هادی جان معایبی هم وجود داره که امروز حتی منم رو هم کمی تو فکر برد! هرچند درکل مشتاقم گاز شروع بشه و بریم همه اما امروز با یکی تو کارخونه صحبت مبکردم مهندس شیمی بود مثل خودم . بش گفتم فرض کن الان بگن بیا عسلویه کار کن برجی 2.5 هم بگیر قبول میکنی؟ جالبه گفت نه !
نظرش این بود که اینجا ماهی 1 تومن میگیرم نصف روز پیش خونواده و دوستانم هستم و دور نیستم بعد از 20 سالم بازنشست میشم و تمام.
اما بیام عسلویه تا 7 سال که تعهد دادم کار میکنم و دورم از خانواده و زنم بگیرم نمیشه درست زندگی کرد ! دو هفته نیستی بعدشم که میای اون روزا میره سره کار و عصرا با همین و خلاصه انچنان لذتی نداره دیگه زندگی ! بعد از 7 سالم چون میبینی شرایط سخته استعفا مییدی برمیگردی شهرت و تازه باید دنبال کار مرتبط بگردی و اگر هم بتونی پیدا کنی و بدون ازمون بری سره کار ! تازه باید دوباره با حقوق 1 تومن و این حدودا سر کنی و عادتم نداری دیگه ! چون قبلا خیلی ریخت و پاش میکردی و زندگیت رو بر اساس درامده بیشتر میبردی جلو !
خلاصه جالب بود برام که موافق نبود ! البته نه اینکه بتونه نظره منو عوض کنه !!!!! ولی خب گاهی یه چیزو برا خودمون میکنیم بت و میپرستیم ! اما مشکلاتش رو ندید میگیریم !
سلام رامین جان
یه تعداد چیزو در نظر نگرفتی
اولا شما 7 سال بمونی اونجا خود به خود میتونی انتقالی بگیری اینجا.
دیگه حد اکثر همون 10 سالی که خودشون گفتن ... بعدش میتونی راحت برگردی اصفهون نصف جهون.
اینا صد در صد بود ولی بر فرض محال اصلا بعد از ده سال مملکت از هم پاشید و هیچ چیز حتی یه لوله از پارس چنوبی هم نموند....
(((این دیگه بدترین فرض بود)))
میتونی خونه ای که با وام گاز گرفتی بفروشی و برگردی شهر خودت با ماشین و ....
یه چیز یادت رفت که همراهته و با خودت آوردی؟؟؟
چیه؟
بله 10 سال سابقه کار در فنی ترین نقطه ایران و یه رزومه با انواع گواهینامه های فنی....
اون موقع اگر خیلی تنبل باشی و نتونی خودت یه کارگاهی چیزی بزنی..... همه کارخونه ها برات له له میزنن با چند برابر حقوق.
نمونه شو سراغ دارم...
تازه برگشته و یه مغازه خریده و یه خونه و کارخونه ها هر روز باهاش تماس میگیرن برای کار اونم پررو پررو میگه فعلا خستم... باید یه چند ماهی به آب و هوای اینجا عادت کنم...(اونا هم کم نمیارن و بجای ناراحت شدن دارن حقوق پیشنهادی رو بالا میبرن.)
مثلا پتروشیمی اردبیل که در مرحله راه اندازیه حاضره بهش ماهی 3 تومن برده!!!