اشاره به زنهای ایرانی در فیلم جیم کری yes man

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه حرفیه میزنی دوست من؟! وقتی کسی به حجاب اعتقاد نداره و هیچوقت روسری و مانتو براش تعریف خاصی نداشته وقتی از کشور میره بیرون مصلمه که پوشش اجباری رو درمیاره و جوری که اعتقاد خودشه لباس میپوشه ، اینجوری که شما میگی هرکسی که حجاب رو قبول نداره عقده ایه!
اگه زیر بار اجبار حکومت نرفتن عقده ای بودن من ترجیح میدم عقده ای باشم..
ببخشید اگه اینجوریه تمام مردم دنیا عقده ای هستن.چون تو تمام کشورها مسائلی هست که یکسری بهش اعتقاد ندارن.
تو همین شبکه های ماهوارهای یه برنامه دوربین مخفی رو نشون میداد که خانومه لخت اومده کنار خیابون.پلیس اومد بهش گیر داد.داشتن میبردنش که گروه سر رسید وگفتن دوربین مخفیه.
همه جا قانون خودشو داره.تو فرانسه گفتن داشتن حجاب تو دانشگاه جرمه.نه ممنوعه.حالا اگه کسی گذاشت عقده ای هست.نه بابا نگید این حرفها رو تحصیلکرده اید.

devil may cry

عضو جدید
من در مورد آدمه خاصی بحث نمی کنم .
کاری به فرهنگه حاله حاضر ندارم ولی به نظرت اگر کسی از ایران خارج شه میتونه هر کاری کنه ؟ پس اون فرهنگی که داشته چی میشه ؟ ما در تمام دوران حتی در زمان آریایی ها هم حجاب و وقار رو داشتیم اما متاسفانه الان به گند کشیده شده . این طرز فکره شما بخاطر اینکه از کشورت راضی نیستی . اگر از کشورت راضی بودی این طرز فکرو نداشتی و به فکره سربلندی مملکتت بودی. متاسفانه فکر نمی کنم تاریخی از تاریخ ایران غم انگیز تر باشه .
اگر یک ایرانی حتی به خرج خودش در خارج از ایران موجب جنایت بشه تمام ماهواره ها اونو تو بوق میکنند که ایرانیه . در این حالت باز هم میتونی بگی که به خودش مربوطه؟

بحث رو خواهشا رو یک نفر خاص متمرکز نکنید
ولی به نظرم خیلی بهتر بود که یه مثال خوبتر می زدید واسه فرهنگه ایران!!!
گلشیفته یه بازیگره . همین

به نظر شما توهین نیست؟

کیش که واسه ماست:D:D اون هم مدعی پیدا کرد؟

ما ایرانیها فقط منتظریم یک ایرانی یک جای دنیا با امکانات کشورهای دیگه به جایی برسه تا ایرانی بودنش مهم بشه و تمام اخبار رو درمورد اینکه ایرانی هست صحبت کنیم یا یک نفر فوت کنه تا به اهنگها و کارهای هنریش توجه کنیم و ..... ولی من تمام افرادی رو که میشناسم از ایران رفتند و الان در خارج از ایران به جایی رسیدند اگر ایران میموندن به هیچ جایی نمیرسیدند و ایرانی بودنشون برای کسی مهم نبود:smile:هرشخصی هر جای دنیا مرتکب جنایتی بشه خودش رو زیر سوال میبره نه ملتش و خوش محاکمه میشه نه ملتش;در مورد حجاب هم بله یک زمانی ما مردم خیلی متمدنی بودیم حجاب و ... اختیاری داشتیم ولی در شرایط فعلی کشور فکر میکنم صحبت کردن در مورد تمدین چند هزار ساله ایرانی و وضعیتی که در حال حاظر داریم چیزی به جر تاسف نیست;هر شخصی باید اجازه داشته باشه تا به شکل و اعتقاداتی که داره زندگی کنه و به هیچ کسی جوابگو نباشه شما الان براساس حرف همسایه هاتون زندگی میکنید؟شما الان برای حرف جامعه زندگی میکنید؟یعنی اگر همسایتون به شما حرفی بزنه روش زندگیتون رو عوض میکنید؟ هر شخصی مختار هست تا به شکلی که دوست داره زندگی کنه بدون توجه به اینکه دیگران در مورد خودش و افکار و اعمالش چگونه فکر میکنند

