از کجا همسر آیندمو پیدا کنم؟

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترهایی که دیگران معرفی میکنند!
یکی رو معرفی میکنن رشته تحصیلیش عکاسه من خوشم نمیاد
یکی رو معرفی میکنن اینقدر پر رو هست که آدم بدش میاد
یکی دیگه رو معرفی میکنن خیلی خجالتی و کم حرفه
یکی رو معرفی میکنن اینقد مستقل هست و همه فن حریفه که آدم پیشش احساس حقارت و کوچیکی میکنه و فک میکنه هیچ چیزی واسه عرضه به اون نداره
یکی رو معرفی میکنن افسرده و داغون و بی دست و پا هست
یکی چاقه
یکی قدش کوتاهه
یکی قدش خیلی بلنده!
یکی دندوناش داغونه
یکی باباش قل چماق و لات هست
یکی 5 تا بچه هستن
یکی تک فرزنده لوسه
یکی فقیرند
یکی خیلی پولدارن
یکی سود جو و تیغ زن هست
یکی خیلی ساده!
و...
و از همه مهمتر خیلیاشون منو قبول ندارن!

:w20:ها تو خیلی سخ گیری ها

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دخترهایی که دیگران معرفی میکنند!
یکی رو معرفی میکنن رشته تحصیلیش عکاسه من خوشم نمیاد
یکی رو معرفی میکنن اینقدر پر رو هست که آدم بدش میاد
یکی دیگه رو معرفی میکنن خیلی خجالتی و کم حرفه
یکی رو معرفی میکنن اینقد مستقل هست و همه فن حریفه که آدم پیشش احساس حقارت و کوچیکی میکنه و فک میکنه هیچ چیزی واسه عرضه به اون نداره
یکی رو معرفی میکنن افسرده و داغون و بی دست و پا هست
یکی چاقه
یکی قدش کوتاهه
یکی قدش خیلی بلنده!
یکی دندوناش داغونه
یکی باباش قل چماق و لات هست
یکی 5 تا بچه هستن
یکی تک فرزنده لوسه
یکی فقیرند
یکی خیلی پولدارن
یکی سود جو و تیغ زن هست
یکی خیلی ساده!
و...
و از همه مهمتر خیلیاشون منو قبول ندارن!
اونا که عیب نیس که عمو.ما هم 5 تا بچه ایم باید هممون بترشیم؟؟؟؟( راستی خب طرف دندوناشم میتونه درست کنه)
فقیری مگه عیبه؟؟؟؟اتفاقن دختر فقیر تازه به دوران رسیده و پر توقع نیس؟
چرا قبولت نمیکنن؟مشکلت میگن چیه؟

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخ نه میخام فاز ندم امشب ارعع :D ولی یکی از فانتزیام اینه بیام خونه سرمو بکوبم دیوار بگممم ضعیفهههههههههه شام اربابو بیارر بعد بیاد یه دست کتکش بزنمم خخخخ بعد هیچی دیگه همیننن:D

منم فانتزیم اینه که شوهرم همینطور باشه بعد واسه انتقام شب با چاقو بزنم وسط گلوش خون بپاشه به دیفار

ali.metal.eng

عضو جدید
منم فانتزیم اینه که شوهرم همینطور باشه بعد واسه انتقام شب با چاقو بزنم وسط گلوش خون بپاشه به دیفار

اینطوری نیست که مردهه شبا دستاتو به زنجیر میبنده کاری نتونی بکنی بعدش شبا باید کشک بسابی ارعع:w07::w07::w07:

زیربارون

عضو جدید
جوابت پیش خودمه
من تمام این پست ها را تا اینجا خوندم

خب بگو !

اونا که عیب نیس که عمو.ما هم 5 تا بچه ایم باید هممون بترشیم؟؟؟؟( راستی خب طرف دندوناشم میتونه درست کنه)
فقیری مگه عیبه؟؟؟؟اتفاقن دختر فقیر تازه به دوران رسیده و پر توقع نیس؟
چرا قبولت نمیکنن؟مشکلت میگن چیه؟

خب ادم دندونای داغونشو میبینه زده میشه خب
خب فقیر بودن فقط مشکلات مالی نیست که، خیلی چیزای دیگه هست که گفتنی نیست!

