اس ام اس هاي عاشقانه .و اس ام اس براي کسي که دلتو شکسته

bahar nazdik ast

عضو جدید
کسایی که به فکرمون هستن رو به گریه می اندازیم. ما گریه می کنیم برای کسایی که به فکرمون نیستن. و ما به فکر کسایی هستیم که هیچوقت برامون گریه نمی کنن

سیب سرخی را به من بخشید و رفت0عاقبت بر عشق من خندیدو رفت0اشک در چشمان سردم حلقه زد . بی مروت گریه ام را دیدو رفت.

آسمان هرکس به اندازه معرفت اوست ،بی شک آسمان تو بی انتهاست

" من نه عاشق بودم ، نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من

من خودم بودم و یک حسه غریب ، که به صد عشق و هوس می ارزد .....!!!! "

......................
یارب تو او را همچو من بر غم گرفتارش مکن

در شهر غربت ای خدا هرگز تو ازارش مکن

هر چند او از رفتنش چشمان من گریان نمود

لیک ای خدای مهربان از غصه پر بارش مکن

...................
از من نخواه ببخشمت

هرگز نمیبخشم تورو

حتی اگه ببخشمت

خدا نمیبخشه تورو

هرچه بيشتر انسان ها را مي شناسم، سگ ها را بيشتر ستايش مي کنم
--
لشكر گوسفندان كه توسط يك شير اداره ميشود، ميتواند لشكر شيران را كه توسط يك گوسفند اداره ميشود، شكست دهد
--
زندگي سه لحظه اش زيباست ديدن تو خنديدن تو بوسيدن تو‎ ‎...‎ ‎
--
منتظر دیدار تو هستم، سهل است بگویم که گرفتار تو هستم، من در پی این حادثه غمخوار تو هستم، هر چند که دور از منی و من ز تو دورم، بر جان تو سوگند که دوستدار تو هستم
--
بازيچه دست يار بودن عشق است/ درپنجه غم شكاربودن عشق است/ در محاكمه اي كه يار باشد قاضي / محكوم طناب دار بودن عشق است
--
تست معرفت:
1-اگه دوسم داري يك جوك بفرست
2-اگه عاشقمي بهم زنگ بزن
3-اگه برات مهمم يك تك زنگ بزن
4-اگه دوست داري منوببيني يكsmsخالي بفرست
5-اگه ازمن خوشت نميادهيچكاري نكن
--
امروز قلبم درد گرفته بود. فکر کنم یه کمی تپل شدی و جات تنگ شده
--
منتظر كسي باش كه اگه حتي در ساده ترين لباس بودي، حاضر باشه تو رو به همه دنيا نشون بده وبگه كه:
"اين دنياي منه
--
اگر دنياي ما دنياي سنگ است بدان سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن از بهر و رنج است اگر عاشق شدن يک گناه است پس دل عاشق شکستن صد گناه است
--
وقتي که خدا داشت منو بدرقه مي کرد بهم گفت: جايي که ميري مردمي داره که ميشکوننت ، نکنه غصه بخوري ، من همه جا باهاتم تو تنها نيستي تو کوله بارت عشق مي ذارم که بگذري، قلب ميذارم که جا بدي ، اشک ميدم که همراهيت کنه و مرگ که بدوني برمگردي پيشم
--
بر خاک بخواب نازنين،تختي نيست. آواره شدن ,حکايت سختي نيست. از پاکي اشکهاي خود فهميدم . لبخند هميشه راز خوشبختي نيس
--
اگه کسي رو دوست داشته باشي، نمي توني توي چشم هاي اون زل بزني... نمي توني دوريش را تحمل کني... نمي توني بهش بگي که چقدر دوستش داري... نمي توني بهش بگي چقدر بهش نياز داري ... واسه همينه که عاشق ها ديوونه ميشن
--
به چشمي اعتماد کن که به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار که جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است
--
عشق با روح شقايق زيباست، عشق با حسرت عاشق زيباست، عشق با نبض دقايق زيباست، عشق در حسرت ديدار تو بودن زيباست
--
دیروز روز جهانی آوارگان بود. توقع داشتم یه تبریک خشک و خالی بهم می گفتی که یه عمره آوارتم
--
اگه گفتی Love is Your Face یعنی چی؟
یعنی جمالتو عشقه

بهار آمد که من شیدا بگردم / چو ماهی بر لب دریا بگردم

پلنگ در کوه و اهو در بیابان / همه جفتند و من تنها بگردم !

