his name
عضو جدید
مطمئن باش این creator همچنین توانایی نداره و هیچ ارتباطی با بنده نداره.
پس شما با احتیاط بخور
مطمئن باش این creator همچنین توانایی نداره و هیچ ارتباطی با بنده نداره.
بشر از وقتی که تکاملش بهتر شد و تونستی تفکر بکنه و تجزیه و تحلیل بکنه.اولین سوالش همین بود.
نگاه به این جهان میکرد و این همه بزرگی را میدید .تا به امروز این بشر نتونست به این جواب برسه.
ولی از اونجایی که بشر میخواست یک جوابی برای سوالش داشته باشه.انواع و اقسام خدا ها را بوجود اورد.
اگر دقت کرده باشی روی خدا همیشه توافق بود.حالا یکی 100 تا خدا داشت یکی گاو میپرستید یکی گرگ میپرستید.جنگ سر این نبود که خدا هست یا نه.جنگ سر این بود که این خدا کیه.
مثلا محمد عرب ها را خدا پرست نکرد.به اون ها گفت که این خدا نیست و اون خدا هست.
الان تو بحث ها طوری شده که وقتی وجود این creator در مغز یک انسان اثبات میشه.و وجودش را حتمی میدونه.مستقیم میره به الله اعتقاد پیدا میکنه.
باز هم میگم creator هست یا نه با اینکه این creator چیه و یا کی هست فرق داره.
الان شما تو مغزتون وجود خالق اثبات میشه براتون.
الان یک نفر از شما سوال میپرسه که ایا خدا وجود دارد یا نه.این یک سوال کلیشه ای هست.
ولی وقتی یک نفر این سوال را میپرسه باید ببینیم منظورش چیه.الله را میگه یا خالق را.
قضیه این هست که ما میگیم نمیدونیم.شما میگید میدونیم.
ما میگم چی هست یا کی هست و چرا ؟؟؟
تنها جوابی که میشنویم چیه.
محمد گفته.عیسی گفته .موسی گفته.
اش نذری هم زدم .ارزوم براورده شد
حلیم تو عاشورا هم زدم.رویش کلمه عباس نوشته شد
در آیه 116 سوره مائده خداوند میفرماید:وَإِذْ قَالَ اللّهُ يَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ أَأَنتَ قُلتَ لِلنَّاسِ اتَّخِذُونِي وَأُمِّيَ إِلَهَيْنِ مِن دُونِ اللّهِ قَالَ سُبْحَانَكَ مَا يَكُونُ لِي أَنْ أَقُولَ مَا لَيْسَ لِي بِحَقٍّ إِن كُنتُ قُلْتُهُ فَقَدْ عَلِمْتَهُ تَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِي وَلاَ أَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِكَ إِنَّكَ أَنتَ عَلاَّمُ الْغُيُوبِ «116»
و [ياد كن] هنگامى را كه خدا فرمود اى عيسى پسر مريم آيا تو به مردم گفتى من و مادرم را همچون دو خدا به جاى خداوند بپرستيد گفت منزهى تو مرا نزيبد كه [در باره خويشتن] چيزى را كه حق من نيست بگويم اگر آن را گفته بودم قطعا آن را مىدانستى آنچه در نفس من است تو مىدانى و آنچه در ذات توست من نمىدانم چرا كه تو خود داناى رازهاى نهانى.
جالبه!
و خیلی هم جالبه!!!
در این آیات خدا به حضرت عیسی میگه چرا بدون اجازه من حرفی رو به مردم زدی که مورده قبول من نبود.من خدا هستم یا تو؟!
حضرت عیسی هم مثل کودکی که میخواد از دست تنبیه پدرش فرار کنه به توضیح دادن یا توجیح کردن آنچه که اتفاق افتاده میپردازه!!!
خداوند در این جملات از کلمه (آیا) استفاده میکنه.یعنی من در این عمل تو شک دارم هرچه سریعتر برام توضیح بده!!
