اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از من آزرده مشو، ميروم از خانه ي تو، قبل رفتن تو بدان عاشق و بي تقصيرم، تو اگر خسته اي از دست دلم حرفي نيست، امر كن تا كه بميرم به خدا مي ميرم..

Morteza_Civil

عضو جدید
حیف نون از كيوسك تلفن عمومي مياد بيرون، ازش ميپرسن: سالمه؟ ميگه: آره، فقط آفتابه نداره

k_siroos

مدیر بازنشسته
[FONT=&quot]به ترکه ميگن تو پيامبرا به کدومشون ارادات بيشتري داري؟ ميگه حضرت سوج ميگن : حضرت سوج نداريم که ؟ ميگه : خودم ديدم پشت يه ماشين نوشته بود يا سوج[/FONT][FONT=&quot]

جسد 20 نفر از ترکهايي که پياده از جزيره کيش به سمت حرم مطهر امام به راه افتاده بودند امروز در سواحل خليج فارس کشف شد

به ترکه ميگن جمله 'ترکها به دانشگاه ميرن' جه نوع جمله اي است؟ميگه 'ماضي بعيد

به ترکه ميگن به نظر شما سيو همان سيب است؟ ميگه نه بابا، من چندتاش رو خوردم، صابونه!

[/FONT]

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
2تا ترک تصمیم میگیرن فارسی حرف بزنن.اولی میگه پاشو..دومی میگه نمیپاشم..اولی میگه نگو نمیپاشم..بگو پاشیده نمیشم..:D

[FONT=&quot]به ترکه ميگن تو پيامبرا به کدومشون ارادات بيشتري داري؟ ميگه حضرت سوج ميگن : حضرت سوج نداريم که ؟ ميگه : خودم ديدم پشت يه ماشين نوشته بود يا سوج[/FONT][FONT=&quot]

جسد 20 نفر از ترکهايي که پياده از جزيره کيش به سمت حرم مطهر امام به راه افتاده بودند امروز در سواحل خليج فارس کشف شد

به ترکه ميگن جمله 'ترکها به دانشگاه ميرن' جه نوع جمله اي است؟ميگه 'ماضي بعيد

به ترکه ميگن به نظر شما سيو همان سيب است؟ ميگه نه بابا، من چندتاش رو خوردم، صابونه!

[/FONT]
از جک‌هايي که مربوط به قوميت‌هاست، بپرهيزيد... کافيه يکي از اونا از شما شکايت کنه... مطمئن باشيد اخطار مي‌گيريد...
مي‌تونيد به جاش: "يه جاهل"، "حيف نون" و... بذاريد....

اولدوز-ف

عضو جدید
با چه انتظاری اومدم تو چی دیدم!:(
شرم آوره. عزیزای تحصیلکرده شماها دارین با این کاراتون چیو ثابت میکنین؟ دلم براتون میسوزه. یک خلا بزرگی دارین تو فرهنگتون که نمیدونین چطوری پرش کنین. با احمق معرفی کردن بقیه ملیتها میخواین خودتونو بالا بکشین! مطرح کنین خودتونو؟! هیچ میفهمین چیکار دارین میکنین؟ اون ملیتی که شما مورد تمسخر و خنده تون قرار دادین هموطن شماست. قزوینی رشتی لره ترکه ...
با این کاراتون نه ارزش اونا کم میشه و نه ارزش شما بالا میره. فقط خودتونو کوچیک میکنین.

اینم بگم من هیچ وقت خودمو ایرانی نمیدونم. نه فرهنگم با شما یکیه. نه آداب و رسومم.

من ترکم. ترک آذریم. من از قومی هستم که بهش افتخار میکنم. اونقدر بلند مرتبه هستم که مجبور نیستم برا مطرح کردن خودم ارزش قوم دیگه ای رو پایین بیارم. اینه افتخار.

به خودتون بیاین. ;)خوش باشین.

ne mutlu turkum diyene

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با چه انتظاری اومدم تو چی دیدم!:(
شرم آوره. عزیزای تحصیلکرده شماها دارین با این کاراتون چیو ثابت میکنین؟ دلم براتون میسوزه. یک خلا بزرگی دارین تو فرهنگتون که نمیدونین چطوری پرش کنین. با احمق معرفی کردن بقیه ملیتها میخواین خودتونو بالا بکشین! مطرح کنین خودتونو؟! هیچ میفهمین چیکار دارین میکنین؟ اون ملیتی که شما مورد تمسخر و خنده تون قرار دادین هموطن شماست. قزوینی رشتی لره ترکه ...
با این کاراتون نه ارزش اونا کم میشه و نه ارزش شما بالا میره. فقط خودتونو کوچیک میکنین.

