یعنی میخوان همه ی 700 800 نفری که قبول شدن رو توی جم آموزش بدن؟!
معمولا بچه ها رو به چند گروه تقسیم میکنن که احتمالا یه گروه قراره بره جم
سلامبچه هایی که رفتین طب صنعتی
اونجا محل اسکان بهمون میدن یا باید خودمون یه خاکی تو سر خودمون بریزیم![]()
من این رو در جریان نیستم که همه رو باهم میفرستن جم یا نه؟
بستگی به ظرفیت پذیرش اونجا داره
ولی احتمالش خیلی زیاده بخاطر شرایط کشور و پارس جنوبی و اومدن زنگنه هر چه زودتر بخوان همه نیروها رو بفرستن آموزشی
سلام
اگه مجردی، بهتون محل اسکان 2 نفره تا چهار نفره میدن.
اگر متاهلی فعلا تا آماده شدن خانه های سازمانی وام ودیعه مسکن میدن.
البته نباید عجله کنی چون همین وام ودیعه مسکنم برای بعد از گذران دوره آزمایشیه
آهانمنظور این آقا چیز دیگه ای بود آقای هادی. نه دوست عزیز محل اسکان نمیدن. تو نامه هم قید شده .
ممنونم دوستان عزیزمآهان
ببخشید
نه آقا نمیدن... اونجا چند نفری برین یه مسافرخونه و یه اتاق اجاره کنین
خیلی جم خوبه خب.چرا نباشه![]()
این چه مملکتیه دیگه...آقاجان من امروز برا آگاهی وتشخیص هویت رفته بودم خو. تمام انگشتام جوهر مال کردند .و اثر انگشتامو گرفتند وگفتند دو سه هفته دیگه نتایج میفرستیم بیدبلند خو. راستی هزینش 5000 ومانهراستی من امروز همزمان طب صنعتی هم رفتم وگفتند نتایج تا یک ماه دیگه میره واسه شرکت.
آقاجان من امروز برا آگاهی وتشخیص هویت رفته بودم خو. تمام انگشتام جوهر مال کردند .و اثر انگشتامو گرفتند وگفتند دو سه هفته دیگه نتایج میفرستیم بیدبلند خو. راستی هزینش 5000 ومانهراستی من امروز همزمان طب صنعتی هم رفتم وگفتند نتایج تا یک ماه دیگه میره واسه شرکت.
5000 تومان رو هم قرض گرفتی؟![]()
خب وحید هم قبل از من میتونست توضیح بده کامل چون همه چیزو تو جریان قرار گرفت اما حالا واسه اونا که نرفتن و نمیدونن میگم:
اولا ساعتی که گفتن رو یک ساعت زودتر برین اگر 7 نوشته 6 جلو دره دفتره گاز توی هویزه باشین. چون واسه من که 6:20 اومدن و کارم زودتر راه افتاد. امروز همه انگار اصفهانی بودیم ! حدود 12 نفر فکر کنم بودیم از اصفهان .
همه نامه هارو از دفتره گاز گرفتیم و زود آژانس گرفتیم توی خیابان سرهنگ سخایی طب صنعتی شرکت نفت مشخصه اونجا میرین نامه رو میدین دبیر خونه و صداتون میزنن تک تک و 5 تا عکس ازتون میگیرن و بتون فرم ها و پوشه میدن. روبروی همین طب صنعتی درمانگاه تخصصی شرکت نفت است که میرین تند و سریع تمام قسمت ها نوبت میگیرین و همه نوبت هارو جمع میکنین تا داشته باشین. یکی اپتیک یکی ادیومتری یکی رادیولوژی یکی هم آزمایش بعد تک تک اینارو هرکدوم زودتر نوبتش رسید میرین و پزشک براتون نتیجه رو تو یکی از فرم ها مینویسه و بتون میده . همه رو تا حدود 10 میتونین برین و تمام کنین.
رادیولوژِی از سینه بتون میگه که ساعت 13 بیاین و زودتر امکان نداره . اما چرت میگهمن و یکی از دوستام 11 رفتیم گفتیم گناه داریم تا 13 صبر کنیم اونم ازمون همون موقع گرفت .
البته همون ساعت 10 که کاراتون رو کردین اول برین ساختمان طب صنعتی دوباره و اونجا تست اسپیرومتری و نوار قلب ازتون میگیرن طبقه دوم . که اینم نیم ساعت طول میکشه یا کمتر.
بعد اینو که تمام کردین زود وسیله جور کنین برین مکان عدم اعتیاد که بتون برگه اش رو دادن و جاش توش نوشته شده کجاست. اونجا ازتون 21 تومن پول میگیرن که (حتما) باید کارت داشته باشین و نقد نمیشه داد !! سره این من خیلی اذیت شدم ! کارت هم چندتا ببرین چون ظاهرا ملت یا ملی رو قبول نمیکنن یادم نیست کدوم !
