اسم جلاله ی الله بر روی کفش نایک

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز

در حاليکه هنوز زمان زيادي از توليد توپ هاي منقش به اسامي مقدس اسلامي ويژه مسابقه هاي جام جهاني سال 2010 فوتبال در آفريقاي جنوبي نگذشته، اين بار شرکت "نايک" توليد کننده لوازم ورزشي، اسم جلاله "الله" را روي کفش هاي جديد خود قرار داده است.

به گزارش ايرنا، به دنبال حملات غرب به پيامبر اکرم (ص) و انتشار کاريکاتورهاي موهن و پخش فيلم موهن نسبت به قرآن کريم، اين بار يکي از شرکت هاي مشهور کفش ورزشي در جهان به نام "نايک" به اسم جلاله "الله" توهين کرده است.

اين در حالي است که اواخر آبان ماه گذشته، توزيع توپ هاي مسابقات جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي که براي سوغات تهيه شده اند، اعتراض مسلمانان اين کشور را به خاطر درج کلمات و اسامي مقدس اسلامي بر روي آنها برانگيخت.

فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) بلافاصله هر نوع اطلاع از وجود چنين توپ هايي را تکذيب کرد اما مسوولان کميته برگزاري مسابقات در آفريقاي جنوبي اعلام کردند توپ هاي توزيع شده احتمالا کپي توپ اصلي است که براي مسابقه هاي جام جهاني سال 2010 طراحي شده است.

گروه "جمعيت العلما" در آفريقاي جنوبي همان زمان اعلام کرد که روي توپ هاي در حال فروش، پرچم کشورهاي عربستان سعودي، ايران و عراق حک شده که کلمات مقدس اسلامي از جمله "اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا رسول الله" را در بر دارند.

در اطلاعيه صادره از سوي "جمعيت العلما" آمده بود: «اين پرچم ها در بر دارنده کلمات مقدس و مورد احترام مسلمانان است و استفاده از توپ هاي مذکور در مسابقات، توهين به پيروان اين دين مبين خواهد بود.»

دليا فيشر رئيس روابط عمومي "فيفا" به جامعه مسلمانان اطمينان داد که اين فدراسيون نهايت احترام را براي مقدسات ديني آنان قايل است و به عنوان عالي ترين مرجع در امور فوتبال، هرگز اجازه نخواهد داد هيچ نماد و پيام يا عنصر مذهبي در تبليغاتش استفاده شود.

اين در حالي است که گروه "جمعيت العلما" اعلام کرده استفاده از مضامين اسلامي بر روي کالاهاي مختلف در ماههاي اخير به شدت افزايش يافته است.

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فایده نداره هر چی سکوت می کنیم این ................ پر رو تر می شن شیطونه می گه........
:exclaim::w06::w06::w08::w08:

عطیه 67

عضو جدید
متاسفم همینو بس ...
خدا صبورترینه ولی صبرش بالاخره یه انتهاییم داره اگه به انتها برسه وای به حالمون و وای به حالشون !
:mad:

hesegharib

عضو جدید
جاء الحق و زهق الباطل

جاء الحق و زهق الباطل

این ها همه برای ماها میتونن نشانه باشن چراکه اسلام به شکلی داره فراگیر میشه که اونا مجبورن تنها با این حرکات خشمشونو نشون بدن:biggrin: به نوعی میشه گفت توی مردابی گیر افتادن که هر چی بیشتر دست وپامیزنن بیشتر فرو میرن:)به امید روز موعود

prove.noise

عضو جدید
من با اینکه عشق اسپورتم اما دیگه نایک نمیپوشم . خیلی نامردن .... واقعأ که دارن شورشو در میارن:mad::(

S_K_AZ

عضو جدید
ميان صليب ميزنن ميگين دارن بيخودي مسيحيت رو تبليغ مي كنن. ميان الله مي زنن ميگين چرا زدن. يه دفعه بگين كارخونه رو تخته كنن ديگه.:w18:

