از کجا همسر آیندمو پیدا کنم؟

زیربارون

عضو جدید
خب پس صبرکن تا یکی به دلت بشینه تو هم به دلش بشینی دیگه ننه بابا نداره.

اون یه نفر کو؟ کجاست؟ آخه منی که جای خاصی نمیرم تا دختری رو ببینم. تو خیابون هم که روم نمیشه با این سنم به کسی شماره بدم یا باهاش صحبت کنم. دیگه از منم گذشته بشینم با یکی اس ام اس بازی کنم و بقول بچه ها مخشو بزنم.

ali.metal.eng

عضو جدید
دقیقا من نظرم همینه
ولی بازم میشه یه چیزایی رو با تحقیق فهمید...و صد البته یه چیزایی رو هم با اشنایی...
البته این آشنایی ها راهای مختلفی داره
من شخصا دلم میخاد یجوری باشه که اسمش حتی اشنایی هم نباشه میدونی چی میگم؟ مثلا یکی تو محیط کار یا تحصیل یا چمیدونم همسایگی....خلاصه یجوری رفتاراشو زیر نظر داشته باشی ولی اسمی روی طرفین نباشه...و مالکیتی حتی دورادور بوجود نیاد...چون متاسفانه حس بین دوطرف ممکنه از یه جنس دیگه بوجود بیاد و با عشق یا علاقه اشتباه گرفته شه
مث عادت...یا محبت معمولی....
نمیدونم ...خودمم نمیدونم اصلا شدنیه یا نه
ولی به شدت با رفت و آمدای دختر و پسر فقد برای اشنایی مخالفم...اخه جتی اگه خانواده ها خبردارم باشن...بازم نمیتونی جلوی خریت ذهنی ددخترا رو بگیری...دخترا زود جوگیر میشن..کافیه یکم از ظاهر طرف خوششون بیاد////کولوهوم چشماشونو رو همه چی میبندن و کل 6 ماه رو به فنا میدن
درسته میفهمم چی میگییی ولی دقت کن که نمیشه این طوری هم کسی رو شناخت... من فکر میکنم بهتره این دو نفر تحت نظر والدین چندین جلسه خوب با هم حرف بزنند شاید برای 1 سال بعدش اگه همه چی اکی شد برند مرحله بعدی چی میگی؟ البته این کاملا دید سنتی هست و امروزه روز کسی فکر نمیکنم به اینا عمل کنههه

ali.metal.eng

عضو جدید
یه دور از جون سر زبونت بیاد بگی بد نیست ها؟من منظورم این بود اول باید یکی به دل آدم بشینه تا بعدش وارد قدم بعدی بشی.منظورم علاقه ای که تو خیابون بوجود بیاد نبود که علاقه ی درست منظورمه.
اهان به دور از جونن خب ولی این علاقه چطور میخاد ایجاد وبشه و حقیقی باشه؟؟

اوژنی دزیره

عضو جدید
درسته میفهمم چی میگییی ولی دقت کن که نمیشه این طوری هم کسی رو شناخت... من فکر میکنم بهتره این دو نفر تحت نظر والدین چندین جلسه خوب با هم حرف بزنند شاید برای 1 سال بعدش اگه همه چی اکی شد برند مرحله بعدی چی میگی؟ البته این کاملا دید سنتی هست و امروزه روز کسی فکر نمیکنم به اینا عمل کنههه

اوه اینقدر طولانی مینویسید آدم حس خوندنش میپره.

زیربارون

عضو جدید
دقیقا نمیشه به این راحتی کسی رو شناخت و همین باعث شده مشکلات داشته باشیم

ببین این طرز تفکر اونایی که سه ماه بعد ازدواج دم دادگستری دنبال طلاقندااا حواست باشه:D

آخ آخ طلاق! نگوووووو!