قبل از رفتن هم اب بخورین حسابی تا کمبود ادرار نداشته باشین
کسی نگاه نمیکنه و دوربین هم انگار نداشت اصلا !
بعد جواب رو لازم نیست پیگیر بشین خودشون فردا صبح زود فرستادن طب صنعتی .
بعد از تست اعتیاد برگردین همون حدود 11 اینا برین رادیولوژِی و صحبت کنین شاید ازتون زود بگیره مثل من.
در نهایت تا اینجا کارتون تمام شد برین ناهار بخورین و استراحت کنین تا فردا صبح ساعت 8 برین درمانگاه اول جواب آزمایش خون رو بگیرین زود ببرین طب صنعتی تحویل بدین. جواب اعتیاد و رادیولوژی رو خودشون دارن از قبل.
بعد هم طبقه سوم میرین دکتر جواب ها رو کامل میبینه و نظرش رو میده و لخت هم میشین یه نظر نگاه میکنه و میگه پاشو بپوش .
زود تمام میشه فرمالیته است یجورایی !! بعد هم پرونده رو میرین همکف میدین پذیرش و با خانوم که اونجاست خداحافظی میکنین و ضمنا دعوا هم نمیکنین باش (مثل وحید)
فقط ازش بپرسین نتیجه و جواب و بقیه مراحل استخدام رو کی باید پیگیر بشه ! خودشون اطلاع میدن یا ما زنگ بزنیم مرتب!؟!! اینو من درست نپرسیدم شماها بپرسین حتما و اینجا اعلام کنید.
.
.
.
آهان ضمنا دوتا چیز دیگه یادم اومد: تعهد رو دارن گرون میکنن قبلا 20 تومن بوده یارو گفت فعلا صبر کردیم تا نرخ جدید اعلام بشه و بعد بگیم تعهد محضری بدین!
و یکی دیگه هم اینکه سمت هامون فعلا همه نوبتکاره ارشد بهره برداری خورده .
آقاجان من امروز برا آگاهی وتشخیص هویت رفته بودم خو. تمام انگشتام جوهر مال کردند .و اثر انگشتامو گرفتند وگفتند دو سه هفته دیگه نتایج میفرستیم بیدبلند خو. راستی هزینش 5000 ومانهراستی من امروز همزمان طب صنعتی هم رفتم وگفتند نتایج تا یک ماه دیگه میره واسه شرکت.
رامین جان بسیار ممنون، خیلی لطف کردی
یه سوال...
به نظرت روزانه چند نفر رو پذیرش می کردن؟
میخوام یه حساب سرانگشتی انجام بدم ببینم تا کی تموم میشه!
البته واسه ما جنوبیا که هنوز نامش نیومده
خدا کنه هرچه زودتر یا خودش بیاد یا نامش یا اس ام اسش!!!![]()
خیلی جم خوبه خب.چرا نباشه![]()
جم هر چقدر هم خوب باشه هیچ وقت به محمود آباد نمیرسه![]()
وحید دس رو دلمون نذار..
امیدوارم جایی که داریم میرم غذاش خوب باشه حسابی فربه بشیم![]()
سلام دوستان
دیروز دوستم که پدرش کارمند spgc هست بهم تلفن کرد
گفت واسه دوره آموزشی جم انتخاب شده
باز هم ازش پرسیدم گفتم کی آموزشی شروع میشه؟؟
گفت گفتن شهریورماه
حالا هر جا باشه فقط اهواز نباشهجم هر چقدر هم خوب باشه هیچ وقت به محمود آباد نمیرسه![]()
رامین جان بسیار ممنون، خیلی لطف کردی
یه سوال...
به نظرت روزانه چند نفر رو پذیرش می کردن؟
میخوام یه حساب سرانگشتی انجام بدم ببینم تا کی تموم میشه!
البته واسه ما جنوبیا که هنوز نامش نیومده
خدا کنه هرچه زودتر یا خودش بیاد یا نامش یا اس ام اسش!!!![]()
توهم کاردان مکانیک هستی؟وای حالا چیکار کنم
به دلم افتاده که انش نشان میشم
i am fireman![]()
وحید دس رو دلمون نذار..
امیدوارم جایی که داریم میرم غذاش خوب باشه حسابی فربه بشیم![]()
سلام رامینای گفتی ...
اینجا پلی اکریل با این گندگیش غذاش کپی پیست غذای دانشگاست !!!!!![]()
کاراموزی پالایشگاه اصفهان بودم غذاش دو مدل بود یکی رو انتخاب میکردی تازه دسر بستنی ماست یا .... به انتخاب برمیداشتی و نوشابه و ...
اونجا عسلویه امیدوارم کمتر از این نباشه ! کسی از وضع غذا اطلاع داره بگه خوشحال بشیم![]()