من تا حالا در قرآن با چنین آیاتی روبه رو نشده بودم.
لطفا به این سوال اصلی من جواب بدید
بحث من سر این هست که اعتقادی به الله نداریم.ولی به creator اعتقاد دارم.
یک ادعایی مطرح شده که میگه این creator الله هست.
ما میگیم نیست.
هر کی میگه هست برایش دلیل بیاره.
اول اینکه مگه شما برا ردش دلیل آوردی؟
حکایت این امور حکایت مرغ و تخم مرغه.
ما به خدا اعتقاد داریم و به جهان پس از مرگ و عدل خدا اما اگر به فرض محال و با توجه به نظر شما که خدایی وجود ندارد روبرو بشیم چیزی از دست ندادیم اما اگه شما که به خدا اعتقاد نداری بعد از مرگ ببینی که خدا وجود داره اونوقت این شمایی که ضرر کردی. این بهترین جوابی هست که میشه به منکران خدا داد البته اون دسته از منکرانی که یه پا دارند.
من میخوام بپرسم آخه این آیه رو با چه منطقی به حرکت دورانی خورشید نسبت میدید و وقتی که کلمات رو دونه به دونه ترجمه میکنیم، میگید "آره خوب!"؟
1- والشمس=خورشید
2- تجری=شمس مونث هست و فعلش هم مضارع ثلاثی مجرد از جَرَیَ. به معنی "جاری شدن" و "حرکت کردن".
3- "لِ": برایِ
4- مستقر: محل استقراری
5- لها: برایش
ترجمه : و خورشید جاری است برای محل استقرارش.
1- جاری است در چه صورت میتونه معنی حرکت دایره ای بده؟ نکنه همه ی رودخونه های ما به صورت دایره حرکت میکنن و ما خبر نداشتیم؟
2- لِ چطور میتونه معنی "در" بده؟ من از معلم عربیمون پرسیدم و گفت هرگز نمیشه.
اگر منظور این آیه ستاره ی آندرومداست، چرا از کلمه ی "مستقرلها" براش استفاده شده؟ فکر نکنم برخورد دو ستاره چیز "مستقر"ی باشه.
و دو آیه بعدش:
لاَ الشَّمْسُ يَنبَغِي لَهَآ أَن تدْرِكَ القَمَرَ وَلاَ الْلَّيْلُ سَابِقُ النَّهَارِ وَكُلٌّ فِي فَلَكٍ يَسْبَحُونَ
1- ینبغی: پیشی گرفتن
2- فلک: مسیر تعیین شده، مدار
3- یسبحون: شناورند
نه خورشید از ماه پیشی گیرد و نه روز از شب و تمام آنها در مسیر معین شده ای شناورند.
این آیه داره کاملا واضح میگه که ماه و خورشید در یک مدار شناورند و حرکت یکسانی
دارند و این موید دو آیه قبله.
حالا اگر شما میتونید ازین اشتباهات علمی یک معجزه ی علمی برای من بکشید بیرون بفرمایید در خدمتم.
پس شما دلیلی ندارید برایش و تنها دلیل اینکه اعتقاد دارید این هست که یک عده ای گفتنش و شما با این فرض و ترس از اینکه راست باشه و ممکن سرتون کلاه بره.بهش اعتقاد دارید.
بابت جوابت ممنونم
پس شما دلیلی ندارید برایش و تنها دلیل اینکه اعتقاد دارید این هست که یک عده ای گفتنش و شما با این فرض و ترس از اینکه راست باشه و ممکن سرتون کلاه بره.بهش اعتقاد دارید.
بابت جوابت ممنونم
البته ما دلیل زیاد داریم منتها شما خیلی دنبالش نبودی.
