از گم شدن چه چیزیتون بیشتر از همه چیز ناراحت شدین؟

s_moradi88

عضو جدید
من وقتی کیف پولم گم شد
نه به خاطر پولشا به خاطر کارت دانشجوییم که 6 ماهه تقاضا دادم ولی هنوز نیومده:cry:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
از گم كردن كمربند تكواندوي خودم ناراحت شدم چون خيلي خاطره باهاش داشتم چه كارا كه با اون نكرديم جالب واسم اينه كه همه ي كمربندام رو از اول تا حالا دارم جز اين آخري كه بايد هميشه نگهش مي داشتم الانم بدون كمربند كار مي كنم تو باشگاه با يه تي شرت!!! ولي گذشت ديگه مهم نيست زود فراموش شد مهم خاطراته كه فراموش نميشه مهم بچه ها هستن

s_moradi88

عضو جدید
حالا مثلا کارت دانشجویی به چه درد میخوره :surprised:

با کارت دانشجویی کلوپ محلم، بهت فیلم نمیده :biggrin:

کتابخانه دانشگاه ما با کارت دانشجویی کتاب میده اگه بخوم برم موسسه منابع طبیعی باید کارتم همرام باشه و خیلی چیزای دیگه

سادات

عضو جدید
کلاس اول ابتدایی که بودیم هرکسی که اولین حرف اسمش رو خانم یاد می داد باید شکلات میاورد.
یه بار یکی از بچه ها واسه ی همه یه بسته شکلات رنگارنگ آورد اما:cry:
شکلات های من گم که چه عرض کنم توسط ؟ به سرقت رفت:biggrin: و من خیلی ناراحت شدم.
از اون موقع خیلی گذشته اما رنگ اون شکلات ها تو خاطرات کودکیم هنوزم چشمک میزنه.

gveraka

اخراجی موقت
:(دقت بفرمایید که مردم ایران همه گمشده اند، و هیچ ارزشی ندارند که کسی دنبال آنها بگردد، پس دقت بفرمایید که چیزهایی که مالکیت آنها را دارید چقدر بی ارزشند دیگه. پس برای آن چیزها نارحت نشید برای خودتان که گمشده اید بیشتر ناراحت شید.

bahareh85

عضو جدید
از گم كردن كارت دانشجوييم براي بار دوم
البته خوشبختانه پيدا شد آخه بار اول بابامو در آوردن صد جور تعهد دادم (ما زمان امتحانات آخر ترم بايد همراهمون باشه)

b A N E l

عضو جدید
تعداد محدودی کارت دانشجویی پیدا شده..........با دادن مشخصات تحویل بگیرید :w15:

گلابتون

مدیر بازنشسته
تا حالا خيلي چيزهاي با ارزشي گم كردم مثل يه گوشواره ياقوت سرخ اصل ... يا يه دستبند طلاي هندي.. يا خيلي چيزهاي ديگه

اما فقط به خاطر تنها عكس 3 در 4 كه از كودكيم داشتم اينقدر غصه خوردم كه مريض شدم .
به تمام مغازه هاي محلمون سفارش كردم كه اگه كسي پيدا كرد آورد بهم خبر بدن ... واي بازم يادش افتادم امان از دست تو بنل جان :cry::cry::cry:

بچه ها هركس پيداش كرد به من خبر بده مژدگاني دريافت كنه .... واقعا براي پيدا شدنش مژدگاني گذاشتم:cry::cry::cry:

b A N E l

عضو جدید
گلاب جون شما یه عکس از بچگیت بزار :biggrin:........شاید من دیده باشم.......مژدگانیو آماده کن ;)

نینانای

عضو جدید
گوشیم که همیشه ی خدا گم میشه ...یا یه جایی جا میذارم

نمیدونم چه حکمتی داره :crying:

b A N E l

عضو جدید
گلی جون ببین این نیست؟!!!:surprised:

دلارام

عضو جدید
یه بار موبیلمو دزدیدن .ناراحت نشدم ولی دوستام خیلی ناراحت شدن هیم به من میگفتن تو چرا عین خیالت نیست چرا گریه نمی کنی:biggrin:

ولی 1 بار کوچولو بودم تو پارک گم شدم یادمه خیلی گریه کردم:cry:

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه خودکارمو گم میکنم
وقتی پیداش نمیکنم اعصابم میریزه به هم

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلی جون ببین این نیست؟!!!:surprised:

نه بنل جون اين عكس من نيست:cry::cry::cry: توي اون عكس من حدود 5 سالم بود با موهاي مشكي صاف صاف و سرم رو كج كردم و يه لبخند به اندازه تمام صورتم هم زدم .... يه عالمه هم از آقاي عكاس خجالت كشيدم :D

b A N E l

عضو جدید
اینا باید دیگه خودش باشه.........تو که یادت نیست........من یادمه همین شکلی بودی :D

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
اینا باید دیگه خودش باشه.........تو که یادت نیست........من یادمه همین شکلی بودی :D

يخورده با اين موافقم:D
اما هنوزهم نه ....گفتم كه سر كج بود و يه لبخند به اندازه تمام صورتم زده بودم كلاه هم نداشتم اما بقيه اش خيلي شبيه.... بازم بگرد بنل جان شايد پيداش كني
:(:cry::(حالا ديگه تنها اميدم تويي:gol::cry:

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولمو
سوختمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
آی داشتم دیونه می شدم:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه بودم گردنبندم............ الانم انگشترم!
هنوزم که هنوزه دارم دنبالش میگردم!:w04:

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
گم شدن كه چي بگم!؟
سوم راهنمايي انتحان نهاييمون تو يه مدرسه ي دولتي مزخرف بود
بابام پرگار مهندسيشو داده به من و توي جامداديم گذاشته بودمش و جامدادي رو به امان خدا ول كرده بودم تو حياط و رفته بودم سر جلسه
وقتي برگشتم نه پرگارم بود نه مداد فشاري خوشگلم كه با پول توجيبياي خودم خريده بودمش...

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشقمو...........:cry:
هرکی پیداش کرد ،مشخصاتشو به من بده لطفا:biggrin:

Narges *

عضو جدید
2تا انگشتر خوشگلمو که خیلی دوسشون داشتم... فک کنم یکی دزدید!

سپیـده

عضو جدید
کاربر ممتاز
4 سال پیش مامانم برای تولدم یه پلاک سفارش داده بود که اسم خودم رو به انگلیسی درآورده بودن و ....... :w40:

خلاصه که عاشق پلاکم بودم اما نمی دونم چه جوری شد که گمش کردم :w19:
این قدر غصه خوردم که خدا بدونه :w04:
برام بی نهایت ارزشمند بود

با این که الان هم یکی لنگه اون رو دارم ولی هنوز چشمم دنباله اون اولیه :w05:

مهندس شکوفه

عضو جدید
گم شدن کارت دانشجوییم که البته گم نشد دزدیده شد
کیف پولیمو پولاشو کارت شناساییمو همه رو یه جا سرقت کردن
ولی اونا زیاد مهم نبود کارت دانشجوویم حیف بود
بعد از4 ترم هنوز نتونستم کارت دانشجویی بگیرم
انقده قشنگ بووووووووووووووووووود:cry::cry: