حالا گلابي ما جزو اون خاندان درجه يك قرار مي گيريم يا نه!؟
گلابی کیه؟
اممم!؟نوچ فقط داداشام
تو شهید بشی یه چیزی به خونواده ات میدناااا کلی تصحیلات خوف خوف

حالا گلابي ما جزو اون خاندان درجه يك قرار مي گيريم يا نه!؟
گلابي با تو هستم!
گلابی کیه؟
اممم!؟نوچ فقط داداشام
تو شهید بشی یه چیزی به خونواده ات میدناااا کلی تصحیلات خوف خوف![]()
حرف بد زشت و توهین آمیز ممنوعحالا گلابي ما جزو اون خاندان درجه يك قرار مي گيريم يا نه!؟
گلابي با تو هستم!
بابا حلا ما يه حرفي زديم!
من آرزو دارم!
گلابی خودتی (آینه آینه)
امممممم!نوچ بمب اتم که برسه دستم دیگه کارتون تمومه همین دم آخری رو خوش بگذرون![]()
حیف شاندیزم نرفتی
وای وای تو هم که خطرناک شدی نیاز ...گلابی یعنی چی مستر گفت گلابی بهت بگه هندونه بهتره ها....ااز آبنبات و هندونه در آومدی رفتی تو فاز قهوه و چای؟ای شکمو
آبجی تو کمک کن. همه غذاهامون تموم شده. هیچی تو خونه نداریم. من با این سیبیل که عین 30 بیله باید برم گداییوای وای تو هم که خطرناک شدی نیاز ...گلابی یعنی چی مستر گفت گلابی بهت بگه هندونه بهتره ها....ااز آبنبات و هندونه در آومدی رفتی تو فاز قهوه و چای؟ای شکمو
آبجی تو کمک کن. همه غذاهامون تموم شده. هیچی تو خونه نداریم. من با این سیبیل که عین 30 بیله باید برم گدایی
سلامت کو![]()
چشمتون نمیبینه من دو تیکه چیز میز بخورمااا!
همش یه هندونهیه آبنبات
یه شوکول
یه قهوه
یدونه انگور
خوردم،حسودا![]()
آبجی تو کمک کن. همه غذاهامون تموم شده. هیچی تو خونه نداریم. من با این سیبیل که عین 30 بیله باید برم گدایی
خان دادا همه شیزامون تموم بشدن![]()
بابام این آبG ما همه چیزارو خورده. توم شد رفت پی کارشداداش شب بود 30 بیلت رو ندیدم چرا گرسنه؟؟؟؟انباره آذوقتو خالی کردن؟؟؟؟بزار از این دختره ورپریده برات غذا بگیرم....نیاز شکمو رو میگم....تا ما هستیم گدایی چرا
بابام این آبG ما همه چیزارو خورده. توم شد رفت پی کارش
ووووااایییی ببخشید بد اخلاق خانم سلاممممم.....ما که حسود نیستیم تو گدایی....یادته گفتم سیگار بده بکشیم ندادی؟بابا بهتر شده بودیا یه قاچ هندونه که این حرفا رو نداشت....
داداش شب بود 30 بیلت رو ندیدم چرا گرسنه؟؟؟؟انباره آذوقتو خالی کردن؟؟؟؟بزار از این دختره ورپریده برات غذا بگیرم....نیاز شکمو رو میگم....تا ما هستیم گدایی چرا
نیاز دست از خسیس بازی بردار از تو اون یخچال کوفتیت یه خورده خوراکی بده ببرم واسه پرندی بچ هاش از گشنگی دارن تلف میشن....
بابام این آبG ما همه چیزارو خورده. توم شد رفت پی کارش
ای بابا نگران نباش پرندی خودم برات خوردنی آوردم بیا بگیرشون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
وای غذا. من که از خوشحالی![]()
مرسييييييييييييييي دوست عزيز خيلي جالب بودند
وای غذا. من که از خوشحالی![]()
الان درست شد.....کو پستای دیگه؟
چرا این این ریختی بوود؟الان درست شد.....
چرا این این ریختی بوود؟
ای بابا نگران نباش پرندی خودم برات خوردنی آوردم بیا بگیرشون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | عکس های فوق العاده زیبا و دیدنی از مهمات و اسلحه های مدرن (بسیار باحال) | تالار عکس | 38 | |
M | اسلحه جهنمی داعش (عکس) | تالار عکس | 0 | |
![]() |
اسلحه عجیب مخالفان اسد + عکس | تالار عکس | 4 | |
![]() |
اسلحه هایی با استخوان حیوانات | تالار عکس | 0 | |
![]() |
کارخانه های اسلحه سازی | تالار عکس | 17 |