اینم شعر هم برا اینکه بیشتر لجت بگیره.(البته به عنوان مزاح)
جهانی گمره و مرتد
ز وسواس هوای خویش
به اقبال چنین عشقی
ز شر خویشتن رستن
يکی از بزرگترين اشتباهات قرآن را می توانيم درآيات ذيل بيابيم: (سوره 18 آيات 85 و86)
“او راهی را دنبال کرد تا آنگاه که به محل غروب خورشيد رسيد وخورشيد را ديد که درباتلاقی غروب می کند ونزديک آن مردی رايافت. ما گفتيم ذوالقرنين آيا می خواهی آنان را مجازات کنی ويا نکوئی با آنان پيشه می کنی” (سوره ی الکهف آيه های 85 و86).
ازاين بدتراينکه درقرآن درآيات فوق نوشته شده که اين مرد سخنان مورچگان را می شنيده است. واقعيت علمی ثابت شده اين است که مورچگان دارای ارگان های مربوط به توليد صوت نيستند ونبايد هم باشند. چرا که با بجای گذاشتن رد شيميائی وبعبارت ديگر با بو با يکديگر ارتباط برقرار می کنند. البته اين اشتباه بزرگ قابل درک است چرا که اعراب قرن هفتم ميلادی بنا به اطلاعات کمی که از بيولوژی حيوانات داشتند چيزی بجز اين نبايستی فکر می کردند. بهرحال، اين بی اطلاعی يا کم اطلاعی ازعالم حيوانات نشان دهنده ی منشاء انسانی متون قرآن است وآنرا به عنوان وحی که از طرف خدای (الله) دانای مطلق نازل شده مورد سؤال قرار می دهد.
قرآن درچگونگی بوجود آمدن آسمان شرح می دهد که خدا هفت آسمان را طبقه طبقه آفريد وآسمان پائين را با چراغ هائی تزيين داد (سوره ی الملک، آيه های 3 و 5). قرآن در سوره ی الصافات آيه ی 6 می گويد: “ما آسمان پائين را با ستارگان آراستيم” وهمچنين درسوره ی نوح آيه های 5 و 6 تاکيد می کند که ماه نيز دربين اين هفت آسمان ا ست. اگر ستارگان (چراغ ها) درآسمان پائين قرار دارند و ماه نيز دربين اين هفت آسمان، درنتيجه ستارگان يا از ماه به زمين نزديکترند يا مسافتی به اندازه ی آن تا زمين دارند. اين ديدگاه درهردو صورت ازنظر علمی غلط است. همه می دانيم که ستارگان درفاصله های بسيار بسيار دورتر ازماه به زمين قرار دارند
====
يکی از آنها همين مسئله ذوالقرنين است که به غلط و به دروغ به کوروش نسبت می دهند در صورتيکه به هيچوجه ذوالقرنين ارتباطی با کوروش بزرگ ندارد.
در قرآن به «ابابيل» و انداختن سنگ بر سر لشگريان سخن ميراند در حاليکه امروز به روشنی و دقيقا ميدانيم آن سال در منطقه بيماری آبله شيوع پيدا کرده بود وسربازان و لشگريان و مردم عادی دچار آبله می شوند و ارتباطی با پرنگان و سنگ از دريا ندارد. و و و
من فهميدم که قرآن يک دروغ بزرگ، يعنی معجزه آن بزرگترين دروغگوئی دنيا است.