خب یکیشون میگه موهات کم پشته
یکی میگه زیادی خشکی
یکی میگه خیلی جلفی
یکی میگه چرا ماشین خارجی نداری
یکی میگه وضع مالیتون خوب نیست
یکی میگه باید قدت کوتاهه
یکی میگه لاغری
یکی میگه بد لباسی
یکی میگه اونی که میخوام نیستی
یکی میگه بی تجربه ای
یکی میگه تفکراتت مال عهد عتیق هست
یکی میگه شغلت خوب نیست
و...

البته اینا مال قبلنا بود الان که اصلا کسی رو نمیبینم

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بگو !

خب ادم دندونای داغونشو میبینه زده میشه خب
خب فقیر بودن فقط مشکلات مالی نیست که، خیلی چیزای دیگه هست که گفتنی نیست!

خب یکیشون میگه موهات کم پشته
یکی میگه زیادی خشکی
یکی میگه خیلی جلفی
یکی میگه چرا ماشین خارجی نداری
یکی میگه وضع مالیتون خوب نیست
یکی میگه باید قدت کوتاهه
یکی میگه لاغری
یکی میگه بد لباسی
یکی میگه اونی که میخوام نیستی
یکی میگه بی تجربه ای
یکی میگه تفکراتت مال عهد عتیق هست
یکی میگه شغلت خوب نیست
و...

البته اینا مال قبلنا بود الان که اصلا کسی رو نمیبینم
یا ابر فرض!!!!!بابا اینقد سخت گیر نباشید تو زندگی!وقتی رفتید زیر یه سقف قیافه اصلن مهم نیس.اگه طرفتو بخای همون دندونای کجو کولش هم واست شیرینه.همون قد کوتاشم بانمکه
بنظرم خیلی سخت گیری

pari.hosseini

عضو جدید
یا ابر فرض!!!!!بابا اینقد سخت گیر نباشید تو زندگی!وقتی رفتید زیر یه سقف قیافه اصلن مهم نیس.اگه طرفتو بخای همون دندونای کجو کولش هم واست شیرینه.همون قد کوتاشم بانمکه
بنظرم خیلی سخت گیری

ملودی جان قرار ی عمر زندگی کنی کنار طرف نمیشه ک اینجور

عاشق پیشه

عضو جدید
من تمام پست ها را خوندم و به این نکات رسیدم
شما خواهر نداری و در محیطی هم که کار میکنی مردانه هستش و دنبال ارتباط با دخترها هم تا حالا نبودی
این نشان میده که شما نحوه ی برخورد و برقراری ارتیاط با دختران را درک نکردی
چون اگر خواهر داشتی بیشتر با الگوهای دخترانه و رفتارها و نقاط مثبت و منفی شون آشنا میشدی

pari.hosseini

عضو جدید
شما خواهر نداری و در محیطی هم که کار میکنی مردانه هستش و دنبال ارتباط با دخترها هم تا حالا نبودی
چون اگر خواهر داشتی بیشتر با الگوهای دخترانه و رفتارها و نقاط مثبت و منفی شون آشنا میشدی

خببببب مهندس نتیجه؟؟؟؟؟!!!!!

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ملودی ان قرار ی عمر زندگی کنی کنار طرف نمیشه ک اینجور

فکر میکنی نمیشه.اولش قیافه خیلی مهمه ولی بعد یه سال ادم اصن یادش میره و اصن مهم نیس.بنظر من طرف باید معمولی باشه مخصوصن پسر.قیافش خیلی زشت نباشه ادم روش نشه باش بره بیرون ولی در حد معمولی خوبه.تیپ هم اصن مهم نیس چون کاملن قابل تغیره

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
الن که نداره چیکا کنه بره تجربه کسب کنه؟:confused:

pari.hosseini

عضو جدید
فکر میکنی نمیشه.اولش قیافه خیلی مهمه ولی بعد یه سال ادم اصن یادش میره و اصن مهم نیس.بنظر من طرف باید معمولی باشه مخصوصن پسر.قیافش خیلی زشت نباشه ادم روش نشه باش بره بیرون ولی در حد معمولی خوبه.تیپ هم اصن مهم نیس چون کاملن قابل تغیره
من میگم30%قیافه 70%تیپ ولی بعضیا رو نمیشه عوض کرد