اس ام اس عاشقانه ، اس ام اس اردیبهشت ماه ۸۹

کفشات رو در بیار ، جدی میگم کفشات رو در بیار !

چرا؟

آخه تو توی یک سرزمین مقدسی !

آره شک نکن تو توی قلب منی !

در کاخ مجلل خبر از عشق مجو / که سعادت همه در کلبه درویشان است

آه مکش و اشک مریز ، غصه مخور ، شب در میان است ، خدا مهربان است . . .

چشم ماه تو عجب جلوه گه بیداد است / خدا به روی تو سر عشق کدام استاد است

خم ابروی تو را دیدم و رفتم به سجود / صید را زنده گرفتن هنر صیاد است . . .

ای بشر آخر پنداری که دنیا مال توست / ورنه پنداری که عجل دنبال توست

هرچه خوردی مال مور / هر چه بردی مال گور

هر چه مانده مال وارث / هر چه کردی مال توست . . .

نبردی از وفا یک ذره بویی / به هر ساعت شوی مایل به سویی

فقط یک نکته میگویم قبول کن / عزیزم واقعا بی چشم و رویی !!!

خانه دل جای بیگانه نیست ، زود بیا تو میخوام در رو ببندم !

ممکنه ما گلی رو دیر یاد کنیم ، اما محاله عطر خوشش رو از فضای دلمون پاک کنیم . . .

در دفتر زندگیت برای سفید ماندن صفحه ی غصه هات همیشه دعا می کنم . . .

هوا داره سرد میشه ، مواظب باش کسی از سردی هوا به گرمی قلبت پناه نبره !

تنهایی آدمها یه دریا عمق داره ، ولی پر کردنش با یه لیوان محبت ممکنه . . .

انسانها به هر چی زیاد نگاه می کنند شبیه همان می شوند

و حتما تو شبهای زیادی به ماه نگاه کردی !

من به خط و خبری از تو قتاعت کردم / قاصدک کاش نگویی که خبر یادت نیست . . .

در این سرای بی کسی ، کسی به در نمی زند

به دشت پر ملال ما ، پرنده پر نمی زند .

وحشت از عشق که نه ، ترسم از فاصله هاست

وحشت از غصه که نه ، ترسم از خاتمه هاست

ترس بیهوده ندارم ، صحبت از خاطره هاست

صحبت از کشتن ناخواسته عاطفه هاست

کوله باری پر از هیچ ، که بر شانه ماست

گله از دست کسی نیست ، مقصر دل دیوانه ماست . . .

ne sms haye tabrike eyd 89|jadidtarin sms haye norooze 89|payamake 89|payamake ghashang

اس ام اس عاشقانه :

کاش ميشد روي قلب سرنوشت،لحظه هاي با تو بودن را نوشت

اس ام اس عاشقانه :
به ياد آرزوهايي که ميميرند سکوتي ميکنم سنگين تراز فرياد

اس ام اس عاشقانه :
به او بگوييد دوستش دارم به او که قلبش به وسعت درياييست که قايق کوچک دل من در آن غرق شده . به او که مرا از اين زمين خاکي به سرزمين نور و شعر و ترانه برد . و چشمهايم را به دنيايي پر از زيبايي باز کرد

اس ام اس عاشقانه :
باز هم ثانيه ها اسم تورا جار زدن و دقايق همه امشب به تو تکرار زدن وسکوتي که دراين عقربها ميچرخيد نکند در دل تو اسم مرا دار زدن

اس ام اس عاشقانه :

اگه ديدي بچه اي كنار يك روزنامه نشسته و روزنامه زرد شده بدون كار بچه نيست تبليغ ايرانسله

اس ام اس عاشقانه :

وفادار تو بودم تا نفس بود دريغا همنشينت خار و خس بود دلم را بازگردان همين جان سوختن بس بود بس بود

اس ام اس عاشقانه :

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم ... شب رفت ، شمع سوخت ، من موندم و غم ...

