‌كنند و قربان و صدقه همديگر مي‌روند.

ثالثا زوج تازه ازدواج كرده اين سريال، برخلاف مجردهاي سريال، با هم خوب نيستند و دايم دعوا و ناسازگاري مي‌كنند!

ali_reza6556

کاربر فعال
بزار مردم به درد خودشون ......
مردم عادی که نمیتونن خونه های انچنانی رو از نزدیک ببینند لااقل
توی تلوزیون وقتی میبینن میتونن رویاهای خودشون رو شکل بدن
به امید روزی که محقق شه
حالا صدا و سیما میخواد یکم خودشو امروزی نشون بده :redface:

archi_arch

مدیر بازنشسته
صحنه آنقدر مشمئزكننده بود كه فوري كانال را عوض كردم. بعدا با پرس و جو و مطالعه و ديدن با اكراه چند قسمت ديگر اين سريال، دستگيرم شد كه دو زوج و به همراه چندين خانم و يك آقاي مجرد خانه‌اي كاخ گونه زندگي مي‌كنند و ماجراها پيرامون خواستگاران متعدد دخترخانم قهرمان داستان (هانيه توسلي) پيش مي‌رود.

به بهانه اين سريال، ‌تذكر چند نكته ضروري است:

نكته اول – نگاه‌هاي بي‌حياي خواستگاران شمس‌العماره به دختري كه هر شب يك خواستگار جديد دارد ، مرا به ياد مراسم خواستگاري مرادبيك در سريال جاودانه «روزي روزگاري» انداخت. جايي كه مرحوم شكيبايي با ژاله علو به خواستگاري دختر همسايه رفته بود و مرادبيك از شرم، به گل قالي خيره شده بود...

يا سكانس شاهكاري ديگر كه مرادبيك خسته از يك روز كار سخت در صحرا سر چاه مشغول شستن دست و صورتش بود اما به محض اينكه حس كرد دختر نامحرم بطرف چاه آب مي آيد، از چاه آب كنار رفت و جايي دور ايستاد تا چشمش به دختر نيفتد... خدا رحمت كند خسرو شكيبايي را و خيرش دهد امراله احمد جو را .

آقايان صدا و سيما كه طرح‌هايي مثل شمس‌العماره را تصويب مي‌كنيد و به آن اجازه پخش مي‌دهيد؛‌ در فرهنگ اصيل ملي و مذهبي ما، پسر و دختر ايراني با حيا و باوقارند. نه اينطور كه شما نشان مي‌دهيد دريده و عشوه‌گر.

لطفا به بينندگان سيما آدرس غلط ندهيد.

نكته دوم: فرهنگ ديني، درباره ازدواج و خانواده ، حداقل سه پيام اساسي دارد:

1 – سهل‌گيري در ازدواج

2 – حيا و عفت در روابط پسر و دختر پيش از ازدواج

3 – عشق حداكثري و دوطرفه در روابط زن و شوهر در كانون خانواده

در سريال شمس‌العماره، درباره هر سه موضوع فوق، پيامهاي معکوس و ضد ديني به بيننده القا مي‌شود.

اولا قهرمان سريال در خانه‌اي رويايي با امكاناتي لوكس زندگي مي‌كند. نمايش اين سطح از رفاه براي انبوه بينندگاني كه اغلب درگير مشكلات اقتصادي هستند، صرفا ازدواج را دست نيافتني‌تر القا و سطح توقع و استانداردهاي تشكيل خانواده را نزد آنها بالاتر مي‌برد.

ثانيا در اين سريال، خانمها و آقايان مجرد نسبت به هم دريده و راحت هستند، همديگر را به نام كوچك صدا مي‌كنند و قربان و صدقه همديگر مي‌روند.

ثالثا زوج تازه ازدواج كرده اين سريال، برخلاف مجردهاي سريال، با هم خوب نيستند و دايم دعوا و ناسازگاري مي‌كنند!
والا اینطور که خودتم گفتی شما اینقدر که مرادبیگ و دیدی این سریالو ندیدی!
پس شما که حتی نمیدونستی موضوعش چیه جتما اینهایی هم که تعریف کردی توصیفاتت از همون فیلم مراد بیگ بود چون با چیزی که من دیدم اصلا مطابقت نداشت!!!!

اینم از اون حرفا بودا!!! خواستگار داشتنم دیگه جرم شده؟!!!:surprised: یا خلافه شرعه؟!!:surprised:

بعد یه سوالی برام پیش اومد!!! شما تو خونه تون داداشتونو به فامیلی صدا میکنی؟!!:surprised::surprised: یعنی چی اعضای توی خونه رو به اسم کوچیک صدا میکنن؟!!!:surprised::surprised::surprised::surprised:

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس شما که حتی نمیدونستی موضوعش چیه جتما اینهایی هم که تعریف کردی توصیفاتت از همون فیلم مراد بیگ بود چون با چیزی که من دیدم اصلا مطابقت نداشت!!!!

