اسپم بس

Sarp

مدیر بازنشسته
من تا حالا تو همین باشگاه تایپیکهای اسپم زیادی دیده ام که نمیشه گفت به طور مطلق وقت گذرانی و بیمورد بوده اند
همین تایپیکهای اسپم به آدمهای زیادی کمک کرده اند
از نظر روحی
شاید به نظر خنده دار بیاد که یه تایپیک اسپم بتونه به ارتقای روحیه یه شخص کمک کنه
ولی این یه حقیقته
دنیای ما با دنیای مجازی گره خورده
وقتی تو همین دنیای مجازی عصبانی میشیم از همدیگه یا خوشحال میشیم و . . . پس همین دنیای مجازی میتونه تاثیر زیادی تو روحیه هم داشته باشه

فقط به نظر من باید این فرهنگ رو بین خودمون جا بندازیم که همه جا ، جای اسپم و سلام و احوالپرسی نیست
هرچیزی به جای خود
اسپم تو پروفایل و تایپیکهای اسپم
بحث منطقی تو تایپیکهای مناسب خود
بحث علمی در تالارهای علمی

اسپم بی مورد مثل این میمونه که در یه جمع که همه دور هم نشسته اند و در مورد یه موضوعی بحث جدی میکنند ، یهو بزنی زیر خنده و یا یه پارازیت کاملا بی مورد بندازی وسط
مسلما بقیه فکر خواهند کرد که این شخص عقلشو از دست داده !!!

ایشالا بعد این این مورد هم بینمون تبدیل به فرهنگ میشه

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفات متین و منطقیه
ولی همونطور که گفتم تبدیل شدنش به فرهنگ هم کم کم اتفاق میفته
چون این خودش یک نوع تغییر رفتاره و تغییر رفتار نتیجه تغییر عادتهاست که این هم با خواست و اراده باید باشه و خود بخود ایجاد نمیشه
خب قبلا خیلیها در تاپیکهاشون منبع نمیذاشتن ولی کم کم داره عرف میشه ... این باعث میشه که افراد جدید هم همین روند رو دنبال کنن و بتدریج رفتار تغییر کنه
لذا عامل زمان رو نباید نادیده گرفت
میدونید بعضی سنگها در زمین به سنگهای دیگه تبدیل میشن .... میدونید چطوری بکمک زمان و فشار ... اونم در حالی که کاملا جامد هستند البته گاهی کاتالیزورهایی هم وجود دارند یا حرارت... من بنظرم هر تغییری بکمک این دو عامل قابل انجام هست حتی تغییرات رفتاری
امیدوارم تغییر رفتارهای مثبت رو کم کم در اینجا شاهد باشیم:gol::gol::gol:

• Like
واکنش ها: Sarp

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسپم نکنید خانوم محترم:D
تشریف ببرید توی پروفایلم بخندید:biggrin:
اینجا فقط باید اسپم آنالیز کنید ..... تجزیه و ترکیبش با مطالب مفید .... توزینش توی پستهای مختلف .... اینها چیزیه که باید بگید:gol::redface:

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسپم نکنید خانوم محترم:D
تشریف ببرید توی پروفایلم بخندید:biggrin:
اینجا فقط باید اسپم آنالیز کنید ..... تجزیه و ترکیبش با مطالب مفید .... توزینش توی پستهای مختلف .... اینها چیزیه که باید بگید:gol::redface:

بهتره ازشون بپرسين چرا دارن ميخندن؟!اين بهتر نيست؟!