devil may cry

عضو جدید
خوب ، با این حساب شاه که پرچمشون رو آتیش نزد و بهشون بد و بیراه نمی گفت و بر علیهشون راهپیمایی که راه نمی انداخت !!!!!!! پس چرا آمریکائیها از شاه حق توحش میگرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای میمیرم واسه اون همه احترامی که واسه ایرانیها تو اون دوره قائل بودن :razz:
بابا کی می خواهین این موضوع رو بفهمین ،که هیچ گربه ای واسه رضای خدا موش نمیگیره حتی آمریکا ، با وجود این همه ادعای حقوق بشرش :mad:

شما از کجا میگید خیلی های دیگه مسلمون اجباری هستن ؟؟؟؟؟
ظرف سنجشتون ، فقط خودتون و اطرافیانتون هست ؟؟؟؟؟
با این حساب پس منم باید بگم که خیلی های دیگه که تو ایران زندگی میکنن ، مسلمون اجباری که نیستن ، بلکه به این دینی و حجابی که دارن می بالند و با تمام وجود ازش حمایت می کنن و بهش افتخار می کنن .
به نظر شما و هم فکرای شما این نهایت بی انصافیه !!!!! درسته ؟؟؟؟؟؟؟:razz:

میتونستید اون زمان بپرسید چرا حق توحش میگیرید:smile:;ولی الان که 30 ساله داریم بهشون توهین میکنیم و نباید انتظار احترام متقابل رو داشته باشیم;یک سوال فنی کاپیتولاسیون و مسال سیاسی چه ارتباطی به سینما و ... داره مگه ما در حال حاظر به روسیه امتیازات زیادی برای بهره برداری از دریای خزر ندادیم و .... در هر زمانی با توجه به مسال مختلف دولتهای مختلف یک سری امتیازات رو به بعضی کشورها میدند و این مربوط به مسال سیاسی هست

آخرین ویرایش:

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونستید اون زمان بپرسید چرا حق توحش میگیرید:smile:;ولی الان که 30 ساله داریم بهشون توهین میکنیم و نباید انتظار احترام متقابل رو داشته باشیم;یک سوال فنی کاپیتولاسیون و مسال سیاسی چه ارتباطی به سینما و ... داره مگه ما در حال حاظر به روسیه امتیازات زیادی برای بهره برداری از دریای خزر ندادیم و .... در هر زمانی با توجه به مسال مختلف دولتهای مختلف یک سری امتیازات رو به بعضی کشورها میدند و این مربوط به مسال سیاسی هست

خوبه !!!! پس بعضی جوابا رو میشه با تمسخر داد :smile:
الان که 30 ساله ، به نظر من سیصد ساله دیگه هم به دولت آمریکا بد و بیراه بگیم کم نگفتیم .
نمی خواد واسه اونا ناراحت بشید ، اونا توهین و تحقیر و ...... خیلی زودتر از ما شروع کردن .
جواب های، هوی است .
آره راست میگی چه ربطی به سینما داره ؟؟؟؟؟
بی زحمت این سوالو از اونا بپرس که 300 می سازن :razz:
موضوع روسیه هم ، بر میگرده به بی سوادی نه چیزه دیگه . از این آقایون بی سواد که تیشه به ریشه مملکت زدن تو همه ادوار بوده ، هست و خواهد بود .
اگه یه روز جایی یه کاره ای شدی ، سعی کن که بی سوادا رو دور خودت جمع نکنی .