اینم از اون حرفا بودا!!! خواستگار داشتنم دیگه جرم شده؟!!!:surprised: یا خلافه شرعه؟!!:surprised:

بعد یه سوالی برام پیش اومد!!! شما تو خونه تون داداشتونو به فامیلی صدا میکنی؟!!:surprised::surprised: یعنی چی اعضای توی خونه رو به اسم کوچیک صدا میکنن؟!!!:surprised::surprised::surprised::surprised:
به نظر من منظورش چیز دیگه ای بود
یه ذره روابط لیلا با خواستگارا زیادیه

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه فیلم نامه ضعیفه شکی نیست اینکه صحبتهایی که بین لیلا و خواستگاراش مطرح میشه هیچ ربطی به ازدواج نداره درست اما خدایی قبول دارین همه ی بار طنز این سریال روی دوش رحمته من فقط به خاطر اون این فیلم رو نگاه میکنم خیلی بانمکه:hypocrite:ولی درکل یه سریال خیلی معمولیه و لازم به این همه تندروی هم نداره خوب داره صحبت میکنه دیگه این کارا چیه:w05:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بزار مردم به درد خودشون ......
مردم عادی که نمیتونن خونه های انچنانی رو از نزدیک ببینند لااقل
توی تلوزیون وقتی میبینن میتونن رویاهای خودشون رو شکل بدن
به امید روزی که محقق شه
حالا صدا و سیما میخواد یکم خودشو امروزی نشون بده :redface:
فکر کن تو جای اون پدری باشی که وضعیت مالی خوبی نداره. وقتی بچت می پرسه چرا ما اینجوری نیستیم، چرا ما پول نداریم، چرا سفرای آنچنانی نمی ریم و چیزایی از این دست چه احساسی بهت دست می ده؟ من که آب می شم از خجالت:cry::crying2::crying2::crying2:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کن تو جای اون پدری باشی که وضعیت مالی خوبی نداره. وقتی بچت می پرسه چرا ما اینجوری نیستیم، چرا ما پول نداریم، چرا سفرای آنچنانی نمی ریم و چیزایی از این دست چه احساسی بهت دست می ده؟ من که آب می شم از خجالت:cry::crying2::crying2::crying2:
اولا بچه ها یه همچین سوالی نمیپرسن سوالای بچه ها خیلی متفاوته از این:w05:دوما به این هم نگاه ککنین که از اون طرف زندگی عمه خانوم به یه مو بنده زندگی پری خانوم پر از سختی بوده یه مستخدم دارن که با اینکه هیچی نداره پر از شادی و شیطنته و دختری مثل شریفه که با بابای سرایدار براش بورسیه ی تحصیل خارج از کشور اومده.هر فیلمی که میبینی باید همه چیش کنار هم بررسی بشه نه اینکه بگی خوب خونشون گرونه بده:huh:این که شیوه ی صحیحی واسه نقد نیست که

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز

اووووووووووووووووووه ، من که اصلا وقت ندارم ببینم اما معلومه خیلی دارین شلوغش میکنین ، سریال در ... صدا و سیما که این حرف ها رو نداره ، به نظر من اولین سوالی که برای بچه ها پیش میاد اینه که چرا خانم ها تو تلویزیون موقع خواب هم روسری سرشونه:surprised::w01::w31::biggrin:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اووووووووووووووووووه ، من که اصلا وقت ندارم ببینم اما معلومه خیلی دارین شلوغش میکنین ، سریال در ... صدا و سیما که این حرف ها رو نداره ، به نظر من اولین سوالی که برای بچه ها پیش میاد اینه که چرا خانم ها تو تلویزیون موقع خواب هم روسری سرشونه:surprised::w01::w31::biggrin:
موقع خواب چیه؟ بگو تو خونه

Slayer

عضو جدید
جا داره اینجا من به 2 نکته اشاره کنم :

1.دوست عزیز شما خیلی زود تحریک میشیا ، من بهت پیشنهاد می کنم بری یه بشته ازین قرص های تقویت کننده جنسی بگیری چون وضعت خیلی خرابه .

2.حرفات همچین بدم نبود البته به جز اون قسمت هایی که به دین ربطش دادی . خب داری از صدا و سیمایی حرف میزنی که خیلی کثیف و دروغ گو هستش و یکی از اهدافشم اینه که ذهن جوونای مارو از مسائل سیاسی دور کنه و دوست داره که اونا نا آگاه باشن واسه همین پخش چنین سریال ها و مستند های مزخرف زیاد دور از انتظار نیست .

spow

اخراجی موقت
عجب اعصاب پولادینی داری که میشینی پای برنامه های ابکی تلویزیون

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد چی صحبت میکنین ؟ شمس العماره چیه ؟

*mobina*

عضو جدید

بله.منم تا حدی موافقم.
قبول کن که زیادی شلوغش کردی.
من شمس العماره میبینم اما چیزایی که تعریف کردی اصلا به چشمم نخورده البته قبول دارم حرفهایی که بین لیلا و خواستگاراش زده میشه هیچ کمکی به شناخت طرفین نمیکنه.

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که اصلا تی وی دروغ و نگاه نمیکنم
نه برنامه نودش و نه سریال دلنوازان و نه شمس و العماره
کلا تحریمه

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا بی خیال !!!
این حرف در مورد نگاه خریدارانه و .. مسخره است. دوست ندارین نگاه نکنین بزنین شبکه یک نماز جمعه قم رو ببینین یا شبکه سه آخوند ممسنی رو نگاه کنین یا شبکه چهار حوزه و اسلام داره یا شبکه استانی ....