برو تو عروسی کل دخترا فامیلو میبنی گلچین کن بعد در مورد همش تحقیق کن یکیش خوب میشه

اینکارا رو قبلا ها میکردم ولی دیگه حوصله ندارم. پیش خاله و عمه و زندایی و اینا خیلی ضایع شدم از بس بهشون سپردم:D

اااااااااااخی دوستمون زندگی مشترک میخواد نکن این کاراتو سال دیگه میای ی تاپیک میزنه چگونه از شر زنم خلاص شم:biggrin:

اره از طلاق و جدایی و این چیزا هم بدم میاد می ترسم کارم به اینجور جاها برسه

اوژنی دزیره

عضو جدید
دقیقا من نظرم همینه
ولی بازم میشه یه چیزایی رو با تحقیق فهمید...و صد البته یه چیزایی رو هم با اشنایی...
من شخصا دلم میخاد یجوری باشه که اسمش حتی اشنایی هم نباشه میدونی چی میگم؟ مثلا یکی تو محیط کار یا تحصیل یا چمیدونم همسایگی....خلاصه یجوری رفتاراشو زیر نظر داشته باشی ولی اسمی روی طرفین نباشه...و مالکیتی حتی دورادور بوجود نیاد...چون متاسفانه حس بین دوطرف ممکنه از یه جنس دیگه بوجود بیاد و با عشق یا علاقه اشتباه گرفته شه
ولی به شدت با رفت و آمدای دختر و پسر فقد برای اشنایی مخالفم...اخه جتی اگه خانواده ها خبردارم باشن...بازم نمیتونی جلوی خریت ذهنی ددخترا رو بگیری...دخترا زود جوگیر میشن..کافیه یکم از ظاهر طرف خوششون بیاد////کولوهوم چشماشونو رو همه چی میبندن و کل 6 ماه رو به فنا میدن

خلاصش کنید آدم بخونش.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاید برای 1 ساللل/؟!!! میدونی اگه برای هر خاستگار نسبتا خوب بخای 1 سال وخت بزاری چی میشه؟
اصلا شدنی نیست
منکه خودم اصلا همچین کاری نمیکنم...
همون 1 جلسه اول خیلی چیزارو میفهمه ادم
ولی نمیدونم چرا خانواده های ما همین که 60..یا 70 درصد با یکی اتوافق داشتن میخان سریع وقت بله برون تعیین کنن:d
کلا ملوم نیس ماها با خودمون چند چندیم:دی

pari.hosseini

عضو جدید
آخ آخ طلاق! نگوووووو!

اینکارا رو قبلا ها میکردم ولی دیگه حوصله ندارم. پیش خاله و عمه و زندایی و اینا خیلی ضایع شدم از بس بهشون سپردم:D

نه ایشالا ی ازدواج موفق میکنی

ali.metal.eng

عضو جدید
آخ آخ طلاق! نگوووووو!

ببین داداش شما که میگی سنی ازت گذشته و... من فکر میکنم بهتره اول شرایطتو بگی تا ببینم چیکار میشه برات کرد... زیادم سخت نیست الانه روز همه دنبال یه مرد واقعیند که اهل زندگی باشه نگران نباش

زیربارون

عضو جدید
دقیقا من نظرم همینه

پس با این اوصاف مثه اینکه کسی از ظاهر من خوشش نمیاد :D چون هر کی به ما میرسه چنان منطقی میشه تا اون فیها خالدون ما رو میخوان در بیارن که وضعیتش چطوریه. نمیدونم چرا هیچ دختری در مورد من جوگیر نمیشه :(:confused:

اوژنی دزیره

عضو جدید
اهان به دور از جونن خب ولی این علاقه چطور میخاد ایجاد وبشه و حقیقی باشه؟؟