حَتَّى إِذَا بَلَغَ مَغْرِبَ الشَّمْسِ
وَجَدَهَا تَغْرُبُ فِي عَيْنٍ حَمِئَةٍ وَوَجَدَ عِندَهَا قَوْمًا قُلْنَا يَا ذَا الْقَرْنَيْنِ إِمَّا أَن تُعَذِّبَ وَإِمَّا أَن تَتَّخِذَ فِيهِمْ حُسْنًا
تا آنگاه كه به غروبگاه خورشيد رسيد به نظرش آمد كه [خورشيد] در چشمهاى گلآلود و سياه غروب مىكند و نزديك آن طايفهاى را يافت فرموديم اى ذوالقرنين [اختيار با توست] يا عذاب مىكنى يا در ميانشان [روش] نيكويى پيش مىگيرى (۸۶)
گفته شده، آسمان دنیا. شما از کجا برداشت کردید که آسمان دنیا پایین ترین آسمان هست؟ شاید، طبقات این آسمان مانند همان چیزی است که من گفتم.نَّا زَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِزِينَةٍ الْكَوَاكِبِ﴿۶﴾
ما آسمان اين دنيا را به زيور اختران آراستيم(۶)
وَلَقَدْ زَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَجَعَلْنَاهَا رُجُومًا لِّلشَّيَاطِينِ وَأَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابَ السَّعِيرِ﴿۵﴾
و در حقيقت آسمان دنيا را با چراغهايى زينت داديم و آن را مايه طرد شياطين [= قواى مزاحم] گردانيديم و براى آنها عذاب آتش فروزان آماده كردهايم (۵)
مثال کارخونه ی شما، مثال قشنگی بود اما یک نکته رو در اون نیاوردید. هر کارخونه ای، قطعه خام واردش میشه. از یک سری فرآیند تولید عبور می کنه و در انتها تبدیل به محصول نهایی میشه. حالا، در بین راه این کارخانه، قطعه ممکن هست درست زیر دستگاه پرس قرار نگیرد، درست آبکاری نشود، جنس ناخالصی داشته باشد، این به معنای بطلان خط تولید نیست، همونطور که در واقعیت هم این شکلی نیست. آخر خط تولید، قطعه تست میشه بعد QC می خوره. و کارخونه، اون قطعه ای رو که فرآیند تولید رو به خوبی طی کرده و QC گرفته ضمانت می کنه نه قطعه معیوب و ناخالصش رو.سیستم و شرکت و قران؟؟!!!!
ما میدونیم که وظیفه یک مدیر کارخونه یا شرکت این هست که سیستمی طراحی کنه و قوانینی بوجود بیاره که سود بیشتر وضرر کمتری ببینه.
مثلا وقتی در این سیستم در صد خطا باید بسیار پایین باشه.
یعنی اون کالای نهایی باید کیفیت لازم با هزینه کم را داشته باشه.
یعنی وقتی محصولات یک کارخونه اکثرشون خراب باشند.یا هزینه ها بره بالا.از این نتیجه میشه گرفت که این سیستم مشکل داره و مدیر ان شرکت نتونست سیستم درست را بوجود بیاره.
میدونیم که خداوند پیامبران و کتاب های مقدسی در طول قرن ها بوجود اورد.
ا
نقد معجزات علمی قرآن - قسمت اول
مثال یک:
سوره نازعات آیه 30 : "والارض بعد ذالک دحیها"
مَا نَنسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنسِهَا نَأْتِ بِخَيْرٍ مِّنْهَا أَوْ مِثْلِهَا أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللّهَ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿۱۰۶﴾دو تا آیه عجیب دیدم تو قرآن که برام توجیهی نداشتن . این آیه رو بخونید :
1- هر حكمى را نسخ كنيم يا آن را به فراموشى بسپاريم بهتر از آن يا مانندش را مىآوريم مگر ندانستى كه خدا بر هر كارى تواناست ( سوره بقره آیه ۱۰۶ )
مگه خدا هم فراموش میکنه ؟؟؟!!!!!!!
2- قرآن در خیلی جاها از جمله سوره مومنون آیه ۱۴ از تعبیر احسن الخالقین استفاده میکنه . یعنی خدا بهترین خالقان و آفرینندگانه . مگه چند تا خالق وجود داره که خدا بهترینشه ؟؟؟!!!!!
جواب این سوال رو خود قرآن داده :
- الله خالق کل شی ( خدا آفریدگار همه چیز است ) ( سوره زمر آیه ۶۲ )
- اى مردم نعمتخدا را بر خود ياد كنيد آيا غير از خدا آفريدگارى است كه شما را از آسمان و زمين روزى دهد ( سوره فاطر آیه ۳ )
ولی ما به الله اعتقاد داریم خیلی هم قوی اعتقاد داریم با سندو مدرکم اعتقاد داریم.کسی منکر وجود یک پدیده و یک علت برای این هستی نیست.
