سلام دوستان میتونیدلطف کنید جدا از یادگیری اسان بگید کدوم یک از این دو نرم افزار بهتره از لحاظ کیفیت وواقعی بودن وقدرت مانور وساختن احجام پیچیده و....
میشه بیشتر توضیح بدبن مثلا اینکه هرکدوم چه ضعف هایی دارن چه نقاط قوتی دارن...من هردو تاشو بلدم . ارشیکد و بهتر بلدم به نظر من باید از دوتاش استفاده کنی .
سلام من رشتم عمرانه میخواستم یه نرم افزار سه بعدی خوب یاد بگیرم تا هم دید خودم بهتر شه و هم بتونم بهتر با مشتریم ارتباط برقرار کنم قبلا چند ماه مکس کار کردم ولی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام در مورد اسکچ و ارشیکد یه چیزایی شنیده بودم واسه همین از دوستان راهنمایی خواستم دنبال یه چیزی هستم که رندرهاش تا یه حدی واقعی باشه و حجم سازیش هم راحت یه چیزی که بتونم نمای بیرونی و درونی ساختمونو راحت در بیارمدوست من تقاضای شما چیه فقط رندر ؟
یا یک نرم افزار کامل ؟ از cad تا pres .... (منظورم از Cad اتوکد نیست منظورم طراحی به کمک کامپیوتر هیت )
تا حالا با چی کار کردی ؟
به نظر من آرشیکد نمیتونه گزینه خوبی باشه چون بزرگترین غول نرم افزاری دنیا یه نرم افزار رقیب برای اون زده .... و مطمئن باش که توی همین یکی دو سال آینده یا کلا دیگه ریلیز نمیشه یا توسط اتودسک خریداری میشه ...
اسکچ آپ از اسمش پیداست ... اسکچ ! نمیتونی توقع ساخت احجام پیچیده رو داشته باشی ....
برای یک پرزانته خوب از ابتدا تا انتهای یک کار revit گزینه بسیار خوبیه ومنتال ری رو هم توی خودش برای رندر داره ....
ولی توقع همچین رندرهایی رو که من با مکس میگیرم نداشته باش
سلام من رشتم عمرانه میخواستم یه نرم افزار سه بعدی خوب یاد بگیرم تا هم دید خودم بهتر شه و هم بتونم بهتر با مشتریم ارتباط برقرار کنم قبلا چند ماه مکس کار کردم ولی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام در مورد اسکچ و ارشیکد یه چیزایی شنیده بودم واسه همین از دوستان راهنمایی خواستم دنبال یه چیزی هستم که رندرهاش تا یه حدی واقعی باشه و حجم سازیش هم راحت یه چیزی که بتونم نمای بیرونی و درونی ساختمونو راحت در بیارم
میشه بیشتر توضیح بدبن مثلا اینکه هرکدوم چه ضعف هایی دارن چه نقاط قوتی دارن...
وقتی استفاده از ارشیکد راحتره من موندم چرا همه گیر دادن به مکس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلاموقتی استفاده از ارشیکد راحتره من موندم چرا همه گیر دادن به مکس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون آرشی آینده نداره ... مطمئن باشید
رویت توی همه زمینه ها از آرشی سرتره و آرشی هم تا دو یا سه سال آینده توسط اتودسک خریداری میشه
و نکته دیگه اینه که هیچ وقت حجم سازی پیچیده و رندر حرفه ای نمیتونید با آرشی یا رویت بگیرید و باید سراغ مکس ... مایا یا ... برید
با توجه به 3 تا ویژگی که مد نظرتونه بدون شک برید سراغ رویتسلام.
میخوام بجز آرشیکد و اتوکد یه نرم افزار معماری دیگه هم یاد بگیرم. برای این کار احتیاج به مشاوره شما دوستان دارم.
تری دی مکس مقداری بلدم و ازش متنفرم. مثل خمیر بازی برای آدم بزرگا میمونه.
حس میکنم راینو هم شبیه مکس باشه؟
خودم رویت رو برای آیندش ترجیح میدم اما قابلیتهاش خیلی شبیه آرشیکده نمی دونم مزیتی به آرشیکد داره یا نه؟
اسکچ آپ هم چون هم وی ری داره و هم شنیدم اشکال پیچیده رو میشه توش ساده تر از رویت ساخت مد نظر دارم. آیا این حقیقت داره؟
اما ویژگیهایی که ترجیح میدم این نرم افزار داشته باشه این هان 1- مستقل باشه یعنی تمام کارهای مربوط به تهیه نقشه های فاز 2 و حتی اجرایی رو بشه توش انجام داد.
2-رندرش خوب باشه یا یک موتور رندر خارجی خوب ازش پشتیبانی کنه. 3- نقشه هاش سنگین نباشه و کار باهاش با بالا رفتن حجم پروژه کند نشه.
آرشیکد + آرتلانتیس در صورت وارد بودن رندرایی بهتر و واقعی ترازینو در میاره.دوست من تقاضای شما چیه فقط رندر ؟
یا یک نرم افزار کامل ؟ از cad تا pres .... (منظورم از Cad اتوکد نیست منظورم طراحی به کمک کامپیوتر هیت )
تا حالا با چی کار کردی ؟
به نظر من آرشیکد نمیتونه گزینه خوبی باشه چون بزرگترین غول نرم افزاری دنیا یه نرم افزار رقیب برای اون زده .... و مطمئن باش که توی همین یکی دو سال آینده یا کلا دیگه ریلیز نمیشه یا توسط اتودسک خریداری میشه ...
اسکچ آپ از اسمش پیداست ... اسکچ ! نمیتونی توقع ساخت احجام پیچیده رو داشته باشی ....
برای یک پرزانته خوب از ابتدا تا انتهای یک کار revit گزینه بسیار خوبیه ومنتال ری رو هم توی خودش برای رندر داره ....
ولی توقع همچین رندرهایی رو که من با مکس میگیرم نداشته باش
جالبه که میگید آرشیکد آینده نداره ، تفاوت جدی ورژن 15 آرشیکد رو با ورژن های قبلی دیدید؟ کدوم حجم پیچیده رو نمیشه با آرشیکد ساخت؟ (البته منکر این نیستم که طراحی کارهای پیچیده زمانبره) همخوانی ورژن 15 آرشیکد هم با اتوکد عالیه.
چرا نمیشه رندر حرفه ای با آرشیکد گرفت ؟
این هم دو نمونه کار آرشیکد.
مشاهده پیوست 83111مشاهده پیوست 83112
من به شما اسکچ آپ رو پیشنهاد میکنم با وی ری هم راحته هم در حد کار شماست
ای بابا هر کدوم از دوستان سلیقه خودشو پیشنهاد میده!!!
منمعماری نیستم اما واسه پروژه دانشکده کمی باید نرم افزار3بعدیادبگیرم تا بتونم ی مجتمع کشاورزی و چندتااستخر ماهی بکشم...هیچم از این نرم افزار نمیدونم چیکارباید بکنم؟!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
REVIT یا آرشیکد ؟ | آموزش نرم افزارهای معماری | 12 | ||
"archicad" یا "auto cad" | آموزش نرم افزارهای معماری | 15 |