از من آزرده مشو، ميروم از خانه ي تو، قبل رفتن تو بدان عاشق و بي تقصيرم، تو اگر خسته اي از دست دلم حرفي نيست، امر كن تا كه بميرم به خدا مي ميرم..
2تا ترک تصمیم میگیرن فارسی حرف بزنن.اولی میگه پاشو..دومی میگه نمیپاشم..اولی میگه نگو نمیپاشم..بگو پاشیده نمیشم..![]()
از جکهايي که مربوط به قوميتهاست، بپرهيزيد... کافيه يکي از اونا از شما شکايت کنه... مطمئن باشيد اخطار ميگيريد...[FONT="]به ترکه ميگن تو پيامبرا به کدومشون ارادات بيشتري داري؟ ميگه حضرت سوج ميگن : حضرت سوج نداريم که ؟ ميگه : خودم ديدم پشت يه ماشين نوشته بود يا سوج[/FONT][FONT="]
جسد 20 نفر از ترکهايي که پياده از جزيره کيش به سمت حرم مطهر امام به راه افتاده بودند امروز در سواحل خليج فارس کشف شد
به ترکه ميگن جمله 'ترکها به دانشگاه ميرن' جه نوع جمله اي است؟ميگه 'ماضي بعيد
به ترکه ميگن به نظر شما سيو همان سيب است؟ ميگه نه بابا، من چندتاش رو خوردم، صابونه!
[/FONT]
از جکهايي که مربوط به قوميتهاست، بپرهيزيد... کافيه يکي از اونا از شما شکايت کنه... مطمئن باشيد اخطار ميگيريد...
ميتونيد به جاش: "يه جاهل"، "حيف نون" و... بذاريد....
چه زیبابا چه انتظاری اومدم تو چی دیدم!
شرم آوره. عزیزای تحصیلکرده شماها دارین با این کاراتون چیو ثابت میکنین؟ دلم براتون میسوزه. یک خلا بزرگی دارین تو فرهنگتون که نمیدونین چطوری پرش کنین. با احمق معرفی کردن بقیه ملیتها میخواین خودتونو بالا بکشین! مطرح کنین خودتونو؟! هیچ میفهمین چیکار دارین میکنین؟ اون ملیتی که شما مورد تمسخر و خنده تون قرار دادین هموطن شماست. قزوینی رشتی لره ترکه ...
با این کاراتون نه ارزش اونا کم میشه و نه ارزش شما بالا میره. فقط خودتونو کوچیک میکنین.
اینم بگم من هیچ وقت خودمو ایرانی نمیدونم. نه فرهنگم با شما یکیه. نه آداب و رسومم.
من ترکم. ترک آذریم. من از قومی هستم که بهش افتخار میکنم. اونقدر بلند مرتبه هستم که مجبور نیستم برا مطرح کردن خودم ارزش قوم دیگه ای رو پایین بیارم. اینه افتخار.
به خودتون بیاین.خوش باشین.
ne mutlu turkum diyene
به روی چشم ...
منظورتون عبدالواحد ه دیگه؟!عربه بچش تو اتوبوس به دنيا مياد اسمشو ميذاره ابدوالواحد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
K | اس ام اس چهارشنبه سوری 93 | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
اس ام اس های طنز دخترانه (جهت سرگرمی) | زنگ تفريح | 150 | |
![]() |
اس ام اس های طنز پسرانه (جهت سرگرمی ) | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
اس ام اس عاشقانه جملات احساسی زیبا | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
بیا بگو چ حسی داره این اس ام اس؟ | زنگ تفريح | 53 |