اس ام اس عاشقانه :
صدا كن مرا كه صدايت زيباترين نواي عالم است
صدا كن مرا كه صدايت قلب شكسته ام را تسكين ميدهد
صدا كن مرا تا بدانم كه هنوز از ياد نبرده اي مرا
نشسته ام تا شايد صدايم كني
صدايم كني ومحبت بي دريقت را نثارم كني

اس ام اس عاشقانه :
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد

اس ام اس عاشقانه :
اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعي

اس ام اس عاشقانه :
زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر مي گويند تا در حفظ آن شريك باشند

اس ام اس عاشقانه :
عشق من تو باش نه براي اينکه در اين دنياي بزرگ تنها نباشم.تو باش تا در دنياي بزرگ تنهاييم تنها ترين باشي..

اس ام اس عاشقانه :
هرگاه دفتر محبت را ورق زدي، هرگاه زير پايت خش‌خش برگ‌ها را احساس كردي، هرگاه در ميان ستارگان آسمان تك ستاره خاموش ديدي، براي يك بار در گوشه‌اي از ذهن خود نه به زبان بلكه از ته قلب خود بگو: يادت بخير

اس ام اس عاشقانه :
اس ام اس ها گاهي پيامي ندارند ، فقط ارسال ميشوند تا باور کني اوني که فکرش رو نميکني به يادته ...

bahar nazdik ast

عضو جدید
وقتي از دنيا و آدماش خسته شدي ، برو توي کوه و داد بزن :
آيا بازم اميدي هست ؟ اونوقت تو جواب ميشنوي : هست ، هست ، هست اس ام اس عاشقانه :

اگه عشقم حقيره ! اگه جسمم کويره ! اگه هميشه تنهام ! اگه خاليه دستام ! هيچ خيال ني!!! براي تو عاشق ترين عاشق دنيام

اس ام اس عاشقانه :
قبل ازاینکه اخم کنی : مطمئن شوهیچ راهی برای خندیدن وجود ندارد سهم هر کسي که باشي خوش به حال روزگارش/ پاييز و زمستان هم ميشه هم رنگ بهارش..... برای گسترش طول زندگی کاری از تو ساخته نیست پس تا میتوانی برای گسترش عرض و ارتفاع آن تلاش کن .لبخند بدون اينكه دهنده اش را فقير كند ، گيرنده اش را ثروتمند مي كند.

اس ام اس عاشقانه :

به همان قدر كه چشم تو پر از زيباييست بي تو دنياي من اي دوست پر از تنهاييست

اس ام اس عاشقانه :

اگر باران بودم انقدر مي باريدم تا غبار غم را از دلت پاك كنم اگر اشك بودم مثل باران بهاري به پايت مي گريستم اگر گل بودم شاخه اي از وجودم را تقديم وجود عزيزت ميكردم اگر عشق بودم آهنگ دوست داشتن را برايت مينواختم ولي افسوس كه نه بارانم نه اشك نه گل و نه عشق اما هر چه هستم دوستت دارم
دنيا را برايت شاد شاد و شادي را برايت دنيا دنيا ارزومندم

اس ام اس عاشقانه :

بهترين لذت دنيا زمانيه كه اصلا انتظارش رو نداري و زيباترين اونا دوست داشتن است . پس حالا كه انتظارش رو نداري، دوستت دارم

اس ام اس عاشقانه :

من به زيبايي چشمان تو غمگين ماندم وبه اندازه هر برق نگاهت به نگاهي نگران، تو به اندازه تمام تنهايي من شاد بمان

اس ام اس عاشقانه :

اگرتواين دنيا كسي هست كه با ديدنش رنگ رخسارت عوض ميشه و قلبت ابروتو به تاراج مي بره. مهم اين نيست كه اون مال تو باشه، مهم اينه كه باشه. نفس بكشه، زندگي كنه و از زندگيش لذت ببره

اس ام اس عاشقانه :

فرشتگان از خدا پرسیدن: خدایا تو که بشر رو انقدر دوست داری چرا غم را آفریدی ؟ خدا گفت : غم را آفریدم چون این مخلوقه من تا غمگین نباشه به یاد خالقش نمی افته

اس ام اس عاشقانه :

