استعفای یک وزیر در کشور کره جنوبی بخاطر قطع یک ساعته برق !!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پی وقوع قطعی برق بی سابقه در کره جنوبی وزیر امور اقتصادی این کشور از سمت خود استعفا داد .

به گزارش مهر به نقل از شبکه تلویزیونی خبرآسیا، چوی جونگ کیونگ که ازپانزده سپتامبرمطابق با 24 شهریور به دلیل قطعی بی سابقه یک ساعته برق درکره جنوبی که منجربه خشم وغضب مردم شده بود برای استعفا تحت فشار بود در نشست امروز سه شنبه کابینه این کشور استعفای خود را به رئیس جمهور کره تقدیم کرد.

مسئولین تامین انرژی کره جنوبی درپی موج گرمایش خارج از فصل که منجر به استفاده بیش از حد وسایل برقی و تحمیل فشار نیروی سنگین بر نیروگاه ها شد مجبور به قطع برق در اکثر مناطق کشور شدند .

این تصمیم باعث خاموشی 2 میلیون خانه و حبس شدن 2900 تن در آسانسورها و اختلال در سیستم ترافیک شهری بدلیل از کار افتادن چراغ های راهنمایی رانندگی و از دست رفتن روشنایی شب شد .

منبع
: http://www.asriran.com/fa/news/182881/استعفای-وزیر-کره-جنوبی-به-دلیل-قطع-یک-ساعته-برق

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/308398-چرا-ما-اینطورییم-واونا-اون-طوری/page2

اینجا اشاره کردم

ممنون از شما می خواستم تاپیکشو بزنم حال نداشتم دستت درد نکنه

اره دیدی والا اونا چجورین ما چه جوری؟

خواهش میکنم . :gol:

ما خیلی شعارها میدیم ولی هیچوقت عمل نمیکنیم ! اونا شعار نمیدند و عمل میکنند .

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطع یک ساعته و حتی چند ساعته برق که درایران سرسوزنی برا کسی اهمیتی نداره ا چه برسه به اینکه بخاطرش وزیر استعفا بده !

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قطع یک ساعته و حتی چند ساعته برق که درایران سرسوزنی برا کسی اهمیتی نداره ا چه برسه به اینکه بخاطرش وزیر استعفا بده !
عزیزم قطع اب و برق و .... که دیگه شده جزو امور جاری
من اگه خلاف اینو ببینم به کشورم شک میکنم

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا دیگه ایران هم مدیراش استعفا می دن ولی وقتی دیگه موضوع اینقد بحرانی میشه که گندش در میاد

نمونش مدیر کل بانک ملی به خاطر افتضاح اختلاس استعفا داد. البته اونم خودش می دونست که گندش در اومده اگه استعفا نده مثه مدیر بانک صادرات گوششو می پیچونن با اردنگی می ندازنش بیرون وگرنه مدیرای ما بیدی نیست با این بادا بلرزن
.

سیاسی نیست ها اخطار ندی عین واقعیته اخبار سراسری خودمون پخش کرد.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا دیگه ایران هم مدیراش استعفا می دن ولی وقتی دیگه موضوع اینقد بحرانی میشه که گندش در میاد

نمونش مدیر کل بانک ملی به خاطر افتضاح اختلاس استعفا داد. البته اونم خودش می دونست که گندش در اومده اگه استعفا نده مثه مدیر بانک صادرات گوششو می پیچونن با اردنگی می ندازنش بیرون وگرنه مدیرای ما بیدی نیست با این بادا بلرزن
.

سیاسی نیست ها اخطار ندی عین واقعیته اخبار سراسری خودمون پخش کرد.
البته تو ایران هر کس از پستش خسته میشه و میخاد بره تو یه پست بالاتر و بهتر یه گندی چیزی میزنه تا استعفا بده و بره به پست مورد نظر

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته تو ایران هر کس از پستش خسته میشه و میخاد بره تو یه پست بالاتر و بهتر یه گندی چیزی میزنه تا استعفا بده و بره به پست مورد نظر

اون که صد درصد تازه مد شده هر که بازنشست میشه یه پست جدید ورزشی بهش میدن اخه بالاخره هم ورزشو دوسداشته همم با شرت ورزشی عکس انداخته.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما سقوط هواپیما ها رو بگو
شما فوتبال رو بگو
اختلاس رو بگو...

به كجاي اين شب تيره بياويزم قباي ژنده ي خود را ؟ … هلا ! من با شمايم، هاي ! …