ما به الله اعتقاد نداریم
شما خودت اول بگو اون پدیده که میگی چجوری رخ داده ؟همینطوری الکی که پدیده رخ نمیده واسه خودش بعد جواب علمی و منطقی هم واسه شما از یه جایی پیدا میکنیم.باز هم سوالم را میپرسم
ما میگیم نیست.
شما میگید هست.ما میپرسیم که چرا میگید هست.
منتظر جواب علمی و منطقی شما؟؟
ببین اگه منظورت از creator همون خالق مطلق باشه نه اون اصطلاح علمی که اون رو سوای از خدا میدونه بله خالق ما و هر چیزی که موجوده خدا هست. اما اگه منظورت creatorی هست که توی اصطلاحات علمی داروینی(نه صرفا خود داروین) به یک هیچ که همه چیز از اون سرچشمه گرفته و منشاء هستیش میدونن و میگن که هیچی نیست و بر یک بی پایگی بنا بوده یا یه انرژی مثل گرانش بوده یا به قول عامیانه الکی الکی دنیا به وجود اومده اونم نه از سر اختیار همون نیرو بلکه از سر اجبار نخیر ما اون رو خدا نمیدونیم.باز هم سوالم را میپرسم
ما میگیم نیست.
باز هم سوالم را میپرسم
ما میگیم نیست.
ببین عزیزمباز هم سوالم را میپرسم
ما میگیم نیست.
3.در مورد اینکه چه کسی روح را در هنگام مرگ از انسان میگیرد نیز تناقضی آشکار وجود دارد، فرشته مرگ (سوره 32 آیه 11)، یک فرشتگان (جمع) (سوره 47 آیه 27) و همچنین "این الله است که روح را از انسانها در هنگام مرگ میگیرد" (سوره 39 آیه 42).
من نمیدونم همین علم بدبخت بیچاره میگه که انسان تکامل یافته از موجودات دیگه هست و انسان هم خانواده میموم سانان هست و ما و شامپانزه از یک نسل مشترک هستیم و میشه گفت که پسر عمو هستیم با هم دیگه.
حالا سوال پیش میاد این قران معجزه گر گفته که ما از خاک بوجود امدیم.ما را از اسمون انداختند پایین فقط به خاطر اینکه سیب خوردیم.
نظریه تکاملی بر اصل انتخاب طبیعی استوار هست.
چون اکثر بچه ها رشتشون زیست نیست یک مثال ساده از انتخاب طبیعی می زنم.
انتخاب طبیعی خودش بر صفات سازشی استوار هست به این معنی که مثلآ در زرافه ها فرض کنید همه زرافه ها گردنی اندازه گردن اسب داشتن.
حالا این زرافه ها تکثیر میشن و تولید مثل می کنن و عده ای از اونها به خاطر افزایش رقابت سر منابع غذایی مجبور به کوچ میشن.
حالا فرض کنید توی جمعیت کوچ کرده زرافه 2 زرافه گردنشون بر حسب اتفاق کمی بلندتر از بقیه هست (این قضیه در مورد قد انسان هم صدق می کنه کما اینکه قد خود من بلند اما قد پدرم کوتاه هست . صفت سازشی هم یعنی صفتی مثل گردن دراز در زرافه که این حیوون رو نسبت به محیط و زیستگاه و بقا در زیستگاه یاری می کنه).
حالا رسیدیم به زیستگاه جدید که درختهاش کمی بلندتر هستن و منابع غذایی به خاطر بلند بودن درخت ها در سطح بالاتری قرار دارن.
خب حالا همه می خوان غذا بخورن.