گر نیایی تا قیامت انتظارت می کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت می کشم. ناز چندین ساله ی چشم خمارت می کشم. تا نفس باقیست اینجا انتظارت می کشم

اس ام اس عاشقانه :
امشب مرا غم دیوانه کرده در خانه ی دل ، کاشانه کرده امشب غرورم را فدایی میکنم من ای دل برایت دست و پایی میکنم من امشب به کویش میروم ، با گریه سویش میروم شاید دلش را ، با اشک خود آتش زنم در تاب و در تب افکنم ، یکبار دیگر میروم امشب به سویش میگویم از دردم برایش امشب به کویش میروم ، با گریه سویش میروم

اس ام اس عاشقانه :
هنوز پشت هر در بسته ای ترا جستجو میکنم با هر نگاه ساده ای ، تا انتهای چشمانت غرق میشوم دستانم از سردی نبودن تو میلرزد چون زمستان دل خسته ام ، پر از تاول ست در دلم باران میبارد ، زمینش یخ زده است دستانم میلرزد تنم سرذ است فکرم در تابوت خالی تن سرد خیابان به انزوا رفته است کاش میشد

اس ام اس عاشقانه :
عشق کليد شهر قلبهاست به شرط آنکه : قفل دلت هرز نباشه تا با هر کليدي باز بشه !!!!!

اس ام اس عاشقانه :
کاش میشد بوسه بارانت کنم. جان عاشق را به قربانت کنم. ای که دور از من و در قلب منی، با وفا باش که دنیای منی

اس ام اس عاشقانه :
توی دنیا دو تا نابینا می‌شناسم، یکی تو که هیچ موقع عشقم رو ندیدی، یکی من که کسی رو جز تو ندیدم

اس ام اس عاشقانه :
عزيزم اس.ام.اس زدم تا به تو بگم :در لجن زار دلم تو بهترين قورباغه اي اس ام اس عاشقانه :
زندگي دفتري از خاطرهاست ... يک نفر در دل شب ، يک نفر در دل خاک ... يک نفر همدم خوشبختي هاست ، يک نفر همسفر سختي هاست ،چشم تا باز کنيم عمرمان مي گذرد... ما همه همسفريم اس ام اس عاشقانه :
مي دونستي اشک گاهي از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسي مي توني هديه کني اما اشک رو فقط براي کسي مي ريزي که نمي خواي از دستش بدي اس ام اس عاشقانه :
وقتي يک مرد از ازدواج مي ترسه, واسه اين نيست که از دل بستن به يه زن مي ترسه, بلکه دل بريدن از بقيه زنهاست که اونو ميترسونه اس ام اس عاشقانه :
لاک پشت ها هم عاشق ميشن ولي تحمل درد عشق براشون راحته چون حداقل عشقشون آروم آروم ترکشون ميکن اس ام اس عاشقانه :
نازنینم حاضرم جان دهم اما روی تو را غمناک نبینم.حاضرم پرپر شوم اما همیشه شاداب باشی.مطاع امر توام ای یکتای من چون همیشه عاقبتش را خوب دیدمعاشقت خواهم ماند بي آنكه بداني
دوستت خواهم داشت بي آنكه بگويم
درد دل خواهم كرد بي هيچ كلامي...
در آغوشت قرار خواهم گرفت بي هيچ كلامي
در آغوشت خواهم ماند بي هيچ كلامي
شايد احساسم اينگونه نميرد اس ام اس عاشقانه :
عمري با غم عشقت نشستم به تو پيوستم واز خود گسستم وليكن سرنوشتم اين سه حرف بود تو را ديدم. پرستيدم . شكستم اس ام اس عاشقانه :
هر روز ما دريافتي هاي موبايلمون رو باز ميكنيم و پيامهايي رو كه دوستانمو برامون فرستادن ميخونيم ، اما چند بار قرآن رو باز ميكنيم تا پيامهايي رو كه خدا فرستاده بخونيم ؟ اس ام اس عاشقانه :
مهم اين نيست كه : كي باشيم ، كجا باشيم ، چرا باشيم ،چطور باشيم ! مهم اينه كه : با هم باشيم ، به ياد هم باشيم ، براي هم باشيم . اس ام اس عاشقانه :
آنگاه كه ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت احساس ميكني ، به خاطر بياور كه زيبايي شهاب ها از شكستن قلب ستاره هاست اس ام اس عاشقانه :
اس ام اس عارفانه :اي دوست به جز عشق تو در سر من من هوسي نيست جز نقش تو در صفحه ي دل نقش كسي نور دليل تاريكي بود و سكوت دليل خلوت تنها عشق بي دليل بود كه تو دليل آن شده اي . . اس ام اس عاشقانه :
هر وقت دلتنگ شدي به ياد بيار كسي رو كه خيلي دوستت داره هر وقت نا اميد شدي به ياد بيار كسي رو كه تنها اميدش تويي وقتي پر از سكوت شدي به ياد بيار كسي رو كه به صدات محتاجه وقتي دلت خواست از غصه بشكني به ياد بيار كسي رو كه توي دات يه كلبه ساخته اس ام اس عاشقانه :
تنها بنایی که اگه بلرزه محکمتر میشه دله اس ام اس عاشقانه :
امیدوارم با هر دونه برفی که می باره یه غصه از دلت پاک بشه اس ام اس عاشقانه :
میدونی چرا خدا به همه دوتا دست دوتاپا دوتا چشم داده اما فقط یه دونه قلب داده؟برای اینکه بگردی اون یکیشو پیدا

