homayun.Gh
عضو جدید
آقا من یه سوال داشتم.چه طوری روی یه شیت 50x70 شیت کروکی میسازن؟!این رو که نمیشه ببری تو محل بشینی روش کار کنی!!!!!!!په چیکار میکنن؟!
حرف زدن با مردم هم لذت خودش رو داره![]()
ایول با کادر بستنت با ماشین حال کردمفقط میگم این ورودی مسجد مگه عمق نداره؟!یا من اشتباه میکنم؟
آقا من یه سوال داشتم.چه طوری روی یه شیت 50x70 شیت کروکی میسازن؟!این رو که نمیشه ببری تو محل بشینی روش کار کنی!!!!!!!په چیکار میکنن؟!
نگاه یه تمرین هست که واسه کشیدن gesture فیگور توی طراحی فیگور انجام میدن!اینطوری که طرح های فیگور از نقاش های معروف رو جمع کن (بهتره که بدن برهنه باشه)بعد یه کاغد پوستی بذار روی طرح و سیع کن با حداکثر 14-15 خط فرم کلی فیگور رو نمایش بدی!این باعث میشه که بتونی به طور انتزاعی یه نمای کلی از فیگور رو داشته باشی.من خودم با کشیدن آدم مشکل دارم دست خودم نیست یهو میرم سراغ جزییات لباس و بدن و چهره آدما البته اونم درنمیاد ساده کشیدن برام سخته
با مداد میتونم آناتومی کار کنم یه 2 سالی کار کردم ولی تو کروکی نمیتونم حالا چرا نمیدونم ولی پایه هستم شروع کنیم فیگور بزنیم من از امشب کار میکنم فقط برای اسلام خطر آفرین نیست؟نگاه یه تمرین هست که واسه کشیدن gesture فیگور توی طراحی فیگور انجام میدن!اینطوری که طرح های فیگور از نقاش های معروف رو جمع کن (بهتره که بدن برهنه باشه)بعد یه کاغد پوستی بذار روی طرح و سیع کن با حداکثر 14-15 خط فرم کلی فیگور رو نمایش بدی!این باعث میشه که بتونی به طور انتزاعی یه نمای کلی از فیگور رو داشته باشی.
ترم چه اهمیتی داره؟!دست هرکی قوی باشه میتونه اون چیزی که تو ذهنش هست رو منتقل کنه رو برگه!سلام من ی سوال دارم استاد ساخت و ارائه 5 تا طرح تقریبا پیچیده داده که ما توی عید از روش کپی کنیم و بکشیم من ترم دو هستم به نظر شما الان باید بتونیم خودم اسکیس بزنم ؟؟؟؟
سلام دوستان
یسری اسکیس از اقلیم های متفاوت میخوام مثل سرد وکوهستانی - سردوخشک و ....
اگه دارید بذارید برام یه بوس محکم![]()
سلام کاش اول از( برادران حراست) سایت بپرسیم اجازه هست طراحی فیگور بذاریم اینجا؟ ضمنا فیگور با عضلاتش قشنگه دیگه البت طبق اصول شرعی میذاریما!
این کروکی بندر انزلیه همراه با آب کثیف و مرغهای ماهی خوارش
مشاهده پیوست 91473
مشكل پرسپكتيو داره!!!سلام این کروکی عمارت مسعودیه ایوان مشیر الملکی در تهران هستش به نظر خودم که جزیاتش بد شده کشیدمش بد شد نمیکشیدمش بازم بد میشد گچ بری هاش طوری بود که نمیشد سادش کنم اگه ساده میشد یجای کار لنگ میزد خلاصه تصمیم بر این شد که بکشم که اینم اینجوری شد
مشاهده پیوست 91862
شما درست میگید 2ساعت تمام با یه کوله 2 کیلویی راه رفتم بخاطر خستگی 4یا5 تا کاغذ کشیدم خراب کردم تا این شد . تجربه شد که دیگه با خستگی کار نکنم ممنون از پیدا کردن ایرادهای کارم باز هم از این کارا بکنیدمشكل پرسپكتيو داره!!!
نقطه گريزش كو؟
![]()
مشاهده پیوست 91920مشاهده پیوست 91921دو تا از كوچه هاي دزفول
کادر بستن یعنی آخرش خطوطو رها کردن؟
سلام امروز واسه اولین بار جدی کروکی زدم اونم با خونویس الگوم یکی از کروکی های آقای رجبی بود
میدونم خوب نشده دفعه اوله دیگه!
ممنون میشم ایرادامو بگین
![]()
وااااای خیلی ممنون بله حرفاتون درسته فقط ایزوگامارو عمدا اونطوری کشیدم گفتم شاید خوشگلتر بشهبابا دمت گرم ترکوندی دیگه اگه اولین کروکی منو ببینی به کارت افتخار میکنی میذارمش ببینی
مشکلاتش
1 آجراشه که اندازه هاش خیلی باهم فرق میکنن خیلی تو چشم میاد
2 لرزش دستت خیلی ریز باشه اون ایزوگامای سقفو منحنی کشیدی
3 روی پوشش گیاهیت هم کار کن توی پوشش گیاهی پر، برگها باید ریز باشن حاشیه برگهات باید دندانه های ریز داشته باشن
4 اون پایین کارت که اومدی زمین رو نشون بدی خوبه ها ولی هیچ وقت اینجوری نشون نده این طرز برای کار با مداد و سیاه قلم خوبه
در کل دمت گرم این همون کاریه که باید از اول انجام میدادی شروع کردن به طرح زدن به افتخارت یه کف مرتب![]()
این 2تا رو هم از روی کروکی های جناب رجبی کشیدم
خوشحال میشم ایرادامو بگین
![]()
![]()