روز های اول همه چی ممکنه خوب باشه اما اون 2 زرافه که گردنشون کمی بلندتر هست در غذا خوردن موفق تر هستن و بقیه به خاطر در دسترس نبودن غذا از بین می رن.
حالا این دو زرافه گردن بلند با هم جفت میشن و فرزنداشون 4 تا زرافه هستن که 2 تا اندازه گردن پدر و مادر رو دارن و دو تا گردن بلندتر از پدر و مادر باز هم شانس زنده موندن گردن بلندتر ها بیشتر هست چون زرافه ها برگ درخت رو می خورن.
دوستان توجه داشته باشید که این سیر در طول زمان بسیار طولانی یعنی میلیون ها سال اتفاق افتاده و اصلآ غیر منطقی به نظر نمیاد.
می خواستم از دیدگاه ژنتیکی هم توضیح بدم که از حوصله بحث خارج هست.
ببینید قدیمی ترین جمجمه ایی که از یک میمون یا شانپانزه به دست اومده برای زمانی هست که انسان ها روی زمین زندگی می کردند پس بنابراین انسان از تکامل یافتن میمون یا هیچ موجود دیگه ایی نیست ...........
ربط دارو به موضوع تکامل انسان چه ربطی داره؟ نام یکی از همین دارو ها رو هم لطف کنید ببرید کافیه برای من!خیلی از دارویی ها که داری استفاده میکنی و خیلی از پیشرفت های علم پزشکی از طریق همین علم داره انجام میشه .
وَ هُوَ الَّذِی خَلَقَ اللَّیْلَ وَالنَّهَارَ وَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ كُلُّ فِی فَلَكٍ یَسْبَحُونَ»
[ سوره انبیاء(21) آیه 43]
« اوست آن كسی كه شب و روز و خورشید و ماه را پدید آورده است. هر كدام از این دو در مداری [معین] شناورند.»
منتظر ایراد بنی اسراییلیه شما هستم
ا
بگو بابایه نگاه به خودت بندازببین این انسان پیچیده
نیاز به خالق نداره؟
نکنه خودتم از بیگ بنگ به وجود اومدی؟؟؟
نه که نداره
چرا شما فکر میکنی انسان یه روزه این جوری شده؟
بابا اون حرفای غیر علمیه قرآن هست که میگه جهان رو تو 6 روز درست کردیم بعد انسان رو از خاک درست کردیم یهو چون سیب خورد انداختیمش رو زمین
علم کاملا تشریح کرده و توضیح داده این انسان پیچیده چجوری به وجود اومده
جهان 13.5 میلیار د سال طول کشیده تا به این شکل برسه...نه 6 روز
انسان هم اول پیشچیده نبوده به این شکل
نظریه تکامل جوابتون رو میده
همون قرآن معجزه گر ما گفته که قبل از حضرت آدم (ع) هم انسان روی زمین بوده
چندین و چندین بار هم بوده
تازه از موجوداتی توی کرات دیگه هم صحبت شده
بازم آدرس آیه می خوای ؟
زمان قبل از قرآن هم از موجودات دیگه تو کرات دیگه سخن میگفتند
تکرار افسانه های قدیمی معجره نیست.
بعد هم کجای قرآن گفته قبل آدم بازم انسان تو زمین بوده؟
اولین انس = آدم بوده...از نظر قرآن
QUOTE]
پس شما کی و می پرستی؟
عرب جاهلیت بت بی حرکت که خودش ساخته بود می پرستید شما کی و می پرستی؟
شما رو کی آفریده؟
همینجوری در به تخته خورد و بیگ بنگ شد! شما بوجود اومدی!!!؟
مثلا یه کتاب و در نظر بگیر.می تونی بگی که حروف این کتاب شانسی کنار هم قرار گرفتند و کتاب و تشکیل دادند؟
به نظر من اگر انسان حتی دین رو هم انکار کنه نمی تونه وجود کسی که اون و آفریده انکار کنه.