گفتم به کام وصلت خواهم رسید روزی / گفتا که نیک بنگر ، شاید رسیده باشی . . .
اس ام اس ۸۹ ، اس ام اس فروردین ماه ۸۹ ، اس ام اس عاشقانه جدید

میدونید چرا آدمها وقتی بزرگ میشن با خودکار مینویسند ؟

برای اینکه یاد بگیرند هر اشتباهی پاک شدنی نیست . . .

( ‘ ; ‘ )

میبوسمت !

( ‘ ;’) یکی اینور !

(‘; ‘ ) یکی اونور !

سال خوبی داشته باشی

دلتنگی هایم را با کدام قایق خیالی روانه

دل دریاییت کنم تا بدانی دلتنگتم . . . ؟

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است / ما بر آنبم که این ذکر جهانی بشود . . .

پیش فروش بوس های نوروزی آغاز شد !

برای ثبت نام لپت رو بیار جلو!

اونقدر دوستت دارم که میخوام فرار کنم !!!

دانی ز زندگی چه میخواهم ؟ / من تو باشم ، تو ، پای تا سر تو

زندگی گر بار دیگر بود / بار دیگر تو ، بار دیگر تو . . .
ne sms haye tabrike eyd 89|jadidtarin sms haye norooze 89|payama

وقتی تو با منی ندارم هیچ غمی / میخوام چیکار غمو وقتی تو عشقمی .
اس ام اس های جدید عاشقانه و عارفانه بسیار زیبا

نه زمستانی باش که بلرزانی و نه تابستانی باش که بسوزانی ، بهاری باش که برویانی .

مردان در قابوس مردانگی ، به وسعت غیر قابل تصوری نامردند ، برای اثبات آن همین بس که در مقابل قلب فریب خورده ی یک زن می پندارند که مردند . (دکتر شریعتی)

ای دوست بی تو جهان را چه کنم / دل میل تو دارد دیگران را چه کنم .

زیباترین سلام دنیا طلوع خورشید است ، آن را بدون غروبش تقدیمت می کنم .

اشتباهی که همه عمر پشیمانم کرد ، اعتمادیست که بر مردم دنیا کردم .

بی هیچ اجباری می ماند خاطره ای از تو در یادم بی آنکه بدانم دلتنگت می شوم ، بی آنکه بخواهم بغضم برای توست و تو بی آنکه بدانی فراموشم می کنی !

از خدا می خواهم آنچه را که شایسته ی توست به تو هدیه بدهد نه آنچه را که تو آرزو داری ، زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک و شایستگی تو بسیار است .

تو آنگونه مرا دوست میداری که دلت دوست دارد ، من آنگونه تو را دوست دارم که خدا دوست دارد ، فرقش چیست ؟ تو از من روزی خسته میشوی اما من هر روز عاشقتر می شوم !

سرگذشت غم هجران تو با شمع گفتم / آنقدر سوخت که از گفته پشیمانم کرد .