آهان.وقتی یکنفر به دل آدم بشینه یعنی درصدی تایید شده بعد باید بیاد خواستگاری تو جلسات خواستگاری آشنا میشن دیگه البته نه که عقد کنن و آشنا بشن آشنایی اولیه و معقولانش اینه که با اطلاع خانواده صحبت میکنن.راحته بابا سخت گرفتینش.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید برای 1 ساللل/؟!!! میدونی اگه برای هر خاستگار نسبتا خوب بخای 1 سال وخت بزاری چی میشه؟
اصلا شدنی نیست
ولی نمیدونم چرا خانواده های ما همین که 60..یا 70 درصد با یکی اتوافق داشتن میخان سریع وقت بله برون تعیین کنن
تو فرهنگا مختلف متفاوته مثلن ما دوران نامزدی(قبل عقد)داریم به صورت طولانی منم خدم در این دوران بسر میبرم:d

ali.metal.eng

عضو جدید
اصلا شدنی نیست
ولی نمیدونم چرا خانواده های ما همین که 60..یا 70 درصد با یکی اتوافق داشتن میخان سریع وقت بله برون تعیین کنن:d

دلیلی شواضحه نمیخاند بترشی عزیزم:biggrin: ولی جدی بخای بحث کنیم من میگم پری تو که میخای سنتی ازدواج کنی باید حداقل یعه سال با طرف تحت نظر والدین برخورد داشتهب اشی و خوب طرفتو بشناسی ارع

زیربارون

عضو جدید
ببین داداش شما که میگی سنی ازت گذشته و... من فکر میکنم بهتره اول شرایطتو بگی تا ببینم چیکار میشه برات کرد... زیادم سخت نیست الانه روز همه دنبال یه مرد واقعیند که اهل زندگی باشه نگران نباش

من اومدم تو تاپیک تا کلا درد و دل کرده باشم. چون میدونم از دست کسی کاری بر نمیاد. دلمم نمیخواد هویتم فاش بشه

ممنون از شما

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهان.وقتی یکنفر به دل آدم بشینه یعنی درصدی تایید شده بعد باید بیاد خواستگاری تو جلسات خواستگاری آشنا میشن دیگه البته نه که عقد کنن و آشنا بشن آشنایی اولیه و معقولانش اینه که با اطلاع خانواده صحبت میکنن.راحته بابا سخت گرفتینش.

به نظر من صحبتای جلسه خاستگاری ادم 30 درصد طرفشو میشناسه .تا با هم بیرون نرید تا دعواتون نشه ادم طرفشو نمیشناسه

ali.metal.eng

عضو جدید
من اومدم تو تاپیک تا کلا درد و دل کرده باشم. چون میدونم از دست کسی کاری بر نمیاد. دلمم نمیخواد هویتم فاش بشه

ممنون از شما
اغا نگران نباش کلا برو جلو متناسب با شرایطط یکی رو انتخاب کن ولی خیلی دقت کن چون سختترین انتخاب زندگیته ارع دیگه ....

زیربارون

عضو جدید
به نظر من صحبتای جلسه خاستگاری ادم 30 درصد طرفشو میشناسه .تا با هم بیرون نرید تا دعواتون نشه ادم طرفشو نمیشناسه

دقیقا, تا دعوامون نشه, تا دوتا سفر یا پیک نیک نریم, تا تو موقعیت های مختلف قرار نگیریم نمیشه شناخت هم رو. الان هدف ازدواج تغییر کرده. قبلا هر کی سنش به یه حدی میشد می رفت ازدواج میکرد اگه ازشون میپرسیدی چرا ازدواج کردی میگفتن خب ازدواج یک امر طبیعی و فطری هست.

اما الان ماها میخوایم ازدواج کنیم تا از زندگیمون بهتر بشه و از تنهایی در بیاییم و شادی هامونو با هم تقسیم کنیم. نمیخوایم با یه انتخاب غلط زندگیمون بدتر بشه.

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس با این اوصاف مثه اینکه کسی از ظاهر من خوشش نمیاد :D چون هر کی به ما میرسه چنان منطقی میشه تا اون فیها خالدون ما رو میخوان در بیارن که وضعیتش چطوریه. نمیدونم چرا هیچ دختری در مورد من جوگیر نمیشه :(:confused:

اعتماد بنفستو نیار پایین ....یه زن همیشه عاشق عقل و درایت یه مرد میشه نه ظاهرش ...زن باید زیبا باشه و مرد عاقل