sh.mojtaba

عضو جدید
سلام
دوستان با احترام به نظر همه من نظرم چیز دیگهای هست.
یادم میاد بعد از هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عده ای از افراد درس و بحث و کار خودشون رو تعطیل کردند و شروع کردند به تظاهرات با این بهونه که اگر نمی تونیم مقابله کنیم باید اعتراض کنیم.
من میگم به جای اعتراض بیخودی که شاید تاثیر چندانی هم نداشته باشه بیاییم مقابله ی فرهنگی کنیم. یعنی وقتی اینها توی 10 تا سایت به پیامبر بی احترامی می کنند ما حداقل توی 5 تا سایت از عزت پیامبر بگوییم.
به جای اینکه بد و بیراه به سازنده ی کفش بدیم بیاییم با علم خودمون کارخونه ی ساخت کتانی رو تاسیس کنیم، بعدش بشیم بهترین کارخونه ی ساخت کتانی تا همه اجناسمون رو بخرند و بعد ارزش های خودمون رو بزرگ کنیم و اجازه ندیم به ارزش هامون اهانت بشه.
به جای اینکه فحش بدیم به سران فوتبال افریقا به خاطر طراحی توپ، خودمون مجهز بشیم به بهترین ورزشگاهها و و جام جهانی رو توی ایران برگزار کنند و ما ارزش های خودمون رو تبلیغ کنیم.
نه خدا صبر نمیکنه که بعدا حالشون رو بگیره. خدا صبر میکنه ببینه من و تو تا کی با بی غیرتی اجازه می دیم اونها فرهنگ رو به ما ترزیق کنند نه ما به اونها فرهنگ ترزیق کنیم.
اینکه عقده ای هستند هم قبول دارم ولی بدونید کارهاشون با برنامه است.

moaqfe

کاربر بیش فعال
ميان صليب ميزنن ميگين دارن بيخودي مسيحيت رو تبليغ مي كنن. ميان الله مي زنن ميگين چرا زدن. يه دفعه بگين كارخونه رو تخته كنن ديگه.:w18:

واقعا" بجای جنجال بی مورد واقع نگر باشد آخه دیدی که ما به اسماء متبرکه داریم که اونها ندارن و اینکارها رو نوعی تزیین میدونن و پیراهن و کفش و شورت هم براشون فرقی نداره مگه پرچم آمریکا و انگلیس رو شورت مردانه و زنانه نمیکنن پس کجاست اعتراض آمریکائیها
در ضمن تشابه یک آرم به اسم جلاله را چرا تعبیر به اسم جلاله میکنید

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان با احترام به نظر همه من نظرم چیز دیگهای هست.
یادم میاد بعد از هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عده ای از افراد درس و بحث و کار خودشون رو تعطیل کردند و شروع کردند به تظاهرات با این بهونه که اگر نمی تونیم مقابله کنیم باید اعتراض کنیم.
من میگم به جای اعتراض بیخودی که شاید تاثیر چندانی هم نداشته باشه بیاییم مقابله ی فرهنگی کنیم. یعنی وقتی اینها توی 10 تا سایت به پیامبر بی احترامی می کنند ما حداقل توی 5 تا سایت از عزت پیامبر بگوییم.
به جای اینکه بد و بیراه به سازنده ی کفش بدیم بیاییم با علم خودمون کارخونه ی ساخت کتانی رو تاسیس کنیم، بعدش بشیم بهترین کارخونه ی ساخت کتانی تا همه اجناسمون رو بخرند و بعد ارزش های خودمون رو بزرگ کنیم و اجازه ندیم به ارزش هامون اهانت بشه.
به جای اینکه فحش بدیم به سران فوتبال افریقا به خاطر طراحی توپ، خودمون مجهز بشیم به بهترین ورزشگاهها و و جام جهانی رو توی ایران برگزار کنند و ما ارزش های خودمون رو تبلیغ کنیم.
نه خدا صبر نمیکنه که بعدا حالشون رو بگیره. خدا صبر میکنه ببینه من و تو تا کی با بی غیرتی اجازه می دیم اونها فرهنگ رو به ما ترزیق کنند نه ما به اونها فرهنگ ترزیق کنیم.
اینکه عقده ای هستند هم قبول دارم ولی بدونید کارهاشون با برنامه است.
100%باهاتون موافقم.اصلا منظور منم دقیقا همین بود از این تاپیک.