عاشق پیشه

عضو جدید
ایشون باید نحوه ی نگرشش به این جنس لطیف را تغییر بده
در حقیقت نگرش ایشون اشتباه هستش
باشگاه محیط خوبیه برای کسب تجربه هایی از این دست
و بدست آوردن تجربه با راهنمایی های دخترهای گل باشگاه

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میگم30%قیافه 70%تیپ ولی بعضیا رو نمیشه عوض کرد

فکر میکنی 30 در صد قیافه را موافقم ولی تیپ اگه صفر هم باشه دوبار واسه تولدش یا چیزی دو تا پیرن خوب واسش بخری 4 بار باش بری خرید همش عوض میشه.جدی میگم طرف 180 درجه تیپش عوض میشه.ادم محکمشم دیدم که عوض شده.اصلن دخترا نباید بخاطر تیپ طرف بنظرم کسی رو رد کنن

pari.hosseini

عضو جدید
فکر میکنی 30 در صد قیافه را موافقم ولی تیپ اگه صفر هم باشه دوبار واسه تولدش یا چیزی دو تا پیرن خوب واسش بخری 4 بار باش بری خرید همش عوض میشه.جدی میگم طرف 180 درجه تیپش عوض میشه.ادم محکمشم دیدم که عوض شده.اصلن دخترا نباید بخاطر تیپ طرف بنظرم کسی رو رد کنن
چی بگم والا

زیربارون

عضو جدید
ایشون باید نحوه ی نگرشش به این جنس لطیف را تغییر بده
در حقیقت نگرش ایشون اشتباه هستش
باشگاه محیط خوبیه برای کسب تجربه هایی از این دست
و بدست آوردن تجربه با راهنمایی های دخترهای گل باشگاه

از ما دیگه گذشت.
واقعا از این کشور دلگیرم. تو زندگیم جوونی نکردم. چه شبهایی رو که با تنهایی سر نکردم بقیه اش رو هم سر میکنم مشکلی نیست ولی دلم به حال این میسوزه که چه چیزایی واسه من و هم سن و سالام تابو بوده, حرف زدن با یه دختر, گرفتن دست دوست دختر, بوسیدنش و... ولی الان یه پسر دبیرستانی خیلی راحت دوست دخترشو واسه شام میاره خونه. آهای جوونا شما مثه ما نباشین... از زندگیتون لذت ببرین

فیزیکی

عضو جدید
یه نفر از کجا باید همسر آینده اش رو پیدا کنه؟ یک شخص که فارغ التحصیل شده و محل کارش مردانه هست.

پیشنهاد میکنم به همکاران و دوستانتون معیارهاتون رو بگن و ازشون بخوان که اگه توی فامیل یا آشناهاشون کسی مطابق این معیارها سراغ دارن معرفی کنن و شما به خواستگاری برید
ان شالله همسر مناسبتون رو هر چه زودتر پیدا کنید

pari.hosseini

عضو جدید
از ما دیگه گذشت.
واقعا از این کشور دلگیرم. تو زندگیم جوونی نکردم. چه شبهایی رو که با تنهایی سر نکردم بقیه اش رو هم سر میکنم مشکلی نیست ولی دلم به حال این میسوزه که چه چیزایی واسه من و هم سن و سالام تابو بوده, حرف زدن با یه دختر, گرفتن دست دوست دختر, بوسیدنش و... ولی الان یه پسر دبیرستانی خیلی راحت دوست دخترشو واسه شام میاره خونه. آهای جوونا شما مثه ما نباشین... از زندگیتون لذت ببرین
من هم سن شما رو میشناسم ک کلیییییییییییییییی جوونی کرده شما خودت نخواستی

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ما دیگه گذشت.

سلام
داداش تو همین باشگاه دختراای خوب زیاد هست فقط کمی صبوری میخواد
من که تو همین باشگاه همسرمو پیدا کردم