archisem

عضو جدید
سلام رفقا... ميدونين ... به نظرم از چندزاويه ميشه به يه فيلم نگاه كرد... بايد بدونيم كه تقريبا هيچ فيلمي بدون دليل و هدف ساخته نميشه ... بگذريم البته كه تو سينماي ايران گاهي بعضي فيلم ها براي پركردن گيشه سينما هم ممكنه ساخته بشن!!!!
اما درمورد فيلم هاي هاليوود ميشه اينطور گفت كه گاهي هدف نشون دادن واقعيت موجود هست و گاهي نشون دادن ايده آلي كه قراره يه جامعه بهش برسه و گاهي صرفا فيلم ها سفارشي و به مصلحت افراد يا گروه هاي خاصي ساخته ميشن...
راستش من اين فيلم رو نديدم اما بايد با تامل بيشتري نگاه كردو نبايد ساده انگارانه جواب بديم...
حقيقت اينه كه رفتار ما ادم ها ... روي برخورد طرف مقابلمون با ما تاثير داره ... اما گاهي طرف مقابل اصلا مي خواد حس خاصي رو در ما ايجاد كنه !!!
بگذريم....
به نظرم تا فيلم رو نبينم نميتونم بيشتر بگم!

devil may cry

عضو جدید
الان که 30 ساله ، به نظر من سیصد ساله دیگه هم به دولت آمریکا بد و بیراه بگیم کم نگفتیم .
نمی خواد واسه اونا ناراحت بشید ، اونا توهین و تحقیر و ...... خیلی زودتر از ما شروع کردن .
جواب های، هوی است .
موضوع روسیه هم ، بر میگرده به بی سوادی نه چیزه دیگه . از این آقایون بی سواد که تیشه به ریشه مملکت زدن تو همه ادوار بوده ، هست و خواهد بود .

شما کاپیتولاسیون رو مثال زدید منم گفتم که اینکه یک دولت اقتدار نداشته باشه و یک سری امتیازات رو به کشورهای دیگه بده چیز عجیبی نیست و همین الان در میهن اسلامی و گذشته ی این کشور هم این مسله وجود داشته و یک مسله سیاسی هست نه توهین کشور دیگه به ما;خود شاه این اختیارات رو به اونا داده بود وقتی هم به یک نفر یک کشور یک سری امکانات و .... بدید اطمینان داشته باشید اونها رد نمیکنند:smile:;مسله بعدی وقتی به اعتقادات و فرهنگ و مردم یک کشور توسط مسولین و رسانه های داخلی و ..... توهین بشه هر کشوری و مردم هر کشوری که با این برخوردا روبه رو بشند واکنش نشون میدند و همونطور که گفتم تا زمانی که به فرهنگ و اعتقادات و پرچمشون و .... اونها احترام نزاریم انتظار احترام متقابل نداشته باشید;ما میتونیم تا اخر عمرمون بریم داخل خیابون و شعار بدیم و پرچمشون رو اتیش بزنیم و فیلم و سریال با موضوع جاسوسی و قاچاقچی بودن اونها بسازیم و .... اونها هم میتوننند فیلمهایی مثل 300 و ..... بسازند قانون خیلی ساده ای هست به طرف مقابل احترام بزارید تا به شما احترام بزارند حالا ما میتونیم هر طوری که دوست داریم به رفتار خودمون ادامه بدیم:smile:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب های، هوی است .

در جواب شما فقط این یک جمله رو بگم که کشوری که شعار اصلیش مرگ بر ضد ولایت فقیه است چه خارج از کشور چه داخل کشور هیج پشتیبان و دلسوزی نخواهد داشت . قبول ندارند توی همین تهران یک مجوز راهپیمایی بدن ببینن چی میشه!

maryam28

عضو جدید
آمریکایی ها عاشق خانم های ایرانین
شاید توی فیلم هاشون اینجوری نباشه اما واقعیت اینه

با فیلم هاشون میخوان وجهه ایران و ایرانی رو خراب کنن
اما این جوری نیست
ما هم آمریکایی و غربی ها رو بد نشون میدم در صورتی که اینجوری نیستن
با اکثر امریکایی ها که صحبت کنین عاشق اینن که یک بار بیان ایران