اینم بگم من هیچ وقت خودمو ایرانی نمیدونم. نه فرهنگم با شما یکیه. نه آداب و رسومم.

من ترکم. ترک آذریم. من از قومی هستم که بهش افتخار میکنم. اونقدر بلند مرتبه هستم که مجبور نیستم برا مطرح کردن خودم ارزش قوم دیگه ای رو پایین بیارم. اینه افتخار.

به خودتون بیاین. ;)خوش باشین.

ne mutlu turkum diyene
چه زیبا
آدم رو تو فکر می بره خیر سرمون ادعا داریم مهندیسم و تحصیل کرده
اما........... چیزی نگم بهتره

مي مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنجا كه چشمان مشتاقي براي انسان اشك مي ريزد زندگي به زحمتش مي ارزد.

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معتاده به دختره متلک ميگه :
چشاش بيشت !
لباش بيشت !
تيپش بيشت !
دختره برميگرده ميگه : گم شو آشغال !
معتاده ميگه : انژباط شفر !!!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به علت تورم فزاینده ی امسال ، نام امسال به " فشار ملی و تحمل اجباری " تغییر كرد !

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یکی در آرزوی دیدن توست ، یکی در حسرت بوسیدن توست ولی من ساده و بی ادعایم ، تمام هستی ام خندیدن توست

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر کدوم از ما چون فرشتگانی با 1 بال هستیم ، تنها زمانی قادر به پرواز خواهیم بود که در کنار هم باشیم . . .

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وصیت کردم بعد مرگم قلبمو اهدا کنن اما گفتن اجازه صاحبش لازمه. اجازه میدی ؟

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اگه کوه باشی استواری ... اگه رود باشی روانی ... اگه کوه باشی بلندی اگه آسمان باشی وسیعی ... اگه خورشید باشی پر حرارتی اگه آدم باشی یه اس ام اس می فرستی!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ميلاد منجى،
پيام عدالت،
نگين امامت،
مونس محمد،
...
...
اينا رو ديشب تو پارتى گرفتن، ببين از فاميلاتون نيستن؟

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اون دنیا خدا نمی پرسه مدل ماشینت چیه؟ می پرسه چند تا پیاده رو سوار کردی؟
قابل توجه خانم هایی که نمی دونن نیت پسرها الهیه!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حیف نون رفته بوده تئاتر، دوستش ازش می پرسه: چطور بود؟
حیف نون میگه: خوب بود، ولی آخرش رو نفهمیدم چی شد. قست اول که تموم شد یک پلاکارد نشون دادن که نوشته بود: "پرده دوم، دو سال بعد"
من دیگه حوصله نداشتم دو سال صبر کنم اومدم بیرون!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تو مي توني 2 ميليون به من قرض بدي ، مي دونم كه داري ، كمكم كن به خدا بهت بر مي گردونم
.
.
( التماس غضنفر به يك خودپرداز!)

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
يه روز غضنفر ميفته دنبال دختره با سنگ ميزنه توو سرش . بهش ميگه خوب مختو زدم ها !!!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
غضنفر جوراب مي خره براش بزرگ بوده جلوش پنبه ميذاره !

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر وقت کسی رو دیدی احساس کردی میخواد بغلت کنه و فقط تو می بینیش... زبونت بند اومده... صدایی نمی شنوی... زمان نمی گذره... مطمئن باش عزرائیله

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عربه بچش تو اتوبوس به دنيا مياد اسمشو ميذاره ابدوالواحد

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به یارو ميگن يه جمله بساز که توش آب باشه . ميگه : لوله

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یارو خونه ش توی بینهایت بوده ,شبا از صدای برخورد خطوط موازی خوابش نمی برده !!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
زن حیف نون بهش می گه شوهر همسایه، هر روز صبح که می خواد از خونه بره بیرون زنش رو بوس می کنه، تو چرا این کار رو نمی کنی؟
حیف نون می گه: آخه من که زن همسایه رو خوب نمی شناسم!

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
علم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پیش او.معلم گفت{ج}خواستم بگویم جدایی گفت نگو ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.