سلام به همگی لازم میدونم یک استاد بسیار عالی به نام جناب دکتر مزدک علیمی که استاد دانشگاه آمل هست رو بهتون معرفی کنم
سال ۱۳۹۲ دانشجوی ایشون بودم.
مزدک علیمی هر هفته برای تدریس از کرج به واحد آیت الله آملی می آمد! واقعاً انرژی زیادی داشت.
جزوه اصول مهندسی ۱ ایشون تقریباً ساده بود و اساتید اصول مهندسی از ساده بودن جزوه مزدک علیمی تعجب می کردن و جالبه همین جزوه ساده رو دانشجوهای زیادی پاس نمی شدن!
شیوه ی تدریس علیمی به این صورت بود که می گفت و دانشجوها جزوه می نوشتن قبلش هم یکسری توضیحات می داد که معمولاً کسی نمی نوشت مبحثی رو سریع توضیح داد و با صدای پایین گفت( Steady State )و بعد همین اصطلاح رو در امتحان میانترم آورد که ۹۹ درصد دانشجوها نمی دونستن چی هست!به خاطر این که نمی توانستم سریع بنویسم بعضی وقت ها صدای اساتید رو ضبط می کردم بعداً به صدای ضبط شده رجوع کردم متوجه شدم در توضیحات قبل از جزوه نویسی سریع و با صدای پایین این اصطلاح رو گفته بود بعید می دونم همه ی دانشجو ها شنیده باشن!
یادمه دانشجوی ارشد تعریف کرده بود در زمان امتحان دانشجو متوجه شده بود سوال امتحانی علیمی مشکل داشته و سر جلسه امتحان درستش کردن معلوم نیست از قصد کرده که دانشجوها رو اذیت کنه یا واقعاً اشتباه کرده بود.
یک موردی که عجیب بود ایشون به پوشاک دانشجوها خیلی با دقت نگاه می کرد!
علیمی بد دهن بود مثلاً در دهه محرم به دانشجوهای کلاس گفت: (شما باید الان نذری ها رو خورده باشید شارژ شده باشید!!! )مگه دانشجوهای دانشگاه آزاد گرسنه هستند که با نذری جون بگیرن اغلب پولدار بودن از موبایل های گران قیمتی که همیشه در دستشان بود معلوم بود ...) یا نفوس بد می زد برای امتحان میان ترم گفته بود هرکی امتحان میان ترم نباشه صفر می شه مگر این که برگه بیاره بگه من اون شب بیمارستان خوابیده بودم !!!
در کل مزدک علیمی از نظر انسانیت ضعیف است.