رفتاراشونم با ایرانیا عالیه

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما کاپیتولاسیون رو مثال زدید منم گفتم که اینکه یک دولت اقتدار نداشته باشه و یک سری امتیازات رو به کشورهای دیگه بده چیز عجیبی نیست و همین الان در میهن اسلامی و گذشته ی این کشور هم این مسله وجود داشته و یک مسله سیاسی هست نه توهین کشور دیگه به ما;خود شاه این اختیارات رو به اونا داده بود وقتی هم به یک نفر یک کشور یک سری امکانات و .... بدید اطمینان داشته باشید اونها رد نمیکنند:smile:;مسله بعدی وقتی به اعتقادات و فرهنگ و مردم یک کشور توسط مسولین و رسانه های داخلی و ..... توهین بشه هر کشوری و مردم هر کشوری که با این برخوردا روبه رو بشند واکنش نشون میدند و همونطور که گفتم تا زمانی که به فرهنگ و اعتقادات و پرچمشون و .... اونها احترام نزاریم انتظار احترام متقابل نداشته باشید;ما میتونیم تا اخر عمرمون بریم داخل خیابون و شعار بدیم و پرچمشون رو اتیش بزنیم و فیلم و سریال با موضوع جاسوسی و قاچاقچی بودن اونها بسازیم و .... اونها هم میتوننند فیلمهایی مثل 300 و ..... بسازند قانون خیلی ساده ای هست به طرف مقابل احترام بزارید تا به شما احترام بزارند حالا ما میتونیم هر طوری که دوست داریم به رفتار خودمون ادامه بدیم:smile:

خوبه حداقل به این اعتقاد داری که مدینه فاضله ای وجود نداره ، بعدشم واسه اونا که از سیاست خاصی پیروی می کنن ، چه بهشون احترام بزاریم یا نه براشون فرقی نمی کنه .
اونا فقط می خوان دنیا اونجوری باشه که اونا می خوان .
این همه مظلوم تو دنیاست که تا حالا یه بار هم به آمریکا بی احترامی نکردن ، مثل مردم ویتنام .
به امریکا ربطی نداشت که تو جنگ داخلی یه کشور دخالت کنه ، چرا باید از یه گروه و جناح خاصی حمایت کنه ؟؟؟؟
چرا باید اون همه انسان بیگناه رو به کشتن بده ؟؟؟؟
و هزاران چرایه دیگه .........

در جواب شما فقط این یک جمله رو بگم که کشوری که شعار اصلیش مرگ بر ضد ولایت فقیه است چه خارج از کشور چه داخل کشور هیج پشتیبان و دلسوزی نخواهد داشت . قبول ندارند توی همین تهران یک مجوز راهپیمایی بدن ببینن چی میشه!

از خارج مهم نیست که حمایت بشیم ، اونا خودشون اونقدر مشکل دارن که اگه بتونن اونا رو رفع کنن .
خوب قبول دارم ، تو همه جای دنیا یه عده راضی هستن و یه عده ناراضی .
چرا می خوای نارضایتیتو با راهپیمایی نشون بدی ؟؟؟؟؟
اگه ایشالا یه روز بجایی رسیدیو کاره ای شده ، اونقدر مرد باش که همه این کارایی که براش می خوای راهپیمایی بکنی رو انجام نده .

devil may cry

عضو جدید
خوبه حداقل به این اعتقاد داری که مدینه فاضله ای وجود نداره ، بعدشم واسه اونا که از سیاست خاصی پیروی می کنن ، چه بهشون احترام بزاریم یا نه براشون فرقی نمی کنه .
اونا فقط می خوان دنیا اونجوری باشه که اونا می خوان .
این همه مظلوم تو دنیاست که تا حالا یه بار هم به آمریکا بی احترامی نکردن ، مثل مردم ویتنام .
به امریکا ربطی نداشت که تو جنگ داخلی یه کشور دخالت کنه ، چرا باید از یه گروه و جناح خاصی حمایت کنه ؟؟؟؟
چرا باید اون همه انسان بیگناه رو به کشتن بده ؟؟؟؟

از خارج مهم نیست که حمایت بشیم ، اونا خودشون اونقدر مشکل دارن که اگه بتونن اونا رو رفع کنن .
اگه ایشالا یه روز بجایی رسیدیو کاره ای شده ، اونقدر مرد باش که همه این کارایی که براش می خوای راهپیمایی بکنی رو انجام نده .

