بله که یادمه خانومه صمیمی...چقد خاطره هایی هم ازش دارم چند بار ازش کتک خوردم![]()
واقعا کتک خوردی؟؟کلاس اولبله که یادمه خانومه صمیمی...چقد خاطره هایی هم ازش دارم چند بار ازش کتک خوردم![]()
اخی گریه نکن...چقد اواتارت لباسش خوشگله خوشم اومد
![]()
واقعا کتک خوردی؟؟کلاس اول![]()
اره بابا اخه سنش بالا بود حوصله بچه هارو نداشت تا یه چیزی میشد یا بشگونمون میگرفت یا پرتمون میکرد اونور![]()
پرتتون میکرداره بابا اخه سنش بالا بود حوصله بچه هارو نداشت تا یه چیزی میشد یا بشگونمون میگرفت یا پرتمون میکرد اونور![]()
پرتتون میکرد![]()
خانم کبری آدمی ..من اگه قبول شدم دانشگاه تو ی جشنی دعوتش کردم و ازش تشکر کردم که الفبارو اون بهم یا داد![]()
اره دیگه..یادمه بهش گفتم خانوم میخوام بیام میزه اول یهو اومد گفت ساکت شو بچه چنان بشگونی ازم گرفت همونجوریم کشوندم انداختم رو میز دوم...ولی جرات گریه کردنم نداشتی...به قوله دوستام اون زمان معلمای ما طاقوتی بودن...
معلومه دیکته هم خوب کار نمی کرده باهاتون![]()
شوخی کردما ناراحت نشی
معلم ما خانم صیفی زاده بودن
اگه زندن خدا حفظشون کنه اگه هم به رحمت خدا رفتن خدا بیامرزشون
بنده خدا همیشه به من می گفت بچه یه خورده درشت تر بنویس من 2 تا عینک دیگه هم بزنم که نمی بینم تو چی نوشتی![]()
....انگار فقط من معلمم قاطی بوده
![]()
...
نه بابا، معلم سوم دبستان من از معلم اول شما بدتر بود.
بالاخره معلم بودن دیگه ما هم خداوکیلی بعضی وقتا خیلی رو اعصاب بودیم. به قول شاعر
چوبه معلم گله
هر کی نخوره خله![]()
آره .خانوم جوادی ،ایشالا هرجا هستن سلامت باشند، هیچ وقت سیلی که بهم زد رو فراموش نمیکنم![]()
بالاخره دیدم یکیو زده باشن...