سوالی که هیچ جوابی براش پیدا نمی کنم اینه که خدا چجوری بوجود اومده؟مگه نمی گیم که برای هر چیزی علت و معلولی هست.
یه ضرب المثل هست که می گه می تونی بگی اول مرغ بوده یا تخم مرغ!!!
نیاز نیست کسی رو پرستید
"انسان بدون خدا مانند ماهی بدون دوچرخه است"
ریچارد داوکینز
آقا یه سوال اساسی:
این ماهی از کجا اومده؟
میخوای به این تنیجه برسی که :
این ماهی رو الله درست کرده
خوب شما بگو الله رو کی درست کرده؟
و در زیر
شروع مسخره بازی نشن از نداشتن جواب دارد:
ميگم ژخوف به نظر تو ما شبيه اينيم
شبیه آخریه هستیماا:دی
پس چرا دم نداريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
QUOTE]
تازه اینو ولش آب از کجا اومده اصلا؟
اصلا زمین از کجا اومده؟
اصلا گردو خاک از کجا اومده؟
عمرا اگه اینارو جواب بده
خب خدارو شکر این آدم با دانش کامل!!!! منبع پیدایشو اعلام کرد والا حیران مونده بودیم
نمیدونم نیوتن رو باور کنیم یا اینو
بابا تحصیلکرده
جناب تحصیلکرده میشه بفرمایید جایگاه علمی نیوتن بالاتره یا این بنده خدا؟؟
راستی آقای تحصیلکرده این همه دانشمند نظر به وجود خدای خالق جهان دادن
میشه بگید جرا این یکیو باید باور کنیم؟؟
آیا علم این آقا کامله؟؟
دیگه به مرز های دانش رسیده؟
آقای تحصیل کردهاسفان هاکینگ هم آدمه و مثل همه ادمها اشتباه داره
اگر خیلی راجع به بها علاقمندی میتونم کمکت کنم
جناب تحصیلکرده
خ
خیلی بامزه استدلال میکنی
شما چشم به واقعیت ها بستی جناب تحصیلکرده
ولی شما یه نفرو می پرستی اونم این استفان هاکینگه
اگه این کشف هاوکینگ مثلا 500 سال پیش اتفاق میوفتاد فوری آیه های قرآن رو عوض مکیردند ی ااز توش تفاسیری در میوردند که آره خدا جهان رو خلق نکرده
ولی خدا هست
خوش به حالمون که تو این زمانیم....
-------------------------------------------------
کاپلو میپرستمت
-------------------------------------------------
پستا زیاد بود همشو نخندم..ببخشید
آقا من هنوز متوجه نشدم مشکل شما با این نظریه علمی که هیچ دانشمندی نمیتونه ردش کنه (تا امروز) چیه؟
گفته بیگ بنگ طبق قوانین فیزیک میتونه بدون عاملی فرا طبیعی (الله) به وجود بیاد
این حرف رو هم رو هوا نزده
با اثبات های علمی گفته
مشکلتون چیه؟
خوب قرآن و بقیه کتابای دینی رو هم انسان ها نوشتند...توش ممکنه اشتباه باشه
این که دعوا نداره
الان چرا این مطلب رو قبول ندارید؟ (رو چه حسابی نظریه بزرگترین دانشمند معاصر رو رد میکنید؟)
ببخشید من هر چی تو متن عربی آیه نگاه کردم کلمه ی مدار معین ندیدم
میشه بگید مدار معین به غربی چی میشه که تو آیه ببینم؟
تو آیه فقط گفته که تو آسمون شناورند..اینو هر ابلهی از 3 هزار سال پیش تا حالا میدونسته
زمان قبل از قرآن هم از موجودات دیگه تو کرات دیگه سخن میگفتند
تکرار افسانه های قدیمی معجره نیست.
بعد هم کجای قرآن گفته قبل آدم بازم انسان تو زمین بوده؟
اولین انس = آدم بوده...از نظر قرآن