یک مثال ساده این هست که من اگر به شما احترام بزارم از طرف شما انتظار احترام متقابل برای خودم داررم و اینکه شما با بقیه دوستان و خانوادتون چطور برخورد میکنید برای من مطرح نیست;ما در حال حاظر داریم در مورد ایران و امریکا صحبت میکنیم و کاری به روابط امریکا با مابقی کشورها نداریم;اگر بحث رو بخوایم گسترش بدیم چرا ما داخل جنگ اسرایل و فلسطین دخالت میکنیم در صورتی که ما ازتباطی نداره و برای تمام گروهای ترویستی مسلمان دنیا اسلحه میفرستیم و به خارج از ایران مواد مخدر صادر میکنیم و در مورد هلوکاست و 11 سپتامبر که ما ارتباطی نداره نظر میدیم؟
هر زمان که به اعتقادات و پرچم و مردم و .... احترام گذاشتیم و امریکا و ... به ما احترامی نذاشتند و فیلمهایی مثل 300 و ... ساختند میتونیم ناراحت بشیم و ...

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اصلا متوجه شعاری که من نوشتم شدی؟! حکومت و طرفدارانش به ما که مخالفشیم مرگ بر میگه شما میگی امثال من توی این سیستم کاره ای میشن؟!! این سیستم میخواد ما بمیریم، اونوقت بیاد بهمون پست و مقام بده؟! عجب! تو ایران زندگی میکنی شما؟

maryam28

عضو جدید
شما اصلا متوجه شعاری که من نوشتم شدی؟! حکومت و طرفدارانش به ما که مخالفشیم مرگ بر میگه شما میگی امثال من توی این سیستم کاره ای میشن؟!! این سیستم میخواد ما بمیریم، اونوقت بیاد بهمون پست و مقام بده؟! عجب! تو ایران زندگی میکنی شما؟

چرا اینجوری میگین؟؟؟؟؟؟
به خدا همین ایران ما از هزار تا دولت دیگه بهتره
من دیدم کسایی که رفتن همه خرجشونو آمریکا و امثال اون میدن
اما بازم میگن هیچ جا ایران نیست و هیچ جا امنیت ایرانو نداره

قبول دارم یه بدی هایی داره اما بازم سگش شرف داره به همون آمریکا
یه ایرانی هستیم پس باید کمک کنیم بهتر شه نه این که سنگ بندازیم برای بهتر شدنش

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدا ً
من ندیدم . ولی خیلی دوست داشتم ببینم چی میگن
شما نگاه کردی چی دستگیرت شد
منظورم اینه که نظرشون در مورد این فیلم چی بود
دید صدا و سیما برام جالبه
خب دیگه نگاه نکردن تلوزیون وطنی و هی چسبیدن به شبکه های خارجی این مضرات رو هم داره
چی می گن؟
تحلیل می کنن دیگه
کلا تلوزیون ایران نظر مساعدی حتی درمورد بهترین فیلم های غربی هم نداره(البته از لحاظ فکر پشت داستان فقط نه باقی چیزاش)
چه رسد به این که تکلیفش معلومه
اگه دنبال دید صدا و سیما درمورد فیلم های خارجی می گردید
بهتره هر شب ساعت 9 شبکه 4 برنامه راز رو ببینید
پریشب داشت فیلم band of brothers و 2012 رو تحلیل می کرد
واقعا معرکه بود

بالا