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا" بجای جنجال بی مورد واقع نگر باشد آخه دیدی که ما به اسماء متبرکه داریم که اونها ندارن و اینکارها رو نوعی تزیین میدونن و پیراهن و کفش و شورت هم براشون فرقی نداره مگه پرچم آمریکا و انگلیس رو شورت مردانه و زنانه نمیکنن پس کجاست اعتراض آمریکائیها
در ضمن تشابه یک آرم به اسم جلاله را چرا تعبیر به اسم جلاله میکنید
دوست عزیز!من قصد جنجال نداشتم و نمیخوام جیغ و هوار کنم که اسلام در خطر است و...اما با نظر شما چندان موافق نیستم.اولا این به قول شما تشابه اونقدر تابلو هستش که حتی احتیاج به فکر کردن هم نداره و من فکر نمی کنم که اتفاقی باشه.بعدشم ممکنه که خیلی از آیینهای دنیا برای من غیر قابل درک و حتی مسخره باشه.ولی این دلیل نمیشه که کاری کنم که از نظر اونها توهین محسوب بشه.
دیگه اینکه اونها هم همین دید رو به مقدسات خودشون دارن.من همین 2روز پیش تو یه سایتی خوندم که تو کشور آلمان یه عده به کارخونه شکلات سازی اعتراض کردن که چرا نقش عیسی مسیح رو روی شکلاتها گذاشته؟؟!!

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کس عقیده خودشو داره
مگه میشه به مقدسات مردم توهین کرد؟!!!
به نظر من اینا فکراشون بسته اس و یه کم هم عقده ای هستن!
تازه خدا همه جا یکیه فقط اسماش فرق داره
خدا - الله- رب- god - و ... همه یکی هستن. یعنی اینا اینو نمیدونن؟!!!!!!!!!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا ربطی به دین اسلام نداره
اونا خدا دارن و شاید و به یقین خیلیاشون خیلی بیشتر از ماها که اسممون مسلمونه خدا رو میشناسن

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کس عقیده خودشو داره
مگه میشه به مقدسات مردم توهین کرد؟!!!
به نظر من اینا فکراشون بسته اس و یه کم هم عقده ای هستن!
تازه خدا همه جا یکیه فقط اسماش فرق داره
خدا - الله- رب- god - و ... همه یکی هستن. یعنی اینا اینو نمیدونن؟!!!!!!!!!

فکر بسته و آزاد
میشه لطفن معنیش کنین ؟

این ماییم که با دیدن اسم الله روی این کفش انقد داریم شورشو در میاریم و به دیگران توهین میکنیم
یه لحظه بشین فکر کن توهینات ما اون دنیا عذابش بیشتره یا نوشتن اسم الله روی این کفش !

یادتون نرفته که، اسم الله رو روی کاغذ مینویسم، روی پارچه نوشتیم و بر سرمون قرار دادیم، و حتی روی لباسمون براحتی نوشته میشه همینطور اسم امام و پیامبرامون
نکنه شما پای انسان رو چیزی غیر از خلق انسان توسط خدا میدونید که اینگونه میگید ؟ اگه اشتباه هستش پس ابتدا کار خودمون رو که مثلن مسلمونیم درست کنیم بعد دست به تهمت بزنیم که گناهی بس بزرگ هستش !

اسم خدا رو ثابت نمیکنه، این ماییم که با وجودمون میزان خدا رو توی خودمون راه میدیم ! خدایی که بسیار بزرگه

دوسته دیگه گفتن صبر خدا لبریز میشه، مثل خیلی از دعاهایی که به اسم امامون نوشته شده و از خدا موجودی ساخته شده که دارای دست و پا هستش و ... !

قبل از حرفی کمی فکر بد نیست ، شاید سکوت بهترین باشد

moaqfe

کاربر بیش فعال
دوست عزیز!من قصد جنجال نداشتم و نمیخوام جیغ و هوار کنم که اسلام در خطر است و...اما با نظر شما چندان موافق نیستم.اولا این به قول شما تشابه اونقدر تابلو هستش که حتی احتیاج به فکر کردن هم نداره و من فکر نمی کنم که اتفاقی باشه.بعدشم ممکنه که خیلی از آیینهای دنیا برای من غیر قابل درک و حتی مسخره باشه.ولی این دلیل نمیشه که کاری کنم که از نظر اونها توهین محسوب بشه.
دیگه اینکه اونها هم همین دید رو به مقدسات خودشون دارن.من همین 2روز پیش تو یه سایتی خوندم که تو کشور آلمان یه عده به کارخونه شکلات سازی اعتراض کردن که چرا نقش عیسی مسیح رو روی شکلاتها گذاشته؟؟!!

دوست من بفرمایید وقتی شهرداری تهران چمنها رو با نام الله طراحی میکنه و مردم روی آن راه میروند و پای اونها کود انسانی و حیوانی ریخته میشه نتیجه چی میشه